Just nu:
07.40 Gimpanzee förlängde segerraden
15.52 Kusk skadad efter olycka på Bollnästravet
15.02 Tips Axevalla 20 juli: Vi tror på Milligan’s School
12.41 Kommer Axevalla upp i 14 000 personer på lördag?
09.57 Årets fyra första champions klara
09.13 Svenskt Kallblodsderby – Så här körs finalerna
08.15 Lugnt i ledningen för Attraversiamo
15.53 Tips Bergsåker 18 juli: Attraversiamo aftonens attraktion
14.33 Dreammoko ny hos Björn Goop
14.23 Mellby Free får lämna återbud

Måndag: V64-tips till Mantorp

V64 Mantorp 11 februari

Omgången: Två spikar har vi letat upp och vi målar på de mer öppna loppen (bland annat mot omgångens största favorit). Så det kan det bli en trevlig vinstkväll i Mantorp!

Spikarna: 6 Ritz Guiness (V64-1) har imponerat och vi tror hon blåser ner alla igen! 8 Elway Am (V64-4) har bedrövlig rad, men formen sitter där och nu är det dags för seger! 

V6-förslaget är på 1960 kronor (V6).
6 Ritz Guiness (4-3)
11-13-1-3-10-9-2 (4-6)
5-3-7-8-4 (6-1)
8 Elway Am (5-3)
2-5-3-10-1-4-11 (9-6)
5-7-6-11-10-9-1-12 (8-2)

1x7x5x1x7x8 = 1960 kr


DD-förslaget på 900 kronor:

2 – 5 x 700 kr
2 – 7 x 200 kr

V64-1

A: 6 B: 4-3 C: 1-8-11-5-10-2-9-7

Spetsstrid: Indian Font borde ha bra spetschans med spår innanför I’m a Believer. Melody Marke kan öppna men vill nog bara ha rygg. Den spetsade i 09-öppning med spår 3 i höstas annars.  

Loppanalys:

Vi tror att 6 Ritz Guiness vinner detta för hon har imponerat på oss. Senast visade hon sig bara vara bäst på V75 och sättet hon avgjorde på skvallrade om att det kommer mera framöver. Klockan visade 11,5 sista 70 metrarna, och det var bra steg över mål. Hon ska inte laddas från start, men det kommer säkert de andra innanför att göra och då ska kusken kunna hitta ner i slagläge och sedan kan hon gå sista varvet utan rygg om så är. Sund spik!

Två hästar är det som utmanar, och de kan mycket väl få spets och ledarryggen. 3 Indian Font var starkast i V75-lopp kring jul och gick fullt okej senast men var utan chans som favorit den dagen. Det har gått väl långt mellan loppen nu, men från ledningen är hon med i striden. Det har limit seger 2/3 spetslopp.

4 I’m a Believer var gott gående senast i spåren då det blev galopp mitt i sista kurvan och det hade varit kul att se hur långt det burit annars! Formen pekar ändå uppåt och hon ska med om man garderar. Var klart bra vid segern före. 

V64-2

A: 11-13 B: 1-3-10-9-2 C: 4-6-5-8-15-7

Spetsstrid: Cash All måste ha bra spetschans, han har varit snabb alla tre gånger med innerspår i monté. Spetsat vid två och ledarryggen vid en av dessa.

Loppanalys: 1 Cash All är favorit och det ser bra ut på förhand. Han borde spetsa och har varit 1-2-1 vid tre spetslopp. Det som gnager lite är att han är åtgärdad och tränare Svensson är tydlig med att det inte är fulljobbat. Att hästen är fräsch väger upp mycket, men som favorit i öppet montélopp beger vi syn.

Tipset på chans till 11 Champion Chip som gör debut i monté, och direkt får toppryttare på sig i Sofia Adolfsson och det är såklart mycket intressant! Han gick sig inte tom senast och borde hinna med bättre i detta gäng.

Bra är 13 Cut Him Some Slack men det är tufft att stå med 40 meters tillägg, inte minst som ofta motivationen kan brista bland dessa hästar. Får han slag på dem är han kanske helt enkelt för bra och han har sprungit in massor mer pengar än de andra har.

Loppets jätterysare är 3 Bysen som gör första starten för Emma E Johansson och hon låter faktiskt uppåt, hästen har gått bra banjobb och travar bättre. 0,44% av spelet på den med bra läge.

V64-3
A: 5-3 B: 7-8-4 C: 6-1

Spetsstrid: Ready K.K.Hall står ensam på start, men körs knappast i ledningen om någon av de hårda på tillägg kommer tidigt. Highspeed Call testar om han kommer loss?

Loppanalys: Bara sju startande hästar, men ändå inte helt enkelt att räkna på loppet. En häst ensam på start som bör ha mindre chans att vinna, men snabb ut är 1 Ready K.K.Hall och det kanske tar en stund innan de är ifatt honom och det är endast 1640 meter detta lopp.

Knapp favorit verkar 3 Highspeed Call bli, och han var bra då han gick från sistaplats till seger över upploppet i liknande lopp vid senaste segern. Det bet bra långt ut i banan, men ärligt talat så var de andra väldigt stumma/glödlösa. Jepson upp i vagnen är alltid intressant, och han lär få hästen iväg snabbare än vad Haugstad fick i volt. Kanske kan han smita ut före de andra och köra till tät?

5 Rolex Bigi borde haft fler segrar under hösten, men det klaffade dåligt för ekipaget efter snälla upplägg. Han såg smällfin ut på Bjerke där han haft chans med fritt på V75, och det var vasst upplopp som tvåa efter det bakom Canari Match. Nu har han varit struken och siktas mot viktigare lopp, därmed risk för väl snällt upplägg igen. Tippas ändå, för han är bra för loppet!

7 Destiny Am har inte vunnit sedan Jesus gick i kortbyxor (på 38 starter för att vara mer exakt) men han har form och kan sitta där. 8 Tobacco tar väl inte heller ut sig varje gång, men han gick fullt bra senast till slut där Forecast hade en av sina bättre dagar.

V64-4

A: 8 B: 5-3-10-6-1-12-13-7-4 C: 9-11-2

Spetsstrid: Inte alls givet med ledare här, men mest har I Come In Peace visat och den har ensamt springspår vilket är jätteplus då det kan tas rejäl sats. 

Loppanalys: Två hästar delar favoritskapet och vi tror att 8 Elway Am vinner loppet, nu är det dags att han ska ha lite glid. Han har strulat till det för sig och kommer med galopp fyra av fem senaste loppen, och vid de tre senaste… Dock såg han minst sagt bra ut senast och det blev bara fel och för tight vid galoppen i sista kurvan. Nu ska han inte behöva hamna lika illa till, och från spår 2 på tillägg bör han kliva iväg lugnt och fint och sitta i andraspår direkt. Sedan kan kusken välja taktik och detta är en rikstoto-häst och han ska mosa dem!

10 Perfect Gede är mycket rejäl och har bra vinterform vilket seger tre av fyra senaste starterna visar. Han var helt okej även då han inte riktigt räckte på V75. Han har bästa biten till slut, men vi tror han sitter en bit efter vår spik i loppet och att han inte hinner på denne.

Vill man gardera spiken så är det öppet värre, vi nämner tre lite spelade på start. 5 Samaras K.M.E. blir allt bättre och gynnas av krävande bana då den enbart är stark. 3 Wally Cocktail hade punktering senast och kan bli bike där nu. 6 I Come In Peace mot ledningen, sedan taktik?

V64-5

A: 2 B: 5-3-10-1-4-11 C: 9-6-12

Spetsstrid: Mats låter helt inne på att trycka av vad som går bakom Andy Pandy One och det bör bära till ledningen. Det troliga är att ingen vill svara en storfavorit.

Loppanalys: 2 Andy Pandy One är mycket stor favorit, spelad på dryga 70% av insatserna och även om det lär minska något så är det i mesta laget. Nu måste man säga att hästen sett mycket formstark ut, och senast tog han sig samman efter att ha känt av karlederna i värmningen, och han spurtade enkelt förbi minst lika bra hästar som dessa. Han är tuffare anmäld nu, men loppet är inte så tufft utan han kan säkert rinna undan från ledningen dit vi tror han kommer. Nu kan det ändå vara lite så att formen kan börja plana ut och det är spel vi håller på med så då kan vi inte jobba med Mats L Andersson till +70%.

Andrahandare är 5 Radjah d’inverne som hamnade i kall rygg 600 kvar i bra V75-lopp senast och gick fullt bra då han kom loss – det var mycket kapabla Indy Lane som vann det. Nu har det gått 1,5 månader, men vi tror att det är vettig form och första med Kim kan ge lite kick för vissa hästar.

Bra form visar 10 Mr Creation som spurtade in som bra tvåa senast och har varit tvåa vid båda starterna i år.

Vi betalar för några fler skrällar, 1 Supreme Court kan få sitt perfekta lopp med toppkusk, startsnabb häst och spår 1. 3 Temple of Dreams visade faktiskt 11-fart sista 700 senast bakom Andy Pandy och ser uppåt ut. Lopp i kroppen har 4 Grinnebys Orion efter längre paus oh kanske vaknar till.

V64-6:

 A: 5-7 B: 6-11-10-9-1-12 C: 8-2

Spetsstrid: Två kvicka hästar har blivit strukna och nu är det bra chans för Wahtoshi att pipa till ledningen likvid segern. Kom Leia är hyfsad ut och testar att haka på, Bette Streamline håller emot en bit? Utifrån har View to a Kill spetsat två gånger med bil, i 11-öppning som bäst då den var mycket snabb. Nedstruken två hack kanske den snabbstartar?

Loppanalys: Förhandsfavoriten Bagatelle blev struken under eftermiddagen vilket var synd då den kändes överspelad efter vila. 

Det kan vara så att 5 Wahtoshi spetsar hem det nu, nedstruken till spår 3 vilket var det spår hon hade vid senaste segern (överst i raden). Då var pang till ledningen och undan till slut. Bra kusk i Sjunnesson och uppgiften ser mycket bra ut sedan två av värsta hoten är strukna. Mest DD-spel.

Vi vill även spela med 7 View to a Kill som var klart bra senast då hon matade ner dem säkert på 14,6 och då ska man komma ihåg att banan inte var självspringande direkt den dagen! Hon var snabb från mitt på vingen och spetsade enkelt i 11-öppning och kanske kan överraska dem från start? Eller kliva ner i ledarryggen.

Betrodda duon 6 Kom Leia (bra utan att tömmas senast, och visade fin speed vid segern då det löste sig perfekt in mot upploppet) samt urstarka 11 Lady Heythrow ska räknas.

Redaktionen, Travnet

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Övriga nyheter

Nyhet
torsdag 14:23, 18 juli

Mellby Free får lämna återbud

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 08:48, 18 juli

Ringostarr Treb och Lionel till Hugo Åbergs

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 08:14, 18 juli

Magiskt, Who’s Who

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 13:29, 17 juli

Nadal Broline och Uza Josselyn till Åbergs

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 10:13, 17 juli

Familjen Eggen avvecklar stallet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 09:04, 17 juli

Bazire om Aubrion du Gers: ”En enastående champion”

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 08:08, 17 juli

Montdore tog ned Spartan Kronos från dödens

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Evangelina tog tredje raka i Prix des Centaures

Evangelina tog tredje raka i Prix des Centaures

Favoriten Fado du Chêne bjöd på en riktig toppinsats, men kunde inte stå emot den ett år äldre Evangelina Blue till slut i Prix des Centaures.

Det stora sadelloppet Prix des Centaures avgjordes på Vincennes under Prix de France-dagen och fick se en spännande upplösning. I loppet står fyraåringarna 25 meter före de ett och två år äldre hästarna och med det upplägget gjordes vasse Fado du Chêne till klar favorit. Fyraåringen rusade också mot tät men föll efter en bit över i galopp. Ridande Paul-Philippe Ploquin lyckades dock få ner sin häst i rätt gångart och förhindrade en diskning.

Fado du Chêne sändes direkt trots det tuffa tempot, underkant 1.10 första 1200, framåt igen och gick in genom sista sväng som ledare. Nu klev dock femåriga stoet Evangelina Blue in i bilden, kom fram utvändigt och när man nådde upploppet hade den senare skaffat sig greppet för att enkelt sticka ifrån den sista biten till seger på fina 1.11,5/2200 meter. En seger värd 90 000 euro för den av Jean-Philippe Mary tränade vinnaren som hade Mathieu Mottier i sadeln och här tog tredje segern på lika många starter i år. Bakom räddade emellertid Fado du Chêne andrapriset starkt, sitt blytunga lopp till trots.

*****

*Peter Untersteiners Generaal Bianco, körd av Franck Nivard, ordnade ett tredjepris i Grupp 3-loppet Prix de Chambord för sexåringarna efter att bytt ut en invändig position mot dödens de sista 1000 meterna. Fast mot ledande favoriten Dreambreaker fanns föga att göra. Trots tufft tempo tog sig valacken fram till ledningen och gick undan med ett par längder över upploppet för sin tränare Jean-Michel Bazire. Segertiden var 1.11,9a/2100.

*Prix Jean le Gondiec (45 000 euro) för fyraåriga ston såg en skräll. Loppets megafavorit Erminig d’Oliverie galopperade bort sina chanser och lämnade därmed vägen öppen för motståndet. Estola tog chansen och körde fram till spets och hade fortsatt greppet när man närmade sig mål, men med en formidabel avslutning kom Eclipse Danica flygande – för att norpa segern precis på linjen. Pierre Vercruysse tränar och kör vinnaren som klockades till 1.13,9/2700 meter.

Läs även: Readly Express var överlägsen i Prix de France

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Readly Express var överlägsen i Prix de France
Nästa nyhet
Readly Express var överlägsen i Prix de France

Readly Express var överlägsen i Prix de France

Björn Goop knöt näven över målgång. För tredje gången i karriären tog han som kusk hem segern i Prix de France. Revanschmötet i Paris blev spel mot ett mål – Readly Express var överlägsen.

Prix de France är ett lopp som sett många svenska framgångar genom historien och inför årets upplaga som avgjordes under söndagen talade mycket för Readly Express. Timo Nurmos stridsvagn tog också en gruvlig revansch efter att för två veckor sedan fallit med flaggan högt i topp som bronsmedaljör i Prix d’Amérique. Efter ett tufft avancemang fram mot ledningen, var loppets enda svenska bidrag helt i sin egen klass.

Jean-Michel Bazire var den stora segerherren senast i Prix d’Amérique, men i Prix de France blev scenariot det helt motsatta. Davidson du Pont slog på en galopp kort efter start och strax senare kopierade PdA-drottningen och loppets titelförsvarare Bélina Josselyn samma gångart. Två tuffa konkurrenter var borta direkt och en stund senare blev det även galopp för den sensationella PdA-tvåan Looking Superb.

Allra raskast från start var Uza Josselyn, men Björn Goop hade också fått iväg Readly Express bra, lyckades hålla ut den utvändige Bold Eagle och kunde in genom den första kurvan också få överta täten från Uza Josselyn när den allvarliga frågan ställdes. Klockorna för första 600 meterna visade på 06,0 och efter att den svenske ledaren fortsatt med 1.10-tempo vid 1100 meter valde Franck Nivard att byta fjärde invändigt mot dödens med Bold Eagle.

2016 och 2017 års vinnare av Prix de France var den som gjorde ett försök att bjuda ledaren en match, men när Readly Express åter tryckte på gaspedalen då fältet gled in genom sista svängen stod det snart klart att Bold Eagle inte skulle kunna utmana den här gången. Readly Express stegade i mäktig stil undan med ett par längder över upploppet för en smått överlägsen viktoria. Segertiden stannade vid 1.10,3a/2100 vilket tangerade loppets tredje snabbaste vinnartid.

Readly Express, som i fredags korades till Årets Häst för andra året i följd, spädde på sitt segerkonto med 157 500 euro. Det här var hästens 24:e seger i 34:e starten.

Bakom huvudrollsinnehavaren utkämpade Uza Josselyn en häftig batalj mot Bold Eagle i slaget om andrapriset. Det schweiziska stoet lyckades på linjen kontra sig tillbaka invändigt för att ta silvret före Bold Eagle – båda hästarna noterades för 1.10,7. Fjärdeplatsen till Dijon (10,8) som gick en bra avslutning i draget bakom tättrion. Bille de Montfort (11,1) femma medan Ola Åsebö-tränade Hard Times (12,3) efter en invändig resa tog hand om sista prisplaceringen. (Foton: Gerard Forni, Scoop Dyga).

Du kan se loppet här.

Läs även: Evangelina tog tredje raka i Prix des Centaures

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75 Champions: Jepson korades till årets mästare
Nästa nyhet
V75 Champions: Jepson korades till årets mästare

V75 Champions: Jepson korades till årets mästare

Sex avdelningar – sex olika vinnare. Men när poängen summerats var det Carl Johan Jepson som hade haft den mest framgångsrika eftermiddagen på Solvalla – och korades till V75 Champion.

En något annorlunda omgång avverkades på Solvalla under lördagen, när Svenska Travligan hade paus och det i stället kördes V75 Champions. Landets femton mest vinnande kuskar inom rikstoton gjorde upp i sex lopp – och det blev en riktigt tajt historia. Samtliga race såg olika vinnare, men bland annat genom seger i stayerloppet med Vincent As som starkt bidragande orsak, var det Carl Johan Jepson som slutligen fick höja bucklan.

– Jag försökte göra så bra ifrån mig i varje lopp och inför det sista så förstod jag ju att jag i alla fall var med i toppen. Det är klart att det är mycket prestige i det här, det är inget att sticka under stol med, det är ju de bästa kuskarna som är med. Det är jättekul att ha fått vinna, sa Carl Johan Jepson.

*****

Anders Eriksson har redan visat att han är en riktigt skicklig sulkyartist och i V75 Lärlingschampion kunde han noteras för en ny fin framgång. Med Ritchie Ås, som här gjorde debut med Erik Adielsson som tränare, var den starkaste till slut i ett händelserikt lopp. Från sjätte utvändigt kunde Eriksson följa med i ryggar på sista bortre och gå till full attack mitt i sista sväng. Ritchie Ås säkrade enkelt segern över upploppet för att gå undan på 1.17,0/2640 meter.

– Jag är oerhört glad, kanske mest för Erik och Hans Adielssons skull, som satt hästen i sådant här fint skick i dag. Det är en stor ära för mig att få köra åt dem. Vi hade ett tråkigt läge i dag och det ville till att det skulle lösa sig för oss, men det gjorde det. Han var bra, hästen kändes stark hela vägen, sa Anders Eriksson i vinnarcirkeln.

*****

Johan Untersteiner slog an tonen med att sätta dit Reijo Liljendahl-tränade Lightningsky som gick en riktigt tung långspurt. Med 600 meter kvar av loppet vreds valacken direkt på i fjärdespår, skaffade sig snabbt greppet om händelserna och höll undan i tät slutstrid mot gott avslutande Hierro Boko.

Årets Kusk Björn Goop fick sköta spakarna bakom Timo Nurmos El Fitzgerald och den femåriga finländskan visade riktigt fina takter då hon avgjorde plättlätt trots en tuff resa. Goop synade dödens på Queen of Sand, kopplade greppet in på upploppet och El Fitzgerald stack sedan bara undan den sista biten.

Kaj Widell blandade sig i striden efter ett händelserikt kallblodslopp. När favoriten Bellfaks slog på en galopp i spets varvet från mål, tog Järvsöodin över. Denne var dock slagen redan in mot sista sväng när det i stället var Guli Tor som fick kommandot. Men från fjärde invändigt hade Kaj lotsat ut Aragon i andraspår – och nu blev det full spruta. Den av Hans Pettersson tränade 21-oddsaren kopplade säkert greppet över upploppet för en överraskande seger.

Kim Eriksson var näste man att agera skrällkusk. Segervapnet var Adrian Kolgjini-tränade Up North som inledde i det andra utvändigt men fick ta dödens när man drog in på sista bortre långsidan. Det var dock inga problem för det fyraåriga stoet. Den ledande favoriten Wind of Victory hade inget att sätta emot och det hade för övrigt ingen annan heller. En övertygande seger.

Magnus Dahléns tuffe Vincent As abonnerar på starter över maratondistans och i stayerloppet slog italienaren till igen för sin ordinarie kusk Carl Johan Jepson. Det såg dock länge mörkt ut för Vincent As som först in vid upploppets början fick upp farten i vida spår. Då gick det å andra sidan fort värre; Einstein Sisu såg ut att gå mot guldet efter ett rejält lopp, men Vincent As avslutade rappt över det tunga underlaget och hann dit på linjen.

Ante och Tina Lisells Perfect Dynamite har visat fin form länge och nu fick valacken verkligen full utdelning. Med Peter Ingves i sulkyn visade det sig vara spel mot ett mål när han efter ett halvvarv tog över ledningen i den avslutande avdelningen. Perfect Dynamite började lämna motståndet över den sista bortre och avståndet drygades bara ut. Dagens mest överlägsna segrare avslutade omgången. (Foton: ALN).

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
I Love Paris nära skrällseger på Vincennes
Nästa nyhet
I Love Paris nära skrällseger på Vincennes

I Love Paris nära skrällseger på Vincennes

Björn Goop-tränade I Love Paris var nära att ställa till med en rejäl skräll på Vincennes, men fick den sista biten släppa förbi sig italienskan Tessy d’Eté i Prix de Munich.

Det blev ordentlig fart på tillställningen Prix de Munich (33 750 euro) som avgjordes med en hel del svenskintresse på Vincennes under lördagen. Day or Night In var hästen som höll farten upp i täten och passerade de första 1100 meterna i underkant 1.09. Favoriten, Robert Berghs Mindyourvalue W.F, fick därmed ett blytungt lopp som första häst i andraspår.

Mindyourvalue W.F. stred resan till trots tappert, men fick när upploppet nalkades ge slaget förlorat mot I Love Paris som för David Thomain liftat med i rygg. Björn Goop-stoet såg länge ut att gå mot en skräll (spelad till 48 gånger) men där bakom avslutade Tessy d’Eté ännu snabbare för Franck Nivard och sjuåringen fångade in den svensktränade konkurrenten kort före mål. Philippe Billard tränar vinnaren som klockades till strålande 1.10,3a över 2100 meter. Mindyourvalue W.F. kirrade bronset bakom toppduon.

*Thierry Duvaldestin tränar Falcao de Laurma som i händerna på Anthony Barrier motsvarade förväntningarna som favorit i dagens högst doterade race, Prix Ephrem Houël (45 000 euro) för de fyraåriga hästarna. Falcao de Laurma kördes till ledningen vid utgången av den första svängen och kunde sedan stanna där till mål. Fanina des Racques fick fritt från ryggen över upploppet, men utgjorde inget allvarligare hot. Vinnaren kom i mål på 1.14,0/2850.

*En fyraåring med framtiden för sig är också läckre Love You-sonen City Guide (e. Ready Cash) som i Prix de Gournay-en-Bray noterades för fjärde raka segern. Robin Bakker körde den tyskfödde talangen som tränas av Erwin Bot. City Guide tog sig lugnt fram i dödens för att överta över sista bortre och var sedan helt ohotad på vägen mot förstaprisets 21 150 euro. Med gott om krafter kvar skars mållinjen på 1.14,3 över 2700 meter. (Foton: Gerard Forni, Scoop Dyga).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Söndag: Grand Slam 75-tips till Romme

Travtips

Tips Axevalla 20 juli: Vi tror på Milligan’s School

Travtips
fredag 15.02, 19 juli
Axevalla kör sin andra dag av tre i helgen och sporten är god. Milligan's School är en av de största fyrbenta profilerna och visst har han bra chans att infria sitt favoritskap. Från spets. Han spelas trots rätt blygsamt odds men det finns även andra och m...
Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
torsdag 15.53, 18 juli

Tips Bergsåker 18 juli: Attraversiamo aftonens attraktion

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
onsdag 13.37, 17 juli

Tips Eskilstuna 17 juli: Fantastisk vinnare från Tietz

Spelredaktör Daniel Olsson
Travtips
tisdag 16.08, 16 juli

Tips Jägersro 16 juli: Världsmästare med dubbelchans

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 15.51, 15 juli

Tips Skellefteå 15 juli: Vi inleder med B.W. Sture

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
fredag 14.27, 12 juli

Tips Årjäng 13 juli: Barfota Lukas Rauen är draget

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
fredag 12:41, 19 juli 2019

Kommer Axevalla upp i 14 000 personer på lördag?

STRÄNGNÄS: Vädret inför Stochampionatshelgen på Axevalla ser på förhand lovande ut. Prognoserna talar möjligtvis enbart om regn på söndag förmiddag. Blir spännande att ta del av publiksiffrorna från Axevalla kommande helg. Vi ser numera i ett svenskt trav ...
Spelredaktör Björn Hammarström
Krönika
Spelkrönika Berglund
onsdag 15:03, 19 juni 2019

Tips Solvalla 19 juni – Så här ska det se ut och tack och hej för mig!

Så här ska det se ut! Åtta lopp av bra klass och Solvalla som kör tävlingarna på egen hand. Jag gillar expresstravet med saxade tävlingar som spelprodukt och framför en dator eller TV passar det utmärkt, men på banan är det ett iskallt koncept. Solvallas t...
Spelredaktör Daniel Berglund
Krönika
fredag 13:01, 10 maj 2019

Spelkrönika Åby 11/5: Jag spelar mot favoriten i Kungapokalen!

Åbytravet bjuder på topptävlingar den här lördagen med pokalloppen för de bästa fyraåringarna som given sportslig höjdpunkt. De två huvudloppen känns ganska så förutsägbara, men loppen runt dessa är betydligt mer öppna och spelvänliga och jag skulle faktis...
Spelredaktör Daniel Berglund

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Spelkrönika Berglund
Daniel Olsson
Ulf Nilsson