Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Tisdag Rättvik Lopp: 2

Jag har här mitt sista lunchdrag för travnet.se  men jag är fortsatt hungrig efter bra spel till lunch. Prince Yoda i går var bara bäst som lunchdrag och idag spelar jag på en häst som ska vinna på liknande sätt är det tänkt. Till bra odds. Jag chansar på 8 G.G. Pugh i lopp två. Starkaste hästen som visat härlig form och idag blir det helstängt huvudlag för att få extra tryck i hästen. Kan duga bra till den tunga vägen och vi får bra betalt. Vi provar och lycka till mer era luncher i fortsättningen.

Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 8 G.G. Pugh till oddset 9.00 hos Unibet.

 


Spelredaktör
Ulf Nilsson
ulf.nilsson@travnet.se

Spel från unibet

Tidigare travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
söndag 14.04, 25 april

Solvalla 25 april: Vi fixar Cash med Goop!

Spelredaktör Daniel Olsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson