Travnet
ANNONS

Om Travnet

Travnet bildades av Magnus Stålberg 1996 som Sveriges första stora travsajt.

Travnet ägs sedan 2024 av Netto Trav AB (559461-1245) med Emil Berglund som VD och Magnus Alselind som styrelseordförande.

Travnet värnar hästägarna och spelarnas insatser som bidrar till basen för en bra travsport. Har hästägarna och spelarna det bra, har alla i vår sport det bra. Inte minst hästarna. Vi älskar fler och bättre hästar.

Travnet har ett stort engagemang för hästsport. Många som kommer nära hästarna eller satsar på V75 tycker väldigt mycket om upplevelsen. Vi vill gärna göra mer av den och hoppas att vår lustfyllda satsning ska ge ännu större engagemang och tilltala både nya nyfikna besökare och de som är lika intressade som vi.

Travnet finns som sajt och kanaler på YouTube, Instagram, X och Facebook.

Välkomna att uppleva travsporten med oss!

Emil Berglund

Emil Berglund är vd och chef för Travnet. Emil har spelat hockey i SHL och Hockeyallsvenskan under många år, samtidigt som karriären i Timrå och Djurgården har han arbetat med ATG-satsningen Högkvarteret med flera vinstrika Tillsammans-lag. Emil har stam som förpliktar med hockeymästaren Charles Berglund som pappa och Stig H Johansson som morfar.

Magnus Alselind

Magnus Alselind är styrelseordförande för Netto Trav AB som driver Travnet.se. Magnus är tidigare utrikeskorrespondent i London och New York för Expressen samt sportchef (2003-06) och redaktionschef (07-23). Vid sidan av sina positioner i mediebranschen är Magnus mångårig hästägare och följer travsporten på plats även i Frankrike och USA.