Framgångsrika lärlingen Jennifer Tillman byter hemmabana. Efter tre år på Solvalla återvänder hon nu till Mantorp.

29-åriga Jennifer Tillman hör till landets främsta lärlingar. Under fjolåret vann hon 54 lopp och körde in nästan fem miljoner kronor.

Nu byter hon hemmabana. Efter nästan tre år hos Henrik Larsson och Solvalla har hon nu återvänt till Mantorp, där hon tidigare haft sin licens, då som lärling hos Jörgen Axén.

Hennes nya arbetsgivare blir proffstränaren Mikael Selin, som hon sedan tidigare varit förstekusk hos. Detta skriver Mantorpstravets hemsida.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Statistikanalys – V86 Solvalla

Statistikanalys – V86 Solvalla

Jens Sjödén, författare till Statistikbibeln V75, bjuder här på en genomgång av dagens V86-omgång på Solvalla.

Förra veckan blev det märkligt nog utdelning på 6 rätt, trots att de jättefavoriter som alla spikade båda vann. I det läget var spelet inte V86 längre, utan V64 – med 25 öres radpris. 16 kr på sexorna innebär alltså 64 gånger pengarna – för fyra rätt.

Och det var ju en väldigt lätt rad i övrigt också. ”Avd 2, 4 och 7 är definitivt de potentiella skrälloppen” avslutades förra veckans analys, och det var just i de tre avdelningarna som de lägst rankade vinnarna kom. 3, 4 och 5 var vinnarna rankade där, ingen riktig skräll alls alltså. Alla andra vinnare rankades 1-2.

Omgångens chansrikaste ickefavorit segrade den också. ”Här är det förstås plus för 5 Dream Trotter. Speciellt då favoriten har spår ute på vingen, sådana favoriter infriar inte i kortloppen”.

Dream Trotter tog en säker 5/1640a-seger, till i sammanhanget fantastiskt fina vinnaroddset 4.53. Förhandschansen låg runt 50/50 och han var ett av omgångens många spikbud.

Den här veckan finns tyvärr inga gynnsamma 1640a-lopp med, vilket reducerar spelbarheten.

V86-1: Autostart, medeldistans, 4-åringslopp. Struken: 7. [sidan 29]
150’ i förstapris och bara nio anmälda… Hästarna räcker helt enkelt inte till för alla dessa årgångslopp. Så har det varit i flera år. När ska man upptäcka detta, och skriva ut lite färre av dem?

Spelmässigt ointressant. 5 New York US är en favorit av det allra starkaste slaget.

V86-2: Lopp med ett tillägg, lång distans, låg klass [sid 93-94]
Det är ganska sällan som tilläggsloppen i de lägre klasserna inte blir fyllda, men över lång distans händer det ibland, då sådana lopp är mindre populära. Icke-fyllda lopp är i regel mer ojämna, och de lägst rankade är mer chanslösa än vanligt.

Favoriten vinner 24% av de här loppen och spetshästen 42%. Den senare informationen gör 2 Julius Milton (5%) spelintressant.
Rank 1-9 är det som räknas, övriga startar med försumbara chanser.

V86-3: Autostart, medeldistans, stolopp [sidan 42]
I aktuell klass vinner streckfavoriten 45% av loppen och övre halvan (1-6) segrar till 95%.

1 Motivated Hanover är klar favorit på det tidiga spelet. Förvånande med tanke på att hon inte kan ta ledningen från innerspåret och några av motståndarna är lite bättre.

Loppets spetshäst blir troligen 7 Ginger Belle, medan bästa hästen förmodligen är 11 Indescribable (för dagen) eller 3 Parodie. Den här trion rankas 2-4 på strecken och någon av dem lär vinna.

V86-4: Lopp med ett tillägg, medeldistans, stolopp. Struken: 3.  [sid 89-90]
Det är inte ofta favoriten vinner avdelning 4 på V86, det har inte hänt hittills i år. Men nu kan det nog vara dags. 10 Little Miss Sweden vinner påfallande ofta och har helt rätt lutning i sin individuella statistik. Senast vann hon på V75, och det loppet var klart tuffare än det här. Från springspår sitter hon nog tidigt i ledningen, då hon är mycket startsnabb. Formtoppad favorit i spets…

V86-5: Autostart, medeldistans, 8-hästarslopp [sidan 22]
Ännu ett årgångslopp, och i 3-åringskullen är det ännu färre som är redo att starta. Inget ovanligt fenomen, så det finns ändå ett rimligt stort statistiskt underlag att gå på. Favoriterna vinner jätteofta oavsett styrka, det skräller aldrig och spetshästen vinner de flesta lopp.

2 Djali Boko blir extremt stor favorit och sådana brukar infria särskilt ofta inom V86-spelet. Kanske blir han rentav årets största V86-favorit.

Andrahandaren 4 Elvis Duo är den enda i fältet som inte startat som 2-åring. Det lär betala sig framöver, men kanske inte redan idag.

V86-6: Lopp med ett tillägg, medeldistans, hög mellanklass [sid 83-84]
Inte fullt här heller. Totalt är det fem av åtta lopp i omgången som inte samlat fulla fält. Ändå är det helt rätt lopp som valts inom V86-ramen, övriga är ännu sämre. Hursomhelst så tyder många ojämna lopp på att det blir en relativt lättlöst omgång – resultatprofilen kommer att bli ungefär som förra veckans är u-tipset.

Statistiken över de här loppen visar en knapp men tydlig fördel för tilläggshästarna. Favoritens grundchans är bara 12%. Det är jämna chanser i rankintervallet 1-6, som tillsammans segrar i 88% av loppen.

Favoriten har spår 1 på tillägg, ett läge som visar genomsnittliga resultat.

Spetshästarna vinner 34% av loppen. Det är en lägre andel än de flesta typer av lopp, men fortfarande förstås den bästa positionen. Det här loppet har en oviss spetsstrid – om någon från tillägg körs offensivt är det troligen vinnaren.

V86-7: Autostart, kort distans, 9-hästarslopp [sidan 8]
Liksom förra veckan har man en svårbedömd, årsdebuterande Melander-favorit att värdera. Senast var det Disco AE som var fjärran från formen efter lång vila och därför var chanslös i enkelt gäng. 2 Oracle vinner om han är i form, segerchansen är antingen nära 100% eller noll, inte så lätt att veta.

Övriga är mycket enklare att bedöma. 6 Prince Tagg besegrade 7 Shaq is Back trots en avsevärt mindre förmånlig löpning nyligen och bör vinna loppet om Oracle inte är på topp.

V86-8: Autostart, medeldistans, hög mellanklass [sidan 37]

Försiktige Flemming Jensen lämnar klartecken på 6 Jaguar Broline, det borde i normalfallet innebära att hästen har omgångens bästa segerchans. Svårt att föra statistik på förstås, men han brukar vinna de sällsynta gånger han är segersäker.

11 Oolong är lika mycket spelad. Efter ett par övertygande segrar fick man senast se botten i honom, nu vet man hur bra han är. Från bakspår ska han inte vara favorit att slå 6 Jaguar Broline.

2 Middle East (10%) är jättebra vissa gånger och borde nog vara mer streckad.

Statistiken för sådana här lopp ser speciell ut. Favoriten vinner bara 16%, andrahandaren dubbelt så ofta – vart tredje lopp ungefär, som en normal favorit. Bakspåren vinner mycket oftare än vanligt i 2140a-lopp, men allra bäst är ändå spår 5 som det lönar sig bra att regelbundet spela vinnare på.

Andelen spetsvinnare är låga 32%.

/Jens Sjödén
Mejl:
mailajens@yahoo.se
Jens Sjödén
ger ut Statistikbibeln V75, samt även Solvallabibeln V86

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Bergsåker: "Motståndet inte det blodigaste"
Nästa nyhet
V4 Bergsåker: ”Motståndet inte det blodigaste”

V4 Bergsåker: ”Motståndet inte det blodigaste”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han har gjort det hyggligt i de senaste starterna men inte mer än så, jag tycker inte att den där riktiga udden har funnits i honom. Hemma i träningen känns han som han ska göra, men jag vill gärna se att levererar lite bättre än vad han gjort på slutet innan jag kan tro på honom fullt ut. Han är som bäst då han får ligga på rulle eller att han känner att han rår på dom. Uppgiften såg på förhand ganska vettig ut, motståndet såg inte ut att vara det blodigaste. Inga ändringar, säger Tomas Pettersson om Banker Brodde i V4-2.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Bergsåker. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V65 – varje dag!

Lopp 1, V4-1

1 Hallsta Kajsa – Hon gör hyggliga lopp mest varje gång trots galopperna. Näst senast var det istrav i Åre och hon gjorde det bra då. Nu trivs hon enbart när banorna är hårda och vi får starta på ett tag till. Spåret är bra men motståndet var tufft och vi får vara nöjda med en slant. Dessutom måste hon ju sköta sig i första hand. Skor runt om, säger Magnus O Jonsson.

6 G.B. Maggan – Hon gör det bra varje gång den här hästen, men har varit ute i rätt tuffa lopp på slutet samtidigt som det inte riktigt stämt för henne i loppen. Den här gången ser det bättre ut för hennes del och hon ska kunna duga en bit. Jag har ingen jättekoll på dagsformen, men är hon som hon brukar slutar hon långt fram, säger Jan Norberg.

7 Kalloma – Hon är i mycket fin form men det gäller att kusken inte kör fast sig som senast. Hon är mycket speedig men är beroende av ryggresa. Klaffar det så bör det vara mycket bra chans. Skor runt om igen, säger Stig Röste.

8 Sundsätters Frida – Hon var duktig vid segern på Gävle och då gick hon felfritt vilket hon inte direkt skämt bort en med annars. Senast blev det galopp igen men upphämtningen var så formen är det inga fel på. Felfri duger hon i ett sådant här lopp men hon måste ju sköta sig också. Nu blir det tredje gången vi kör henne med ett pullnät och jag hoppas verkligen det ska göra henne mindre het i loppen. Skor runt om, säger Caroline Holm.

10 Tindra Kullers – Hon har inte fungerat i de senaste starterna och är åtgärdad efter senast, vi får se om hon sköter sig den här gången. Sköter hon sig är hon med långt fram då hon har bra fart i kroppen. Inga ändringar och hemma i träningen känns hon som hon ska göra, säger Bo Landgren.

Lopp 2, V4-2

4 Athos Amok – Han gjorde det bra senast, han fick gå själv lite för länge men höll bra. Att vinna loppet kan bli tufft, men i den främre träffen ska han dyka upp då formen är god. Utgångsläget med spår fyra i volt är väl aldrig optimalt, men det är ändå bättre läge nu än vad han hade senast. Han har tidigare haft en tendens till att vilja vräka sig iväg från start, men han har blivit allt mer stabil så även om galopprisken finns där så är det inte speciellt stor. Han tål att göra jobbet på egen hand och helt avsågad känner jag mig inte, men Tomas Petterssons häst har jag blivit imponerad av. Inga ändringar, säger Peter Buhlér.

5 Staro’s Fortune – Han var fullt godkänt mot tufft motstånd senast och var även duktig gången innan det. Då spurtade han vasst på Skellefteå och allt pekar mot en ny fin insats. Med de senaste insatserna på näthinnan måste han väl med på kupongen. Skor runt om, säger Mats Bucht.

6 Monterey – Han tränar som han ska men han agerade klent senast och det är bara att thoppas att vi får se bättring idag. Jag kör nog helst i ryggar denna gång men vi får se. Skor runt om, säger Henrik Svensson.

7 Sea View – Han har varit borta ett tag inför den här starten och behöver säkert lopp i kroppen. Han känns fin i träningen och har gått två rundbanejobb inför den här starten på bra vis. Det kan räcka, men jag tror han behöver genomköraren för att vara segermogen. Eventuellt barfota bak, men det lutar åt skor runt om, säger Svante Båth.

9 Doyoufeellucky – Han är oerhört svår och senast pullade han sig i galopp. Han har tränats lugnt därefter och allt är normalt. Han har kapacitet som duger bra men han har svårt att ta sig ur sina dåliga perioder. Nu kör jag själv då ingen av kuskarna som kört kan komma med så många bra tips. Jag är inne på att prova honom barfota fram nu och det bör passa hans aktion. Fysiskt är han bra i ordning men det är värre med det mentala, säger Anders Wallin.

12 Made At Home – Det verkar allt väl med hästen men jag har väl ingen direkt vinnarkänsla härifrån. Helst vill jag slippa positionen utvändigt ledaren med honom. Kan han greja en plats är jag nöjd. Aluminiumskor runt om och inga ändringar, säger Anders Stenman.

13 Banker Brodde – Han har gjort det hyggligt i de senaste starterna men inte mer än så, jag tycker inte att den där riktiga udden har funnits i honom. Hemma i träningen känns han som han ska göra, men jag vill gärna se att levererar lite bättre än vad han gjort på slutet innan jag kan tro på honom fullt ut. Han är som bäst då han får ligga på rulle eller att han känner att han rår på dom. Uppgiften såg på förhand ganska vettig ut, motståndet såg inte ut att vara det blodigaste. Inga ändringar, säger Tomas Pettersson.

Lopp 3, V4-3

4 Global Negatiotion – Hon har mer deklarerad form än vad Sea View har och jag har varit nöjd med henne i de två starter som hon gjort i år, senast var hon väl kanske inte lika fin som i årsdebuten men det berodde nog på att det blev lite väl tätt mellan starterna. Hon känns fin hemma i träningen och jag tror på en bra insats, däremot är det väl 50/50 på att hon kliver iväg härifrån. Sköter hon sig tycker jag det ska vara vettig segerchans, men galopprisken känns överhängande. Inga ändringar, säger Svante Båth.

5 Lady Triumph – Hon bli piggare och piggare för varje start och hade lite krafter kvar i mål senast. Jag var nöjd med insatsen då och tror inte att hon kommer vara sämre nu. Distansen ser jag som ett plus då hon inte varit speciellt modig sista biten tidigare och hon är dessutom både startsnabb och travsäker. Vi kommer testa urryckare för första gången och jag tror hon kan vara med där framme. Skor runt om, säger Karin Lindfors.

12 Carlos Lady – Hon har lottats till byngligt utgångsläge och det gäller att vi kommer iväg härifrån, gör vi det tycker jag att hon är bra nog för att vara en av de som räknas i loppet. Hon håller bra form för dagen och är bättre än vad resultatraden visar, säger Jan Norberg.

13 Miss Elaza – Hon är bra form och gör hyggliga insatser men nästan aldrig mer. Det här är egentligen en duglig häst men hon tar väldigt sällan ut sig i loppen och det finns alltid krafter kvar i mål. Kort distans bör vara en fördel men hon måste visa bättring. Skor runt om och norskt huvudlag som vanligt, säger Lars-Göran Söderberg.

14 My Love Star – Hon gjorde det bra senast vid seger och Robert var nöjd med henne, hon får starta väldigt tätt nu men jag tror det ska passa henne bra och det finns i varje fall ingenting att anmärka på när det gäller henne. Formen är god och hon ska givetvis räknas, även om tillägg på kort distans aldrig är optimalt. Barfotabalans om banan tillåter, säger Tobias Eklöf i Robert Berghs stall.

15 Sweepys Well – Hon känns faktiskt relativt formlös och visar inga störra takter i träningen heller. Från det här läget blir det svårt att runda alla och vi jagar bara en mindre slant. Skor runt om, säger Kristian Lindberg.

Lopp 4, V4-4

2 Sidi Manzour – Han var bra näst senast som tvåa från ledningen men senast var han både trög enligt både mig och Sören som körde. Allt känns normalt i jobben annars och vi siktar mot täten igen från det här fina utgångsläget. Jag tror att han kan en låg 18-tid under nuvarande förutsättningar och det borde åtminstone räcka till en plats bland de fyra främsta. Vi kommer testa honom med urryckare och ett halvstängt huvudlag men skorna får sitta på som vanligt, säger Karin Lindfors.

3 Malicious Carjan – Hon var väldigt besvärlig senast och var hopplös den gången, det gick inte alls. Inför den här starten skulle man ändra en del på henne i upplägget, bland annat köra henne lite på morgonen innan tävlingarna för att hon inte ska vara så het. Sköter hon sig tycker jag att hon är bra nog för att räknas i det här loppet för farten finns i henne, däremot vill jag gärna se det innan jag kan tro på det, säger Håkan Skoglund.

4 Lauren – Hon har gjort två hyggliga lopp på sistone och vid debutsegern vann hon från ledningen. Hon tränar bra och jag tror hon kan öppna bra även från det här spåret. Från täten tror jag faktiskt att hon har chans. Jag har funderingar på att rycka skorna om bana blir bra men annars kör vi skor runt om, säger Kristian Lindberg.

6 Hankypanky Gianna – Hon var duktig senast vid seger och det är en rätt fin häst det här, jag får bra vibbar av henne. Hon har varit struken efter senast men det var ingen större fara med henne och jag tror inte det ska påverka formen. Jag tycker att hon gått bättre och bättre för varje lopp och att hon vann senast var ingen tillfällighet. Jag tycker hon är rätt bra för klassen och det bör vara hygglig segerchans. Det har varit kallt i Sundsvall de senaste dagarna och vi lämnar därför balansinformationen öppen, men bägge våra hästar inom V4-spelet skulle vara gynnade om dom kan tävla barfota, säger Tobias Eklöf i Robert Berghs stall.

7 Glen Turner – Det är en fin häst men han avslutade fjolårssäsongen på ett mindre bra sätt. Han har nu känts fin i träningen men vi kör i ryggar och jag ligger lågt med mina lunchhästar i dag. Det blir skor runt om, säger Henrik Svensson.

8 Caviar R.G. – Han har varit borta länge på grund av knäproblem och jag hoppas han springer åt rätt håll åtminstone. Han har tränat 1.17/1600 meter för en månad sedan och han är tränad hela vintern. Han är svårbedömd och det kanske saknas och han kan även bli lite hetsig. Skor runt om och det snöar. Brodd blir något nytt för honom om det skulle behövas, säger Göran Nyman.

9 Valbusa – Han har haft problem med bland annat gaffelbandet men nu verkar han fin. Han har varit hos mig sedan december och kvalet är det snabbaste. Då satt jag med pisken under armen och han var positiv. Svårt att veta hur mycket sparat det var. Han var lite hetsig i starten och spåret kan vara ett frågetecken. Han är mycket trevlig och hoppas vi får kul men han lär behöva loppet. Skor runt om, säger Jonas Martinsson.

12 More Muscles – Han var duktig vid istravssegern i Åre även om det inte betyyder allt för mycket men följdde upp det med att en ännu lättare seger i bygdetrav veckan efter. Inte heller kan man kanske dra för stora växlar av men han avslutade 14/300 så formen är det inga fel på. Han brukar vara snabb ut i voltstart och borde kunna hitta vettig position. Det krävs såklart tur på vägen men helt omöjligt känns det inte på förhand. Skor runt om, säger Magnus O Jonsson.

14 Kalla Bob – Hon har blivit bättre och bättre på slutet och gjorde det bra senast vid seger, den här gången stod hon dock tufft inne i loppet samtidigt som utgångsläget blev tråkigt och det blir nog svårt för oss att vinna. Kan hon vara trea-fyra får vi vara nöjda med det, säger Tomas Pettersson.

15 Interlace – Hon övertygar inte i träningen och jag ligger lågt. Vi ska den här gången testa henne med urryckare för första gången, men utgångsläget blev tråkigt och hon måste samtidigt visa bättring innan jag kan tro på henne. Skor runt om som vanligt och jag tror inte hon är något för spelarna, säger Per Linderoth.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Jättetalangen fin i banjobb på Solvalla
Nästa nyhet
Jättetalangen fin i banjobb på Solvalla

Jättetalangen fin i banjobb på Solvalla

Ett hyperintressant banjobb kunde bevittnas på Solvalla under tisdagen. Den amerikanske kulltoppen Pastor Stephen testades på banan. Kanske närmar han sig en start.

Den nu femårige Cantab Hall-sonen Pastor Stephen tillhörde sin kulls absolut främsta hästar som två- och treåring i Nordamerika. För Jimmy Takter rönte hästen stora framgångar.

Pastor Stephen utsågs till Årets tvååring 2010 med 4,5 miljoner kronor intravat (6 segrar och 4 andraplatser på 11 starter) trots att han fråntogs segern som måletta i det största loppet, Peter Haughton Memorial.

Som treåring slutade han femma i Hambletonian men vann bland annat Simcoe Stakes på kanadensiska Mohawk där han också travade sitt rekord: 1.10,1a/1609 meter. Totalt har Pastor Stephen travat in 7,2 miljoner kronor och vunnit 10 av sina 22 starter.

Efter att ha drabbats av en hovbensfraktur i slutet av treåringssäsongen köptes stjärnan till Sverige och Stall Zet. Det för att i första hand verka som avelshingst. Men efter tisdagens test inne på Solvalla kan man nu kanske hoppas på att få se en högintressant comeback vad det lider.

– Han var jättefin. Jag var jättenöjd med honom. Jag körde 1.16,5 ungefär och det joggade han. Han har bara tränat i sanden i några månader och inte gått några farter alls. Han har lite ölmage kvar. Jag tänkte att jag skulle köra lite hårdare och se vad han tyckte om det och hur han kändes på banan och jag är väldigt nöjd med hur han kändes. Jag körde i 14-fart sista 500 och det sprang han lekande lätt trots att förutsättningarna inte precis var de bästa, säger tränaren Daniel Redén till kanal75.

Och på frågan om det kan bli tal om en återkomst till tävlingsbanan för Pastor Stephen, fortsätter Redén:

– Han har en bit kvar och ska vara väl förberedd om han nu ska starta. Det har jag inte bestämt än och för att börja tävla med honom igen ska han kännas extremt bra för det är en häst med sjukt hög kapacitet och ingen häst man vill köra ner i källaren. Men han tycker att livet är roligt, han älskar att träna och verkade riktigt glad över att komma in på banan igen. Viljan och glädjen finns kvar i hästen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Finskt toppsto till Jörgen Westholm
Nästa nyhet
Finskt toppsto till Jörgen Westholm

Finskt toppsto till Jörgen Westholm

Jörgen Westholm har fått klart med ett riktigt toppförvärv till stallet. Det är det finländska stjärnstoet She Loves You F.I. som ansluter till Rommetränaren.

Ett mycket spännande nyförvärv anländer inom kort till Jörgen Westholms stall. Det handlar om det finländska sexåriga stoet She Loves You (e. Love You).

She Loves You visade sin kapacitet då hon vann Lady Snärts lopp på 1.10,4a över 1609 under Elitloppshelgen i fjol – då slog hon både Tamla Celeber och Nalda Nof.

I november var hon först i mål i fina Prix Marcel Laurant på Vincennes men diskades på grund av orent trav.

Då stoet nu snart lämnar det franska vintermeetinget gör hon det med destination Westholm.

– Det är jättespännande för oss att få in den här hästen i träning och jag är glad och positiv. Jag har sett henne tävla mycket, och hon har riktigt hög kapacitet och hon visade väldigt fint kunnande på Vincennes i vinter där hon blev diskad som etta i mål i Prix Marcel Laurent där hon gick 1.10,7 över 2100 meter med bilstart. Hon har anlänt till stallet på Grosbois och kommer vara där så länge vintern håller sig kvar i Sverige och sedan ska hon hem till vår gård i Sala. Vi vill känna på hästen innan vi sätter upp några mål men det är klart att man måste ha höga mål med en sådan här häst, säger Jörgen Westholm på sin hemsida.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Dumpad travhäst funnen i hage

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson