Zacon Gio sjuk i Copenhagen Cup

Världsmästaren Zacon Gio var stor favorit och ute efter sin fjortonde raka seger i Copenhagen Cup. Men stjärnan gav sig från ledningen. Nu tycks en förklaring till insatsen kommit.

Italienske stjärnan Zacon Gio vann VM-loppet i höstas och räknas som en av Europas hetaste hästar. Men utflykten till Copenhagen Cup för två veckor sedan blev inte riktigt vad man hoppats på. I stället för en ny seger i raden, tröttnade favoriten från ledningen samtidigt som Heart of Steel fick njuta segerns sötma från dödens. Efter hemkomsten till Italien har Zacon Gio grundligt gåtts igenom av veterinär.

Hade mycket höga blodvärden

– Vi undersökte honom hemma igen och hästen hade drabbats av en katarr och hade också mycket höga blodvärden. Enligt veterinären måste det berott på temperatur-skillnaderna; när vi lämnade Italien var det 28 grader och på vägen till Köpenhamn var det bara 6 grader i Hamburg. Men det är inget allvarligt; vi börjar träna igen nästa vecka och siktar mot start i Padova den 13 juni, säger tränaren Holger Ehlert till Paris-Turf.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Dannero: Skoglund och Djuse dominerade

Dannero: Skoglund och Djuse dominerade

Rikard N Skoglund och Magnus A Djuse håller sig långt uppe i kusktoppen också i år. Vid Danneros tävlingar under tisdagen dominerade duon på nytt.

Kenneth Thelin-tränade Hagentoy grejade det från ledningen, även fast det kanske inte riktigt såg ut så genom den sista sväng. Årsdebuterande Spickleback Face var stor favorit och pressade på ledaren rejält genom kurvan, hade greppet – men slog på en galopp vid ingången av upploppet. Hagentoy fick förnyade krafter och höll för Rikard N Skoglund undan säkert på 1.13,9a/2140.

Andra segern för Rikard N Skoglund kom med Ålia Rännil vilket var andra raka för ekipaget. Ålia Rännil körde rejält om ledningen men fick krypa ned i rygg ledande Bara Fille. Fast när denna felade 1100 från mål fick vinnare ledningen och försvarade sedan den positionen till mål mot uppvaktande Björnivar. Anna Rudsten tränar stoet.

Skrällvinnare från Djuse

Med ett lopp i kroppen var Zenit segermogen. Gunnar Gabrielsson tränar kallblodet som kördes till segern av Magnus A Djuse. Segerreceptet var en klassiker – spets och slut. Zenit ledde från start till mål för att enkelt ta karriärens tredje seger i nionde starten.

Djuse levererade senare en präktig skräll i form av Akjas Funnytimer. Efter en resa i rygg ledaren (som galopperade) fick valacken fritt spelrum i början på upploppet. Vinnaren, som tränas av Mattias Berglund, avslutade kvickt och fångade på linjen in undflyende Min Lilla Ella.

Gorgeous Am imponerade

Gorgeous Am, tränad av Östersunds Hans Swedin, var segerlös fram till kvällens start på Dannero. Att det var tillfälligheter visade det fyraåriga stoet, för insatsen var imponerande. Daniel Wäjersten tog plats i dödens direkt, pressade utvändigt och hade avgjort redan före upploppet. Lätt ifrån på 1.14,3a över 1640.

Markus Pihlström-tränade Andre Agassi har fin form. Trots ett tråkigt tolftespår bakom bilen hittade Jimmy H Andersson fram direkt för att efter en 10,5-öppning första 500 överta ledningen. Krafterna sinade något sista biten då Global Wizard kom störtdykande, men mållinjen frälste Andre Agassi som vann andra raka på 1.14,1a/2140.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Positivt dopningsprov efter 1.10-segern
Nästa nyhet
Positivt dopningsprov efter 1.10-segern

Positivt dopningsprov efter 1.10-segern

Tolvårige Picasso slog till med en seger på 1.10,1 när han vann på Gävletravet i mars. Nu har det dopningsprov som togs efteråt gett ett positivt utslag.

Den 26 mars i år vann Picasso, tränad och körd av Troels Andersen, hemma på Gävle-travet. Men det urinprov som togs på hästen efter loppet var positivt. A-provet visar på förekomst av Koffein och Teofyllin över rapporteringsnivå, skriver Svensk Travsport i ett pressmeddelande.

Fanns spår av koffein

Koffein finns inte i något registrerat läkemedel för häst i Sverige, däremot förekommer det inom flera läkemedel för människor samt i livsmedel. B-provet skickas till laboratorium för analys. Picasso har tills vidare belagts för med startförbud.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Elitloppets klassiker
Nästa nyhet
Elitloppets klassiker

Elitloppets klassiker

Elitloppet står ännu en gång för dörren även det i år är lite andra förutsättningar än vi blivit vana vid. I väntan på årets strid passar det kanske fint med en återblick på några av de upplagor som blivit de mest sägenomspunna. Här är Elitloppets verkliga klassiker.

1973: Ego Boy – och det magiska skiljeheatet

Trots att det gått snart femtio år sedan kvarstår kanske Elitloppet 1973 som det allra mest välkända av loppets upplagor. Och sett ur ett historiskt perspektiv kanske även det viktigaste för svensk travsport. Elitloppet det här året hade gjorts om till ett heatlopp, ett upplägg som snabbt ändrades tillbaka nästa år, men som kom att lägga grunden till den perfekta upplösningen. Åtta hästar var inbjudna till loppet men egentligen handlade det bara om två. ”Dalahästen” Ego Boy iklädde sig rollen som David medan amerikanske superstjärnan Flower Child (obesegrad dittills under året) fick vara Goliat. Direkt i det första heatet satte sig Ego Boy i respekt och vann enkelt, men i det andra fångade jänkaren in den i spets undflyende svensken på 1.13,8 vilket faktiskt innebar Europa-rekord för tillfället. Ganska mycket långsammare gick det nu i det skiljeheat som skulle förevigas som en svensk idrotts-klassiker. Ego Boy med sin kusk Ingemar Olofsson anförde i ”kallblodstempo” medan stjärndrivern Joe O’Brien med den stora favoriten Flower Child inväntade sitt ögonblick. Men det var då Olofsson slog till; farten skärptes drastiskt och för sent insåg O’Brien sin svenske motståndarens explosiva speed. Flower Child hade inte chansen att komma ikapp – Ego Boy stack undan till segern inför öronbedövande jubel.

Se Elitloppet 1973 här.


1985: Meadow Road gjorde det omöjliga möjligt

Elitloppet 1985 är av svenskt travs verkliga klassiker fortfarande efter 35 år. Mycket på grund av den populära vinnarduon Meadow Road och Torbjörn Jansson – och på sättet som ekipaget gjorde det. Faktum var också att det här var en av de allra vassaste upplagor som någonsin avverkats. Franska Mon Tourbillion slog världsrekord i första försöket – bara för att få se det utraderat av landsmannen Minou du Donjon i det andra. Meadow Road, som kom till loppet med åtta raka segrar, hade däremot hållit en lägre profil och precis avancerat till final som fyra efter att ha tappat en sko. Men i finalen gick det fort igen; om ledningen duellerade Minou du Donjon med Viroid (första 500 efter 1.08!). Det gynnade förstås Meadow Road som fått bricka sju i finalen och nu bidade sin tid i tredje utvändigt. In i sista sväng sattes attacken in; Meadow Road avslutade knivskarpt, skaffade sig greppet och svarade även ut fältets stora överraskning Rosalind’s Guy. Meadow Road stod på toppen av sin karriär men skulle bara göra två starter till, två överlägsna segrar i Statue of Liberty Trot i USA, före skador tyvärr satte stopp.

Se Elitloppet 1985 här.


1988: Mack Lobell kom, sågs och segrade

När Elitloppet kommer på tal är 1988 års version alltid given. Det bästa genom tiderna menade man och de högt ställda förväntningarna skulle infrias. Det här året dominerade de amerikanske stjärnorna och den tappraste av dem alla var Mack Lobell, dåtidens största fixstjärna tillsammans med franske legendaren Ourasi. Men redan i det första försöket bjöd två landsmän på en nästan omöjlig prestation; Sugarcane Hanover och Napoletano galopperade båda bort sig, men återkom ändå för att strida sida vid sida om segern. Mack Lobell fick en enklare väg mot finalen och när det också kom till kritan var fyraåringen och världsrekordhållaren outstanding. Det amerikanska krutpaketet blixtrade till spets och lät sina motståndare aldrig få ett ord med i laget. Kusken John D Campbell eldade undan över upploppet och gick mot en favoritseger i splendid isolation. ”What a horse, what a driver”, utbrast Bosse Rydgren, numera ett bevingat referat. Mack Lobell såldes sedan till Sverige och kom att vinna Elitloppet igen två år senare, nu med Thomas Nilsson vid tömmarna.

Se Elitloppet 1988 här.


1994: Copiad och den oförglömliga duellen

Tidernas mest berömda Elitlopp? Förmodligen 1994 års upplaga, trots allt. Efter ett manus som skrivet av en Hollywood-regissör kom det att utvecklas till ett av svensk travsports varmaste minnen. Det var i mångt och mycket också en repris på det nu redan legendariska 1973. En ny duell väntade, mellan den svenske hjälten Copiad och USA:s största artist Pine Chip. Båda vann sina försök enkelt och när det drog ihop sig till final handlade loppet helt och hållet om de båda kombattanterna. Duellen blev också bokstavlig över den sista bortre långsidan; Copiad och Erik Berglöf i ledningen, Pine Chip och Chris Boring ursinnigt pressande på utsidan. Avståndet till motståndarna ökade längd för längd. När skulle Pine Chip slutligen sätta kniven i sin tappre svenske konkurrent? Aldrig, visade det sig. Copiad hittade krafter från högre makt, vägrade se sig besegrad och när Pine Chip mitt på upploppet i uppgivenhet galopperade vrålade Solvalla unisont. Ännu en gång hade David besegrat Goliat i ett oförglömligt ögonblick på alla travälskares näthinnor. Copiad, vid tillfället fem år, blev en av Sveriges mest kända travhästar genom tiderna och följde upp med ny triumf i Elitloppet året senare.

Se Elitloppet 1994 här.


2000: Victory Tilly – Stig H:s sjätte triumf

Gångerna som Stig H Johansson kastade körspöet i jubel över mållinjen var lätträknade, men i det nya milleniets första upplaga gick det inte att hejda. Stig H tog sin hela sjätte seger i Elitloppet och det med sin kanske allra bästa häst genom tiderna. Någon enkel uppgift var det inte för Victory Tilly som redan i försöket betvingade Prix d’Amérique-vinnaren Géneral du Pommeau. Det var också dessa båda som i finalen stod för duellen. Victory Tilly susade till ledningen och fick lika snart fransmannen av stål på sin utsida. Men hur mycket Jules Lepennetier försökte kunde Géneral du Pommeau aldrig komma förbi – från spets var Victory Tilly omöjlig och vann på nytt världsrekord. En av Elitloppets mest populära vinnare hade på allvar börjat sin marsch på vägen mot att bli Sveriges ännu vinstrikaste travhäst genom tiderna och två år senare travade han absolut världsrekord i USA när han blev världens förste under 1.09. Och bara som parentes i Elitloppet 2000; den andra försöksvinnaren var Varenne men en galopp i finalen grusade chanserna. Italienarens tid på tronen skulle dock komma påföljande år…

Se Elitloppet 2000 här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Allt om Elitloppet
Nästa nyhet
Allt om Elitloppet

Allt om Elitloppet

Så är det dags igen. Årets stora travfest får den här gången följas från tv-soffan – men Elitloppet blir det ändå. Här är de sexton hästarna som slåss om segern och den eviga äran.

Elitloppet försök 1, 1609 auto:


1 Vivid Wide As

Hingst 6 år e. Yankee Glide – Temple Blue Chip
Ägare: Scuderia Bivans SRL, Italien
Tränare: Björn Goop Kusk: Björn Goop

Flyfotad italienare som i fjol vållade rubriker då han segrade på 1.08,6 i Cagnes-sur-Mer och i år blev den första hästen att bjudas in till Elitloppet efter det att han tagit en övertygande seger i Critérium de Vitesse. Har sedan inbjudan skiftat tränare från Alessandro Gocciadoro till Björn Goop. Galopperade i slutstriden i genrepet Meadow Roads lopp.

2 Sorbet

Hingst 9 år e. Super Photo Kosmos – Altar Bound
Ägare: Stall Zet, Sverige
Tränare: Daniel Redén Kusk: Per Linderoth

Nioårig krigare från Daniel Redéns armada som visar att han fortsatt duger i de tuffaste sällskapen. Började året med en 09,8-seger och säkrade definitivt biljetten efter sin vinst i Meadow Roads lopp. Fanns med i Elitloppet redan i fjol efter att föregående år slutat som runner-up i Sweden Cup. Från förra årets meritlista finns även silvret från Sundsvall Open Trot.

3 Disco Volante

Valack 7 år e. Scarlet Knight – Glorify
Ägare: Stall Courant AB
Tränare: Stefan Melander Kusk: Carl Johan Jepson

Disco Volante har haft en kurva som stadigt pekat uppåt på utvecklingsstegen. Redan förra året fanns han med i Elitloppet men det är under den här säsongen som han verkligen tagit klivet fram. Under vintern och våren dominerande han helt i svenska eliten med fem segrar i Gulddivisionen. De kvicke valacken startade senast i Paralympiatravet, där det tyvärr blev galopp.

4 Missle Hill

Hingst 5 år e. Muscle Hill – India Hall
Ägare: Stall Zet, Sverige
Tränare: Daniel Redén Kusk: Johan Untersteiner

Femårigt stjärnskott som tränas av Daniel Redén och i år kan få sitt stora genombrott. Den kvicke jänkaren segrade direkt i Fyraåringseliten i fjol och är i år redo för main eventet. Har haft en felfri start på säsongen med två raka segrar, bland annat i Prins Carl Philips Jubileumspokal, nu väntar det stora elddoppet. Hoppar upp i sulkyn gör Johan Untersteiner.

5 Chief Orlando

Hingst 7 år e. Orlando Vici – Muito Bonita
Ägare: Kari Ala-Röyskö & Esa Himanen, Finland
Tränare: Pia Huusari Kusk: Rikard N Skoglund

Chief Orlando är född i Norge men det är i finsk regi som sjuåringen utvecklats till en av sitt lands bästa travare. Förra året slutade han tvåa i Sweden Cup men att han i år är redo för ännu större uppgifter gav han tydligt besked om när han efter en toppinsats segrade i The Onions lopp och fick en biljett på direkten. Kometkusken Rikard N Skoglund kör sitt första Elitloppet.

6 Milliondollarryhme

Valack 6 år e. Ready Cash – Nursery Rhyme
Ägare: MD Trotting HB
Tränare: Fredrik B Larsson Kusk: Fredrik B Larsson

Som femåring fanns han med i Elitloppet redan i fjol, då som en joker i leken men efter att ha slutat femma i finalen etablerade han sig över en dag i toppskiktet. Efter att ha varit tvåa i Jubileumspokalen kom senare på hösten kom också den stora segern när han blev svensk mästare. I år har det mest blivit stolpe ut, men kanske faller alla bitarna på plats i Elitloppet?

7 Looking Superb

Hingst 7 år e. Orlando Vici – Classical Pine
Ägare: Kolbjörn & Ann Kristin Selmer, Norge
Tränare: Frode Hamre Kusk: Jomar Blekkan

Norskfödde Looking Superb dök upp som en komet när han efter segern i Prix Ténor de Baune slutade överraskande tvåa i Prix d’Amérique förra året i regi Jean-Michel Bazire. Efter det har hästen stannat kvar i världseliten och tränas numera av Frode Hamre. Fanns med i Elitloppets final redan förra året och får i år en ny chans efter en vass avslutning i Paralympiatravet.

8 Earl Simon

Hingst 6 år e. Prodigious – Tindrana
Ägare: Ecurie Skytten, Sverige
Tränare: Jarmo Niskanen Kusk: Franck Ouvrie

Fransk unghäststjärna som slagit igenom i världseliten på allvar i år. Fick en självklar invitation efter sin seger i Prix des Ducs de Normandie och har före det varit tvåa i Critérium de Vitesse och slutade trea i Prix de Paris. Svenske men i Frankrike verksamme tränaren Jarmo Niskanen får härmed sin första häst i Elitloppet och i sulkyn hittar vi Franck Ouvrie som är etablerad i den franska sulkyeliten.


Elitloppet, försök 2, 1609 auto:


1 Elian Web

Valack 8 år e. Like A Prayer – E.L. Dolly
Ägare: Sauli Meriläinen, Finland
Tränare: Katja Melkko Kusk: Jorma Kontio

Tidigare finsk Derby-vinnare som var med i Elitloppet redan 2017 men under det senaste året utvecklats ytterligare i regi Katja Melkko. Flertalet segrar i Gulddivisionen under vintern kröntes med guld i Paralympiatravet och Elitlopps-platsen kom som ett brev på posten. Den snabbe finländaren körs av Jorma Kontio – som nu har chansen till sin första seger i loppet.

2 Billie de Montfort

Sto 9 år e. Jasmine de Flore – Quismy de Montfort
Ägare: Philippe Dauphin
Tränare: Sébastien Guarato Kusk: Gabriele Gelormini

Årets enda sto i Elitloppet är också en av hela startfältets mest meriterade. Efter att ha tampats bland de bästa i Frankrike genom hela karriären har hon tjänat över 22 miljoner kronor. Den här säsongen tycks hon dock vassare än någonsin. Efter att bland annat vunnit Prix de Bourgogne i vintras har hon på svensk mark i tre raka starter visat att toppformen sitter där fortsatt.

3 Tae Kwon Deo

Hingst 5 år e. Muscle Hill – Brigham Dream
Ägare: Whap Capital, L. Kolgjini & Erkén, Sverige
Tränare: Adrian Kolgjini Kusk: Adrian Kolgjini

En mycket tidig talang som matchades i USA som treåring och presenterade sig på allvar när han tog hem segern i Sprintermästaren förra sommaren. I år som femåring är han redo för att ta upp kampen med de allra bästa och att han kommer i bästa skick visade han senast när han vann på nytt banrekord i Örebro. Adrian Kolgjini har sin första egentränade i Elitloppet.

4 Attraversiamo

Hingst 5 år e. Kiss Francais – Rhythm Kronos
Ägare: Caracolas AB m.fl, Sverige
Tränare: Svante Båth Kusk: Erik Adielsson

Ständig kulltopp som väl nästan aldrig gjort ett dåligt lopp. Fjolårets Derby-vinnare kommer till sin första start i Elitloppet med 14 segrar på 20 starter och kan nu ta klivet in bland de riktigt stora. Tränaren Svante Båth har satt sin stjärna i bästa tänkbara form inför den stora uppgiften; i år har det blivit två segrar på två starter och segern i Meadow Roads lopp blev ett perfekt genrep.

5 Cokstile

Hingst 7 år e. Quite Easy – Joystile
Ägare: Santese SRL, Italien
Tränare: Rocco Spagnulo Kusk: Christoffer Eriksson

Inledde sin karriär i födelselandet Norge och vann Derbyt som fyraåring. Såldes i fjol till Italien och har där blomstrat ut till en av Europas vassaste travare. I Italien noterades han för flera segrar i stora lopp under hösten, bland annat Nationernas Pris. Säkrad sin rosa biljett efter en vass insats då han vann Algot Scotts Minne på 1.09,8. Det här blir andra starten i Elitloppet – första var 2018.

6 Racing Mange

Hingst 7 år e. Orlando Vici – Kära Kickan
Ägare: Aac Nybrostrand Invest AB &YTAAB AB
Tränare: Joakim Lövgren Kusk: Joakim Lövgren

Racing Mange har från första början tillhört toppen var till exempel tvåa i Uppfödningslöpning. Efter att sakta men säkert fortsatt att utvecklas växt han under förra säsongen in i eliten då det bland annat blev seger i finska storloppet Kymi Grand Prix. Platsen i Elitloppet säkrades i Gävle på lördagen när han förvisade motståndet från spets och vann på årets snabbaste segertid 1.09,7.

7 Makethemark

Hingst 7 år e. Maharajah – Global Naughty
Ägare: Stall NIAN, Sverige
Tränare: Petri Salmela Kusk: Ulf Ohlsson

Kullstjärna från början och uppmärksammad för sina likheter med pappa Maharajah. Har fortsatt sin framfart har efter segern i Jubileumspokalen etablerat sig i världseliten som äldre. Tog bronset i förra årets Elitloppet, vann sedan S:t Michel-Ajo och var tvåa i Åby Stora Pris. I de senaste starterna har det dock inte blivit stolpe in; Makethemark blev fast med krafter i Copenhagen Cup.

8 Propulsion

Hingst 9 år e. Muscle Hill – Danae
Ägare: Stall Zet, Sverige
Tränare: Daniel Redén Kusk: Örjan Kihlström

Beslutet togs sent, men ja, Propulsion gör ett sista försök i Elitloppet. Det här blir hästens femte raka start i loppet efter att tagit sig till final samtliga de fyra senaste åren, vid två tillfällen har han lämnat loppet med en silvermedalj. Har travat in över 31 miljoner i sin karriär med åtskilliga stora segrar, det här blir dock hästens första start sedan Prix d’Amérique i vintras.


Hålltider för Elitlopps-helgen:

Fredag 29 maj:

Start lopp 1: 12.20
tv-tider: V65 Direkt i TV12, kl. 12.00 – 16.00
Höjdpunkter: Speedrace för kallblod


Lördag 30 maj:

Start lopp 1: 14.30
tv-tider: V75 Direkt i TV4, kl. 14.00 – 19.00
Höjdpunkter: Harper Hanovers lopp, STL-finaler, Speedrace


Söndag 31 maj:

Start lopp 1: 15.00
tv-tider: V75 Direkt i TV4, kl 14.00 – 18.00
Inför Elitloppet med V4 i TV12, kl 18.00 20.00
Elitloppet, final i TV4, kl. 20.00 – 21.00
Höjdpunkter: Elitloppet, Elitkampen Breeders Course, Fyraåringseliten


Läs mer inför Elitloppet:

Läs även: Elitloppet: Lördagens höjdare
Läs även: Elitloppet: Söndagens höjdare
Läs även: Nostalgi: Elitloppets klassiker
Läs även: Elitloppet följs – i arton länder

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Sweden Cup-feeling på Hagmyren

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson