Travnet
ANNONS

V4 Bergsåker: "Tror det är spetsgaranti"

Skribent

Publicerad kl 08.08, 30 december 2015

av Daniel Olsson

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Hon är en duglig häst som var bra senast i sin comeback och jag tror hon kommer vara bättre nu. Utgångsläget spelar ingen större roll för jag tror det är spetsgaranti och sen tror jag på bra chans. Det gäller bara att hon inte blir het på kuppen men jag tror mycket på henne. Möjligtvis testar vi jänkarvagn denna gång, säger Markus Pihlström om Fetiche Boko (V4-1).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Bergsåker. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

5 Stina Steel - Hon drog på sig mjölksyra senast och var tidigt slagen men känns helt okej efter det loppet. Nu vill jag mest se henne fungera normalt igen och jag hoppas på en slant. Inga ändringar, säger Henrik Svensson.

6 Fetiche Boko - Hon är en duglig häst som var bra senast i sin comeback och jag tror hon kommer vara bättre nu. Utgångsläget spelar ingen större roll för jag tror det är spetsgaranti och sen tror jag på bra chans. Det gäller bara att hon inte blir het på kuppen men jag tror mycket på henne. Möjligtvis testar vi jänkarvagn denna gång, säger Markus Pihlström.

7 All Time la Marc - Hon hade visat fin form en längre tid innan det blev seger senast och jag var väldigt tillfreds med insatsen. Vi fick ett trist läge denna gång men hon kan öppna skaplig och förhoppningsvis hittar vi en vettig position. Detta är min bästa chans i omgången och vi kör samma balans som vanligt, säger Henrik Svensson.

10 Majet af Djupmyra - Hon har galopperat en del men vi har inte hitta några fel på henne. Vi ändrar lite i balansen och hoppas på felfri löpning. Det är prio ett och hon möter väl några som är för bra, säger Thomas Lönn.

11 Indiana Sund - Jag är nöjd med henne i jobben och även om läget är svårt så är bakspår snarast ett plus för henne. Jag vet inte vad vi möter men räknar med en bra insats, säger Anna Näslund.

12 Shining Moment - Hon verkar ok men läget är inget vidare. Jag smyger med och vi gör inga ändringar. Det ser tufft ut, säger Olle Carlsson.

Lopp 2, V4-2

1 Casper W.F. - Han var fin i senaste jobbet i måndags och var då fin. Han fungerar nog bäst i ledningen och jag ska göra allt som gåt för att nå spets även om han inte är helt enkel att nå spets med. Jag gör en del småkorrigeringar i balansen och då han tävlar bra med häst på utsidan så kan han vara rätt intressant från ledningen, säger Tobias Eklöf.

2 Bambis New Order - Hon strular ofta till det för själv och måste visa bättring. Näst senast ville hon springa hem och nu sist galopperade hon. Jag ligger lågt och hoppas mest att hon gör en stabil insats. Vi kommer döva ner henne och sätta på henne helstängt huvudlag, säger Martin P Djuse.

8 Miniskirt Mini - Hon visar inget av värde på tävlingsbanan och känns helt chanslös. Pengar vore en framgång och vi kör som vanligt, säger Markus Pihlström.

11 Daddy’s First - Han gjorde första starten på nästan två månader senast och galopperade men kändes väl sådär efter det. Vi kortade käken men det fungerade inte så bra och han gled över i passgång. Han visade fin uppfattning i somras och detta är en duglig travare. Formen känns svårbedömd, och läget är inte det bästa, men han har kapacitet nog för att sluta långt framme. Inga ändringar, säger Henrik Svensson.

12 Global Obama - Felfri duger han bra men jag litar inte fullt ut på honom. Omstart gillar han inte för då blir han väldigt taggad. Senast var han bra och ändå tappade han en sko i loppet. Det finns bra kapacitet i hästen, säger Roger Sandström.

Lopp 3, V4-3

1 Cherie Sund - Hon har fått ett kanonläge bakom bilen och jag tror formen ska vara bra fastän hon inte startat på ett tag. Detta lopp ser väldigt lämpligt ut motståndsmässigt men den största frågan hur det blir kört. Ledningen kan hon säkert svara upp men om jag hade kört loppet hade jag nog släppt eftersom jag tycker hon är bra mycket vassare i ryggar. Då blir vi ju å andra sidan utlämnade till att lucka kommer i tid men med minsta klaff tror hon jag hon har mycket bra segerchans. Inga ändringar, säger Markus Pihlström.

2 B.B.S. Mandarino - Han var väldigt duktig som två bakom Corky senast och hade ju till och med en galopp i början. Dessutom var Uffe förbaskad efteråt för snöret till norsken gick och han trodde kanske att de hade hunnit fram annars. Jag hoppas vi kan ta ledningen från det är läget och jag tycker han ska räknas. Vi kommer testa honom med en typ av jänkarbike, säger Linda Frölander.

3 Greenstar - Han känns fin i jobben och gör för det mesta sitt i loppen. Han slår till med någon förbättrad insats emellanåt men det är sällan han räcker till seger numer. Förutsättningarna ser fina ut men kan han vara fyra-femma är jag nöjd. Inga ändringar, säger Henrik Svensson.

4 Wariner - Han har gjort stabila insatser en längre tid och fick kröna det hela med att vinna senast. Det var i ett lite billigare lopp och detta ser tuffare ut. Ändå ska han väl kunna räcka till en skaplig slant på sitt grundkunnande och sin jämnhet. Inga ändringar, Martin P Djuse.

8 Cao Dai - Jag var nöjd med insatsen senast och nu är det bättre distans för honom. Inga ändringar och han känns som han ska i jobben. Läget är jobbigt men det är han vad vid och vi har platschans, säger Rickard Smidt.

Lopp 4, V4-4

2 Gucci Zon - Hon var en besvikelse senast och jag hoppas på en förbättrad insats nu. Jag kommer ändå köra henne defensivt med senaste insatsen på näthinnan och jag hoppas väl mest en prisplacering. Samma balans som vanligt, säger Henrik Svensson.

3 Triomphe d’Inverne - Han har inte vunnit på länge och vi begär ingen seger men formen är bra och han behöver inte vara helt borta. Det ser ut att vara lite risk för en löpning utvändigt ledaren då ettan är snabb iväg men han trivs rätt bra utvändigt ledaren, säger Thomas Lönn.

6 Damu Cherry - Hon har inte haft tur med någonting på sistone och det är både inställda lopp och skador. På grund av det har hon inte startat på ett tag men hon känns åtminstone pigg i jobben. Hon gör för det mesta sitt, men har mest mött ston, och detta ser ut att bi svårare. Jag ligger lågt och vi kör som vanligt, säger Martin P Djuse.

9 Perfect Kronos - Jag är lite osäker på formen då det är lite dåligt trimmat. Han är heller inte helt stabil av sig så det finns frågetecken även om kunnandet är bra, säger Anna Näslund.

ANNONS
Nästa artikel