Just nu:
19.04 Generaal-skräll
18.33 Överlägset när Odd Herakles tog tionde raka
16.30 Lätt seger i Suur-Hollola-försöket för Elian Web
15.47 Fullträff i Arvika för Baron Gift
15.30 Guldet till Golden Dream M.E. i Jarlsberg Grand Prix
15.09 Fullt ös på Tylösand
14.53 Halmstad 4 juli: Velvet Gio ska vara starkast!
14.48 Arvika 3 juli: Många roar sig med att jaga Björn i Arvika
11.25 Lunch-draget Lycksele: Jag bjuder grannen på en grann vinnare
08.38 Missle Hill och Makethemark till Mikkeli

Solvalla 31 maj (Elitloppet): Känslan säger Cokstile

Elitloppet är ändå alltid Elitloppet. Även om det är väldigt mycket annorlunda förutsättningar än vi brukar ha. I vilket fall som helst dukar Solvalla upp för en riktigt fin kväll som dessutom bjuder på en av de mest öppna upplagor av Elitloppet som vi sett. Det är redan en sliten klyscha att ”alla kan vinna”, men nog är det frågan om så inte också är fallet? Det är svårt att tippa utgången av en final före man sett försöken, jag vet inte jag, men jag har en liten feeling för Cokstile… Vi får se hur det slutar – här är i alla fall tips och analyser till söndagens samtliga race.

Klicka på önskat lopp
Välj lopp
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

1 Solvalla – Spelstopp 15.00

Spetsstriden:

4 Odd Herakles är mycket snabb iväg och bör gälla som spetsfavorit, men 6 Josveis kommer att utmana ordentligt i den striden. 8 Lome Brage är den allra snabbaste, men att komma förbi alla från bricka åtta kan vara en övermäktig uppgift.


Loppanalys:

4 Odd Herakles kommer till Elitkampen med sex raka segrar och är obesegrad i år. Norrmannen har visat fin form, men man ska också veta att hästen varit ordentligt utmanad av Roli Eld i de båda senaste starterna då den senare galopperat i striden. Odd Herkales öppnar fort och tanken är att han ska ta sig till ledningen och i så fall är det hästen att slå, men jag är inte helt säker på att det är fullt så enkelt.

Mitt tips går till 6 Josveis som gjort ett lopp i Sverige förut och det var i Elitkampen förra året. Den gången svarade han ut Lome Brage (båda hästarna hade identiska lägen med i dag) i spetsstriden och höll sedan strålande trots 1.17 första 500. Josveis kommer från seger på Vermo där han höll ifrån sig Polara från spets och kommer att gå framåt med det loppet. Skulle Josveis lura favoriten på ledningen, tror jag han vinner. Från en annan position räknas han ändå.

10 Månprinsen A.M. dyker upp i Elitkampen, trots allt, och det är vi glada för. Har gjort tre starter i år och sett lika fin ut som vi är vana vid. Läget nu är egentligen inte så dumt då Månprinsen ändå kanske inte skulle vara med i spetskörningen, nu har han en fin rygg. Givetvis kommer det krävas tempo för att hjälten ska komma in i matchen, men det lär det väl å andra sidan bli.

3 Polara har vunnit det här loppet förut och det handlar om en stenhård finsk kandidat som nästan verkar gilla dödens. Där gick han senast, stod för en stark insats, även om han inte kunde ta sig förbi Josveis. Med det loppet i kroppen är säkert formen framflyttad och Polara på topp kan vinna det här från alla lägen.

8 Lome Brage såg kanon ut då han vann årsdebuten, men drog ett olyckligt åttondespår här. Sedan blir jag fundersam när jag läser att man inte ska ladda framåt med världens startsnabbaste kallblod, man borde väl ändå göra ett försök? Samtidigt är det klart att läget gör att det i så fall kommer bli en tuff väg fram. Får gälla mer som outsider den här gången. 5 Tangen Haap är titelförsvarare men såg inte jättebra ut senast och måste slå ur underläge den här gången, å andra sidan gjorde han det förra året också.

Rank: 6-4-10-3


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 6 Josveis till oddset 8.00 hos Unibet.

2 Solvalla – Spelstopp 15.25

Spetsstriden:

1 Dontlooseallmoney är startsnabb och det är favorit på henne att gå i ledningen. Om annat fall är 7 Southwind Queen riktigt rask i väg.


Loppanalys:

2 Sashay My Way har väldigt mycket kapacitet och det visade hon senast i finalen av Drottning Silvias Pokal. Ledde då anfallet först i tredjespår med 800 meter kvar och var fortfarande med i striden på upploppet. Har tränat på fint efter det och från det här perfekta läget ligger hon bra till på direkten. Min vinnare och ett givet spel.

10 Golden Tricks är mycket meriterad från USA men har inte visat särskilt mycket i de två starterna på svensk mark. Det är ingen anledning att räkna bort henne. Hon är ute på sin bästa distans nu och kan gå visslade fort, har man fått ordning på grejorna och det blir tempo blir hon giftig till slut.

1 Dontlooseallmoney såg strålande ut när hon vann sitt försök till Drottningens pokal, men felade i finalen och var inte helt på topp senast när hon fick sträcka vapen på upploppet. Har normalt ett fint läge här, då det sannolikt blir spets, men hon måste vara förbättrad gentemot senast.

6 Tonique har verkligen klivit fram på sistone; slog av Ganga Bae i försöket till Drottning Silvias och spurtade som ett jehu i finalen, hon var inte långt från segern. De insatserna gör henne till en av loppets outsiders. 7 Southwind Queen såg grym ut när hon vann på 1.11 senast, men motståndet är hårdare i dag och läget talar emot. Luring också 3 Aura S.L. som visar otrolig kapacitet när det funkar, men som lär behöva överpace för att vinna nu. 9 Gina Mearas spurtade bra senast och kan vara en skräll.

Rank: 2-10-1-6


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 2 Sashay My Way till oddset 4.00 hos Unibet.

3 Solvalla – Spelstopp 15.50

Spetsstriden:

1 Osterc flyger iväg från början och ska bli svår att ta en längd på. I så fall är det 3 Click Bait och 4 Admiral As, möjligen, som utmanar.


Loppanalys:

Då får vi se 8 Ecurie D. igen och det är förstås en attraktion. Det är en underdrift att säga att det här är ett riktigt ämne för framtiden; ännu obesegrad i nio starter och med potential att bli en världsstjärna. Prestationen på Mantorp senast var ruskig och trots att läget är tråkigt igen gäller han som favorit. Jag blir inte förvånad om det här är nästa års Elitlopps-vinnare, än mindre att han vinner i dag – men jag tycker inte det är på något sätt givet.

Jag kommer i stället att spela 1 Osterc som jag verkligen gillar. Jag säger inte att han skulle ha vunnit, men han hade nog inte varit långt efter om galoppen inte kommit i sista sväng i Kungapokalen; det såg ut att vara ett ton i tömmarna. Osterc visade då, liksom tidigare, hur blixtsnabb ut han är och från det här läget över milen har jag svårt att se honom någon annanstans än i spets. Väl där kommer han att gå väldigt fort och det finns definitivt chans att spåra hela vägen.

4 Admiral As ser ut som ett litet monster, här har Reijo en stjärna i vardande. Upphämtningen näst senast var av bästa märke och i finalen av Kungapokalen gick han återigen ett mycket starkt slutvarv. Bra läge här nu, Ohlsson lär säkert prova från start, och han ska ses med segerchans.

3 Click Bait har höjt sina positioner i kulltoppen och avslutade kvickt på stretchen senast, det lyser form av hästen. Distansen i dag är knappast att se som en fördel men man kan inte räkna bort honom helt. 10 Ultion Face var kanon i årsdebuten och åtgärdad sedan senast, en rysare i dag. 2 Aramis Bar och 7 Acciaio har båda kapacitet att slåss där framme.

Rank: 8-1-4-3


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 1 Osterc till oddset 6.00 hos Unibet.

4 Solvalla – Spelstopp 16.15

Spetsstriden:

1 Philosopher har öppnat snabbt tidigare men jag tror att 4 Hell Bent For Am är kvickare iväg, tar ledningen och därmed också håller ut 6 Natorp Bo.


Loppanalys:

4 Hell Bent For Am har gjort två starter för Stefan Melander och ser ut som en treåring med enormt mycket kapacitet, något som också ska bevisas i dag för motståndet är klart hårdare än förut. Sedan tycker jag han såg riktigt läcker ut senast och det såg ut som att Örjan hade mängder kvar i linorna över mål. Med tanke på den startsnabbhet som Hell Bent For Am visat upp så talar väldigt mycket för att han åter sitter med taktpinnen här och då ska han bli svårslagen. Odds över 2.00 känns helt spelbart.

1 Philosopher är för mig det givna första motbudet. Det var ett otroligt lopp han gjorde senast när han vann hur lätt som helst trots en rejäl galopp. Öppnade fort i någon start förra året och från det här läget är min tanke att rygg på tipsettan borde vara perfekt. Livsfarlig med fritt i tid.

2 Bolero Gar gjorde första starten för Nurmos senast och det såg lovande ut. Visade då 10,3 sista 600 som tvåa och då ska man tänka på att det var första starten på tre månader. Har med all säkerhet blivit än smidigare med det loppet och från fint läge är han en som utmanar här.

5 Kuyt F. Boko har inte gjort många fel hittills i karriären. Gick i dödens senast men kunde inte svara avslutningen från Philosopher. Det var dock hästens första start på lång tid och den insatsen ska ha fört honom framåt mycket. Tidig kandidat om favoriten gör bort sig.

Mycket kan hända i treåringslopp, varför skrälletarna betänker 3 Balsamine Font som avgjorde i ett nafs senast, 6 Natorp Bo som gjort två bra lopp bakom Hell Bent For Am och 11 Florist som har en ordentlig spurt att plocka fram vid överpace.

Rank: 4-1-2-5


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 4 Hell Bent For Am till oddset 2.10 hos Unibet.

5 Solvalla – Spelstopp 16.45

Spetsstriden:

2 Emmylou är snabb men släppte senast, oavsett kommer det bli jobbigt att ta emot 4 Chapuy som har ledningen i siktet.


Loppanalys:

4 Chapuy såg fantastiskt fin ut i årsdebuten då han bombade i ledningen och passerade mållinjen som överlägsen vinnare på 1.10,9a/1640 och nog såg det ut som det fanns några tiondelar kvar till och med. Har efter det haft otur och galopperade senast i en snäv situation. Formen är nog lika fin som vid segern och då det nu återigen är läge för ledningen är känslan stark att Chapuy leder det här från start till mål.

9 Tabasco C.D. är dock en allvarlig utmanare. Fyraåringen har sett jättefin ut i år och det var faktiskt så att han gick i mål med sparat i Kungapokalen senast utan att ha fått fritt i tid. Något sådant motstånd möter han inte i dag och trots bakspår krävs det inte mycket tur för att han ska vinna här.

5 Harley hoppade kort efter start senast men hade gått fram som en ångvält före det med flera raka segrar. Det här är en rejäl variant som verkar kunna avgöra från de flesta positioner, att han därmed tar hand om dödens i dag är inget långskott. Kan ta ned tipsettan.

3 Arapaho Ghostdance har sett riktigt fin ut i två raka efter ett uppehåll och kommer till den här starten med maxform. Stormade på först i tredjespår sista 700 senast och avgjorde starkt. Kan tänkas göra om bedriften nu.

12 Anita Roc har vunnit båda starterna för Björn Goop och det ser ut att vara en häst med mycket kunskap. Avgjorde från långt ned i kön näst senast, så hon kan absolut vinna bakifrån men samtidigt är det en tuff uppgift för stoet att runda alla.

Rank: 4-9-5-3


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 4 Chapuy till oddset 2.15 hos Unibet.

6 Solvalla – Spelstopp 17.20

Spetsstriden:

1 Vivid Wise As lär nog Goop prova vad som går med men jag har svårt att se honom svara ut 3 Disco Volante som är katapultsnabb och måste gälla som spetsfavorit. 2 Sorbet kan, om det blir full laddning, i så fall sätta käppar i hjulen och utifrån får man anta att 5 Chief Orlando gör ett rejält försök. 4 Missle Hill lägger sig inte i spets-körningen?


Loppanalys:

Årets båda försök i Elitloppet är otrolig jämna, det är inget nytt. Mitt tips i det första måste ändå bli 3 Disco Volante med tanke på läget. Hästen såg enorm ut under försäsongen och det var kanske framför allt vid segern i Guldfinalen på Solvalla som han glänste mest. Efter att ha galopperat i Paralympiatravets final har hästen vilat från tävling och det behöver inte vara fel. Jag tror han kommer laddad för den här uppgiften och planen borde vara given; att gasa vad som går för att ta sig till spets. Disco är som allra vassast i spets och lyckas det ska det vara bra chans att leda till mål.

4 Missle Hill ser ut som en världsstjärna i vardande och hans stora genombrott kan mycket väl komma i dag. Femåringen har vunnit hur enkelt som helst i sina två starter i år, men samtidigt är det så att det också blivit tämligen lätt; hästen har aldrig varit utmanad från ledningen. Jag skulle tro att man tar det lite lugnare från början här och i stället hittar ett fint läge för att ta sig till final men jag blir inte det minsta förvånad om han vinner.

8 Earl Simon kommer bli väldigt kul att se här. Hästen såg formidabel ut vid segern i Caen senast där han bara såg ut att öka ju närmare mål han kom. Jag kan lova att han kommer med formen maxad till den här starten. Sedan försvårar förstås läget det mycket; ingen har vunnit ett Elitlopps-försök från spår åtta sedan Yarrah Boko gjorde det för åtta år sedan och att Sverige-debuterande Franck Ouvrie ska lyckas med det är kanske inte självskrivet. Samtidigt, så fin som Earl Simon såg ut senast är det inte otänk-bart att han vinner det här den tunga vägen, även om en finalbiljett borde vara prio ett.

1 Vivid Wise As var länge favorit på slutsegern hos bookmakers men det var tydligt i genrepet senast att allt inte funkade klockrent. Björn Goop har dock haft några veckor på sig och jag har en känsla att italienaren är kraftigt förbättrad till i dag. Jag har svårt att se honom hålla spets här, men läget är för den sakens skull inte oangenämt. Kan absolut vinna.

6 Milliondollarryhme har inte haft turen med sig i år, minst sagt. Det gör honom till ett aning oskrivet kort i det här försöket, men från stallet går rapporterna i dur. Senast blev han kvar med mängder av krafter över mål, vilket i och för sig inte behöver säga så mycket, men hästens kapacitet behöver vi inte betvivla. Tredje utvändigt och vass avslutning att vänta?

2 Sorbet kan vara det här loppets stora överraskning, nioåringen är alltid lite underskattad. Saken är att han sett lysande ut i sina lopp i år och vann både årsdebuten och senast från dödens. Sorbet är snabb ut och kommer hitta ett bra läge. Räkna inte bort honom här.

7 Looking Superb spurtade otroligt vasst i Paralympiatravet, men eftersom hästen inte startat efter det blir jag osäker på var vi har honom i dag. Att han har en mycket hög nivå när han tävlar på topp är dock ett som är säkert, även om det från det här läget måste vara en finalplats som är huvudmålet.

5 Chief Orlando stod för en heroisk insats då han vann på Solvalla efter att ha pressat sig till spets efter 1.07 första 500, en insats som gav honom den här platsen. Frågan är om inte det här är den tuffaste utmanaren om spets för Disco Volante men att han ska ta sig förbi är jag osäker på.

Rank: 3-4-8-1


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 3 Disco Volante till oddset 7.00 hos Unibet.

7 Solvalla – Spelstopp 17.45

Spetsstriden:

1 Elian Web är ruskigt startsnabb och effektiv i ledningen, från innerspåret har han ett drömläge. 2 Billie de Montfort är dock väldigt kvick i benen om kusken väljer att ladda för fullt. Utifrån kan man tänka att 5 Cokstile och 6 Racing Mange laddas framåt.


Loppanalys:

1 Elian Web kunde vinna Paralympiatravet ohotad efter att ha tagit ledningen och sedan fått varva på 14,5. Avslutade fint i genrepet senast och har fått en perfekt uppladdning inför den här uppgiften. Chanserna ökade också avsevärt då finländaren drog, vad vi får förmoda, är drömspåret och det är klart att det kommer bli svårt att lura Elian Web på ledningen även om till exempel Billie de Montfort också är blixtrande vid laddning och jag tror inte det blir någon gratisledning på något vis. Stämmer analysen blir Elian Web hästen att slå i det här försöket och enligt Ockhams rakkniv-principen behöver vi inte göra det svårare än det ser ut. Troligtvis leder han hela vägen.

Däremot tycker jag 5 Cokstile är ett roligare spel. Jag är lite inne på att han kan vinna finalen till och med. Cokstile, som en gång vann norska Derbyt, har verkligen stärkt sin position sedan han kom till Italien och svarade för flera riktigt starka insatser i höstas. I år har det blivit två starter; i årsdebuten stämde inte aktionen helt, i annat fall hade han nog hotat Chief Orlando till slut, men senast på Åby såg hästen helt lysande ut. Travade då 08,5 sista 600 och avgjorde åkade mot Cyber Lane till slut. Man ska inte underskatta Cokstiles startsnabbhet och även om det kanske inte är spets vi talar om så får han en bra löpning här. Får Elian Web lite massage i ledningen, tror jag han kan klämma dem till slut.

3 Tae Kwon Deo vann Sprintermästaren i fjol och ställs nu inför sitt stora elddop. Och att han kommer med full form fick vi bevis för i Örebro senast. Femåringen såg fenomenal ut när han från dödens klev ifrån till seger på 1.09,8 och hade nog en hel del sparat i mål. Frågan är om det inte är dödens som får gälla här också? Och är han lika fin som senast kan han definitivt vinna därifrån.

8 Propulsion är det lite lustigt med, i början av året hade man trott att han var hästen som skulle slås i Elitloppet men då han kommer hit med ett tävlingsuppehåll på fem månader blir han mer av en outsider. Att Redén har med sin största stjärna utan att veta att formen är så bra som den tänkbart kan bli, vore dock ett misstag att tro. ”Proppen” är absolut en vinnarkandidat i både försök som final, men från det här läget kommer det tvivelöst att bli en tung väg fram. En finalplats borde vara den primära planen.

4 Attraversiamo fick ett perfekt genrep senast och behövde inte förta sig, det satt finemang inför det här loppet som blir Derby-vinnarens stora test. Av det vi sett hittills får vi förmoda att han kan vara hur bra som helst på söndag, samtidigt är han osynad i sammanhanget. Läget är helt okej, femåringen kan rent av vinna, men jag gissar att en finalplats är vad man går för i första hand.

2 Billie de Montfort är verkligen luttrad i de stora sammanhangen, men så bra som hon är i dag är det frågan om hon varit förut. Stoet är, om man laddar full gas, ohyggligt snabbt ut och jag skulle inte stå helt chockad om hon kommer före Elian Web. I vilket fall som helst siktar man säkert på en ryggresa och den speediga fransyskan slåss om en finalplats.

6 Racing Mange imponerade verkligen i Gävle senast och visade att han kommer hit med full form, även om det kanske är lite för kort tid mellan starterna. Senast visade han sina kvaliteter från början men att spetsa från det här läget känns långsökt. Därmed gäller sannolikt en invändig resa och hopp om topp fyra.

7 Makethemark var trea i Elitloppet i fjol och på försäsongen en het kandidat, men det har inte riktigt stämt i de senaste starterna och dagens läge förenklar inte processen. Salmela låter dock lyrisk om sin stjärna och man kan verkligen inte räkna bort honom här om alla pusselbitar fallit på plats, men jag har svårt se honom vinna försöket.

Rank: 1-5-3-8


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 5 Cokstile till oddset 6.25 hos Unibet.

8 Solvalla – Spelstopp 18.30

Loppanalys:

1 Volcan de Bellande är en mycket meriterad fransos som imponerade då han vann på Åby senast. Öppnade då riktigt kvickt och anförde enkelt hela vägen på 12,6a/2140. Möter i mångt och mycket samma hästar den här gången och lyckas man bara svara ut kvicka 2 Bonnies Celebrity och 3 Tobacco från början, måste det vara toppchans till ny seger. 9 Balzac du Chatelet var väldigt rejäl senast på Solvalla och är förste utmanare om tempot hålls högt.


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 1 Volcane de Bellande till oddset 2.75 hos Unibet.

9 Solvalla – Spelstopp 18.55

Loppanalys:

2 Thai Sansa har tagit två raka på Åby och sett helt fenomenal ut när hon vunnit överlägset på låga 1.14-tider. Visar hon något i samma skola nu, borde hon vara svårslagen. 1 Fascination D.K. är riktigt spännande, hon är lillasyrra till Ecurie D. och har inlett karriären med två raka segrar, senast helt i sin egen klass. I dag ställs hon dock inför ett svårare prov. Ett roligt motbud tycker jag 6 Sashay Kemp är. Hon avgjorde på maffigt sätt näst senast och visade då 1.10-fart sista 600. Senast öppnade hon riktigt fort och kommer hästen till ledningen här kan det bära länge.


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 6 Sashay Kemp till oddset 12.50 hos Unibet.

10 Solvalla – Spelstopp 19.20

Loppanalys:

Klurigt stayerlopp där jag är mycket sugen på att se vad 12 Enzo Am kan uträtta. Valacken har gjort topplopp i år utan att få vinna. Näst senast gick han en tung avslutning men kom i skuggan av ruskige Moni Viking, gången efter blev han fast för länge med mycket krafter. Enzo Am är snabb ut och från ett springspår skaffar han sig bra läge direkt. Mitt spel. 7 Exaudio Vici är en urstark fransman hos Katja Melkko som sett väldigt fint ut i sina senaste starter, blir tuff att stå emot till slut. 6 Enriko Ha har inte glänst på sistone men har ett spetsläge nu. 2 Lucky Base gick undan i jämn 1.13-fart i första Sverige-starten senast och vann på väldigt fint vis, kan prova samma igen.


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 12 Enzo Am till oddset 6.50 hos Unibet.

11 Solvalla – Spelstopp 19.45

Loppanalys:

Kul snabblopp av hög kvalitet som blir lite uppvärmning inför Elitloppet. Min idé är att 2 Forfantone Am kommer att leda det här från start till mål. Det är en högkapabel sort som har ett intressant år framför sig; gjort två starter i år och avslutade mycket piggt på open stretch senast. Är väldigt snabb i väg och tar han sig till spets blir han svårfångad. 10 Son of God har gjort väldigt skarpa lopp på sistone men kan inte utnyttja sin startsnabbhet nu. På form är han ändå ett bra motbud. 1 Baron Gift orkade inte från dödens i Gävle men duger väldigt långt här. 6 Speedy Face kommer att vinna snart; gick vasst i spurten bakom Tae Kwon Deo senast. 3 Stepping Spaceboy var positiv senast, men kommer inte förbi mitt tips i spetskörningen?


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 2 Forfantone Am till oddset 5.50 hos Unibet.

12 Solvalla – Spelstopp 20.30

Elitloppet final. Tippas ej.

 


Spelredaktör
Daniel Olsson
daniel.olsson@travnet.se

Spel från unibet

Tidigare travtips

Halmstad 4 juli: Velvet Gio ska vara starkast!

Travtips
fredag 14.53, 03 juli
Det började bra i onsdags med fin vinnare i Åke Lindbloms Karat Band som stack till ledningen och sedan bara var överlägsen. Favoriten Iggy B.R. har fortsatta problem med travet och som jag skrev i tipsen var han illa ute på Fornaboda. Jag borde sedan ...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
fredag 14.48, 3 juli

Arvika 3 juli: Många roar sig med att jaga Björn i Arvika

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
fredag 11.25, 3 juli

Lunch-draget Lycksele: Jag bjuder grannen på en grann vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
torsdag 15.05, 2 juli

Halmstad 2 juli: Mearas och sedan mera Mearas

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
torsdag 11.19, 2 juli

Lunch-draget Gävle: Jag provar ett skrällspel

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
onsdag 13.15, 1 juli

Lindesberg 1 juli: Hennessy Am – en stark spetsvinnare!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
lördag 15:09, 04 juli 2020

Fullt ös på Tylösand

STRÄNGNÄS: Regnet har stundtals vräkt ner här hemma under lördagen. Den värme som fanns för några dagar sedan är nu enbart ett minne blott. Bettans Bar Det verkar gått hett till på Bettans Bar vid Tylösand i natt. En konsult på Kanal 75 och tillika profess...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson