Readly Express är klar för Prix d’Amérique. Det svenska fenomenet hade inga som helst problem att hemföra Prix Ténor de Baune efter att tidigt kört sig till spets.

På julaftonen avgjordes femåringsloppet Prix Ténor de Baune på Vincennes. Förutom ett förstapris på 54 000 euro, fanns också en biljett till Prix d’Amérique att hämta.

Timo Nurmos kullkung Readly Express fixade den biljetten enkelt – och kan nu ta sikte mot vinterns största batalj som körs sista söndagen i januari.

Björn Goop satt i sulkyn bakom Readly Express som gjordes till totofavorit, i denna hästens första start sedan segern i SM. Den svenske segermaskinen fick en bra start och kördes offensivt fram för att överta ledningen efter ett par hundra meter. Sedan var loppet avgjort, skulle det visa sig.

Carat Williams kom fram i dödens, gav ledaren en liten tryckare, men favoriten fick hållas rätt så lugn i täten; första 1200 meterna klockades i underkant 1.13. När fältet travade genom sista sväng ökade Goop farten och någon fara på taket var det aldrig frågan om.

Readly Express lättade undan med ett par längder över upploppet och tog segern i en oberörd stil, som lovade gott för framtiden. 1.12,9 över 2700 meter stannade klockan på.

Treasure Kronos, körd av Gabriele Gelormini, gick hela loppet i rygg på vinnaren och stod för en klart positiv insats som tvåa på 1.13,1, två tiondelar före Charly du Noyer som gick en okej avslutning efter en resa som tvåa i andraspår.

Det franska PdA-hoppet Carat Williams orkade inte från dödens, föll tillbaka något sista biten och kom i mål som fyra.

Twister Bi, med Alexandre Abrivard i sulkyn, gjorde loppet en bit ned i andraspår, gick på i tredjespår med kilometern kvar och levererade en godkänd spurt i den snabba avslutningen, utan att någon gång varit med i tätkänning. Twister Bi slutade femma på 1.13,4. Samma tid noterade Caïd Griff som sexa efter invändig resa. Wild Honey kom aldrig till start i loppet.

Du kan se loppet här.

*I Critérium Continental för fyraåringarna hade svenskarna inte samma lycka. Rajesh Face hamnade i tredjespår och blev av med sin rygg med kilometern kvar att trava. Lutfi Kolgjini-travaren synade då dödens men mattades i sista sväng, föll tillbaka och slutade som nia.

Makethemark gick en mäktig forcering fram till ledningen in i sista sväng och hade greppet när man nådde upploppet. Men det enorma speedrycket satt förstås i benen och Petri Salmelas hopp fick tomt i tanken, stannade över upploppet och kom i mål som tolfte häst.

Segern, värd hela 108 000 euro, kunde nu i stället gå till skrällen Doria Desbois. Stoet tränas av Chistophe Feyete och kördes till viktoria av Matthieu Abrivard. Doria Desbois kunde följa i ryggar i det hårt uppskruvade tempot och avgjorde säkert efter en flygande avslutning sista biten.

Segraren kom i mål på 1.10,7a över 2100 meter. Enbart ston lade beslag på topplaceringarna; Draft Life avslutade riktigt starkt till silvret, medan Délia du Pommereux slutade trea.

Favoritspelade Django Riff hade greppet en kort bit in på upploppet, men kunde inte stå emot anfallet ute i banan och fick nöja sig med att bli fyra. Bästa svensk i loppet blev Inga in Heaven som för Franck Ouvrie fick ett invändigt lopp, kom loss ur sista sväng och avslutade fint mellan hästar till sjätteplatsen. (Foton: ALN).

Du kan se loppet här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
V75: Southwind Feji utklassade motståndet

V75: Southwind Feji utklassade motståndet

Southwind Feji är den segerrikaste hästen i landet i år. Och efter Axevallas V75-omgång, kvällen före julafton, är hon ännu segerrikare. Det fyraåriga stoet utklassade sitt motstånd.

Den av Pär Hedberg tränade Muscle Hill-dottern Southwind Feji har blivit en segerföljetong på svenska banor under det här året. Axevallas uppesittarkväll på lördagen blev inget undantag.

Jänkarstoet imponerade stort med Mikael J Andersson i sulkyn. Southwind Feji klev säkert fram i dödens, närmade sig över sista bortre långsidan och hade kopplat greppet redan vid ingången av den sista svängen. Sedan var det tack och good bye.

Hästens 13:e seger i 15:e starten togs på ett högst mersmakade vis. Southwind Feji lämnade fältet över upploppet med åtskilliga längder och kom i mål på 1.15,9 över 2160 meter. En seger värd 100 000 kronor.

*Snabbloppet såg en riktig knall. Tioårige Dollar Access tog årets första seger, när han för Klas Olsson smällde till som en enprocentare på V75-spelet. Efter att ha släppt ledningen, kom luckan mitt på upploppet för att precis avgöra till seger på 1.15,9a full distans.

*I stayerloppet höll dock favoriten. Tredje raka kunde Timo Nurmos-tränade Antonio Trot noteras för. Jorma Kontio körde fyra-åringen till seger efter att ha svept fram mot ledningen med 1200 meter kvar och sedan vunnit i helt ohotad stil. 1.17,7 över 3160 meter visade klockan. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Vincennes: Cash And Go fortsätter imponera
Nästa nyhet
Vincennes: Cash And Go fortsätter imponera

Vincennes: Cash And Go fortsätter imponera

Cash And Go fortsätter sin framfart på Vincennes. Fem-åringen imponerade på sin storebror Bold Eagle när han hur enkelt som helst tog hem segern i Prix Constant Hervieu.

Sébastien Guarato-tränade Cash And Go, som har samma ägarkonstellation som Bold Eagle, kom till lördagens Prix Constant Hervieu som stor favorit och med två raka segrar i bagaget. Han lämnade Vincennes med en förlängd segerrad.

Viktorian värd 47 250 euro, togs efter det att Cash And Go getts ett delikat lopp av Franck Nivard. Han kunde bida sin tid som andra häst i andraspår och vänta ända till utgången av sista sväng innan en attack sattes in. Cash And Go avgjorde på några få steg. Segern togs på 1.13,5a över 2700 meter.

*I fina Prix Jules Lemonnier (54 000 euro) för montéeliten galopperade favoriten och Prix de Cornulier-vinnaren Bellissima France kort efter start. Skrällvinna loppet kunde i stället Athéna de Vandel, riden av Alexandre Abrivard som var starkast över upploppet. 1.11,7 över 2175 meter var tiden.

*Snarlikt scenario i Prix Une de Mai (54 000 euro) för tvååriga ston i det att storfavoriten Fortaleza galopperade bort sig. Återigen agerade Alexandre Abrivard skrällkusk, när han säkert satte dit Folelli till seger på 1.13,7 över 2175 meter.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag (juldagen): V75-tips till Umåker
Nästa nyhet
Måndag (juldagen): V75-tips till Umåker

Måndag (juldagen): V75-tips till Umåker

Omgången: Efter årets enda tävlingslediga dag laddar vi om bössan och tar tag i juldagens V75-race på Umåker som bjuder på en till synes ganska svårlöst omgång, särskilt som det alltid är lite ovisst hur alla fungerar på vinterbanan. Det kan bli stora pengar och nyckeln till framgång är som oftast var man väljer att plita ned singelstrecket. Jag har hittat min idé i Magnifik Brodde (V75-6) och löser epilogen på två streck. Det ger utrymme för en rejäl drös streck i övrigt på ett matematiskt system.

Spiken:
Magnifik Brodde (V75-6)

V75 – Systemförslag:

V75-1: 4,6,7,9 (1-2)
V75-2: 2,3,4,6,8,12 (9-5)
V75-3: 1,2,3,5,6,7,9 (11-10)
V75-4: 4,5,7,11,12,15 (13-9)
V75-5: 2,3,4,11 (9-10)
V75-6: 9 Magnifik Brodde (8-7)
V75-7: 4,10 (1-8)

4x6x7x6x4x1x2 = 16128 rader = 4032 kr

DD – Spelförslag:

DD-1: 9 Magnifik Brodde
DD-2: 4,10

2 rader x 500 kr = 1000 kr

Missa aldrig våra tips. Gilla travnet på Facebook! Klicka här.

V75-1:

Rank: A: 7-6-9-4. B: 1-2-13-12-3-10-14. C: 5-11-8.

Spetsanalys: Relay Runner är nog snabbast, kan nå spets men släpper troligen i så fall. Utifrån lär både Upbeat Music och Dusktodawn Sisu laddas, där jag tror på fördel för den senare. So Gå Imponera kan möjligen hålla upp från innerspåret.

Loppanalys: Jag tycker att en kvartett höjer sig ur mängden här och streckar den. 7 Dusktodawn Sisu blir min vinnare i loppet. Fyraåringen är riktigt kapabel i grunden och efter att ha varit struken inför senast, såg hästen fin ut då; spetsade, släppte och sköt till riktigt vasst när luckan kom. Med det loppet i kroppen ska hon vara ännu bättre nu och springspåret gör det riktigt intressant. Dusktodawn Sisu kan öppna fort och jag tror det är bra chans leda runt om.

6 Upbeat Music har gått stark under hösten men såg lite sämre ut senast. Från stallets håll verkar man dock inte oroade utan menar att hon ska vara lika fin som tidigare. Från bricka sex lär man nog prova att komma till ledningen, även om jag är osäker det lyckas. Upbeat Music har dock tagit båda sina två senaste segrar efter starka avslutningar, så hon borde vara en tidig kandidat från alla positioner.

9 U. Bergs Oppzi har ingen seger i raden men går stabilt och har visat god form. Näst senast gick hon klart starkt efter galopp och senaste en fullt godkänd spurt från långt bak i kön. Står bra inne mot det här motståndet och det låter positivt kring hästen.

4 Liketomoveitmoveit har tänt till rejält i ny regi och gjort flera starka lopp. Senast fick hästen full utdelning och hann fram efter en rykande avslutning. Och det är resor på rulle som hon tycks funka bäst med, får hon det igen så måste hon räknas tidigt på visad form.

V75-2:

Rank: A: 3. B: 4-6-8-12-2. C: 9-5-10-1-7-11.

Spetsanalys: Spik Vilja är blixtrande snabb ut bakom bilen och missar knappast spets här.

Loppanalys: Det här ser på pappret ut som en perfekt uppgift för 3 Spik Vilja som ska vara favorit här. Stoet har hittat formen ordentligt på gamla dagar och har haft krafter kvar i båda sina senaste starter. Spik Vilja är riktigt kvick från början och kommer inte att missa ledningen här. Mycket talar för att hon sedan leder runt om. I sina senaste starter har hon spetsat men släppt till favoriten Skummis (vid båda tillfällena) men nu lär man prova köra runt om. Jag är dock inte helt hundra på att ledningen, startsnabbheten till trots, är hennes favoritposition, varför jag väljer att gardera upp loppet.

Fem hästar till får plats. 4 Stålville gör det fint varje gång och står på tur för fullträff nu. Senast kämpade han i dödens men blev avslagen sista biten. Bra läge här och diggar vinterbanan.

6 Forsvira såg jättefin ut vid två raka på Umåker i oktober, men tvingades till ett uppehåll ett par veckor. I comebacken senast gick hon en positiv slutrunda i spåren och man får anta att formen flyttats framåt med det loppet. Ett tidigt motbud.

8 Guldtopp tycker jag är intressant här, lär bli för lågt streckad. Hästen var mycket bra när han vann den tunga vägen näst senast och gången efter det levererades en rejäl avslutning i spåren. Okej, läget är ganska kallt, men med klaff så.

12 Rus Can är en jättefin fyraåring som varit med i årgångsfinalerna, här finns mycket talang. Något som befästes med en överlägsen seger senast då hon faktiskt noterade svenskt rekord. Trots sämsta spåret och äldre kamrater, bör hon tas med i beräkningarna.

2 Forspärla ska också få ett chansstreck, trots att hon inte vunnit på år och dagar. Men formen är bättre än vad raden ger sken av; hon gick i spets näst senast och såg verkligen inte slagen ut då hon rumplade över i galopp i sista sväng. Perfekt läge här också.

V75-3:

Rank: A: 2-9-5. B: 7-6-3-1. C: 11-10-4-8-12.

Spetsanalys: Väldigt ovisst. Vincent Caprese är nog snabbast ut men verkar inte så sugen på ledningen. Om Jaguar Håleryd kommer iväg bra lär han nog vara intresserad att överta, annars kan ledningen gå till Bear Briar som lär laddas utifrån.

Loppanalys: 2 Jaguar Håleryd känns för mig som givet förstastreck här. Maharjah-sonen har sett väldigt fin ut i två raka segar. För två starter sedan var det ledningen, senast felade man från början men kom tillbaka rejält och vann faktiskt lätt till slut på ett sätt som osade om form. Hästen kan öppna bra och är inte avskriven från spets, men samtidigt är valacken lurig i startögonblicket och har galopperat vid fler än ett tillfälle. Det är också en anledning att gardera vidare.

9 Lemmy är en riktigt trevlig finländare som visar stora fartresurser emellanåt. Var helt överlägsen vid seger i Boden tidigare i oktober och gick en tung avslutning senast i Uleåborg. Tidig kandidat om lika fin nu.

5 Talangen W.F. har ett passande namn, han har nog en hel del att hämta framöver. Såg läcker ut näst senast när han svepte fram till ledningen och sedan bara stack. Senast blev det startgalopp men håller han sig i skinnet, ska det vara en bra chans.

En stark trio för det mindre systemet ovan, men jag vill ha med b-gruppen också. 7 Bear Briar har visat jämn och god form en tid och var inte allt för långt från segern senast. Det verkar inte vara så många som är intresserad av ledningen i det här loppet, varför Bear Briar, som är rätt så kvick, kan komma dit. Bra chans hela vägen i så fall.

6 Ultimate Goal har bara en seger hittills men hög kapacitet. Gjort tre starter efter uppehåll nu och kan vara mogen segern nu.

Både 3 Vincent Caprese och 1 Gobo’s Mystery har visat riktigt bra form och även om man möter lite hårdare motstånd nu, känns det dumt att negligera dem.

V75-4:

Rank: A: 12-15-4-11-5-7. B: 13-9. C: 8-14-2-3-6-1-10.

Spetsanalys: Lill Evert är snabb, kan spetsa men lär lämna över. Lisa Mollyn kan öppna hyggligt och har mycket att vinna på att tidigt nå front, annars lär Närby Panik vara intresserad från springspåret.

Loppanalys: Ett bra kallblodslopp där man kan förmoda att 12 Storsjarmören blir favoriten. Jag tippar också honom etta här, då han visat fin form mot väldigt bra motstånd. Senast var han trea på V75 när Månprinsen A.M. vann (som han också mötte för tre starter sedan). Storsjarmören gick i rygg ledaren då, men fick inte utrustningen att fungera i slutstriden, hade nog tagit sig förbi Odin Tabac i fajten om andrapriset annars. Ska ha bra chans här, men samtidigt är det många att runda och det kan strula.

15 Myr Faksen är en hedersman som inte räds göra utflykter från hemmet i Harstad. Näst senast körde han tufft i ledningen och orkade sedan inte förlåtligt mot Månprinsen A.M. Visade dock att formen är kvar med en plättlätt seger mot enkelt motstånd på hemmaplan efteråt. Myr Faksen gillar bästa att smyga och komma till slut och hamnar han inte för långt bak lär hans avslutning bli mycket farlig igen.

4 Lisa Mollyn har toppform, kommer med fyra raka till det här loppet. Senast kastade hon loss rejält i spåren, stack undan, men hade ändå modet att hålla undan när krafterna tröt sista biten. Har gått i spets tidigare och det kan bli den positionen igen.

11 Blås Undan ska inte glömmas bort här. Gör alltid bra insatser och gick i spets i det loppet som Månprinsen A.M. vann före tipsettan senast; snubblade då över i galopp med halvvarvet kvar. Kanske inte hade vunnit, men såg långt ifrån tom ut.

5 Hallsta Vinnex är också en formhäst, två raka har det blivit och på rejält sätt. Det är förstås en något tuffare uppgift nu, men måste tas på allvar. Vann förresten det här loppet i fjol.

7 Närby Panik vill jag ha med också, fastän raden inte ser jättetjusig ut. Han gick bra tidigare i år och det låter som att formen är i antågande igen. Jag är inne på att man kan komma till täten från det här springspåret och vill inte uteslutna möjligheten att han leder riktigt länge.

V75-5:

Rank: A: 2-11-4-3. B: 9-10-1. C: 6-5-12-7.

Spetsanalys: Marvelous kan öppna bra och gör ett försök att svara ut Happy Hayley, men liten fördel för den sistnämnda.

Loppanalys: 2 Marevlous är en välstammad sort som har kapacitet för högre klasser än det här. För tre starter sedan var han ute på V75 och gick då en klart positiv avslutning från tråkigt läge. Fick press i spets efter det och tröttnade men gjorde senast på nytt bra ifrån sig och var nära segern. Det känns lite som att en seger ligger i luften, särskilt från ett perfekt läge, som kan innebära spets. Ett tag var jag inne på att spika, men debut på vinterbana kan strula till det och det finns bra motbud.

11 Zorro Swing är framför allt ett sådant. En fin sort som kommer med tre raka; han har sätt smällfin ut efter ordentliga avslutningar varje gång. Det krävs förstås något snarlikt nu från trist läge, men formen kan inte vara bättre.

4 Happy Hayley såg vass ut senast då hon kunde avgöra säkert trots en inledande galopp. Hästen är snabb från start och går till ledningen här, om inte tipsettan håller upp, och det kan bära hela vägen.

3 Sahara Hot Lady vill jag också ge bläck. Såg mäktig ut senast då hon drog snabbt fram i spåren över den sista bortre långsidan och sedan vann helt ohotad. En insats som är svår att förbi se här.

V75-6, DD-1:

Rank: A: 9. B: 8-7-15-3-14. C: 11-13-2-5-12-10-1-4-6.

Spetsanalys: Sebastian Sund kan öppna mycket kvickt men lär knappast köras i spets, varför Highway Patrolman känns som den troligaste ledaren. Möjligen kan Magnifik Brodde sändas direkt om man får en pangstart.

Loppanalys: 9 Magnifik Brodde ser lysande ut för dagen och jag tycker det här ser ut som en intressant uppgift. Valacken har varit frekvent på V75 under året och var näst senast, på Bergsåker, inblandad i en enorm öppning där klockorna visade på 06-tempo första 500. Magnifik Brodde släppte då spets men hade ändå krafter att avsluta på ett bra sätt till silvret. Lika fin var han senast då han klev fram i dödens, förvisso fick ge sig mot en viss Nahar i striden, men var överlägsen övriga på ett starkt sätt. Lång distans är förstås inget som Magnifik Brodde tävlar på allt för ofta, men jag ser egentligen inget problem i det; i den här formen måste han ha toppchans ändå. Jag väljer att lämna honom ogarderad.

Givetvis finns det fler bud i loppet. 8 Patricia Bishop ser ut att vara ordentligt på gång och trivs ypperligt på vinterbana. 7 Eder Bob gjorde flera fina lopp innan han senast var något blekare. 15 Raz Mackenzie har kommit tillbaka bra och är alltid farlig om det blir tempo på loppet.

V75-7, DD-2:

Rank: A: 10-4. B: 1-8-6-12-7-9-5. C: 11-2-3.

Spetsanalys: Global Touchdown är riktigt snabb ut och spets borde vara vigd åt honom här.

Loppanalys: I 10 Eva I.H. har Stall Ratu ett löfte för framtiden. Det visade hon ju verkligen näst senast när hon på synnerligen rejält sätt vann sin semi i Breeders Crown. I finalen sedan, där hon gjordes till favorit, var lyckan kortvarig då det blev galopp i starten och sedan en ny på frammarsch i den sista svängen. Utan tvekan är det här bästa hästen i fältet och det kan ju vara så enkelt att hon vinner det här lätt, men det är värt att tänka på att det varit ett tag sedan hon startade och formen kanske inte är lika maxad som vid segern näst senast.

Jag väljer därför att dubbla systemet med 4 Global Touchdown som känns väldigt spännande här. Senast stannade han förvisso i spets, men det kan ha haft sina förklaringar. Hästen har varit klart fin vid ett par spetssegrar tidigare och att den här startsnabbe killen inte ska nå dit den här gången också tar jag som osannolikt. Man har siktat mot det här loppet och får han hållas det minsta i ledningen lär han bli svårfångad, även för Eva I.H. Klassiskt tvåhästaslås.

Tipsredaktör: Daniel Olsson 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Jul, jul, strålande trav-jul!
Nästa nyhet
Jul, jul, strålande trav-jul!

Jul, jul, strålande trav-jul!

Nu är det jul igen. Men bara för att det är jul tar förstås inte travsporten ledigt. Det gör inte travnet heller.

Skinka, lutfisk (?), knäck och såväl mjuka som hårda klappar under granen. Givna beståndsdelar som utgör julen. Men det ska travas också.

Jul och nyår utgör inget undantag; mycket god travsport ska avnjutas. Och skulle det vara så att du kanske inte hinner med i julstöket, rapporterar travnet.se om vad som händer i sulkysportens värld. God jul!

Här är några av helgens höjdpunkter:

Lördag 23 december:
V75 med uppesittarkväll från Axevalla, tips till omgången hittar du hos oss. Dessutom avgörs fina lopp på Vincennes, bland annat Prix Jules Lemonnier, ett viktigt test inför Prix de Cornulier.

Söndag 24 december:
Julafton och tävlingsfritt i Sverige, men i Paris körs några av vinterns mest intressanta lopp. Critérium Continental (15.30) och Prix Ténor de Baune (16.10) innehåller en rad svenskar när två PdA-biljetter ska delas ut.

Måndag 25 december:
På Juldagen vänder vi blickarna mot Umåker när V75 Winter Trot Classic ska köras, analyser till omgången finner du på travnet.

Tisdag 26 december:
Under annandagen väntar fin sport på Solvalla med V75-finaler, Gert Lindbergs lopp och Hästägarkannan. Funderingar kring den omgången hittar du i Spelkrönika Berglund.

Onsdag 27 december:
V75-kavalkaden fortsätter på Bjerke (inga travnet-tips).

Torsdag 28 december:
Vi vänder väster ut för en V75-omgång på Åby, analyser till omgången hittar du på travnet.

Fredag 29 december:
En lunch-V65 på Solvalla inleder, sedan ska Nahar göra karriärens sista start på Bergsåker och om aftonen väntar V75 igen, nu på norska Momarken (inga travnet-tips).

Lördag 30 december:
Nu är det Halmstads tur att ta över V75-stafettpinnen, vi bjuder på analyser till omgången.

Söndag 31 december:
Nyårsaftonen inleds med spännande Prix de Bourgogne på Vincennes där Bold Eagle bland andra lär möta Propulsion. Årets sista V75-omgång, på Örebrotravet, behandlas i Spelkrönika Berglund.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Melander och Takter-hästar prisade i USA

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson