Just nu:
15.52 Kusk skadad efter olycka på Bollnästravet
15.02 Tips Axevalla 20 juli: Vi tror på Milligan’s School
12.41 Kommer Axevalla upp i 14 000 personer på lördag?
09.57 Årets fyra första champions klara
09.13 Svenskt Kallblodsderby – Så här körs finalerna
08.15 Lugnt i ledningen för Attraversiamo
15.53 Tips Bergsåker 18 juli: Attraversiamo aftonens attraktion
14.33 Dreammoko ny hos Björn Goop
14.23 Mellby Free får lämna återbud
08.48 Ringostarr Treb och Lionel till Hugo Åbergs

Fredag: V65-tips till Boden

V65 Boden 15 februari

Omgången: Vinterbana i Boden och omgången ser inte jättesvår ut, trots många hästar i loppen. Jag spelar med två spikar, en på spets och en på styrka!

Spiken: 6 Hagentoy (V65-1) har straffspark och han ska vara huvudet högre än de han möter, dessutom tidig spets. 5 Cool On Photos (V65-6) är mycket rejäl och ska ha toppform nu och jag tror han mosar dem.

V65-förslaget är på 1224 kronor.

6 Hagentoy (2-3)
2/ 1-14-3-15-7-4-5-6-9 (11-8)
4-6-8-7-3-2 (1-5)
4-3-10-2-12-9-7-6-1-5-11-8 (4-3)
7/ 8-12-4-2-6-9 (10-3)
5 Cool On Photos (4-9)

1x1x6x12x7x1 = 504 kr
1x10x6x12x1x1 = 720 kr

LD-förslag på 900 kronor:

7 – 5 x 500
8 – 5 x 300
12 – 5 x 100 

V65-1:

Ranking: A: 6 B: 2-3-1-10-9 C: 5-8-7

Spetsanalys: Bakels Birdland och Victory Streamline gör upp om att släppa till Hagentoy.         

Loppanalys:

Mycket bra uppgift för 6 Hagentoy som håller hög nivå. Senast kördes han till ledningen tidigt och sedan bara lämnade han dem över upploppet, med norsken sparad och det såg oförskämt enkelt ut. Rikard nu är ingen försämring och över 2640 meter tror jag ingen vill svara favoriten. Det bär av mot ledningen och ny enkel seger. Jag spikar den stora favoriten. Vinterbana verkar snarare vara en fördel då han varit 1-2-1 på tre försök på isen – alla tre dock på Umåker ska sägas.

Finnarna kommer laddade, 2 Bakels Birdland får likt senast Santtu Raitala i vagnen och det är bra. Han såg klar ut då han ryckte undan på upploppet senast efter att ha spetsat från innerspår, men han blev trist och tvekade bort det. Bra chans till ledarryggen.

3 Protector vann två lopp för Jaara förra vintern på isbanan i Boden och han står bra inne i loppet. Han var ute i finska gulddivisionen senast, men såg ut att snubbla i galopp då bilen släppte iväg hästarna.

V65-2:

Ranking: A: 2 B: 1-14-3-15-7-4-5-6-9 C: 11-8-10-13-12

Spetsanalys: La Masse Monetaire var snabb bakom bilen i Finland vid segrarna och har bra spetschans. Crystal Cool var snabb med spår 8 senaste bilstarten och den kommer utmana.     

Loppanalys: 14 Atlas Eagra blir favorit och han är en ganska lovande fyraåring. Näst senast la sig Hanna lugn utanpå stallkamraten och höll bra. Senast släppte hon spets, fick chansen på open stretch och det var bra gjort att spela förbi på det smala ”snikspåret”. Värre uppgift nu trots allt.

Han kunde inte rå på 1 Sofarsogood L.A. näst senast, sedan denne körts till ledningen och dragit på rejält sista varvet. Det är en välbyggd och rejäl häst men han är. inte alls snabb ännu. Innerspår bakom bilen är stressigt och det kan mycket väl bli strul då han inte varit snabb hittills med bilstart.

Draget är 2 La Masse Monetaire som kommer från Finland, och formen kan jag inte vara säker på. Det var lite konstigt senast då kusken tog hästen ur loppet då han fick svar av dödenshästen med varvet kvar. Dessutom var det första starten efter paus. Han visade dock bra fart förra året och vann fyra av åtta starter, och stack till ledningen för att enkelt gå undan vid de båda senaste segrarna. Borde ha bra chans att komma till ledningen och sedan blir det intressant.

Den som utmanar från start är 4 Crystal Cool som inte alls orkade i dödens senast efter vila, i Boden. Var snabb näst senast då det var hård fart med 11,5 första 500 och 13,5 på varvet, men det höll inte alls.                          

V65-3:

Ranking: A: 4 B: 6-8-7-3-2 C: 1-5-9-10

Spetsanalys: Anchor Man var rätt bra med senast utan att hota om ledningen, men kan göra det nu. Nice Force har tagit ledningen flera gånger, men i lugnare inledningar. Mr Tibo D.F. klev på bra för Ohlsson till ledningen och snabb var Countdown Joke i tidigare regi, laddas?     

Loppanalys: 6 Mr Tibo D.F. är betrodd, och han var bra vid segern i somras då han enkelt avgjorde sista 600 då han fick anfalla. Sedan var han rätt bra starten efter, men hoppade bort sig tidigt i senaste starten och har nu inte startat sedan november. Det är bättre kusk nu än på sistone då tränaren kört själv, och det är chans om formen skulle vara tillbaka.

Jag tror att 4 Anchor Man vinner. Det är en kapabel häst som inte ser helt enkel ut. Senast var det härligt tryck i hästen och han såg klart ut hela loppet i andra ytter. Kusken gled fram utvändigt in mot sista kurvan och såg ut att brisa undan med gott om luft, men det blev konstigt hårt mot mål och han borde kanske avgjort enklare. Nu var det ändå 30 meter ner till trean och det var nog så att ledande Weasel W.F. var bra. Han har inte startat på dryg månad, och kanske inte var som bäst ändå? Normalt sett toppchans i klent gäng, men det är en lite knepig häst och som jättefavorit ligger värdet i att han torskar.

8 Countdown Joke är mycket knepig vad det verkar, han har bara släppt grejerna och galopperat in mot upploppet två gånger i rad, men bra placering på gaffeln. Det ser ut att finnas fart som räcker, om han travar… 

V65-4:

Ranking: A: 4-3-10 B: 2-12-9-7-6-1 C: 5-11-8

Spetsanalys: I Am Your Dream öppnar bra, men smyger nu verkar det som efter två plattmatcher. Yanru är snabb och kanske kan komma före Elsaonvacation. Ändå knapp favorit på den senare.        

Loppanalys: Lurigt lopp! 1 I Am Your Dream har vikit sig från ledningen två gånger i rad och varit klen. Det var dåliga blodvärden, och nu har man börjat om med snöträning och det kan fattas en del. Bäst i ryggar menar tränaren som smyger nu?

Jaara låter ganska nöjd med 3 Forgetmenot Sisu som fick lopp i kroppen senast och det har gjort henne gott menar han. Hon hoppade i sista kurvan senast och många hade problem där den dagen.

2 Yanru är en annan finsk gäst efter paus. Man har inte kört på banan, men tryckt på bra på rakbanan enligt tränaren och det kan räcka långt. Var ändå rätt så bra vid de två segrarna, kopplade snyggt grepp efter att ha klivit ut i dödens 600 kvar vid senaste av dessa.

Favorit kan 4 Elsaonvacation bli med seger 2/3 senaste. Hon har avgjort knappt båda gångerna men var ändå klart bra senast. Kördes i spets under småtryck, men fick släppa varvet kvar. Kunde ändå komma tillbaka och sätta dit skallen i strid med två hästar. Tippas!

Loppets roliga drag är 10 Mas Active som spurtade positivt i vida spår över upploppet senast! Nu kör man bort en etta och har två lopp i kroppen. Dags för vinst?

V65-5:

Ranking: A: 7 B: 8-12-4-2-6-9 C: 10-3-11-5-1

Spetsanalys: Smått lurigt vad gäller ledningen, Diablo Sisu öppnar bra men smyger. Obelix M., Rhesos Face och kanske främst Smooth Criminal kan tänkas testa för att överta. Jag tror på den senare!    

Loppanalys: 4 Diablo Sisu är favorit, och kan vinna men då måste det klaffa för han är snabb men vek den här. Det klaffade bra vid segern, men senast fick han lägga speeden för att jaga ifatt tätparet och då ebbade det ut i dåligt trav. Nu blir det norskt huvudlag vilket säkert är bra, och det kan bli ledarryggen.

Jag tror mest på 7 Smooth Criminal som känns intressant då Santtu Raitala hoppar upp. Hästen kan en hel del, och han vann senast han körde i december då hästen var helt överlägsen efter att Raitala glidit fram utvändigt halvvarvet kvar. Vid de två starterna i Boden i år blev det först väl tufft tempo i ledningen, och senast gick han fullt bra från tolftespår. Drag!

8 Jazza Håleryd har pausat lite, men står sig bra här normalt sett. Trots spåret och kort paus är det segerbud.

12 Hunkydoro Degato värmde inte alls bra senast och hoppade bort sig i starten. Fungerar hästen kan det bli seger, och Rikard är vass kusk. Betänk att hästen sprang 14,0 full väg som tvåa tidigare i höstas och det är bra för loppet.

V65-6:

Ranking: A: 5 B: 4-9-6-11-1-10-8 C: 3-12

Spetsanalys: Flash Spruce till plankan och det bör vara Mountain Hooligan som dyker förbi då den är snabb och brukar skickas.

Loppanalys: Hårt betrodd är 9 B.W.L.Ruthless som kommer med två raka segrar tagna i Boden. Kördes till ledningen varvet från mål senast och gick enkelt undan, och avgjorde bakifrån före det. Nu är det bakspår på 1640 meter och mot bättre motstånd och bara en av flera.

5 Flash Spruce kommer med full form. Senast löste det sig optimalt från ledarryggen då Pakkanen snävt tog sig loss och kunde spurta ner en tapper 5 Cool on Photos sista biten där dessa lämnade resten. Det var samma glid vid segern före, ledarryggen och tuppa loss och avgöra knappt men rätt säkert. Jag tror det vill till samma klaff för att bli tredje raka.

Jag spikar Cool on Photos som alltså var tapper i dödens senast endast knappt slagen och han är mycket stark och rejäl. Nu Santtu Raitala upp vilket jag gillar och även om det är väl kort distans så tror jag han kan mosa dem. Med två lopp i kroppen under februari efter en månads paus bör farten komma allt mer i benen på honom. Spik, även om jag inte hade väntat mig att han skulle bli favorit.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Övriga nyheter

Nyhet
torsdag 08:48, 18 juli

Ringostarr Treb och Lionel till Hugo Åbergs

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 08:14, 18 juli

Magiskt, Who’s Who

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 13:29, 17 juli

Nadal Broline och Uza Josselyn till Åbergs

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 10:13, 17 juli

Familjen Eggen avvecklar stallet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 09:04, 17 juli

Bazire om Aubrion du Gers: ”En enastående champion”

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 08:08, 17 juli

Montdore tog ned Spartan Kronos från dödens

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 12:10, 16 juli

Aubrion du Gers död efter olycka

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
100 dagar till Elitloppet – Här är hetaste hästarna

100 dagar till Elitloppet – Här är hetaste hästarna

Det är hundra dagar kvar till Elitloppet – spekulationerna kan börja. Vi listar några av de hetaste hästarna som, förhoppningsvis, dyker upp på Solvalla sista söndagen i maj.

Nog kan det tyckas väl långt kvar till Elitloppet, men årets största travfest ligger bara lite mer än tre månader fram i tiden. Och vägen fram till att startfältet blir klart, brukar vara en stor del av loppet. Frågorna är många, önskemålen desto fler. Får vi se Readly Express i Elitloppet i år? Kommer Bold Eagle att återvända för tredje gången gillt? Hur blir det med USA – och hur blir det med Bazire?

Här är de hetaste kandidaterna (enligt oss):

Readly Express – självklar toppkandidat. Alla vill se honom i Elitloppet, även tränaren Timo Nurmos. Efter sina toppinsatser i Prix d’Amérique och Prix de France ser Readly ut att fortsätta med fler starter i Frankrike innan det kan bli aktuellt med storloppssäsong på hemmaplan. I fjol valde man att i stället fokusera på aveln och avstod sin plats i Elitloppet, i år lutar det åt det motsatta.

Propulsion – hade inte lyckan med sig i Prix d’Amérique i år heller. Direkt efter packade man väskorna och for hem till Sverige igen. Från tränaren Daniel Redéns håll verkar målsättningen vara tydlig – att vinna Elitloppet. Propulsion gjorde i det närmaste rent hus i våra storlopp förra säsongen och travade in mer än elva miljoner. I Elitloppet har det dock blivit två raka silver – i år vill man ta slutlig revansch.

Aubrion du Gers – Jean-Michel Bazire har länge haft en avig inställning till att tävla i Sverige, men i år låter tongångarna annorlunda. Med Aubrion du Gers, som brukar få bära epitetet ”världens bäste valack”, hade han en enorm säsong i fjol då han avslutade den med elva raka segrar. Bazire har varit tydlig med att han önskar en nordisk turné med hästen i år där Elitloppet är huvudmålet. Alla hoppas att det också blir verklighet, i så fall sannolikt med Jos Verbeeck vid tömmarna. En annan drömhäst från samma stall är såklart PdA-vinnaren Bélina Josselyn, men här tycks Bazire vara bestämd.

Bold Eagle – Den franska nationalklenoden har kommit segerviss till Solvalla de två senaste åren, men inte kunnat leva upp till förväntningarna. I fjol försvann ”Örnen” bort redan i försöket då en galopp tog död på drömmarna efter ett startkaos modell större. Då menade kretsen kring hästen att det var sista försöket i Elitloppet, men bland annat huvudägaren Pierre Pilarski har öppnat för möjligheten till ett tredje raka försök.

Perfect Spirit – Ingen häst som vunnit Hambletonian har deltagit i Elitloppet sedan Scarlet Knight gjorde sin sista start i loppet 2005. Det faktumet i sig gör Perfect Spirit till en dröm-kandidat i år. Vid sin första säsong i svensk regi, hos Daniel Redén, visade han också att han är en travare för världseliten. Han vann då åtta av sina elva lopp vilket innefattade både Sprintermästaren och Kungapokalen. Inför sin säsong som femårig är han en av landets hetaste hästar och borde vara given i Elitloppet om man så önskar.

Ringostarr Treb – Ett Elitloppet utan sin titelförsvarare känns aldrig riktigt komplett. Ringostarr Treb klev ut som den stora segerherren i fjol och vann försök och final efter att dessförinnan utskåpat sitt motstånd i Olympiatravet. Säsongen efteråt blev dock mer problemfylld med sporadiska starter och ett misslyckande i VM-loppet. För närvarande verkar ”Ringo” som avelshingst men en plats i Elitloppet bör vara självskriven för fjolårs-vinnaren om han återkommer till tävlingsarenan.

USA-fönstret – Hästar från Nordamerika blir ett allt mer sällsynt inslag i Elitloppet, men kanske kan det bli ändring på det i år. Flera potentiella toppnamn förbereder sina säsonger på andra sidan Atlanten. Åke Svanstedt har menat att stallets stora artist Six Pack inte siktas mot Elitloppet i år, men sedan svenska ägare köpt in sig, kanske en liten dörr står på glänt? Hambo-vinnaren Atlanta gick i veckan ut till försäljning på auktion. Hästen laddas för en ny säsong. Med ”rätt” ny ägare, kanske det finns Elitloppet i tankarna? Trätosystern Manchego fortsätter att tävla i år, i regi Nancy Johansson. Är man sugen på en resa till Sverige med superstoet? Marion Marauder var till-tänkt för Elitloppet förra året men kom igång för sent på säsongen, kanske blir det ett annat fokus i år?

De svenska femåringarna – Svenskfödda femåringar brukar tas försiktigt men hoppas kan man förstås att någon, eller fler, redan i år tar sikte mot det största loppet. Who’s Who stod för en redan klassisk insats när han sopade banan med konkurrenterna i Derbyt och är en av Sveriges mest spännande inför den här säsongen. Men vill man till Elitloppet? Villiam hade en problemfylld säsong i fjol men vaknade till och visade sina enorma resurser i Europaderbyt. Sedan är väl frågan om det kanske inte är Prix d’Amérique 2020 som är det stora målet? Mellby Free var drottningen i kullen i fjol och tjänade hela sex miljoner kronor genom segrar i Stochampionatet och Breeders Crown samt silver i Europaderbyt. Hon har bara 14 starter i karriären, vad väntar i år?

Tio andra Elitlopps-bubblare:

Cyber Lane – avstod i fjol, redo i år?
Double Exposure – dominant bland stona, stora scenen nu?
Ferrari B.R. – ständig supertalang, tar det stora klivet i år?
Looking Superb – PdA-skrällen en annan norsk kandidat.
Makethemark – Vann Jubileumspokalen i fjol.
Nadal Broline – tog bronset förra året.
Tornado Valley – Årets hopp från ”down under”?
Urlo dei Venti – inbjuden i fjol, nu tillbaka efter avstängning.
Uza Josselyn – var med i fjol och ser ut att vara lika bra i år.
Vitruvio – nästa stora italienska stjärna. Vill till Elitloppet.

(Foton: Gerard Forni, Scoop Dyga och ALN).

Vem vinner Elitloppet? Spela hos Unibet! Klicka här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Årets tvååring tillbaka - Belker startar på Solvalla
Nästa nyhet
Årets tvååring tillbaka – Belker startar på Solvalla

Årets tvååring tillbaka – Belker startar på Solvalla

Sten O Jansson vilar inte på lagrarna med sitt löfte Belker. Hästen som förra helgen röstades fram som årets tvååring under förra året, startar igen på Solvalla.

Med segern i Uppfödningslöpning som en bidragande orsak blev Belker årets tvååring vid Hästgalan. I år som treåring har Scarlet Knight-talangen redan hunnit med en start – och en seger, i mitten av januari i en avdelning av Margaretas Tidiga Unghästserie.

Vid tisdagens tävlingar på Solvalla finns Sten O Janssons löfte med igen, när han jagar ett förstapris på 100 000 kronor i Grains lopp. Prischecken till trots var intresset svalt för loppet; Belker brottas mot blott fyra andra motståndare.

Här är startlistan:

2140 volt

1 Marvellous Tooma – Oskar J Andersson
2 Maiken Tooma – Mika Forss
2160 meter
3 Enge Sargon – Mattias Djuse
4 Belker – Torbjörn Jansson
5 Alien Kronos – Erik Adielsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tekno Odin till Sverige - Jan-Olov Persson köper
Nästa nyhet
Tekno Odin till Sverige – Jan-Olov Persson köper

Tekno Odin till Sverige – Jan-Olov Persson köper

Tekno Odin är såld till Sverige. Bland andra Jan-Olov Persson har köpt det legendariska kallblodet som nu fortsätter att fungera som avelshingst i Sverige.

I höstas avslutade Tekno Odin som ett av tidernas bästa kallblod definitivt sin tävlingskarriär. Det med 72 segrar på 122 starter och över 11 miljoner kronor på bankboken. Elvaåringen gick i slutet av sin karriär över till Jan-Olov Persson träning och det är också han till-sammans med investerare som nu köpt hästen. Något som norska sajten trav365.no. skriver.

– Det stämmer. Hästen är såld. Ett svenskt bolag står bakom köpet. Utöver det är det inte så mycket att säga, det finns ingen dramatik i det utan en helhetsvärdering. Jag hade lite tankar och fick igenom dem, jag tror att detta är det bästa för travsporten, säger den tidigare ägaren Elfinn Edvartsen till trav365.no.

Tekno Odin verkar numera alltså som eftertraktad avels-hingst på heltid. Hästen kommer erbjuda sina tjänster vid Jan-Olov Perssons stuteri den här säsongen.

– Vi fick ett anbud och tackade ja. För svensk kallblodsavel är det här goda nyheter, kommenterar Jan-Olov Persson för trav365.no.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Folket och journalisterna eniga om Årets Häst
Nästa nyhet
Folket och journalisterna eniga om Årets Häst

Folket och journalisterna eniga om Årets Häst

Svenska folket och journalisterna var eniga när det röstades om vilken som skulle utses till Årets Häst i förra veckan. Båda hade Readly Express som sitt val.

Förra fredagen hölls Hästgalan i Stockholm och för andra året i rad var det Readly Express som lade beslag på det finaste priset – Årets Häst. Till just den kategorin kunde det svenska folket avge röster och dessa fördelades jämnt med de som Svenska Hästsportjournalister (SHK) lämnat. När resultaten från Hästgalan nu offentliggjorts, visar det sig att båda var eniga.

I övriga klasser var det SHK:s medlemmar som avgjorde och fördelningen mellan rösterna redovisas också nedan:

Årets Häst, svenska folket:
Readly Express, 46,3%
Propulsion, 38,3%
Ringostarr Treb, 8,4%
Mellby Free, 7,1%

Årets Häst, journalisterna:
Readly Express, 68 röster
Propulsion, 58 röster
Ringostarr Treb, 5 röster
Mellby Free, 0 röster

Årets tränare:
Daniel Redén, 80 röster
Timo Nurmos, 43 röster
Jerry Riordan, 7 röster
Björn Goop, 2 röster

Årets kusk:
Björn Goop, 71 röster
Örjan Kihlström, 44 röster
Ulf Ohlsson, 12 röster
Carl Johan Jepson, 4 röster

Årets komet:
Emilia Leo, 106 röster
Magnus A Djuse, 16 röster
Marc Elias, 7 röster
Rebecca Dahlén, 3 röster

Årets tvååring:
Belker, 100 röster
Bythebook, 20 röster
Global Adventure, 9 röster
Trix on Line, 2 röster

Årets treåring:
Conrads Rödluva, 96 röster
Inti Boko, 18 röster
Global Welcome, 10 röster
Betting Gangster, 7 röster

Årets fyraåring:
Who’s Who, 82 röster
Mellby Free, 39 röster
Selmer I.H., 5 röster
Villiam, 4 röster

Årets äldre:
Readly Express, 130 röster
Heavy Sound, 1 röst
Makethemark, 1 röst
Pastore Bob, 0 röster

Årets sto:
Conrads Rödluva, 66 röster
Mellby Free, 58 röster
Darling Mearas, 4 röster
Run Chica Run, 3 röster

Årets kallblod:
Månprinsen A.M., 77 röster
Tekno Eld, 29 röster
Eld Rask, 23 röster
Stjärnblomster, 2 röster

Läs även: Hästgalan: Readly Express tog hem Årets Häst

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Hambo-vinnaren Atlanta - säljs på auktion

Travtips

Tips Axevalla 20 juli: Vi tror på Milligan’s School

Travtips
fredag 15.02, 19 juli
Axevalla kör sin andra dag av tre i helgen och sporten är god. Milligan's School är en av de största fyrbenta profilerna och visst har han bra chans att infria sitt favoritskap. Från spets. Han spelas trots rätt blygsamt odds men det finns även andra och m...
Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
torsdag 15.53, 18 juli

Tips Bergsåker 18 juli: Attraversiamo aftonens attraktion

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
onsdag 13.37, 17 juli

Tips Eskilstuna 17 juli: Fantastisk vinnare från Tietz

Spelredaktör Daniel Olsson
Travtips
tisdag 16.08, 16 juli

Tips Jägersro 16 juli: Världsmästare med dubbelchans

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 15.51, 15 juli

Tips Skellefteå 15 juli: Vi inleder med B.W. Sture

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
fredag 14.27, 12 juli

Tips Årjäng 13 juli: Barfota Lukas Rauen är draget

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
fredag 12:41, 19 juli 2019

Kommer Axevalla upp i 14 000 personer på lördag?

STRÄNGNÄS: Vädret inför Stochampionatshelgen på Axevalla ser på förhand lovande ut. Prognoserna talar möjligtvis enbart om regn på söndag förmiddag. Blir spännande att ta del av publiksiffrorna från Axevalla kommande helg. Vi ser numera i ett svenskt trav ...
Spelredaktör Björn Hammarström
Krönika
Spelkrönika Berglund
onsdag 15:03, 19 juni 2019

Tips Solvalla 19 juni – Så här ska det se ut och tack och hej för mig!

Så här ska det se ut! Åtta lopp av bra klass och Solvalla som kör tävlingarna på egen hand. Jag gillar expresstravet med saxade tävlingar som spelprodukt och framför en dator eller TV passar det utmärkt, men på banan är det ett iskallt koncept. Solvallas t...
Spelredaktör Daniel Berglund
Krönika
fredag 13:01, 10 maj 2019

Spelkrönika Åby 11/5: Jag spelar mot favoriten i Kungapokalen!

Åbytravet bjuder på topptävlingar den här lördagen med pokalloppen för de bästa fyraåringarna som given sportslig höjdpunkt. De två huvudloppen känns ganska så förutsägbara, men loppen runt dessa är betydligt mer öppna och spelvänliga och jag skulle faktis...
Spelredaktör Daniel Berglund

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Spelkrönika Berglund
Daniel Olsson
Ulf Nilsson