Texas Charm och Up And Quick är två av den franska toppnamnen som förbereds för start i Prix de Bretagne. Om drygt tre veckor inleds kampen om platserna i Prix d’Amérique 2015.

Titelförsvararen Maharajah väntas göra comeback på hemmaplan i nästa vecka. Samtidigt putsas de franska stjärntravarna för de inför Prix d’Amérique förberedande ”B-loppen”. Det första är Prix de Bretagne som avgörs den 15 november på Vincennes.

Flera av hemmanationens hetaste namn ser ut att bli aktuella för loppet. Till Paris-Turf säger tränaren Franck Leblanc att årets PdA-tvåa Up And Quick är tänkt att göra comeback i loppet. Det samma gäller för Texas Charm som redan hunnit med några starter i höst efter det att han skadats veckan före Prix d’Amérique i vintras.

En som dock troligen får stå över Prix de Bretagne är årets vinnare av Oslo Grand Prix och Finlandia Ajo, Univers de Pan. Hästen har ådragit sig en mindre skada i hagen och tvingas vila i tio dagar.

– Naturligtvis kommer jag göra allt för att få honom i form, men han får bestämma själv den närmaste tiden och jag tar inga risker med honom, säger tränaren Philippe Daugeard till Paris-Turf.

Andra hästar som kan bli tänkbara i Prix de Bretagne och som anmält sitt intresse i detta tidiga skede är Elitloppsvinnaren (och PdA-femman) Timoko, Roxane Griff, Un Mec d’Héripré, Uhlan du Val och Lutfi Kolgjinis Mosaique Face. De slutliga anmälningarna till loppet görs den 11 november.

Så här körs ”B-loppen”:

15 november: Prix de Bretagne
6 december: Prix du Bourbonnais
28 december: Prix de Bourgogne
11 januari: Prix de Belgique

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Nu är han tillbaka – Maharajah gör comeback

Nu är han tillbaka – Maharajah gör comeback

Har du väntat på Maharajah behöver du inte vänta länge till. Den svenske hjälten gör i The Owners Trophy på Solvalla, sin första start sedan segern i Prix d’Amérique.

Nu är det dags för Maharajahs första framträdande på nio månader. Inte sedan den efterlängtade triumfen i Prix d’Amérique i slutet av januari har den 23-faldige miljonären setts till i tävlingssammanhang. Men på onsdag är han tillbaka – och de första stegen mot den sista dansen i Paris tas på Solvalla.

Det blir comeback i precis samma lopp som Maharajah återkom i förra året: The Owners Trophy med 200 000 kronor till vinnaren. Loppet körs över 2140 meter med voltstart och med 20 meters tillägg för de med över en miljon på kontot.  När Maharajah i fjol gjorde comeback i samma lopp, efter en frånvaro på fem månader, noterade han det nya svenska rekordet 1.12,7/2160 meter som vinnare.

Tidigare i veckan var hästen inne på Solvalla för sitt första banjobb sedan succén i Paris. Enligt ägarna Travkompaniets hemsida ska allt ha varit till full belåtenhet i ett 1600-metersheat på 1.15. Här är startlistan:

2140 volt

1 Micciano Lung – Carl-Erik Lindblom
2 Knifetown Action – Erik Adielsson
3 Checco Boko – Jorma Kontio
4 Korok – Björn Goop
5 Diamond Duo – Ville Karhulahti
6 Twigs Voici – Pekka Korpi
7 The First Time – Jörgen S Eriksson
8 Poker Kronos – Robert Bergh
9 Highspeed Call – Per Lennartsson
2160 meter
10 Friction – Stefan Melander
11 Prince Tagg – Hannu Torvinen
12 Maharajah – Örjan Kihlström
13 Conrads Epilog – Fredrik Linder
14 Traveling Man – Daniel Redén

(uppdaterat: 11.52)

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Strålande återkomst av Delicious US
Nästa nyhet
Strålande återkomst av Delicious US

Strålande återkomst av Delicious US

Det var en synnerligen välsmakande comeback som Elitloppstrean Delicious U.S. bjöd på under onsdagskvällen. 1.11,0 utan ansträngning gav Elitloppsvibbar i höstmörkret.

Delicious US sprintar undan. Foto: Tommy Andersson, ALN

Daniel Redéns femåriga Cantab Hall-dotter Delicious U.S. slutade trea i Elitloppets final men hade sedan dess inte startat. Det till på onsdagskvällens. Och någon tillstymmelse till ringrost gick inte att skönja hos den flyfotade amerikanskan.

– Känslan är att den här hästen kommer att springa kusligt fort framöver. Hon betyder mycket för mig och jag är alltid fruktansvärt nervös när hon startar men det gick ju bra igen, sa Daniel Redén efter loppet, enligt Kanal 75.

Det var bara spel mot ett mål då Delicious U.S. äntrade ett femåringslopp för ston på Solvalla. Spelad till 13 för 10 bar det iväg mot ledningen direkt in mot första kurvan. Första 500 öppnades efter 08,9 och varvet på 12,2. Sedan ökades tempot ordentligt igen. När fältet drog ur sista sväng kunde motståndet inte haka på ledarinnan som i härlig stil lätt drog undan sista biten, till synes utan att förta sig nämnvärt.

Efter en avslutning på 08,7 det sista halvvarvet stannade klockorna slutligen på 1.11,0a blankt över 1640 meter. Förstapriset var 100 000 kronor. M.T. Harmony var tvåa från vinnarhålet och Xena Brick grejade tredjepriset.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Axevalla
Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Axevalla

Torsdag: V4-tips till Axevalla

V4 Axevalla 23 okt

Omgången: Få hästar i loppen då Axevalla kör lunchtrav och det är ojämn klass så blir det hög utdelning blir i alla fall undertecknad förvånad. Jag spelar självklart flerbong, det kan vara lyckosamt på lunchtravet och göra så det blir okej “pröjs”. Visst kan man spela ännu mer tight, men jag garderar i tre av loppen och kanske kan få in någon som ökar värdet.

Spiken: Othello C.D. (V4-2) är en snackhäst sedan handbollsmålvakten/travprofilen Johan Sjöstrand och några andra spelare köpte hästen och den har gått ett uppmärksammat provlopp för nye tränaren Ulf Stenströmer. Han möter “inget” och trots att det blir mycket surr spikar jag.

LD-spiken: Top Ranking (LD-2) spelar jag en rak LD med då hon borde duga mycket bra i ett lunchlopp. Hon har haft mycket otur, och hade varit i Stoderbyt med minsta glid. Lopp i kroppen och bra segerchans!

V4-förslaget på totalt 900 kronor:

V4-1: 5,10 (res 8-7)

V4-2: 7 Othello C.D. (Res 1-6)

V4-3: 6,9,11 (res 2-3)

V4-4: 1,2,3,4,6 (res 11-9)

Fleris: 2x1x3x5 = 30 rader blir 60 kr x 15 = 900 kr

LD-förslaget

7 – 6 x 1000

Totalt: 1000 kronor

 

Analyser och ranking:

V4-1

A: 5-10. B: 8-9-7. C: 4-3-1-6-2.

Spetsanalys: Quantum Alexia höll spets för att släppa 21/4 med innerspår men har två senaste försöken fått ledarryggen, som snabbast i 17-öppning. Micke J brukar gilla att testa i spets, men dit vill Anders med Moondancer också. Denne har som snabbast kört till ledningen i första sväng från springspår, fick ledarryggen med just tredjespår.

Loppanalys: 10 Circles blir favorit i ett rent av uselt lopp med bara tio hästar i listan. Hon är nyttig och hänger med i de flesta sällskap, men det känns inte som en slump att raden lutar åt fel håll då det är lite medhängare över henne. Senast fick hon gå i dödens och ledsnade på upploppet, men före det har hon gått bra till slut även om några varit bättre. Vid senaste segern svarade hon spets i en stenhård 08-öppning och svarade bra och det känns som hon är bättre på att svara än gå förbi. Kanske kör Magnus fram och försöker överta mot dessa, men hon har bra chans oavsett upplägg på bättre fart.

Jag tippar ändå 5 Rutger Raket som är en liten knatte som kan flytta på sig. Det känns lite surrealistiskt att tippa Rutger år 2014 då man höll på med honom redan 2007 som klassklättrare. Han firade fina framgångar hos Svanen efter det och nu har han snart kutat in 3 millar den lille racern! Han har faktisk hittat formen igen hos Forslin, även om det inte syns i raden. Näst senast satt han fast med sparat i guld där Stansout vann och han knuffade Nouvelle Pelle över mål. Senast blev han lite skarp efter att ha laddats, men gjorde det ändå riktigt bra och var inte långt efter i mål där Västerboonthenews vann. Han är snabb och känns som förstahäst på visad formn då han går ner i klass, trots att han är tränarkörd. Det ska ändå sägas att Forslin är obesegrad med Rutger efter fyra försök – alla dessa 2007!

Jag tänkte plocka med 8 Good Speed också, han var riktigt vass efter galopp näst senast och måste gått snabbt i 1200 meter. Senast var han dock livlös och med voltstart måste han värmas två gånger, då är han knappast lite rapp i loppet och därmed avstår jag och spelar mina lappar fler gånger. Men tredjehäst, det är han.

V4-2

A: 7. B: 1-6-5. C: 3-8-10-2.

Spetsanalys: Bara fyra klena på start och dessutom osäkra hästar som har galopperat tidigare i volt. Othello C.D. är kvick i benen och han tog ledningen med spår 2 i våras och då han bara kan springa rakt fram lär han köras till spets innan 500-passeringen.

Loppanalys: Det här är inte mycket att snacka om, för 7 Othello C.D. vinner! Han inledde bra hos “Busen” och var trea bakom fina Bella Beluga då han tog ledningen med spår 2. Han har sedan matchats tufft och inte fått med så mycket under året. Nu är han inköpt av Johan Sjöstrand och flyttad till Ulf Stenströmer och han har enligt flera rapportörer glänst väldeliga i ett provlopp nyligen. Det är en klart spännande häst som knappt fått på sig några pengar alls och han joggade 16 sista varvet i lekande lätt stil, och intrycket var finfint redan i uppvärmningen. Han är kvick i benen, möter ett gäng “kameler” och Calle lär köra till spets redan ur första kurvan och sedan är det över. Han är storfavorit, men det finns inget att anmärka på det och spikas på allt.

Jag lägger 1 Persos Palino tvåa på ny regi för Stenströmer och bra innerspår. Han hade varit trög i provlopp i torsdags, men är säkert rappare nu och kanske är den som släpper till favoriten.

6 Single Barrel har visat mer, och haft en hel del otur – men det blir också ofta fel för kusken i loppen. Hästen hyllas i träningen och gör favoriten bort sig är det bra chans att han slår de andra felfritt.

V4-3

A: 6-9-11. B: 2-3-7-4. C: 8-5-10-1.

Spetsanalys: Fille d’Or var snabb 6/9 då hon var snabbt framme och lade press. Ännu snabbare känns dock Chi Non Salsa som tagit ledningen 2/3 senaste med framspår och dessa tror jag gör upp om ledningen. Always On My Mind var rätt bra med första stegen för Pernilla, och Micke är vass från start så den är också tänkbar i spetskampen.

Loppanalys: Åter en bra favorit, och på tre hästar spricker man knappast om man vill spela säkert. 6 Top Ranking är favoriten, och hon har fått märkligt klen utdelning under året – det är en riktigt fin sort det5 här men hon har inte alls fått till det. I Stoderbykvalet galopperade hon bort mycket kort efter start, Falsig körde ifatt fältet och hon pulade över mål bakom hästar och det var en insats värd mer än utfallet blev! Hon gjorde comeback senast och var bara dålig då hon inte kunde följa rygg på sista långsidan och höll bara farten i seg stil. Enligt Bo var hon tunt jobbad och han hyllar fredagsjobbet och är hon som i kvalet är det bra chans att hon bara är bäst. Jag spelar bara en rad på LD.

Motbudet är finska 11 Lovesong som var riktigt fin och visade härlig inställning vid segern näst senast under Derbyhelgen i Finland. Hon blåste till spets, släppte och efter att ha backats loss tog hon in meter för meter på undflyende hästen och satte snyggt dit skallen i en rapp finish. Lika bra som hon var då, lika dålig var hon senast! Hon galopperade efter snabbstart från sjundespår, men tappade inte mycket och fick andra ytter, men var tidigt seg och föll ur helt sista 400 och skrittade i mål långt efter täten. Det var barfota vid segern, skor senast enligt fintoto – men det bör knappast vara hela sanningen. Ändå, Ingves nu och går hon barfota (kolla skoinfon!) så har hon helt klart fart att blåsa till dem för snabb är hon.

9 Stepping For Money är den roliga som jag tar med på en flerbong. Hon öppnade i 10-fart senast och det var för mycket för henne, men hon har visat fin fart under sommaren och har ett fint smygspår.

 V4-4

A: 6-2-3-1-4. B: 11-9-5-10. C: 8-7-12.

Spetsanalys: Ville Palema öppnade bra senast och kördes till spets, han försöker ta emot Zack de Castella som varit bra med båda med bilstart och spår långt ut. Kim gillar att ladda iväg.

Loppanalys: Dagens mest öppna lopp, men för att kunna spela tight försöker jag klara mig på fem streck. 6 Barthhold K. känns som bästa hästen, det är en rätt så fin typ som avgjorde snyggt på open stretch vid segern och han har ganska lätt för sig. Sedan blev han sämre och ofräsch, men nu är han renoverad och Anders hyllar ett banjobb och jag räknar med god form direkt i comebacken. Han har varit kvick från springspår och borde lägga iväg bakom bilen och får tipset.

 2 Ville Palema är en sexåring som börjat karriären först i år, och har gjort det hyggligt. Senast var det första bakom bilen och han stack till ledningen, fick lite uppvaktning men ryckte undan in mot slutsvängen men blev upphunnen. Enligt Johan fattade han inte vad han skulle göra då han blev ensam och tog inte fatt i grejerna. Det kan bli urryckare nu och från spets kan han hinna undan, även om det inte är någon talang direkt.

 3 Dream In Matchtown var klart positiv senast då han avgjorde enkelt, låt vara i skralt gäng. Det är bra läge bakom bilen och han klev iväg bra senast i volten och kan skrälla.

1 Filomenia kördes snällt i ledarryggen där kusken satt kvar i det längsta och hästen sköt till fullgott sista 100 då hon veks ut i banan bakom Prima Nova. Perfekt läge och får sitt smyglopp igen.

4 Zack de Castella får Kim i vagnen och han får bra fart på många han kör för första gången, kanske blir det då bike. Hästen har öppnat bra två gånger och kommer han till ledningen är det klar segerchans till runt 10% av insatserna.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Axevalla: "Hon känns fin på alla sätt"
Nästa nyhet
V4 Axevalla: ”Hon känns fin på alla sätt”

V4 Axevalla: ”Hon känns fin på alla sätt”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Hon fick tredjespår genom första sväng på Bjerke men jag tycker ändå att prestationen inte var som bäst. Hon känns fin på alla sätt, och ställs mot lämpligt motstånd men måste köras i ryggar för att komma till sin rätt. Jag laddade henne från ett liknande läge på Rättvik när hon var ny hos mig, och hon öppnade väldigt bra då, men sen fanns det inga krafter kvar till slut. Får hon spara speeden så länge som möjligt är hon med i racet och värst emot är väl Rutger Raket. Barfota runt om, säger Magnus Jakobsson om Circles i V4-1.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Axevalla. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

1 Quantum Alexia – Hon är startsnabb men det är ingen vinnarhäst och hon brukar ha svårt att räcka till. Vi får se hur jag lägger upp loppet, vill de så kör jag i ledningen men det får inte kosta för mycket, säger Micke J Andersson.

3 Moondancer – Han gjorde det helt okej efter galoppen senast, det är en nyttig häst som hänger med i de flesta gäng men han gillar inte att springa ifrån dem heller. Nu ser det ut som vi kan komma till ledningen och jag kommer offra en del för att nå dit och hoppas på det och håller hyfsat tempo. Det är långsökt att tro att han ska vinna, men bakom några som höjer sig ser det kanske inte så tufft ut. Han går barfota igen, säger Anders Svanstedt.

5 Rutger Raket – Han blev lite för hetsig efter omstarten senast och låg på en del under vägen. Jag tycker att han höll bra med tanke på det och formen känns fin för dagen. Nu ser det ut att vara enklare motstånd än på flera år och näst senast satt han fast med krafter kvar i Guld. Visst tror jag att han kan reda ut det här, även om han har en kusk i vagnen som inte kör så mycket och det blir skor på alla fötter igen, säger Göran Forslin.

7 Ultevis – Han var mycket bra senast och håller fin form. Allt är fortsatt bra i jobben efter senast. Han är lite uppanmäld men de flesta av motståndarna här har väl haft sina glansdagar. Han tävlar med skor runt om och nu blir det nog öppet huvudlag, säger Fredrik Berg.

8 Good Speed – Han har fått sämsta tänkbara läge då han är osäker i voltstart, vi undviker ofta volt då han är svår men nu är det poängnöd så vi får testa. Jag kommer värma honom två gånger nu, jag vill egentligen ha honom halvgalen och bara värma en gång – då är han som bäst då det är på gränsen men nu måste jag värma två gånger för att han ska kliva iväg. Han var hemskt bra näst senast, men senast var han inte körbar och klart sämre. De har bytt framskor på honom nu, fortfarande aluminiumskor men andra skor och jag hoppas han fungerar bättre. Öppet huvudlag igen och kliver han iväg och har en bra dag så är han med dem, säger Niclas Stenquist.

9 Victory Hill – Han hamnade utvändigt om ledaren senast vilket inte alls är hans melodi och jag tycker han är ursäktad. Annats känns han allmänt pigg och glad och tycker fortfarande att det är kul att tävla. Motståndet den här gången är inte lika tufft som han mött på sistone och med rätt lopp är han säkert med där framme. Barfota runt om, säger Anders Göstasson.

10 Circles – Hon fick tredjespår genom första sväng på Bjerke men jag tycker ändå att prestationen inte var som bäst. Hon känns fin på alla sätt, och ställs mot lämpligt motstånd men måste köras i ryggar för att komma till sin rätt. Jag laddade henne från ett liknande läge på Rättvik när hon var ny hos mig, och hon öppnade väldigt bra då, men sen fanns det inga krafter kvar till slut. Får hon spara speeden så länge som möjligt är hon med i racet och värst emot är väl Rutger Raket. Barfota runt om, säger Magnus Jakobsson.

Lopp 2, V4-2

3 Andover Anunder – Det är en fin häst men hon har inte fattat riktigt vad det handlar om ännu. Det är lite långsökt att hon ska kunna vinna här. Inga ändringar är planerade, säger Fredrik Berg.

6 Single Barrel – Det blev fel senast då det var tjockt med hästar framför och jag backade och vred ut men då fick han hemlängtan i stallsvängen och sprang hem. Han är känslig där och man måste vara vaken på det. Han har annars haft mycket otur och suttit fast flera gånger och han känns snarare ännu bättre i träningen efter förra starten. I Örebro kändes han jättefin men jag släppte på för mycket, han är framåt och energisk av sig och det går inte bara att släppa av från start. Fötterna är fina och han går barfota, det är ett måste för att han ska vara tävlingsmässig. Troligen blir det någon form av stängt huvudlag då han måste vara fokuserad i loppet, säger Jan E Flink.

8 Vikens Beer Hunter – Den här har jag tyckt känts som en hygglig häst, men kanske begärde jag lite för mycket av honom i somras för han blev sämre, och då Magnus körde var han bedrövlig. Senast var han lite positiv som trea och kanske är på gång igen. Jag vill gärna köra snällt med honom, det blev för mycket tidigare som sagt och kör lugnt och ser vad vi kan få med. Uffes häst ska väl vara bra, säger Micke J Andersson.

Lopp 3, V4-3

2 Always on my Mind – Hon var bra senast och gick bra till slut och hon är inte så tokig. Det känns som en kvick häst och hon har kunnat lägga iväg bra i voltstart och kan säkert öppna bra. Nu är det full väg och jag tycker inte att hon klarar av att gå i spets då, det skulle ha varit 1600 i så fall. Jag kan inte släppa till vad som helst, men det vore bäst om Falsig kom med sin då hans hästar brukar kunna hålla tempo. Jag vet att min var galen bakom bilen i Axevalla, men hon skötte sig i Åby efter det så det ska nog gå bra. Hon har fungerat så bra nu så vi kör med samma grejer igen och klaffar det kan hon duga, säger Micke J Andersson.

3 Allora Am – Hon hamnade långt bak senast och kom liksom aldrig in i matchen men jag tycker ändå hon visade att formen inte är så pjåkig. Nu fick vi ett intressant utgångsläge men jag tror inte hon är lika snabb ut bakom bilen som i voltstart. Vi får ändå ladda vad som går och min förhoppning är rygg ledaren eller i bästa fall täten. Därifrån kan hon åtminstone vara ett bud bland de tre främsta. Barfota bak och halvstängt huvudlag, säger Peter H Sjöberg.

6 Top Ranking – Det är en bra häst som fått dålig utdelning. Senast var hon inte så hårt jobbad då hon var behandlad före den starten och hon ska ha nytta av det loppet och vara bättre nu. Det måste hon ju vara också om hon ska ha någon chans, men jag hoppas det. Hon kändes jättefin i jobbet i fredags och är normalt bra för ett lunchlopp, säger Bo Falsig.

9 Stepping For Money – Allt är bra med hästen. Hon gick 16 på Bjerke senast och då körde jag för fort när hon inte fått något lopp i sig på en tid och hon orkade inte riktigt, det var 11,3 första 500. Det är en fin häst som är grön ännu, men formen ska vara uppåt och vad jag förstått är tvåan snabb och jag kör i den ryggen från start. Hon är en barfotahäst, men det väntar jag med och det blir skor igen, samt halvstängt inga tussar och inget tungband – precis som tidigare. Det här är ett fint lopp, och det är inspirerande att möta fina hästar men hon tillhör de bättre, säger Anders Brekke.

Lopp 4, V4-4

1 Fillomena – Hon i mål med bra fart under hovarna senast och det såg ut som att hon håller lika fin form som när jag körde henne gångerna innan Färjestadsstarten. Vi fick fint utgångsläge men jag har lite svårt att bedöma hennes startsnabbhet. Risken är väl att någon är snabbare men hur som helt tycker jag att hon borde vara bland de tre främsta om det klaffar, säger kusken Karl Stolt.

6 Barthold K. – Han tappade stilen efter att ha startat på i somras och vi fick ta igen oss lite och fixa till honom. Nu tränar han mycket bra måste jag säga, och har gått bra på rundbanan i 25-fart, det var i fredags och jag var klart nöjd med det jobbet. Det är första gången bakom bilen men han är förnuftig och kvick och i ett vanligt lunchlopp ska han duga bra. Jag ändrar knappast på något än, säger Anders Svanstedt.

7 Alexandrie – Allt är bra med henne i jobben. Hon är ganska jämnbra med vår andra häst i loppet. Den här gynnas mer om loppet blir kört i lite lugnare tempo. Ett platsbud kan det vara och vi har inte planerat några ändringar, säger Fredrik Berg.

11 Andy Pandy – Han tränar som han ska och gynnas om det blir bra fart på loppet. Han har platschans precis som vår andra häst i loppet och vi ändrar inte på något, säger Fredrik Berg.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V86 Xpress bli kvar - under vinterhalvåret

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson