Kanadensaren Rick Zeron, som tränar bland andra Hambletonian-vinnaren Atlanta, stängs av ett halvår. Det sedan han brutit mot reglementet på flera punkter, bland annat genom förfalskade etiketter på mediciner.

I förra veckan dömdes den i Kanada verksamma tränaren Rick Zeron till hela 180 dagars avstängning samt 10 000 kanadensiska dollar i böter av the Alcohol and Gaming Commission of Ontario (AGCO). Nu meddelas också skälet till den skarpa domen. Något som harnessracing.com skriver om.

Det var i juni förra året som Rick Zerons stall fick ett oanmält besök av AGCO. Då fann man att han hade brutit mot flera punkter i reglementet, framgår i domen. Zeron ska ha innehaft felaktigt märkta mediciner, inte haft korrekta recept för mediciner, försökt undvikit upptäckt genom att ha märkt mediciner med felaktiga etiketter samt försökt muta annan licenshavare för att ändra sin utsaga. Zeron döms också för att använt så kallad ”shockwave-terapi” på två hästar inom den förbjudna perioden om 96 timmar.

Rick Zeron, som tränar fjolårets Hambletonian-vinnare Atlanta, har med anledning av domen blivit utesluten från O’Brien Awards, Kanadas motsvarighet till Hästgalan. Inte heller Atlanta kan tilldelas något av de priser som hästen varit nominerad för.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Östersund

Fredag: V64-tips till Östersund

Östersund V64

Omgången: Östersund heter kvällens V6-bana och en smågrötig och rolig omgång. Jag nöjer mig med en spik i omgången och det är ett kallblod i ett öppet lopp. Ett kallblod jag väntat på och kusken är mycket påställd inför kvällen. Vidare har jag ett tvåhästarslås. Spetshästen i fin form och bästa hästen i fin form från svårt läge tror jag på. Vi spelar en matematisk lapp och enbart för alla rätt. Banan bör vara i fint skick ikväll enligt mina rapportörer men visst kan den vara lös.

Spiken: 8 Björnivar i V64-3.

Låset: 1 Veneer och 12 Royal Love i V64-2.

DD-draget: 4 Pave Faks i DD-1.

V64-förslag: Enbart för alla rätt

3,6,7,9,10 (12-11)
1,12 (10-11)
8 Björnivar (12-2)
1,2,4,5,8,10,11 (12-7)
1,4,5,7 (2-6)
1,2,4,5,6,11 (10-12)

5x2x1x7x4x6 = 1680 rader

DD-förslag: 4 – 5 x 450 kr 4 – 1,11 x 200 kr 4 – 2,4,6 x 50 kr Totalt:  1000 kr

V64-förslag: Enbart för alla rätt

Loppanalyser

Loppanalys V64-1:

Ranking: A: 7 B: 6-10-3-9-12-11-5 C: 4-13-1-2

Spetsanalys: Vännfors Odin kan öppna bra och har läge för spets. Sedan får vi se om Perflex, som lär köras offensivt få överta.

Loppanalys: Annelie Lagergren har visat fin form på sina få starthästar och ikväll har hon två favoriter inom V64-seplet. Här har hon 7 Perflex som varit mycket rejäl och grejar två segrar på slutet. Senast tuggade han på till stor del utvändigt ledaren innan han övertog taktpinnen varvet från mål. Det kan säkert bli något liknande här och det är bra chans. Hästen ser inte så märkvärdig ut men är stark och tuggar på. Nu står flera av konkurrenterna tjugo meter bättre till än senast och skulle han få mothugg ute i spåren så vädrar jag favoritfall. Jag provar i alla med gardering då hästen blir så hårt betrodd. Man ska även ha i åtanke att hästen är vaccinerad efter senast och fick då pusta något. Har nu tränats på för fullt men det kan saknas det där lilla extra.

6 Sundbo Skipper gör spännande start i ny regi. Detta är en bjässe till häst som haft sina problem men fint kunnande visade han tidigt. Robert är duktig och det är spännande med första för honom. Han säger att hästen känns fin men han är ändå tveksam då hästen är spänd av sig och har lite kämpigt med psyket. Robert brukar inte ligga lågt i onödan så det låter inte hundra påställt. Ändå svårbedömd och jag vill ha med honom tidigt. Sundbo Skipper kan mycket.

10 Skorpion gick en repa i spåren senast men blev stum på kuppen. Kan nog vara vassare med fin smygresa och Persson-träning är alltid värd att ha respekt för.

3 Vännfors Odin kan leda länge och får sista strecket tillsammans med kuskförstärkte 9 H.G.Mode.

Loppanalys V64-2:

Ranking: A: 12-1 B: 10-11-2-5-8-3-4 C: 6-7

Spetsanalys: Veneer har öppnat mycket snabbt tidigare och då formen sitter där så bör även startsnabbheten finnas där. Bra chans att han svarar ut Denali och spetsar.

Loppanalys: 1 Veneer vann direkt i sin nya Norrlandsregi och det efter långt uppehåll. Bra gjort och hästen gjorde också en del grovjobb själv. Nu bör han kunna vara ännu vassare och då han öppnat snabbt tidigare så ser det ut som spets. Har fått ytterligare formhöjande banjobb efter senast. Kan givetvis spåra hem detta men det var tunt lopp senast och det var med all rätt halvklent med spänst sista biten senast. Kan ändå bli halvbilligt här från spets och är given.

Trots uselt läge över kort distans så tippar jag 12 Royal Love. Denne var jättefin vid helt överlägsen seger senast och bara brisade undan. Från ett bättre läge hade jag spikat men inte nu. Är bankänslig dessutom så det finns frågetecken men hästen kan vara överlägsen på nytt. Motståndet ger ingen skrämselhicka.

– Han är stor och tung och väldigt bankänslig. Fast och fin bana är ett måste och i så fall är det bra chans trots spåret. Jag får tro att banan blir hård ikväll men det är inget jag kan lova, säger Thomas B Nilsson.

10 Esther Easter och 11 Epsilon Sisu är två hästar från bakspår som bör hävda sig bra I detta ihåliga lopp. De har hygglig kapacitet åtminstone.

2 Denali har fint läge. Har inte alls visat något positivt på slutet men kan bättre och bör få en fin resa. Jag nöjer mig med två streck dock. Bästa hästen i toppform  och så spetshästen med bra form.

Loppanalys V64-3:

Ranking: A: 8 B: 12-2-9-7-6-3-5 C: 1-4

Spetsanalys: Maggnetta mot spets och lär leda länge.

Loppanalys: Här blir det rätt jämnt streckat. 12 Diesel gick rätt bra senast och blir allt bättre säger Robert som tror på sin häst. 2 Maggnetta lär leda länge. Som senast men är lite väl tråkig sista biten.

Jag tar ställning och spikar 8 Björnivar som jag gillar intrycket på och nu ska det väl vara dags. Vinner nästan aldrig men jag tror inte det är någon fara med inställningen och hästen har varit rätt bra i skymundan nu. Gick bra från mycket svårt läge näst senast. Senast var det ny balans som fungerade klart bra och det blir samma grejor på nu. Var positiv tvåa senast. Djuse-pojken är inne på helt samma linje och tror på utmärkt chans. Skallen och formen är det inga fel på hälsar han. Motståndet bör de reglera då formen är så bra och det känns bra med spik i ett lopp där flesta streckar på.

Loppanalys V64-4:

Ranking: A: 10-1-4 B: 8-2-11-5-12-7-3-9-6

Spetsanalys: Uncertain When har sina flesta segrar efter tidig tätkänning och öppnar rätt bra. Är favorit på spets.

Loppanalys: 10 Balotelli Crown vann senast och det var en mersmakande sådan. Avgjorde då lätt från fjärdepar utvändigt och var fin. Nu berättar duktige Magnus A Djuse att det blir amerikansk bike på och det är intressant även om det har mindre effekt då det är bakspår som nu. Kan absolut vinna även här.

Brorsan Mats kan snuva brorsan och ha skrälldraget i 1 Secret of Joy. Denne har avslutat bra långt ut i banan i sina senaste två starter och har prima form. Lär nog inte spetsa men kan överraska med flyt.

Spetsfavorit är 4 Uncertain When. Denne trivs i tät och senast satt han fast med sparat. Tidigt bud.

8 Mr Charming har vingelläge men duger fint med klaff. 2 Red Isac har visat fin form och 11 Calvin Classic gör intressant debut i ny regi. 5 Rekord Amok får också ett streck. Dessa streckas.

Loppanalys V64-5:

Ranking: A: 5-4 B: 1-7-2-6-2-8-9

Spetsanalys: Perssons duo Lex Peidei och Smedsbo Faksen är snabba. Lex Peidei är nog allra vassast med ryggresa och Smedsbo Faksen har varit effektiv i spets.

Loppanalys: 5 Björs Frej har löpt riktigt bra efter att ha haft en skada. Har bra chans på nytt och allt låter väl från stallhåll. Däremot är man inte nöjd med spåret då det finns galopprisk. Jag litar inte fullt ut på den här jättefavoriten och gardar. Ny kusk nu dessutom.

4 Pave Faks är intressant. En ojämn häst men nu är tränaren nöjd efter ny balans senast. Mogset vill ha fast och fin bana för sin häst och det gör det hela svårbedömt. Får han sitt underlag så duger hästen mycket bra. Provar med den på DD.

Perssons duo 1 Lex Peidei och 7 Smedsbo Faksen streckas. Lex Pedieihar väl ingen supergnista men läget är bra. Smedsbo Faksen har väl mest trolgit gjort sitt bästa men var åtminstone tidigare bra i spets så läget är spännande. Får ett lyxstreck.

Loppanalys V64-6:

Ranking: A: 5-1-11 B: 2-4-6-10-12-7-9 C: 3-8

Spetsanalys: Jack Zon och Unique Findings gör nog upp om spets. Jack Zon borde nog vara nöjd med rygg men hur verkligheten ser ut ikväll kan vara en helt annan historia.

Loppanalys: 1 Bestbyarsenal har varit bra. Tillräckligt bra för att vinna detta då hästen långspurtar bra men läget gör det hela spännande. Lär inte kunna försvara spets och sedan behövs ju en del tur. Hittar norsken ut i tid så blir det inte så lätt för övriga.

Jag tippar 5 Unique Findings som blir svårfångad om det blir spets. Kan få mothugg och var dessutom inte som bäst senast och vi streckar på.

11 Laura Sånna har övertygat i ny regi och vann V75 senast. Tål att tuffa på i spåren och det lär behövas som tränarkörd ikväll. Får nog ingen lättsam resa men hästen är bra. Stark och bra och håller ångan uppe.

2 Jack Zon har läget och bra fart i kroppen men visar ingen större geist. Kan ändå duga. Steckar även 4 Quatre Star. Henke är nöjd med sin häst som kan duga med rätt resa. 6 Xpecttheunexpected med duktig driver får sista strecket. Så fick jag träna på att det skriva det namnet också. Ser nu så här efteråt att det gick sådär!!!

Tipsredaktör: Ulf Nilsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Färdigtävlat för Maori Time - avelskarriär väntar
Nästa nyhet
Färdigtävlat för Maori Time – avelskarriär väntar

Färdigtävlat för Maori Time – avelskarriär väntar

Australiens snabbaste travhäst genom tiderna Maori Time har gjort sin sista start. Nu blir det i stället en framtid inom aveln – men hon stannar i Europa.

Efter att förra vintern travat 1.09,3a över engelska milen blev Maori Time tidernas snabbaste travare i Oceanien. Något som sedermera innebar att hon också fick en plats i Elitloppet förra året. Då slutade det i galopp för stoet men hon fortsatte att tävla på svensk mark i regi Stig H Johansson. Det dock utan några stora framgångar; på sju starter blev det inga resultat.

Den senaste starten, på Sundbyholm i slutet av november, blev också den sista för det i dag tioåriga stoet. Ägaren Frederick Crews meddelar via sitt Twitter-konto att tävlings-karriären är över för Maori Time som nu i stället ska fokusera på aveln där tanken är att hon ska bli kvar i Europa. Maori Time gjorde 73 starter, vann 24 lopp och tjänade drygt 2,7 miljoner kronor.

– Drömmen är över. Efter konsultation med Stig H Johansson har vi kommit fram till att Maori Time kommer att sluta tävla för att bli avelssto, skriver Crews på Twitter.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Kontio och dotter prisas vid Finlands idrottsgala
Nästa nyhet
Kontio och dotter prisas vid Finlands idrottsgala

Kontio och dotter prisas vid Finlands idrottsgala

Att Jorma Kontio blir utsedd till Finlands bästa idrottare inom travsporten har varit en vana sedan länge – i år tilldelas han utmärkelsen för 26 gången(!) Men han får också sällskap av sin dotter.

Det är i dag, den 17 januari, som den finländska Idrottsgalan avhålls i Helsingfors. Årets idrottare i hela 72 olika grenar ska prisas och det är sportjournalisterna i Finland som utser pristagarna. För första gången tilldelas priser till far och dotter vid samma gala. Det skriver Yle.

För priset som Årets idrottare inom travsporten går, återigen, till Jorma Kontio. Det blir hela 26:e gången som sulky-legendaren erhåller utmärkelsen. Men även dottern Anna-Julia Kontio, som är aktiv i ridsporten, finns med bland de 72 olika pristagarna.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Romme
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Romme

Fredag: V65-tips till Romme

V65 Romme 18 januari

Omgången: Jag spelar med två spikar då Romme kör lunchtravet under fredagen med V65. En klar favorit och en som borde vara betydligt mer spelad då han helt enkelt ser ut som en bomb för dagen!

Spikarna: 5 Perfect Dynamite (V65-4) ser otroligt formstark ut i nya regin hos Ante och Tina Lisell och jag tror han slår favoriten helt enkelt! 5 Twombly (V65-5) är lovande och borde sitta i spets direkt, toppchans om han sköter sig.

V65-förslaget är på 2376 kronor.

7-6-11-1-4-9-14-3-8-2-5 (10-15)
7-1-5 (3-2)
10-14-3-8-7-11-5-4-12-15-6-2 (9-1)
5 Perfect Dynamite (3-8)
5 Twombly (9-3)
5-7-1-4-10-2 (8-3)

11x3x12x1x1x6 = 2376 kr

LD-förslag på 800 kronor:

5 – 5 x 800

V65-1:

Ranking: A: 7-6-11 B: 1-4-9-14-3-8-2-5 C: 10-15-13-12

Spetsanalys: Hersey Boko med Sir Toby kanske är svaret?

Loppanalys:

Full fält inleder och favorit är formstarka 6 True Vision som är lite hetsig, men fartfylld och kommer med två raka segrar. Först speedade hon snyggt från ledarryggen och senast var det spets och slut då hon aldrig släppte någon nära. Nu är det innerspår på tillägg, och det innebär alltid strulrisk för en favorit. Hon är snabb i benen, och kanske kan hitta ut före värsta konkurrenten men jag garderar.

Och tippar den andra av de mer betrodda 7 Qiao Q.L. som är bra och nu är hela stall Westerholm äntligen på gång igen, hästarna ser starkare ut och det ser helt enkelt lovande ut. Hon har gjort två starter efter längre uppehåll, gick bra i comebacken men var lite segare senast då Nicklas ställde på varvet kvar men blev utsvarvad och det var tomt redan 500 kvar. Kanske var det mer en humörgrej? Detta lopp är inte jättebra och hon duger om hon trampar iväg, hon är inte stabil med volt.

Jag nämner 11 Lighten Up som var väldigt positiv vid skrällsegern för tre starter sedan då den bara mosade dem på slutvarvet till 80 gånger såsen. 4 Light My Dreams som gick vettigt efter startgalopp senast och klockades till 15,5/1500 meter. 1 Hersey Boko har läget och kanske kan vara förbättrad efter uppehåll och med Toby i vagnen kan bli spets eller ledarryggen.

V65-2:

Ranking: A: 7-1-5 B: 3-2 C: 4-6

Spetsanalys: Valle E.W. var bra med från spår 7, utan spetschans mot kvicka Pastorns Lady. Innerspår är helt andra bullar men han ser ut att öppna hyggligt. Fastnet var snabb senast till ledningen och utmanar, körs den där eller kan Pasi ladda framåt med Affect?

Loppanalys: 5 Zeus Dipa är favorit i ett fyraåringslopp och efter att ha inlett med två raka startgalopper och blivit diskad hos Bergh, så visade han kapacitet senast då han travade och var helt överlägsen. Han bara matade på i dödens, tog över 500 kvar och det var luft kvar på 17,0 full väg, och det duger här med. Det är rätt sort, men han ser inte alls stabil ut och nu är det bilstart vilket inte alls gått tidigare.

Det är inte givet att han vinner ens felfri, för han möter en bra häst i 7 Affect som är stark och kapabel för detta lopp. Senast reglerade han dem säkert för Pasi via dödens, och det känns som att hästen gör det han ska och inte vill/behöver vinna med så bred marginal. Före det var han snabb ut, men fick svar och kördes på chans och följde med enkelt bakom hästar till slut då han inte pressades när luckan kom. Han borde vara före Berghs häst och från ledningen är detta troligen vinnaren.

Tredje med chans är 1 Valle E.W. som visat bra fart och vid segern var han helt överlägsen och drog undan redan på långsidan och det var bra intryck via 15 sista 500. Höll farten starkt i spåren utan rygg sista varvet senast där fina Tinten vann. Innerspår och bil för häst som visat sig strulig är inga plus på, men han har minst lika bra fart som de båda nämnda.

3 Fastnet som var snabb ut senast till ledningen, blev av med ledningen mitt i loppet men fullföljde sedan bra som tvåa bakom en mycket bra vinnare. Känns sämre än nämnda trio.

V65-3:

Ranking: A: 10-14 B: 3-8-7-11-5-4-12-15-6-2 C: 9-1-13

Spetsanalys: Ovisst då få på start brukar köras från ledningen. Höstbodennis och Guli Tiger mest intresserade kanske?

Loppanalys: Kallblod och fullt fält med femton hästar och här är det öppet och gott om streck i loppet som sig bör. Jag tror mest på skrällen 10 Rasmus Karma som inte haft någon tur, och senast fastnade han med gott om sparat. Före det hamnade han åt råttorna då jag trodde en del på honom och han galopperade i kön 400 kvar med långt fram. Skulle det klaffa är han riktigt bra och till under 10% lite av ett fynd!

14 H.E.C.Balderina visade imponerande styrka och inställning vid segern då hon hängde ute i spåren mest hela tiden men kunde fånga in dem kort före mål och det var mycket bra gjort. Senast blev galopp kort efter start men hon svarade för bra upphämtning och formen är intakt. Bra chans utan strul, men visst är det risk för strul härifrån.

3 Höstbodennis blir nog knapp favorit, och han har form men har svårt att vinna lopp. Senaste segern tog han oktober 2017, och det är inte enbart en slump. Nu är han ändå i så bra form att han är tidigt bud, han höll bra som tvåa bakom fartfyllda Diadem Viking senast då han mestadel gick i dödens.

V65-4:

Ranking: A: 5 B: 3 C: 8-4-6-9-10-1-7

Spetsanalys: Reverend Wine var klart snabb tidigare, och även om han inte riktigt visat det efter uppehållet så borde han hålla ut Perfect Dynamite. Denne lär dock testa rejält, och han måste vara med på noterna Ohlsson om han ska hålla ut. Och om han sedan vill ha den på utsidan över 2640 meter…

Loppanalys: 3 Reverend Wine är storfavorit och han kommer från V75-seger som togs på snyggt vis då han helt enkelt bara var bäst över upploppet. Gången före gjorde Örjan en Örjan och backade ner i kön då han blev över från start och han deltog helt enkelt inte. Hästen såg fortsatt fin ut i skymundan, och fick alltså utdelning senast. Klart han har bra chans i lunchlopp då, men han möter en kanon och jag spikar emot! Från spets har han varit 1-1-1-3 på fyra starter.

För jisses som han sett ut 5 Perfect Dynamite i regi Lisell! Näst senast var han som en bomb som skulle brisera men hade hästar runt sig hela loppet på V75. Backade loss i sista sväng och kom med full fart längst ut vid staketet upploppet ner. Jag trodde mycket på honom senast, och från dödens såg han helt överlägsen ut, men galopperade av ren friskhet på sista långsidan då han var på väg att ”pulla” ifrån dem. Jag tror han mosar dem och spikar då det inte ska skilja så mycket på spelet mot favoriten! Han vann enda gången han gick i spets, så det fungerar om det skulle bli så…

V65-5:

Ranking: A: 5 B: 9-3-8-6-15-14 C: 13-11-7-4-12-10-2-1 

Spetsanalys: Twombly var snabb ut volten senast, och med ”lilla springspår” är det toppchans till ledningen innan första kurvan.

Loppanalys: Mycket klent lopp och toppchans att det blir favoritseger. 5 Twombly tränas, precis som Reverend Wine, av Diederik Meilik och den här är än större favorit spelad till 60% av insatserna. Detta är en plusvariant som tog enkel spetsseger senast och det gick snabbt sista 500 då jag hade nedåt 12 i 500 meter då utvändiga 14 för tio-favoriten Global Winner utmanade med Meilinks pålle svarade enkelt. Han har inte visat sig vara osäker och bör trampa iväg, det kommer heller inga springspårshästar som stressar. Han ska kunna sitta tidigt i ledningen och denna favorit spikar jag då jag har en spelvärd spik redan.

V65-6:

Ranking: A: 5-7 B: 1-4-10-2 C: 8-3-6-9-11-12

Spetsanalys: Digital Extreme och Edelsa är två mycket startsnabba och de gör upp om ledningen, jag tror det blir den förste av dem till spets.

Loppanalys: 7 Power Broline är nästa storfavorit och det går inte att säga annat än att det är bra uppgift. Han har kommit i en sällan skådad form, och efter ett par snygga vinster i vanliga lopp gick han gå ut i ett Klass I-försök i V75 på Bergsåker och avslutade bra upploppet ner som knappt slagen med tre hästar på linje. Vincent Chase vann före Yrr. Han har spår långt ut på vingen över 1640 meter och det kan bli strul med snabba hästar innanför. Dessutom lär han fått det lite lugnt efter V75-starten om jag gissar rätt och som mycket stor favorit tar jag chansen att gardera.

Jag spelar med 5 Captain Sisu på LD då jag bara inte kan spela favoritkomben då jag ändå spelar för lite värde i tipsen – inte bara för att försöka få alla rätt… Det här är inte så tokig häst som brukar räcka bra i vanliga lopp, men inte riktigt hinna med på V75. Han var ute på V75 senast, hade svårt att följa i tempoökningen men fastnade sedan i trötta ryggar. Det bör bli bra fart på loppet och han kan vara starkast om favoriten kommer bort eller bara är lite sämre.

Mycket spel bakom favoriten är det på 1 Digital Extreme som är en vettig frontrunner, och han kan nå sin favoritposition nu med perfekt innerspår. Nu möter han mycket snabb häst i 4 Edelsa och inte säkert han kan svara henne. Men han har chans även bakifrån.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Redéns bolag stäms - ärendet avgörs i tingsrätten

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson