Det är förstås inte bara Olympiatravet som tilldrar sig uppmärksamhet på Åby den här lördagen. Enormt bra klass håller också Lovely Godivas Minne.

Olympiatravet är det givna huvudnumret på Åby den här lördagen, men självklart bjuds det också på en hel del andra godsaker under V75-dagen. Lovely Godivas Minne för den femåriga stoeliten är verkligen ett sådant. Ett startfält av högsta klass jagar 300 000 kronor i förstapris.

Publiken får här åter se Southwind Feji, seger-fenomenet som senast dock fick se sin rad bruten av Double Exposure – även hon finns med i loppet.

Dessa ställs mot Stochampionatsvinnaren Ultra Bright som gör årets andra start, liksom kulltoppen Caddie Lisieux som i fjol ju vann bland annat Stosprintern och var tvåa i Breeders Crown. Det senare loppet såg Unrestricted som vinnare – även hon är med, precis som Unique Juni som tog en imponerande seger på Solvalla senast.

Anna Mix är tillbaka i Sverige igen och går ut i Olympiatravsmontén. Med Adrien Lamy i sadeln ska hon tampas med bland andra den nya svenska montéundret Even’s First Boy som kommer till loppet med fem raka segrar.

Här är startlistan:

Lovely Godivas Minne, 2140 auto

1 Southwind Feji – Mikael J Andersson
2 Dizzy Broad – Björn Goop
3 Nice Eleven L. – Magnus Teien Gundersen
4 Dear Friend – Peter Untersteiner
5 Ultra Bright – Fredrik Persson
6 Unrestricted – Johan Untersteiner
7 Dixi Sisu – Per Nordström
8 Unique Juni – Kaj Widell
9 Caddie Lisieux – Kenneth Haugstad
10 Uncertain Age – Christoffer Eriksson
11 Inga in Heaven – Erik Adielsson
12 Double Exposure – Örjan Kihlström

Olympiatravsmontén, 2140 auto

1 Raggamuffin – Tova Bengtsson
2 Global Oracle – Martine O Sörvik
3 Narold Vox – Jenni H Åsberg
4 Acolyte Hanover – Elinor Pettersson
5 Olympic Kronos – Stephanie J Werder
6 Anna Mix – Adrien Lamy
7 Quincy Frontline – Jonathan Carré
8 Even’s First Boy – Iina Aho
9 Radieux – Sofia Adolfsson

Läs även: Startfältet klart – här är hästarna i Olympiatravet

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Halmstad

Måndag: V64-tips till Halmstad

Omgången
Comebackmåndag på Halmstadtravet där bland annat Cyber Lane (V64-1) inleder en ny säsong. Fjolårets Derbyvinnare ställs för en passande uppgift i årsdebuten och jag tror ingen i det lilla fältet kan betvinga honom – spets och slut. Tror även att Lutfi Kolgjini lotsar Platon Face (V64-3) till seger i stayerloppet och det blir min kompletterande spik.

Spikarna
3 Cyber Lane (V64-1)
6 Platon Face (V64-3)

V64-förslag: Enbart för alla rätt
V64-1: 3 Cyber Lane (res 2-1)
V64-2: 1,3,5,7,8,9 (res 2-6)
V64-3: 6 Platon Face (res 7-5)
V64-4: 1,3,4,8,10,11 (res 2-5)
V64-5: 3,4,6,7,8,9,10 (res 5-1)
V64-6: 1,2,5,6,8 (res 11-12)

1x6x1x7x7x5 = 1470 rader/kronor

DD-förslag
3 – 5 x 1000

1000 kronor

V64-1

Ranking: A: 3. B: 2-1-5-4 C: 6-7.

Spetsanalys:
Både 1 Rolex Bigi och 2 Djali Boko är mycket kvicka och skulle kunna ställa till det för 3 Cyber Lane. Ändå tippar jag att Johan Untersteiner sitter i front i första kurvan.

Loppanalys:
Bara sju hästar till start men flera klassiga djur med 3 Cyber Lane som konung. Raja Mirchi-avkomman presenterade sig på allvar i fjol med seger först i Svenskt Travderby och sen i Breeders Crown. Det rullade in drygt sju millar in på kontot förra året och nu laddar femåringen för de allra största loppen i år. Det saknas givetvis men inte motstånd i comebacken men jag tror att Cyber Lane städar av konkurrenterna ändå. Läget blev perfekt, han är snabb ut och biter ifrån ruggigt i spets. Med väldigt få hästar i fältet känns det också som att Untersteiner kan få leda det bakomvarande pärlbandet första varvet och då blir ekipaget extremt svårslagna.

Där bakom är det jämnt. 1 Rolex Bigi övertygade senast och är en av dem som kan få loppet i rygg ledaren. 2 Djali Boko har felat i årets två framträdanden men kan mycket i grunden. 5 Monark Newmen är också en kulltopp som återkommer efter vinterträning men jag tror denna trio får nöja sig med att göra upp om övriga pallplatser.

V64-2

Ranking: A: 5-7-1. B: 3-9-8-2-6. C: 11-10-4.

Spetsanalys:
Många orutinerade hästar som aldrig testat bilen och detta är inte helt enkelt att bena ut. 1 Cody är helt okej ut och ska kanske inte avskrivas helt och hållet om han räddas av solfjädern. 3 Mystery Tile testar bilen för första gången men lade iväg rätt bra med fint anlopp från springspår 19/9. Får min röst i brist på annat men något oskrivet kort kan mycket väl dyka upp.

Loppanalys:
Betydligt lägre klass på andra avdelningen och svårtippat. Det kan mycket väl bli Johan Untersteiner igen som denna gång sitter upp bakom 3 Mystery Tile. Stoet har dock inte startat sedan i mitten av september då hon ledde från start till mål på Jägersro. Fick bestämma rejält den gången och är säkert långt framme även denna nu men känns långt ifrån som någon given vinnare.

7 Silent Hill är Peter Untersteiners bidrag i loppet och den Muscle Hill-sonen övertygade vad karriärens första fullträff i höstas. Även här är dock formen diffus efter tävlingsuppehåll och han har dessutom visar upp en del osäkra tendenser. startspåret gör inte saken bättre heller och fyraåringen känns som en av flera.

Istället för att lämna tipsettan i händerna på far eller son Untersteiner chansar jag iväg den till 5 Chips Brick. Mats Rånlunds-travare var duktig tvåa bakom Spartak Face för två starter sedan och galopperade i starten efter på väg att anfalla. Färsk form kan duga långt i sammanhanget och detta ser ut att vara en häst med kapacitet.

1 Cody fungerade inte alls med voltstart på Jägersro men visade både före och efter det att bilstart är han grej. Den danska gästen har visat prov på fin styrka vid segrarna, men kan bara öppna medelsnabbt och det krävs att Rene Jonassen hittar ut.

När jag ändå är inne på det danska spåret ska även 9 Conrad Shadow med på lappen. kanske saknar nån sekund rent tidsmässigt men är jämn och stabil.

8 Zolasoray O.O. har bara gått felfritt en enda start i karriären men då blev det också seger.

V64-3

Ranking: A: 6. B: 7-5-1-4. C: 3-2.

Spetsanalys:
1 Four Strong Winds frontar men Ludde lär komma tidigt med 6 Platon Face.

Loppanalys:
Stayerlopp över 3140 meter med enbart sju hästar till start. Kanske inte de roliga förutsättningarna man kan tänka sig men det finns ett par guldkorn i fältet. Luft Kolgjinis 6 Platon Face är mitt förstaval och vinner troligen detta om han fungerar fullt ut. Raja Mirchi-sonen stod för en topp-prestation vid senaste segern och var dessförinnan klart bra som tvåa bakom Antonio Trot på Solvalla. Sexåringen trivs med dessa förutsättningar och jag tror Ludde kan lyckas med en snygg inmatchning till Harper Hanovers. Spik!

7 Pacific Face är ingen dum konkurrent och har haft en riktigt fin vår. Lever i ännu större utsträckning på sin styrka men ska givetvis räknas tidigt bakom mitt singelstreck. Var mycket bra som trea i V75-finalen bakom Sir Q.C. och Ragazzo Da Sopra men då var det barfota och nu kan det blir skor.

V64-4

Ranking: A: 11-1-10. B: 8-3-4-6. C: 2-5-7.

Spetsanalys:
3 Mijoda Star är kanske snabbare med bil än i volt men ska inte avskrivas. 1 Colour Of Love kan också öppna helt okej om hon håller sig lugn i volten vilket inte alltid är fallet. 4 Sophisticated Face är bästa budet trots att spåret inte känns optimalt.

Loppanalys:
Stolopp där lärlingarna får chansen att gasa på och loppets favorit har ett av de sämsta tänkbara utgångslägena. 11 Klara Håleryd comebackade på 1.12,9a/1640 via stretchen på Åby senast och har god segerchans om det löser från bakspår. Stoet har fått lopp i kroppen, körs dessutom av en duktig lärling men jag tycker inte detta är någon ”dyngvinnare”.

1 Colour Of Love visade 14/1400 efter inledande galopp senast och har ett perfekt utgångsläge. Skulle Jonna Jinesjö lyckats förvandla innerspåret till ledningen är mycket vunnet och ekipaget är ett givet streck på kupongen.

10 Diamond Hall har haft en halvstrulig karriär men alltid presterat när han väl intagit tävlingsbanan. Var inte långt ifrån segern senast och femåringen känns klart intressant.

8 Vale stod för en fin årsdebut som följdes upp med en mersmakande seger. Ganymede-dottern visade då torrast spurtkrut via snikspåren på Åby. Farlig med rätt resa.

Streck också för 3 Mijoda Star, 4 Sophisticated Face samt 6 Juliana Bore.

V64-5

Ranking: A: 3-9-4. B: 6-7-8-1o. C: 5-1-2-12-11.

Spetsanalys:
3 Untouchable In sprintar till sargen pronto men 4 J.H.Respons lär ställa frågan om att få överta.

Loppanalys:
Spårtrappa över 2640 meter och detta känns som en öppen tillställning. 9 Federal Agent var helt överlägsen vid segern på hemmaplan näst senast och har stått för stabila prestationer en längre tid nu. Donato Hanover-avkomma fick inte vidare utgångsläge den här gången heller, men är van vid det här laget och distansen klarade han galant senast.

Tipsettan går dock till 3 Untouchable In som visade senast att han trivs med smygresa och det kan mycket väl bli en liknande löpning nu. Spåret är bra och får man loppet i draget kan det bli Thomas Uhrberg som hittar till vinnarcirkeln.

4 J.H.Respons stämde det inte alls för senast men hästen är behandlad efter det loppet. Johan Untersteiners travare har annars lottats till helt rätt utgångsläge och han har en tredjeplats som enda resultat över den aktuella distansen. Leder länge?

6 Twins Zaack var inte långt ifrån att betvinga Illuminati för tre starter sedan och var klart bra efter galoppen sist. Pass upp!

7 Rushlight Face inledde året starkt men har inte fått det att stämma fullt ut på sistone. Kan bättre och är inte borta.

V64-6

Ranking: A: 5. B: 1-2-8-6-11-12-3. C: 9-10-4.

Spetsanalys:
1 Twins Zindy missar inte ledningen från innerspåret men Peter Ingves lär nog inte bråka när 5 Gomez kommer dundrande.

Loppanalys:
I avslutningen, där det är fördel stona är det dags för ytterligare en bejublad hemmahäst att göra comeback. 5 Gomez klev in i rampljuset under fjolåret med sex segrar på elva starter och bland annat en på V75. Detta är en häst som är lätt att gilla och normalt sett har han goda möjligheter att vinna sin årsdebut. Det kan bli tidig ledning och får Christoffer Eriksson sedan bestämma blir ekipaget svåra att rubba. Jag väljer ändå att gardera då det smäller högt bakom.

1 Twin’s Zindy har tjänat klart mer pengar än hingstarna och valackerna hon möter. Hon brukar dessutom tävla i rätt tuffa sammanhang, har ett perfekt startspår och öppnar snabbt. Kan få loppet vid sargen tillsammans med vikarierande Peter Ingves.

2 Rocky Hanover är jämnheten själv och återkommer nu efter ett par månaders frånvaro från tävlingsbanan. Femåringen har ett ypperligt utgångsläge och stångades bland annat mot Deimos Racing och Diamanten i fjol.

Trots det dåliga läget är 8 Cantona Mearas en potentiell skräll om favoriten skulle svika. 6 Secret Mission kryper allt närmare en fullträff och med maxklaff kan det vara dags nu. Fem streck totalt!

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Startfältet klart - här är hästarna i Olympiatravet
Nästa nyhet
Startfältet klart – här är hästarna i Olympiatravet

Startfältet klart – här är hästarna i Olympiatravet

Cruzado dela Noche fick den sista platsen – och därmed är startlistan nu komplett till Olympiatravet. 1,5 miljoner kronor står på spel när säsongens första stora slag körs på Åbytravet.

Under söndagen blev startfältet helt klart till Olympiatravet. Det sedan Stefan Melander-tränade Cruzado dela Noche fått det sista kvarstående wild cardet, efter sin starka insats som tvåa efter Beau Mec i lördagens Guldbjörken.

Titelförsvararen heter Lionel. Den av Daniel Redén tränade norrmannen lämnade i tisdags ett starkt formbesked och ska, liksom förra året, köras av sin ägare Göran Antonsen. Duon inleder från spår fem.

Han lär utmanas av bland andra Day or Night In som inlett den här säsongen på ett mycket övertygande vis och lottades till innerspåret. Hedersknyffeln On Track Piraten gör här sin fjärde raka start i Olympiatravet och börjar från ett bra spår tre.

Ringostarr Treb har tilldelats ett wild card och återkommer här efter en tävlingspaus sedan Prix de France, han körs av Wim Paal och börjar från spår fyra. Samma flyt med lotten hade dock inte vinterns häst Zenit Brick som för Björn Goop tvingas börjar från det yttersta spåret.

Fältet kryddas också med pigge elvaåringen Beau Mec, danske topptravaren Takethem, Frode Hamres USA-import Giveitgasandgo samt fransk-italienska Titty Jepson – som får Örjan Kihlström i vagnen. (Foton: ALN).

Här är startlistan:

Olympiatravet, 2140 auto

1 Day or Night In – Johan Untersteiner
2 Giveitgasandgo – Erik Adielsson
3 On Track Piraten – Hans R Strömberg
4 Ringostarr Treb – Wilhelm Paal
5 Lionel – Göran Antonsen
6 Cruzado dela Noche – Ulf Ohlsson
7 Takethem – Steen Juul
8 Zenit Brick – Björn Goop
9 Titty Jepson – Örjan Kihlström
10 Beau Mec – Carl Johan Jepson

Senaste vinnarna:

2017: Lionel – Göran Antonsen
2016: Your Highness – Björn Goop
2015: B.B.S. Sugarlight – Peter Untersteiner
2014: Solvato – Veijo Heiskanen
2013: Maharajah – Örjan Kihlström

Läs även: Åby på lördag: Supermöte i Lovely Godivas 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: En årsdebut med mersmak för Diamanten
Nästa nyhet
V75: En årsdebut med mersmak för Diamanten

V75: En årsdebut med mersmak för Diamanten

Är det Elitloppet som väntar för Diamanten? Den Stig H Johansson-tränade femåringen såg ut att vara ordentligt på alerten redan i årsdebuten och tog en enkel seger i Berth Johanssons Memorial – efter en vindsnabb start.

Det blev en ordentlig duell mellan Diamanten och Muscle Hustle – i 300 meter. Robert Bergh provade att utmana sin tidigare träning från början, men Erik Adielsson höll säkert upp spets med Diamanten som travade första halvvarvet efter 1.09.

Då hade Muscle Hustle krupit ned i vinnarhålet och ledaren kunde sakta ned farten betänkligt. Varvet klockades efter 1.17. Ulf Ohlsson tog initiativet och avancerade fram Makethemark mot dödens.

Men ingen skulle kunna utmana Diamanten denna dag. Farten skärptes kraftigt mitt på sista bortre och Adrian Chip-sonen kunde vinna med gott om luft under vingarna. Efter en avslutning i underkant 1.09 de sista 600 vann han loppet på 1.13,6a över 2140 meter.

– Det var en riktigt ruggig öppning, men han såg jättefin ut hästen. Det är klart det var bra för oss att han kom till ledningen och fick dämpa men han kan nog gå tuffare också. Jag är jättenöjd, sa Stig H i ATG Live.

Diamanten, som här gjorde första starten på fem månader gav ett tydligt besked om att han nog är högaktuell för de största loppen framöver. Förstapriset här var 200 000 kronor och det här var hästens 21:a seger i den 30:e starten.

– Han har ju visat så otroligt mycket redan förra säsongen och Stig och skötaren har gjort ett jättejobb med honom i vinter. Han var jättefin, det är en topphäst, helt enkelt. Han kan definitivt vara med i Elitloppet om ägarna vill, kommenterade Erik Adielsson.

Muscle Hustle, kvar resten av loppet i rygg på vinnaren, vann kampen om silvret mot Makethemark. Båda klockades till en tiondel långsammare tid än Diamanten.

*****

Cruzado dela Noche eller Digital Ink var nog de flestas fråga i Guldbjörken, också Olympiatravets sista uttagning. Svaret blev: elvaårige Beau Mec. Den av Lars Wikström tränade gamlingen var spänstig värre i händerna på Carl Johan Jepson och kunde leverera en ordentlig överraskning.

Digital Ink tog spets och fortsatte i frisk fart; 08,5 första 500 blev till 11,5 på varvet. Med tusen meter kvar sändes Cruzado dela Noche fram för att syna dödens och såg till att ledaren inte fick sitta i fred.

Men mitt på den sista bortre långsidan blev det full fart för Beau Mec, elvaåringen lämnade fjärde par utvändigt och kom hastigt fram mot tätparet. Samtidigt aviserade Digital Ink att slaget var förlorat och in mot upploppet gick Cruzado dela Noche undan.

Stefan Melanders träning stod för en riktigt bra prestation i denna sin andra start för året, men Beau Mec var den med mest krafter kvar till slut. 13-oddsaren fixade segergreppet säkert sista biten.

– Det är härligt. Det såg bra ut i sista sväng och jag tänkte nog att han tar dem. Nu får vi ladda mot Åby nästa helg, det här är jättestort, sa en nöjd Lars Wikström i ATG Live.

Segertiden blev god, Beau Mec stannade på 1.11,6a över full distans och spädde på bankkontot med 200 000 kronor. Cruzado dela Noche stor i nederlaget som tvåa, medan Explosive de Vie tog bronset.

*****

*Vårbjörken blev en batalj mellan Lome Brage, ny i regi Jan-Olov Persson, och Månprinsen A.M. – men det var norrmannen som drog det längsta strået.

Lome Brage blixtrade till spets för Erik Adielsson, medan Månprinsen fick en betydligt drygare början av loppet. Via tredjespår genom hela första svängen nådde man ned i dödens efter 500 meter vilka öppnats efter 1.21.

Månprinsen kämpade vad han förmådde att plocka ned ledaren över upploppet, men Lome Brage var allt för bra den här dagen och höll säkert undan för uppvaktningen i mycket fin stil. 1.20,6a på 1640 meter var en häftig segertid som betydde nytt banrekord.

*****

*Klass 1 såg en liten skräll. Robert Bergh anförde loppet med Il Diablo men med halvvarvet kvar kom Martin P Djuse loss och fram utvändigt med Cameron Dream. Sexåringen var också den starkaste den sista biten, kopplade ett enkelt grepp och vann på 1.14,5a över 2640.

*Fajt mellan två ”Tarzan”-hästar i Klass 2-racet. Total Recall blixtrade till ledningen och fick tids nog Digital Performer utvändigt om sig. Ledaren stretade emot helhjärtat men den utvändige, rattad av Ulf Ohlsson fick nosen först i sista stegen. 1.13,6a på 2140 meter var segertiden.

*Ohlsson och Melander-seger också i Bronsdivisionen. Disco Volante travade i andra paret utvändigt men kom hastigt fram mot dödens 500 kvar. Disco Volante fick greppet in över upploppet och höll utan problem ifrån sig gott avslutande Erik Sting. 1.11,0a på 1640 meter var en bra vinnartid.

*Ulf Ohlsson även i Silverdivisionen! Vilken häst han är, Qahar Q.C. ”Cattis” Lundströms-träningen klev fram i dödens i långloppet med 1400 meter kvar och skaffade sig greppet om ledande Angle of Attack in i den sista kurvan. Michelangelo Ås utmanade hela upploppet ned, men Qahar Q.C. vägrade att ge vika – och segrade på 1.13,8 över 2640 meter.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Mäktig Ferrari BR - tog en lätt seger på 1.10,6
Nästa nyhet
Mäktig Ferrari BR – tog en lätt seger på 1.10,6

Mäktig Ferrari BR – tog en lätt seger på 1.10,6

Så läcker han ser ut, Ferrari B.R. Per Oleg Midtfjelds femårige kanon bjöd på ny show då han på Forus stack ifrån till seger på 1.10,6a.

Alla vill se Ferrari B.R. i sina storlopp i år, frågan är vilka som norrmannen väljer. Femåringen gjorde årets andra start när han på Forus vann Kjell Håkonsens Minneslopp. Och det var en mycket vass insats.

”Ferrarin” blixtrade till ledningen men Frode Hamre vill inte ge slaget förlorat direkt och avlossade Donatomite för att pressa sig till ledningen efter ett halvvarv som öppnats efter 08,5. Per Oleg Midtfjeld befann sig nöjd med att gå i rygg på värste konkurrenten.

Men 400 kvar var det andra bud. Ferrari B.R. bytte ut vinnarhålet mot dödens, växlade tempo hastigt och direkt syntes hur det skulle sluta. Ferrari B.R. stack undan i mäktig stil över upploppet och såg till att vinna med ett par längders marginal.

Vinnaren klockades till starka 1.10,6a över 1600 meter och tjänade här 100 000 norska kronor. Det här var segermaskinens 17:e vinst i 20:e starten. Tränaren lät efter segern meddela att om allt ser fortsatt bra ut blir Copenhagen Cup nästa framträdande.

*Gaute Gudmestads Äreslopp föranleddes av ett olyckstillbud där Kleppe Slauren och Philip Lyn krokade ihop i provstarten. Både hästar och kuskar ska ha klarat sig efter omständigheterna okej, men fick strykas. Loppet vanns nu av Nyland som trots kort startgalopp kunde spurta sig till segern för Einar Nedrebö på 1.23,6 över 1600 meter. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Bold Eagle kontrade till seger i Prix de l'Atlantique

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson