Travnet
ANNONS
Travtips
Artikelbild

Foto: ALN.se

V64Rättvik, 2024-07-08

V64-tips: Flera fina drag att ta betalt på

Skribent

Publicerad kl 23.05, 07 juli 2024

av Emil Berglund

V64 och en dubbeljackpot på Rättvik att starta igång veckan med. Det är fin sport för att vara en måndag och jag har gjort en grundlig analys av omgången.

V64-1

Tipsetta

5 Double Deceiver är en mycket bra häst och banjobbet förra veckan skvallrar en kanonprestation på gång.

Motbud

4 Bedazzled Sox var klart bra i comebacken på Åby. Nu har det gått ett tag till denna start. Frågan är om Claes svarar ut Örjan eller om det blir släpp och krypcasino.

Smällen

Svårt att motivera hur det ska smälla här men 1 Xerava CD har bra form och sitter troligtvis i rygg på ledaren.

Rank 5-4-2-1-3

V64-2

Tipsetta

Lurigt lopp över kort distans där jag ger 3 Brenne Rön tipset. Han har bästa läget av de betrodda och har nu fått två lopp i kropp efter vila. Jan Kristian Brenne visade upp en fin vinnare igår på Orkla så stallformen finns där. Kör Tengsareid!

Motbud

10 Ramstad Balder är grymt speedig och får nu Magnus A Djuse i sulkyn. Ingen högoddsare att Magnus sätter honom i slagläge 300 kvar.

Smällen

5 Nordby Elde visade upp en otrolig höjning när han maxades i balansen i slutet av förra året. Riktigt där är han inte än men jag anar att hästen närmar sig den. Skulle han få till det är han både stark och snabb. 1%.

Rank 3-10-6-5-8-2-9-1-12-11-7-4

V64-3

Tipsetta

Roligt lopp med flera tillägg. 2 Fore Sure Aldebaran har gjort flera bra lopp på slutet. Nu blir det barfota och perfekt läge att smyga med. Jag är inne på att han står bra till här.

Motbud

Finns flera roliga i detta lopp. 1 Bravo Victorio, 3 Fleafire, 5 Flys Punk Rocker. 6 Bottnas Jake gör debut för Wäjersten och kommer säkerligen vara i ordning.

Smällen

4 Pommac WF har inte alls levererat på slutet men har ändå okej kapacitet. Första barfota kan ge bra effekt.

Rank 2-1-3-5-6-4-7-9-10-8-11

V64-4

Tipsetta

7 Make It A Star var lite stinglös senast men kliver ner lite i klass nu. Jag tror Magnus kan köra sig till spets efter en bit och då ska han ha bra chans att vinna. Inte borta från utvändigt heller. Spikas.

Motbud

11 Mitzy Gold och 12 Kit Crown är båda speediga men klarar inte för tuffa upplägg. Skulle 5 Furiosa körs i spets kan det bli överpace och då kommer dessa två in i matchen.

Smällen

En som är stark men som har lite problem med stilen är 8 Isla Nga Hari. Kapacitet finns för att skrälla.

Rank 7-11-12-3-2-8-5-1-6-9-10

V64-5

Tipsetta

1 Global Evidence såg mycket förbättrad ut senast på barfota bak. Hon är dessutom snabb ut och här ser det ut som spets. Jag är lite orolig för kepsen då hon förlorade ett par gånger från spets hos Wäjersten men scenariot talar ändå för seger.

Motbud

Jag tror 11 Global Easy Going hade vunnit senast utan galoppen och då mötte hon ett bättre gäng än dessa. Kanske mest kapabel men läget drar ner chanserna en del.

Smällen

8 Supernova Lyjam har fart för att utmana. Mats E Djuse upp som är mycket bra på servera smygresor.

Rank 1-11-7-8-4-3-12-9-2-10-6

V64-6

Tipsetta

Som spelet ligger nu måste jag ha 4 Kept By Global som etta. Hon gick mycket bra efter comebacken senast och nu skall formen vara rejält förbättrad. Mötte då 5 Date Night Tusse och var knappt slagen.

Motbud

Både 2 Danville och 5 Date Night Tusse är talanger och har bra chans att vinna detta lopp. Stall Wäjersten hyllar Danville kopiöst men jag vill nog se lite mer innan jag tar till mig han helt. Ser fortfarande stor och tung ut.

Smällen

6 Mando Gowan går bra lopp hela tiden och kommer säkerligen kunna sätta dit nosen inom kort.

Rank 4-2-5-10-6-3-8-9

Spela andelsspel med mig här

Systemförslag

V64Jackpot
ANNONS
Nästa artikel