Två nya inbjudningar till Elitloppet delades ut under söndagen. Åke Svanstedt tackade ja med Sebastian K. Stefan Hultman avvaktar ännu svar med Maharajah.

Lördagens Olympiatravet gav omedelbar respons. Ettan och trean i loppet bjöds under söndagen in till Elitloppet.

Maharajah stod för en uppvisning av sällan skådat slag och fick nästan omedelbart en inbjudan till Elitloppet om fem veckor. Tränaren Stefan Hultman har emellertid ännu inte svarat på inbjudan och hästen är således inte klar för loppet, men då Elitloppsgeneralen Tore Fyrand intervjuades i Vinnare V64 under söndagen såg han optimistiskt på saken.

Nästa lopp för Maharajah lär bli Oslo Grand Prix som körs 12 maj. Åtminstone är det Hultmans uttalade mål för närvarande. Först därefter kommer sannolikt ett besked om Elitloppets vara eller inte vara för Maharajah.

Även Sebastian K. blev under söndagen inviterad till Elitloppet och Åke Svanstedt har svarat ja. Fjolårets vinnare av UET Trotting Masters-finalen fullföljer alltså planen att starta på Solvalla sista söndagen i maj.

Sebastian K. slutade som bekant trea i Olympiatravet i lördags, det efter ett tufft lopp i dödens.

– Jag tycker att hästen gick bra trots att han ”bara” blev trea. Men att bli trea i ett så här stort lopp är en bra placering. Så jag är nöjd med honom. Men Maharajah ser bättre ut än någonsin, säger Svanstedt på sin hemsida.

Var Sebastian K. startar nästa gång är inte bestämt men enligt hemsidan är Oslo Grand Prix, även för honom, ett ”tänkbart” alternativ.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Commander Crowe mot Brad i Finlandia-Ajo

Commander Crowe mot Brad i Finlandia-Ajo

Det blir ett toppklassigt möte i Helsingfors på lördag. Startlistan till årets Finlandia-Ajo är spikad. Både Brad de Veluwe och Commander Crowe går ut från bakspår.

Olympiatravet har precis gått i mål då startlistan till nästa nordiska superlopp ligger definitiv. På lördag avgörs Finlands största lopp, Finlandia-Ajo som ger 110 000 euro till vinnaren.

De båda förhandsfavoriterna får sägas vara det stora hemmahoppet Brad de Veluwe och Commander Crowe. Två hästar som för övrigt laddas mot tänkta starter i Elitloppet.

Båda drog emellertid bakspår i lördagens Finlandia-Ajo, vilket gör utgången än ovissare.

Brad de Veluwes betvingare från Prix d’Etain Royal, italienske Nesta Effe, finns med även här, det från spår fem. Criterium de Vitesse-tvåan The Best Madrik, en häst som är högintressant inför Elitloppet, drog ett perfekt tredjespår.

Svenska deltagare saknas givetvis inte. Åke Svanstedt kommer med två hästar: Olympiatravetdeltagaren Monster Drive går ut även här, liksom Mr Picolit som gör en jättespännande start nu då han för första gången matchas mot Europaeliten.

Med är även Petri Puros Edward Ale, tvåa i finska Derbyt i fjol, som glänste vid senaste segern, och så får vi återse 2010 års vinnare Quarcio du Chene som senast på Färjestad galopperade i comebacken.

Så här ser starlistan ut i Finlandia-Ajo:

1609 auto

1 Maxwell Mayday – Ari Moilanen
2 Monster Drive – Mika Forss
3 The Best Madrik – Jean Etienne Dubois
4 Le Cannibale – Jorma Kontio
5 Nesta Effe – Roberto Vecchione
6 Mr Picolit – Åke Svanstedt
7 Edward Ale – Peter Ingves
8 Quarcio du Chene – Björn Goop
9 Brad de Veluwe – Tuomas Korvenoja
10 Commander Crowe – Matthieu Abrivard

 Se lottningen av Finlandia-Ajo här!

Senaste vinnarna av Finlandia-Ajo:

2012 Sebastian K. – Björn Goop 1.11,0
2011 Commander Crowe – Jean-Michel Bazire 1.13,7
2010 Quarcio du Chene – Björn Goop 1.10,6
2009 Igor Font – Jean-Michel Bazire 1.11,8
2008 Oiseau de Feux – Jean-Michel Bazire 1.11,3

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Söndag: V64-tips Årjäng
Nästa nyhet
Söndag: V64-tips Årjäng

Söndag: V64-tips Årjäng

Säsongspremiär på Årjäng och värmlandsbanan står som värd för dagens V64-omgång. Omgången känns medelsvår men det finns några vettiga utgångshästar att välja på. Dessutom en spik i kallblodsloppet som normalt sett inte lägger felfri.

V64-Spiken:
Avd 4 nr 13 Sagi Allvinn har gjort två starter i ny regi och imponerat stort. I debuten för Killingmo fick hästen ett fint lopp men hamnade utvändigt ledaren dryga varvet kvar, varpå Sagi Allvinn bara snodde åt sig ledningen 850 kvar och rann undan till en plättlätt seger. Kusken Kai Johansen deklarerade efteråt att han inte kört en meter trots att segertiden blev fina 27,5/2160 meter. Senast var det start i norska V75 och från spets gav Sagi Allvinn då Kai Johansen sin 1000:e seger i närmast överlägsen stil. Kuskbyte idag till Björn Goop och kör Björn bara felfritt borde det vara pott.

V64 – System 1:
1,2,9 (res 3-4)
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 (res 7-12)
4,7,8,10 (res 6-5)
13 Sagi Allvinn (res 6-1)
4 Stricker (res 3-10)
2,3,4,5,10,11,12,13 (9-7)
1152 rader/kronor

V64 – System 2:
1,2,9 (res 3-4)
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 (res 7-12)
4,7,8,10 (res 6-5)
13 Sagi Allvinn (res 6-1)
1,2,3,5,6,10,12 (res 11-7)
5 Rica Neo (10-4)
1008 rader/kronor

Dagens Dubbel-förslag:
4 – 2,3,4,10,11,12 / 100 kr
2,3,5,6,12 – 4,10 / 40 kr

Spelredaktör: Per-Arne Corell  

V64-1:
A: 9-1-2 B: 3-4  C: 5-8-7

Spetsanalys:
Mad Image lär göra allt för att försöka försvara innerspåret och jag tror det är en hygglig chans att det lyckas. Utifrån utmanar främst Outstanding Night.

Loppanalys:
9 Credit Fayline är en duglig V75-häst som avslutade fjolårssäsongen med två bronsstarter från dåliga utgångslägen. I år är Credit Winner-sonen obesegrad i två starter och hästen var riktigt bra från spets i Örebro senast. Credit Fayline gör aldrig ett dåligt lopp och dyker garanterat upp i tätstriden men läget kan såklart ställa till det.
1 Mad Image inledde strålande för Åke Svanstedt med tre raka där den sista segern i den sviten togs i Sverigeloppet (2011) i en härlig duell med Parkin. Därefter har det inte gått lika bra men i senaste starten visade Mad Image bra tryck i OP-avslutning på Åby. Chans hålla spets och då kan det mycket väl bli runt om.
2 Sharpshoother var med i samma Åby-lopp som Mad Image senast där ett bakspår gav femte utvändigt. Avslutningen med dryga 09,5 sista 600 ger överbetyg och en liknande insats idag ger segerstrid. Näst senast satt hästen sist invändigt i ett V75-lopp på Klosterskogen och fullföljde bra som fyra.
Nämnda trio tycker jag höjer sig något chansmässigt.
3 Outstanding Night är startsnabb och bra chans till spets eller rygg ledaren. Inte borta.

V64-2:
A: –  B: 7-1-2-3-12-6-8-9-10-4-5-11

Spetsanalys:
Galet svårt då ingen visat någon speciell startsnabbhet historiskt. Måste jag gissa så får det bli Even´s First Boy men det är just en gissning. Hästen rumplade dock till i startögonblicket från bricka 2 näst senast. Och senast från bricka 1 öppnade Even´s First Boy ingenting men då var hästen sjuk och utgick och idag är det kuskplus i Stefan Söderkvist.

Loppanalys:
Ruskigt öppet/svårrankat och det känns som alla kan vinna. Ger rutinettan till 7 Öre Scoop som gjorde det bra senast. Men samtidigt kan man slå fast att spelmässigt är värdet uselt på hästen som klar favorit då han inte visat någon startsnabbhet och spåret riskerar ge direkt köläge.
1 Even´s First Boy visade form i flera starter på raken innan fyraåringen senast utgick felfri. Sjuk då men rapporteras jobba bra igen och superintressant kuskplus i Stefan Söderkvist idag. Tidig.
Positiva träningsrapporter är det också på 2 Alwoods Playmaker som blivit kastrerad under vinteruppehållet. Intressant årsdebut och det kan bli pott direkt i ett klent gäng.
Loppet är som sagt helöppet och det behöver inte alls vara fel helgardera.

V64-3:
A: 4-8-7 B: 10-6-5-3-2-9  C: 11-1

Spetsanalys:
Björn Goop kör sig till spets med favoriten Callela Loyalty.

Loppanalys:
4 Callela Loyalty har gjort allting rätt på slutet och ingen lär bråka med Björn Goop om spetsen. Därmed är det hästen att slå för övriga. Samtidigt, dryga 3 varv är väldigt speciellt och tilläggen är inte så mycket värda. Tips men jag blir inte förvånad om ett par av de tuffa 40-hästarna käkar upp Callela till slut.
8 Kalle är härdad i V75 och de dubbla tilläggen i ett relativt litet fält behöver inte betyda så mycket över den dryga distansen. Senast återkom Kalle efter lite frånvaro i ett vanligt lopp på Färjestad och var trög 800 kvar men bet sedan i riktigt bra till slut och Kalle visade underkant 1.12 sista rundan. En perfekt genomkörare inför detta.
7 In Serenity är ett tufft sto med rätta inställningen. I årsdebuten senast blev In Serenity lite skyldig sista biten efter en stark långsida. Inget att säga om det men det blir också ganska täta starter nu.

V64-4:
A: 13  B: 6-1-3-5-8-10-2-14-9-4-11 C: 15-7

Spetsanalys:
Mitt Hjärtas Lilja höll upp spets från innerspår från Bergsåker senast och får gälla som knapp spetsfavorit. Flera norska med öppet spår som är svårbedömda och Åke Sundberg är en bra startkusk som ev kan ta Lissby Donna till spets från springen.

Loppanalys:
13 Sagi Allvinn har gjort två starter i ny regi och imponerat stort. I debuten för Killingmo fick hästen ett fint lopp men hamnade utvändigt ledaren dryga varvet kvar, varpå Sagi Allvinn bara övertog ledningen 850 kvar och rann undan till en plättlätt seger. Kusken Kai Johansen deklarerade efteråt att han inte kört en meter trots att segertiden blev fina 27,5/2160 meter. Senast var det start i norska V75 på Leangen och från spets gav Sagi Allvinn då Kai Johansen sin 1000:e seger i närmast överlägsen stil. Kuskbyte idag till Björn Goop och kör Björn bara felfritt borde det vara pott. Första starten – och därmed med pisk – i Sverige och hästen öppnar även rappt från start.
6 Lissby Donna gick en stark avslutning senast och lyckades vinna trots en kort galopp på upploppet. En plusprestation och även lite spetschans här gör hästen till förste utmanare.
1 Mitt Hjärtas Lilja är loppets knappa spetsfavorit och då kan det mycket väl hålla hela vägen om favoriten inte skulle leverera fullt ut.
3 Mia Mollyn var med i Kriteriestoet ifjol och har nu årsdebuten avklarad som fyraåring. Dagfinn Aarum upp idag = +.
5 Filippa gick ganska bra över upploppet senast på Klosterskogen efter att ha rumplat till lite och tappat rytmen på väg ut till anfall 300 kvar.
Noteras kan även att förutom Sagi Allvinn så sverigedebuterar också;
2 Fjord Vikki, 4 Borhaug Blesa, 11 Jeppeblesen.

V64-5:
A: 4  B: 2-5-6-3-10-12-1-11  C: 7-8   

Spetsanalys:
Askhults Sigvard får hållas som knapp spetsfavorit från sitt innerspår men utifrån laddas Breathe Out, Sea View samt Vitamin M. som alla också kan öppna.

Loppanalys:
4 Stricker har sett ut som en atombomb på väg brisera i årets starter. I årsdebuten en enorm upphämtning efter galopp på sista bortre och senast såg det ut finnas mycket pulver kvar när Peter Untersteiner bara gled ifrån till slut. En bra chans felfri men hästen är inte att lita på och därmed begränsat spelvärde som klar favorit.
Bakom känns det mycket jämnt mellan chanserna och jag håller därför upp en trio som troligen kommer att lättas i balansen, det gäller 2 Startdust Amour, 5 Sea View samt 6 Vitamin M.
3 Breathe Out fick segern lite turligt senast men fick också ett lopp på köpet. Kan öppna och lite spetschans. Räknas.
10 Ed Rapide vann också årsdebuten och fick ett lopp i kroppen. Kan ta andra raka.
12 B.B.S.Sugarlight gick en mycket bra upphämtning efter galopp senast. Fart för vinst men handikappas av läget och även skor fram idag.
1 Askhults Sigvard är startsnabb och gjorde det bra på barfotabalans senast. Kan vinna igen.

V64-6:
A: 5  B: 10-4-3-11-12-2-13-9-7-6 C: 8-1-14

Spetsanalys:
Rica Neo körs offensivt direkt och övertar spets på första bortre långsidan?

Loppanalys:
5 Rica Neo har gjort det riktigt bra i sin tre starter hos Åke Svanstedt. Först klart bra från dubbla tillägg i ett P21-lopp på Åby och därefter tvåa raka. En hygglig chans till tredje raka här.
10 Deal Or No Deal hade en liknande uppgift på Solvalla senast, ett försök till Mälardalscupen. På barfotabalans gick då Deal Or No Deal positivt till slut som fyra. Samma balans som senast planeras och jag tycker kanske motståndet idag möjligen ser något lättare ut. Skrällchans med klaff.
4 Global On Fire gick starkt efter galopp senast med runt 14,7 sista 1900. Chans felfri men spåret är problematiskt.
3 Emmy Jovalley vinner sällan men gick i alla fall godkänt från kön i ett klass II-försök senast.
Vad kan norske gästen 11 Chocolatique i en årsdebut?
12 Jansas Elite gjorde det ganska bra i ett Diamantstoförsök senast.
2 Chariotsoffire DE årsdebuterar och gör det i ny regi.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Äntligen fullträff för Nalda Nof
Nästa nyhet
V75: Äntligen fullträff för Nalda Nof

V75: Äntligen fullträff för Nalda Nof

En härlig V75-finaldag på Åby bjöd såklart på många vassa prestationer även vid sidan av Maharajahs mäktiga uppvisning i huvudloppet. Så här gick det på V75.

V75-spelet började med en väldigt vass Stoeliten där Nalda Nof äntligen fick sätta nosen först efter några stolpe ut. Det efter en riktigt raffinerad upplösning.

Nalda Nof, tränad av Marcus Lindgren, körd av Johnny Takter, satt i rygg på ledande Dont Wear Pjs och när upploppet nalkades var det körning i princip alla spår.

Nalda Nof sköt dock till vasst över open stretch och fick nosen först före i femtespår ruggigt avslutande Pantholops som blev tvåa. Tredjepriset till Braås Palema som också spurtade strålande. Vinnartiden blev 1.12,7a över 2140 meter.

Årsdebuterande Tamla Celeber klev fram i dödens men orkade inte helt sista biten. Tamla noterade dock 12,9 som näst sist i mål, vilket ger en hint om hur jämnt loppet var.

***

Klass 1 fick se en grym vinnare i form av Bo Westergård-tränade Nougat Ås, i dag trakterad av Jorma Kontio.

Denne låg i andra utvändigt, gick till attack 750 kvar och fick greppet om ledande Figaro Sånna som öppnat tufft, in över upploppet. Nougat Ås hade dock mod kvar att även stå emot i ryggen liftande Porthos Amok sista biten. Segertiden blev mäktiga 1.12,3a över full distans.

***

Efter att precis vunnit en av sitt livs triumfer med Maharajah i Olympiatravet gick Örjan Kihlström ut direkt i påföljande lopp, Klass 2-finalen och vann igen. Givetvis med en Stefan Hultman-tränad travare.

Segervapnet här hette Quality Questioned som övertog ledningen tidigt och sedan hade full kontroll på vad som hände. Panne de Moteur-brorsan stack undan i finfin stil sista biten och kommer att klättra i klasserna.

***

En V75-finaldag utan Åke Svanstedt i vinnarcirkeln är inte vanlig. Så heller inte denna. I Diamantstoets final satte han dit favoriten Arom Grim. Efter en resa i rygg på ledande och friskt dragande Sahara Fairytale, gick hon ifrån mycket lätt till segern.

***

Öystein Tjomsland hade en riktigt härlig dag på Åby. Efter att ha vunnit Solos Lopp med Tekno Odin slog han till även i bronsfinalen.

Hans Nonstop Sas gick en mäktig avslutning i tredjespår över upploppet och fick segern i tajt duell med Mosaique Face som spurtade fint på open stretch.

***

Silverfinalen avslutade och det blev en tredje raka triumf för Jörgen Sjunnesson och Flemming Jensen-tränade Obi Wan.

Denne gick i andra ytter (i rygg på stallkamraten Pingus Vang) och kastades loss i tredjespår först in på upploppet. Men Obi Wan spurtade strålande och fångade in ledande Opitergium kort före mål. Något som fick körande Sjunnesson att fira med segergest.

Läs även: Vilken mäktig uppvisning, Maharajah!

Rätt V75-rad:

1 Nalda Nof – Johnny Takter 7,13
10 Nougat Ås – Jorma Kontio 3,03
4 Maharajah – Örjan Kihlström 2,80
7 Quality Questioned – Örjan Kihlström 2,96
1 Aroma Grim – Åke Svanstedt 2,17
1 Nonstop Sas – Öystein Tjomsland 8,85
6 Obi Wan – Jörgen Sjunnesson 4,25

7 rätt: 27 820 kr (1066 system)
6 rätt: 252 kr
5 rätt: 25 kr

GILLA travnet.se på Facebook!

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Vilken mäktig uppvisning, Maharajah!
Nästa nyhet
Vilken mäktig uppvisning, Maharajah!

Vilken mäktig uppvisning, Maharajah!

Kungen är tillbaka på tronen. Efter en enastående uppvisning formligen utklassade Maharajah sina konkurrenter i Olympiatravet 2013.

Många hade tvivlat. Somliga hade räknat ut honom. Men då Olympiatravets final avgjordes på Åby fanns bara en häst på banan.

I ett lopp som redan vid målgång kan räknas som en klassiker i svensk travhistoria, utklassade Maharajah sitt motstånd och kunde ta emot publikens jubel i ensamt majstät över upploppet. Segertiden stannade vid 1.11,0a – den snabbaste vinnartiden i loppets historia.

– Det är så otroligt roligt att få visa upp honom i det här skicket; att han verkligen fick visa hur bra han är. Vissa har ju trott att hästen var slut och till och med jag har tvivlat ibland. Därför är det helt underbart att han får visa upp sig så här. Det löste sig perfekt i loppet för oss, men inte desto mindre var hästen väldigt bra. Det var en häftig känsla att få glida över mål med tussarna kvar; det är så här bra Maharajah är när han är i form, sa en märkbart rörd Örjan Kihlström i segerintervjun.

Örjan tog det lugnt från början bakom Maharajah. I stället var det innerspårets Beckman som höll upp ledningen och tog emot Raja Mirchi och G.H. Nemo.

Den sistnämnde klev ner i rygg på ledaren medan Raja Mirchi föll över i galopp vid ingången av första kurvan.

Raja ställde sig dock snart och Lutfi Kolgjini tog sats direkt och via tredjespår forcerades sexåringen fram mot Beckman och övertog också ledningen efter 600 meter. Det första halvvarvet hade då avverkats efter 12,2.

Det betydde att Åke Svanstedt fick finna sig i dödens med Sebastian K. Bakom placerades Roxana de Barbray i andra ytter medan Maharajah hamnade som trea i andraspår.

Raja Mirchi höjde tempot i ledningen och sänkte varvet till 11,5. Men in över sista bortre långsidan började Sebastian K. pressa på ledaren rejält. Med 600 meter kvar tröt så krafterna för Raja Mirchi som kastade ankar.

Sebastian K. övertog i ett huj ledningen men bakom hade nu Örjan sänt iväg Maharajah via tredjespår. Och det gick fort för den sextonfaldige miljonären. Riktigt fort.

Maharajah kastade sig direkt över Sebastian K. och redan 300 kvar stod det klart att Svanstedt-travaren inte skulle kunna värja sig.

Den Stefan Hultman-tränade åttaåringen stegade bara ifrån, övertog ledningen, och in över upploppet var segern redan att konstatera som ett faktum. I överlägsen stil passerade Maharajah mållinjen och en lycklig segerkusk kastade pisken i triumf. Efteråt var det svårt för Kihlström att hålla tårarna borta, något som vittnar om hur efterlängtad segern var.

Efter sista 500 meterna på 10,5 stannade vinnartiden vid 1.11.0a över 2140 meter vilket var en tiondel bättre än Triton Sunds tidigare löpningsrekord från 2009. Segern var värd 1,5 miljon kronor.

Bakom spurtade Roxana de Barbray fint och knep andrapriset på 11,7 före Sebastian K. som således fick bronsmedaljen med sig hem. Save The Quick var fyra.

Raja Mirchi tröttnade efter sin tuffa öppning och gick i mål på 13.2. G.H. Nemo galopperade och diskades och belades även med startförbud till och med 10 maj.

Roxana de Barbrays kusk Dominik Locqueneux fick tre dagars avstängning plus 15 000 kronor i böter för felaktigt bruk av körspö.

GILLA travnet.se på Facebook!

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Timoko imponerade i häftig duell

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson