1 550 000 dollar. Det blev den rekorddyra prislappen när Hambletonian-vinnaren Atlanta såldes på nätauktion på fredagen under uppmärksammade former.

Tidigare i veckan lades toppstoet Atlanta ut till försäljning hos internetauktionen OnGait. Orsaken var en schism mellan hästens tränare och delägare Rick Zeron och övriga ägare. Utropspriset sattes till 500 000 dollar men när auktionen avslutades under fredag kväll, svensk tid, hade prislappen landat på 1 550 000 dollar. Summan motsvarar cirka 14,5 miljoner svenska kronor.

Den som lade det segrande budet vid auktionen var den tidigare delägaren Michelle Crawford, vid Crawford Farms, som nu tillsammans med Holland Racing Stable, Brad Grant och Howard Taylor köper tillbaka Atlanta. Summan är den högsta som någonsin betalats för en sulkyhäst vid en publik auktion, skriver ustrotting.com.

Läs även: Schism bakom Atlanta-affären: ”En stor skam”
Läs även: Hambo-vinnaren Atlanta – säljs på auktion

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Söndag: Tips till Eskilstuna

Söndag: Tips till Eskilstuna

Eskilstuna – Lopp 4 (15.50)

SPETSSTRIDEN: 3 Amour Memory kan öppna väldigt snabbt och tar troligen ledningen för att släppa, sannolikt är 2 Alvena Warrior först framme.

LOPPANALYS: 2 Alvena Warrior bör bli favoriten i ett ihåligt lopp. Han står förvisso tufft inne i loppet på pengarna, men det handlar om en stark sort och motståndet känns som sagt heller inte överdrivet tufft. I det här lilla fältet är det troligt att valacken får överta täten tidigt och är i så fall och vid sunda vätskor hästen att slå. Insatsen senast lämnade dock inga plus efter sig.

Bästa spelet kan vara 3 Amour Memory. Stoet kan sticka iväg väldigt fort från början och från bricka tre tror jag det blir ledningen här. Hon återkommer dock efter ett par månaders uppehåll varför formen är svårbedömd. Jag tror man spetsar och sedan släpper för att få ett perfekt lopp i vinnarhålet.

7 Spot Bi kan vara loppets luring. Hade ingen angenäm avslutning på förra året, men har fått ett lopp i kroppen och lär vara uppåt med det. Springspåret är intressant.

SPELFÖRSLAG: 3 Amour Memory PLATS till oddset 2.35 hos Unibet.

Eskilstuna – Lopp 5 (16.10)

SPETSSTRIDEN: 2 Bye Bye Boy är mycket snabb ut om han laddas, utifrån sänds 4 M.T. Magic Dream.

LOPPANALYS: Loppet borde initialt handla om 2 Bye Bye Boy och 4 M.T. Magic Dream som båda är riktigt kvicka bakom bilen. Den av dem som tar hand om taktpinnen borde också ha god segerchans på den här korta distansen. Jag röstar för 2 Bye Bye Boy som dessutom har spår invändigt och, om det blir full laddning, borde kunna hålla ut den andra. Sexåringen är nu tillbaka i regi Tony Wallin och gick senast en klart positiv comeback då han sköt till snyggt efter sen lucka.

5 Eblouissant är en häst som alltid gör ett bra jobb, var svindlande när att hinna dit näst senast, men har å andra sidan ännu ingen seger på sina sexton starter. Formmässigt är han dock tidig här. En häst för skrällspelarna att beakta är 10 Requiem Fora Dream som inte gjort så många starter som de flesta av konkurrenterna men besitter bra kapacitet de dagar som humöret är med honom.

SPELFÖRSLAG: 2 Bye Bye Boy VINNARE oddset 5.00 hos Unibet.

Eskilstuna – Lopp 6 (16.30)

SPETSSTRIDEN: 2 Fonda Boko får gälla som spetsfavorit men 4 Wake Up America kan se till att öppningen blir snabb och kanske laddas även 6 Bear By the Day.

LOPPANALYS: Klar favorit här ser 2 Fonda Boko ut att bli. Det är en i grunden riktigt bra sort som duger långt i ett sådan här sällskap. Segern senast togs via en fin avslutning, men det blev också lätt när ledaren felade i striden på upploppet. Det har också gått drygt två månader sedan den starten.

Därför försöker jag fälla favoriten och i stället spela 9 Maintainability som dessutom har en bra rygg från början i just Fonda Boko. Hästen stod för en klart bra insats näst senast som tvåa från dödens och hade rubbet kvar när hon galopperade i sista sväng senast, då i ett läge då det precis blivit fritt från rygg ledaren. Kort distans är kanske inte favoriten för stoet men med lite fart på loppet från början ska det vara en god chans.

För den som jagar en kantboll rekommenderar jag 6 Bear By the Day som förvisso står tufft inne här men som såg ut som loppets vinnare senast när han i sin iver olyckligt slog på en galopp då luckan kom i sista sväng. Är kvick ut och kan sno åt sig en bra position direkt.

SPELFÖRSLAG: 9 Maintainability VINNARE till oddset 7.50 och 6 Bear By the Day PLATS till oddset 6.50 hos Unibet.

Eskilstuna – Lopp 7 (16.50)

SPETSSTRIDEN: Med bara två hästar i startvolten borde 2 Young Love spåra det här.

LOPPANALYS: 7 Troublemaker Face har hittills i sin karriär lite levt upp till sitt namn och det är ingen jättekul rad som fyraåringen ståtar med. Sett till grundkapacitet står hästen dock i sin egen klass mot det här motståndet, han är fortsatt i en väldigt låg klass. Troublemaker Face visade också klart positiva tendenser senast efter ett litet uppehåll när han från dödens kopplade grepp om ledaren, men fick se sig slagen sista biten av skuggan. Ledaren då var 2 Young Love, som känns som enda vettiga motbudet i loppet, och förutsättningarna är identiska nu.

SPELFÖRSLAG: 7 Troublemaker Face VINNARE till oddset 1.80 hos Unibet.

Eskilstuna – Lopp 8 (17.10)

SPETSSTRIDEN: 5 Andover B.C. laddar för att komma förbi 1 Fast Food Hanover och hålla ut Rokardy som inte är oäven från start.

LOPPANALYS: Ett fält med orutinerade hästar överlag där 1 Fast Food Hanover är det troliga valet av favoritspelarna. Det är i och för sig inget konstigt i det, hästen ser allt bättre ut, men jag tycker att 5 Andover B.C. är ett bättre spel. Valacken har ännu ingen seger på sina tretton försök men har sett klart positiv ut på sistone. Gick en fullt godkänd avslutning sista 700 senast och gången efter blev han fast för länge i rygg på ledaren och hade då krafter sparade. Andover B.C. har visat tidigare att han är kvick från början och mitt tips är att han laddas mot ledningen här och leder runt om.

Ett motbud kan vara fint stammade (mamma är Bexipop) 9 Staro Mayday som bara gjort en start och tog då en ganska så intetsägande seger, men kapacitet finns förstås att ta en del av. Strulat lite efter debuten men verkar på gång igen.

SPELFÖRSLAG: 5 Andover B.C. VINNARE oddset 3.30 hos Unibet.

Eskilstuna – Lopp 9 (17.30)

SPETSSTRIDEN: 1 Glimra Guld är bra från start och har god chans att spetsa, för att sedan troligen försöka släppa.

LOPPANALYS: Här hade 3 Moon Zappa varit given favorit och den trolige ledaren, men sedan hästen strukits under morgonen lämnas loppet betydligt mer öppet.

1 Glimra Guld står förvisso hårt inne i loppet men har samtidigt en bra uppgift. Stoet har visat att hon kan kliva iväg snabbt från början och jag tror hon frontar för att sedan försöka överlämna till en bra häst. Från ett lopp i vinnarhålet sedan, är det bra möjligheter för en tätposition.

5 Sissy Face gjorde ett riktigt starkt race senast, vann då lätt trots dödens och borde här ha goda chanser att vara den som anför loppet, sedan Moon Zappa fått lämna återbud. 14 Optimum Dragonfly är loppets luring. Har uppträtt osäkert men visade mycket fina takter vid segern senast, långt fram om det löser sig från läget.

SPELFÖRSLAG: 1 Glimra Guld PLATS till oddset 4.50 hos Unibet.

Eskilstuna – Lopp 10 (17.48)

SPETSSTRIDEN: 1 Ebony Boko laddas för fullt för att hålla ut 2 Peder Mykla, 4 Pablo Andover och 5 Dulco di Quattro.

LOPPANALYS: Många startsnabba djur och mycket avgörs förstås i spetskörningen. 1 Ebony Boko har varit ute i tuffa gäng på sistone och gjort det fullt godkänt. Har innerspåret här, är blixtrande snabb efter bilen och lär nog satsa rejält för att hålla ut sin kamrater utvändigt. Med hjälp av de berömda solfjäderseffekten tror jag Ebony Boko håller upp innerspåret och därefter har bra chans att leda hela vägen.

2 Peder Mykla och 4 Pablo Andover är båda formstarka och också mycket intresserade av att komma till täten. Lyckas det sitter vederbörande förstås på leken, men jag håller Ebony Boko som den mest sannolika ledaren. 5 Dulco di Quattro kan också öppna, men får svårt komma till ledningen nu. Får kanske i stället ett trevligt lopp i draget?

Flera startsnabba hästar kan förstås innebära att det blir för tuff körning från början, varför en häst från de bakre regionerna kan ta huvudrollen. 10 Mellby Emeralds, gör förvisso sina bästa lopp också i den främre träffen, men kan bli gynnad av en potentiell spetskörning. Valacken har matchats på rikstoton konstant den senaste tiden och visat fin form. Ett kul bud om tempot blir stenhårt.

SPELFÖRSLAG: 1 Ebony Boko VINNARE till oddset 4.75 hos Unibet.

Oddsen är hämtade från Unibet.se vid publicering av tipsen och kan komma att ändras.

Spelredaktör: Daniel Olsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Nej till start i Prix de Paris för Readly Express
Nästa nyhet
Nej till start i Prix de Paris för Readly Express

Nej till start i Prix de Paris för Readly Express

Readly Express gjorde stor succé i Prix de France men det blir ingen start på Vincennes nästa helg. Svensken står över Prix de Paris.

Heroisk trea i Prix d’Amérique, överlägsen vinnare i Prix de France. Men det blir ingen fortsättning på Vincennes den här vintern för Readly Express. Efter triumfen förra helgen väcktes tankar på att också gå ut i Prix de Paris, det stora styrkeprovet över 4150 meter som körs den 24 februari. Men planerna för det är nu definitivt avskrivna.

– Det blir inte så. Det var nästan hundraprocentigt bestämt innan också. Det är ett så långt lopp, säger tränaren Timo Nurmos till Trav 365.

Nästa start för Readly Express blir troligen, enligt de tidigare planerna, Critérium de Vitesse som körs i Cagnes-sur-Mer den 10 mars. Det kommer i så fall bli hästens första framträdande över kort distans, ett viktigt led inför den troliga matchningen mot Elitloppet i slutet av maj.

Läs även: Nurmos tror på Elitloppet med Readly Express

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Darling Mearas till USA - och Åke Svanstedt
Nästa nyhet
Darling Mearas till USA – och Åke Svanstedt

Darling Mearas till USA – och Åke Svanstedt

En ny framtid väntar Stefan Perssons sexfaldiga miljonärska Darling Mearas – som flyttar till USA och sätts i träning hos Åke Svanstedt.

Med seger i Oaks, andraplatsen i Stochampionatet och i fjol guld i sto-EM har Darling Mearas hört till kullens främsta hela tiden. Snart väntar dock ett stort äventyr för den sexåriga Cantab Hall-dottern med 12 segrar på 28 starter och 6,5 miljoner kronor i total prissumma. I samförstånd med Stefan Persson har ägarna beslutet att flytta toppstoet till USA – där ska hon tränas av Åke Svanstedt.

– Det finns för få rena stolopp där man kör om stora pengar i Sverige och det är anledningen till att vi har tagit det här beslutet. Darling är jättebra, men inte så bra att hon matcha de allra bästa hingstarna och valackerna. Då finns det ett fåtal lopp kvar med höga prispengar för stona medan det finns stora, rena stolopp i Nordamerika som vi nu har ”stakat” henne till, säger ägarrepresentanten Calle Wihlborg till Sulkysport. (Foto: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: Tips till Örebro
Nästa nyhet
Fredag: Tips till Örebro

Fredag: Tips till Örebro

Örebro 15/2

Örebro – Lopp 4  Spelstopp: 19.28

Spetsanalys: 3 Acorn Shell brukar komma till ledningen och med Uffe från bra startspår i litet fält så kan det mycket väl bli spets på nytt. 1 Blue Star Cantab är dock en reslig och kvick häst och kommer Rebecka rätt på det i voltningen och vill tävla så kan hon tänkas ta emot favoriten.

Loppanalys: Firma Båth/Ohlsson har flera goda chanser i dag men man ska också tänka på att det är inte stjärngänget de skickar i transporten till Örebro. Och tufft betrodda blir de i ett par lopp. Här har de 3 Acorn Shell som har två segrar i följd. Dessa är tagna efter tidig spets och spets. Kan mycket väl bli ledning runt om på nytt och hästen visade ytterligare förbättring senast. På tok för låga odds dock och inget spelläge.

Skulle de få mothugg om ledningen så känns Uffe och häst dock sårbara och det är långt ifrån någon stabil vinnare. Mycket stora favoriter är de.

1 Blue Star Cantab är intressant som motbud. Var positiv från rygg ledaren senast och med det loppet i kroppen så kan hästen säkert vara riktigt vass nu. Bricka ett är perfekt och det bör bli spets eller rygg ledaren och vi har ett spännande segerbud. Bättre odds här.

2 Our Girl är halvrejäl men formen är något diffus med tanke på de senaste insatserna. Skulle formen sitta där så bör hon hävda sig fint. Segern för tre starter sedan togs på ett halvrejält sätt.

4 Thirsty for More blev lite väl tråkig och stum sista biten senast men har fart för att kunna strida.

Spelförslag: Oddset är redan på väg ner men 4,75 på 1 Blue Star Cantab som VINNARE får duga då jag gillade intrycket senast. Läget går heller inte att klaga på.

Örebro – Lopp 5 Spelstopp: 19.50

Spetsanalys: 1 Virunga har haft spår 1 tre gånger och galopperat i två av dessa. 6 Hope of Joy är nog snabbast ut och sedan får vi se hur deras upplägg blir. 2 Khalid kan tänkas tidigt sitta i spets.

Loppanalys: Här har Båth/Ohlsson en ny chans och denna gång är hästen inte alls lika hårt betrodd. 1 Virunga har nämligen inte alls fått till det på slutet men Båth fortsätter att tokhylla träningsjobben. Senast var det galopp i såväl omstart och giltig start och hon är svår. Näst senast satt hon fast och såg mycket formstark ut. Spår ett är struligt för henne och det finns klar galopprisk. Bra chans felfri och med fritt. I ett ihåligt fält borde det bli lucka med en målmedveten kusk.

10 Global Tailwind och 11 Earn’n Burn är två hästar med fint kunnande från bakspår och
de båda bör dyka upp i striden. I den här konkurrensen tål båda att göra en del själv under slutvarvet.

2 Khalid kan nå spets och räknas. En rätt bra häst men stallformen har varit sisdär med diverse sjukdomar och även Khalid har varit struken efter senast.

4  Cikoria Frazer är också tänkbar då det finns en del frågetecken på flera andra.

Spelförslag: Lite svårt hitta kittlande odds men visst bör 11 Earn’n Burn vara på PLATS och 1,85 får duga.

Örebro – Lopp 6 Spelstopp: 20.12

Spetsanalys: 1 Maison Plage inleder i spets då han är ensam på startvolten. Troligt att 7 Felix V.M. tidigt är i ledningen då han har springspår på tillägg. Micke J är en friskus och kan vara ute i samma ärende med Bålsta Palema.

Loppanalys: Thomasz Wisniewski gör det bra med sitt lilla material och senaste tävlingsdagen på Mantorp blev det två segrar till stallet. Hans sto 5 Catch My Love är riktigt bra och rejäl och duger i klassen. Nu har hon årsdebuten avklarad och hon såg klart bra ut då. Calle Jepson sitter upp och han försitter inte en chans i onödan och de bör ha en god segermöjlighet här. Hon tål att göra en del själv och bör nu ha spring i benen så det räcker.

7 Felix V.M. har visat strålande form men senast tappade han faktiskt mark sista biten. Fick då också en rätt jobbig resa och det kan ha varit orsaken. Sitter formen där så bör han strida. Kan mycket väl tidigt vara i tät från sitt springspår dessutom.

4 Bålsta Palema är oftast med och hackar och lär vara så på nytt. En mycket gedigen pålle men det blir inte så många besök i vinnarcirkeln. Kan tänkas nå spets här och det vore en klar fördel.

2 Tarabuso Jet vann säkert näst senast och 6 O.P.Q.C. kan en hel del. De ses också med chans. 3 Orne As kan vara med där framme.

Spelförslag: 5 Catch My Love får vi 4,25 på som VINNARE och det tycker jag är bra. Vi provar en slant.

Örebro – Lopp 7 Spelstopp: 20.34

Spetsanalys: Här tror jag mig ha bra koll på spetsstiden. Favoriten 1 Optimum Concinnity står ensam på startvolten och tanken är att denne ska spåra runt om.

Loppanalys: Båth/Ohlsson i favoritposition då deras 1 Optimum Concinnity ska leda runt om.
Hon har grejat två segrar så långt och båda är över kort distans. Senast grejade hon segern från utvändigt ledaren men det var ett billigt lopp. Nu är det medeldistans och det kan bli ospänstiga ben sista biten även över Örebros korta upplopp. Tilläggshästarna kommer på henne direkt och det är inte alls säkert att det orutinerade stoet har den hårdhet som behövs. Nu var det inga märkvärdiga djur som jagar henne tjugo meter bakom men ändå…

Öppet bakom och det kan hända något konstigt. 13 Arewehavingfun duger bra men läget är krångligt. Vann från rygg ledaren senast. Många kör kanske på innerspår här och hon kan komma igenom vettigt trots läget. Är ett givet bud. Jag spelar vinnare.

2 Expona avslutade i pigg stil senast och kan få en fin resa från sitt läge. 7 Opera Avenue och 8 Livi Limit har båda bra kuskar och duger fint i detta klena lopp. Nämner också 9 Unique Amok.

Spelförslag: 13 Arewehavingfun tror jag kan runda dessa konkurrenter utan alltför mycket strul. Spelar till 4,50 som VINNARE.

Örebro – Lopp 8 Spelstopp: 20.54

Spetsanalys: 2 Ridgehead Mikko vann från ledningen för tre starter sedan och trivs i tät.
Har läget och taktiken lär vara given. 3 Fleuron d’Ormoy kan utmana.

Loppanalys: 3 Fleuron d’Ormoy har överygat vid två segrar på slutet och här har Eriksson en häst som förgylla hans tillvaro en hel del framöver. Fint läge och givet bud men hästen har fått det lite lugnare nu och det kan saknas lite skärpa.

En felfri 7 No April Fool tror jag blir svår att stå emot. Galopperade senast men kördes runt och såg formstark ut. Vann på mycket rejält sätt före det och tål tuffa lopp. Han ser ut att vara i härligt slag och nu med bilstart räknar jag med felfritt och han kan säkert även ha fin chans det tunga vägen. Bra spel.

2 Ridgehead Mikko trivs i tät och lär laddas. Kan spåra länge. Kan ta emot Fleuron d’Ormoy och det hjälper No April Fool i så fall. 5 Karissa Bo har Jorma upp och är inte alls oäven. Kan vara storskrällen i loppet. 4 Ugly Duckling får också några rader. Hakade på godkänt senast och grundkunnandet är det inga fel på.

Spelförslag: 7 No April Fool har jag mycket bra känsla för och till 5,50 vill jag vara med i matchen. Ett spännande odds. VINNARE.

Örebro – Lopp 9 Spelstopp: 21.13

Spetsanalys: 3 Prince Yoda med friskusen Paw ”påställd” Mahony kan spetsa. 4 Bottnas Easy Cash har galopperat en del bakom bilen men var mer alert senast och är mycket möjlig för spets.

Loppanalys: 4 Bottnas Easy Cash (mer Svante och Ulf) höll farten bra efter ett jobbigt slutvarv senast och Ohlsson tycker att hästen var klart mer alert än vad han känt tidigare. Kan nå spets och jag tror på en vass insats. Bara han travar iväg felfritt. Det finns liten galopprisk men Båths häst verkar stabilare nu.

Galopprisk finns det verkligen för 7 Uakari. Han var mycket rejäl vid segern näst senast men det har ofta blivit galopp bakom bilen. Styrkan är det inga fel på och felfri får de övriga hålla i sig.

10 Horatio Fortuna är också stark men oslipad. Kan springa och bryta en del men spurten är klart bra.

11 Incredible Smart kördes till tät senast och vann. Nu blir det nog ingen körning för tät men ett segerbud är det.

3 Prince Yoda kan vara skojig från spets. Var sjuk senast och är tuffare tränad inför detta.

Spelförslag: Ohlsson var klart nöjd med 4 Bottnas Easy Cash senast. 1,85 på PLATS bör vara just ”Easy Cash”.

Spelförslag:
1 Blue Star Cantab vinnare lopp fyra till 4,75
11 Earn’N Burn plats lopp fem till 1,85
5 Catch My Love vinnare lopp sex till 4,25.
13 Arewehavingfun vinnare lopp sju till 4,50.
7 No April Fool vinnare i lopp åtta till 5,50.
4 Bottnas Easy Cash plats i lopp nio till 1,85.

Stå över spel:
3 Acorn Shell i lopp fyra.
1 Optimum Concinnity lopp sju.
3 Fleuron d’Ormoy lopp åtta.

Oddsen är hämtade från Unibet.se vid publicering av tipsen och kan komma att ändras.

Spelredaktör: Ulf Nilsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Inför STL: On Track Piraten ute efter nya rekord

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson