Just nu:
07.40 Gimpanzee förlängde segerraden
15.52 Kusk skadad efter olycka på Bollnästravet
15.02 Tips Axevalla 20 juli: Vi tror på Milligan’s School
12.41 Kommer Axevalla upp i 14 000 personer på lördag?
09.57 Årets fyra första champions klara
09.13 Svenskt Kallblodsderby – Så här körs finalerna
08.15 Lugnt i ledningen för Attraversiamo
15.53 Tips Bergsåker 18 juli: Attraversiamo aftonens attraktion
14.33 Dreammoko ny hos Björn Goop
14.23 Mellby Free får lämna återbud

Readly Express var överlägsen i Prix de France

Björn Goop knöt näven över målgång. För tredje gången i karriären tog han som kusk hem segern i Prix de France. Revanschmötet i Paris blev spel mot ett mål – Readly Express var överlägsen.

Prix de France är ett lopp som sett många svenska framgångar genom historien och inför årets upplaga som avgjordes under söndagen talade mycket för Readly Express. Timo Nurmos stridsvagn tog också en gruvlig revansch efter att för två veckor sedan fallit med flaggan högt i topp som bronsmedaljör i Prix d’Amérique. Efter ett tufft avancemang fram mot ledningen, var loppets enda svenska bidrag helt i sin egen klass.

Jean-Michel Bazire var den stora segerherren senast i Prix d’Amérique, men i Prix de France blev scenariot det helt motsatta. Davidson du Pont slog på en galopp kort efter start och strax senare kopierade PdA-drottningen och loppets titelförsvarare Bélina Josselyn samma gångart. Två tuffa konkurrenter var borta direkt och en stund senare blev det även galopp för den sensationella PdA-tvåan Looking Superb.

Allra raskast från start var Uza Josselyn, men Björn Goop hade också fått iväg Readly Express bra, lyckades hålla ut den utvändige Bold Eagle och kunde in genom den första kurvan också få överta täten från Uza Josselyn när den allvarliga frågan ställdes. Klockorna för första 600 meterna visade på 06,0 och efter att den svenske ledaren fortsatt med 1.10-tempo vid 1100 meter valde Franck Nivard att byta fjärde invändigt mot dödens med Bold Eagle.

2016 och 2017 års vinnare av Prix de France var den som gjorde ett försök att bjuda ledaren en match, men när Readly Express åter tryckte på gaspedalen då fältet gled in genom sista svängen stod det snart klart att Bold Eagle inte skulle kunna utmana den här gången. Readly Express stegade i mäktig stil undan med ett par längder över upploppet för en smått överlägsen viktoria. Segertiden stannade vid 1.10,3a/2100 vilket tangerade loppets tredje snabbaste vinnartid.

Readly Express, som i fredags korades till Årets Häst för andra året i följd, spädde på sitt segerkonto med 157 500 euro. Det här var hästens 24:e seger i 34:e starten.

Bakom huvudrollsinnehavaren utkämpade Uza Josselyn en häftig batalj mot Bold Eagle i slaget om andrapriset. Det schweiziska stoet lyckades på linjen kontra sig tillbaka invändigt för att ta silvret före Bold Eagle – båda hästarna noterades för 1.10,7. Fjärdeplatsen till Dijon (10,8) som gick en bra avslutning i draget bakom tättrion. Bille de Montfort (11,1) femma medan Ola Åsebö-tränade Hard Times (12,3) efter en invändig resa tog hand om sista prisplaceringen. (Foton: Gerard Forni, Scoop Dyga).

Du kan se loppet här.

Läs även: Evangelina tog tredje raka i Prix des Centaures

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Övriga nyheter

Nyhet
torsdag 14:23, 18 juli

Mellby Free får lämna återbud

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 08:48, 18 juli

Ringostarr Treb och Lionel till Hugo Åbergs

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 08:14, 18 juli

Magiskt, Who’s Who

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 13:29, 17 juli

Nadal Broline och Uza Josselyn till Åbergs

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 10:13, 17 juli

Familjen Eggen avvecklar stallet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 09:04, 17 juli

Bazire om Aubrion du Gers: ”En enastående champion”

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 08:08, 17 juli

Montdore tog ned Spartan Kronos från dödens

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
V75 Champions: Jepson korades till årets mästare

V75 Champions: Jepson korades till årets mästare

Sex avdelningar – sex olika vinnare. Men när poängen summerats var det Carl Johan Jepson som hade haft den mest framgångsrika eftermiddagen på Solvalla – och korades till V75 Champion.

En något annorlunda omgång avverkades på Solvalla under lördagen, när Svenska Travligan hade paus och det i stället kördes V75 Champions. Landets femton mest vinnande kuskar inom rikstoton gjorde upp i sex lopp – och det blev en riktigt tajt historia. Samtliga race såg olika vinnare, men bland annat genom seger i stayerloppet med Vincent As som starkt bidragande orsak, var det Carl Johan Jepson som slutligen fick höja bucklan.

– Jag försökte göra så bra ifrån mig i varje lopp och inför det sista så förstod jag ju att jag i alla fall var med i toppen. Det är klart att det är mycket prestige i det här, det är inget att sticka under stol med, det är ju de bästa kuskarna som är med. Det är jättekul att ha fått vinna, sa Carl Johan Jepson.

*****

Anders Eriksson har redan visat att han är en riktigt skicklig sulkyartist och i V75 Lärlingschampion kunde han noteras för en ny fin framgång. Med Ritchie Ås, som här gjorde debut med Erik Adielsson som tränare, var den starkaste till slut i ett händelserikt lopp. Från sjätte utvändigt kunde Eriksson följa med i ryggar på sista bortre och gå till full attack mitt i sista sväng. Ritchie Ås säkrade enkelt segern över upploppet för att gå undan på 1.17,0/2640 meter.

– Jag är oerhört glad, kanske mest för Erik och Hans Adielssons skull, som satt hästen i sådant här fint skick i dag. Det är en stor ära för mig att få köra åt dem. Vi hade ett tråkigt läge i dag och det ville till att det skulle lösa sig för oss, men det gjorde det. Han var bra, hästen kändes stark hela vägen, sa Anders Eriksson i vinnarcirkeln.

*****

Johan Untersteiner slog an tonen med att sätta dit Reijo Liljendahl-tränade Lightningsky som gick en riktigt tung långspurt. Med 600 meter kvar av loppet vreds valacken direkt på i fjärdespår, skaffade sig snabbt greppet om händelserna och höll undan i tät slutstrid mot gott avslutande Hierro Boko.

Årets Kusk Björn Goop fick sköta spakarna bakom Timo Nurmos El Fitzgerald och den femåriga finländskan visade riktigt fina takter då hon avgjorde plättlätt trots en tuff resa. Goop synade dödens på Queen of Sand, kopplade greppet in på upploppet och El Fitzgerald stack sedan bara undan den sista biten.

Kaj Widell blandade sig i striden efter ett händelserikt kallblodslopp. När favoriten Bellfaks slog på en galopp i spets varvet från mål, tog Järvsöodin över. Denne var dock slagen redan in mot sista sväng när det i stället var Guli Tor som fick kommandot. Men från fjärde invändigt hade Kaj lotsat ut Aragon i andraspår – och nu blev det full spruta. Den av Hans Pettersson tränade 21-oddsaren kopplade säkert greppet över upploppet för en överraskande seger.

Kim Eriksson var näste man att agera skrällkusk. Segervapnet var Adrian Kolgjini-tränade Up North som inledde i det andra utvändigt men fick ta dödens när man drog in på sista bortre långsidan. Det var dock inga problem för det fyraåriga stoet. Den ledande favoriten Wind of Victory hade inget att sätta emot och det hade för övrigt ingen annan heller. En övertygande seger.

Magnus Dahléns tuffe Vincent As abonnerar på starter över maratondistans och i stayerloppet slog italienaren till igen för sin ordinarie kusk Carl Johan Jepson. Det såg dock länge mörkt ut för Vincent As som först in vid upploppets början fick upp farten i vida spår. Då gick det å andra sidan fort värre; Einstein Sisu såg ut att gå mot guldet efter ett rejält lopp, men Vincent As avslutade rappt över det tunga underlaget och hann dit på linjen.

Ante och Tina Lisells Perfect Dynamite har visat fin form länge och nu fick valacken verkligen full utdelning. Med Peter Ingves i sulkyn visade det sig vara spel mot ett mål när han efter ett halvvarv tog över ledningen i den avslutande avdelningen. Perfect Dynamite började lämna motståndet över den sista bortre och avståndet drygades bara ut. Dagens mest överlägsna segrare avslutade omgången. (Foton: ALN).

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
I Love Paris nära skrällseger på Vincennes
Nästa nyhet
I Love Paris nära skrällseger på Vincennes

I Love Paris nära skrällseger på Vincennes

Björn Goop-tränade I Love Paris var nära att ställa till med en rejäl skräll på Vincennes, men fick den sista biten släppa förbi sig italienskan Tessy d’Eté i Prix de Munich.

Det blev ordentlig fart på tillställningen Prix de Munich (33 750 euro) som avgjordes med en hel del svenskintresse på Vincennes under lördagen. Day or Night In var hästen som höll farten upp i täten och passerade de första 1100 meterna i underkant 1.09. Favoriten, Robert Berghs Mindyourvalue W.F, fick därmed ett blytungt lopp som första häst i andraspår.

Mindyourvalue W.F. stred resan till trots tappert, men fick när upploppet nalkades ge slaget förlorat mot I Love Paris som för David Thomain liftat med i rygg. Björn Goop-stoet såg länge ut att gå mot en skräll (spelad till 48 gånger) men där bakom avslutade Tessy d’Eté ännu snabbare för Franck Nivard och sjuåringen fångade in den svensktränade konkurrenten kort före mål. Philippe Billard tränar vinnaren som klockades till strålande 1.10,3a över 2100 meter. Mindyourvalue W.F. kirrade bronset bakom toppduon.

*Thierry Duvaldestin tränar Falcao de Laurma som i händerna på Anthony Barrier motsvarade förväntningarna som favorit i dagens högst doterade race, Prix Ephrem Houël (45 000 euro) för de fyraåriga hästarna. Falcao de Laurma kördes till ledningen vid utgången av den första svängen och kunde sedan stanna där till mål. Fanina des Racques fick fritt från ryggen över upploppet, men utgjorde inget allvarligare hot. Vinnaren kom i mål på 1.14,0/2850.

*En fyraåring med framtiden för sig är också läckre Love You-sonen City Guide (e. Ready Cash) som i Prix de Gournay-en-Bray noterades för fjärde raka segern. Robin Bakker körde den tyskfödde talangen som tränas av Erwin Bot. City Guide tog sig lugnt fram i dödens för att överta över sista bortre och var sedan helt ohotad på vägen mot förstaprisets 21 150 euro. Med gott om krafter kvar skars mållinjen på 1.14,3 över 2700 meter. (Foton: Gerard Forni, Scoop Dyga).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Söndag: Grand Slam 75-tips till Romme
Nästa nyhet
Söndag: Grand Slam 75-tips till Romme

Söndag: Grand Slam 75-tips till Romme

Romme GS75

Omgången:  Romme heter Grand Slam-banan denna vecka och jag provar ett system med två spikar på en matematisk lapp. Båda mina spikar startar med mycket fin form och har dessutom läge för att nå ledningen och det gillas. Jag spelar även med ett tvåhästarslås och sedan kluddar jag på så gått det går. Sju lopp och en krona raden kostar på men det är också spelmässigt kul.Vi har även en jackpot som extra krydda.

Spikarna: 4 Choco Garline i GS75-4 samt 7 Nappa Scar i GS75-5.

Låset: 2 Rutbo Roffe och 11 Gullkongen i GS75-3.

GS75-förslag:
1,3,4,5,9,10,11 (7-6)
1,2,5,6,9,10 (3-11)
2,11 (9-8)
4 Choco Garline (2-3)
7 Nappa Scar (5-4)
2,6,7,8,10,12 (5-3)
1,2,3,6,7,10,11 (8-12)
7x3x2x1x1x6x7 = 1764 rader

DD-förslag: 12 – 2,7 x 500 kr Totalt: 1000 kr

Loppanalyser

Loppanalys GS75-1:

Ranking: A: 3-1 B: 4-5-10-11-9-7-6-8 C: 2-12

Spetsanalys: Icanhearyou spetsvann senast och laddas men från spår ett kan det vara svårt att få fram rätta farten första stegen och att ta emot True Vision från fint läge är inte lätt. Denne är mycket vass första biten. Som senast.

Loppanalys: 1 Icanhearyou år given men då det kan bli postionsstrul första biten så är det gardering som gäller och jag tippar även emot. Hästen är bra från start men riskerar att bli över och sedan behövs flyt. Senast fick hon fick hon utstå hård press i ledningen men svarade tappert hela vägen hem och den här tränaren brukar ha ordning på sina hästar.

3 True Vision är rejält startssnabb och över kort distans kan det mycket väl hålla hela vägen från tät. Hästen har haft lite sparat i mål i sina senaste starter och samlat mod. Nu kan det nog vara läge för mer offensiva tag. Spets är bra och jag tippar. Måste duga bra från tät.

4 Windy Cindy var inte som bäst i sina senaste starter man kan bättre än så. Betydligt bättre till och med och Tobbe sitter upp.

5 Fruska Am har kämpat på en del i lite tuffare gäng och formen verkar bra. Bör hävda sig fint i detta gäng.

Jag streckar även tre hästar från bakspår då det kan bli bra fart på detta lopp. 10 Upbeat Music kan hålla farten bra hela vägen hem. 11 Crowd Pleaser är en fin häst som kan rätt mycket och 9 Isabelle Boko avslutade bra senast och har Kaj.

Loppanalys GS75-2:

Ranking: A: 6-5-2 B: 1-10-9-3-11 C: 7-12-4

Spetsanalys: Run a Mile får biken på och kan spetsa. Victoria Tilly lär köras offensivt och det finns chans att hon tidigt är placerad i spets.

Loppanalys: Här blir 6 Victoria Tilly klar favorit och det kan man lätt förstå. Stoet har visat att hon tål att göra en del själv och hon kan vinna detta från utvändigt ledaren. Det finns även chans att hon tidigt når ledningen. Det kan dock även kosta på en del och har hon en något sämre dag så kan det straffa sig. Det är ju ingen storstjärna vi ska bedöma. Jag garderar.

5 Lingbo Eivor hade en hel del sparat i mål senast. Rätt mycket till och med. Med rätt ryggresa kan hon avsluta bra och hon är mycket tidig. Rankas i a-gruppen också.

2 Run a Mile var inte bra senast och har pustat. Nu åker biken på och det är läge för spets. Sedan får vi se om Jörgen vill köra där. Kan snubbla undan om formen är ok. Dessa streckas.

1 Princess Cristal har läge för en fin smygare. Fin smygare vill även 10 Bottnas Facette ha. Kaj upp och de är tänkbara. Räknas gör också 9 Hundredprocent Up. Fint smygläge med bra kusk där.

Loppanalys GS75-3:

Ranking: A: 2-11 B: 9-8-10-7-1-5-4-12 C: 3-6

Spetsanalys: En felfri Rutbo Roffe bör tidigt vara i tät och där trivs han. Lillsves Ivan har läget med Rikard och öppnar bra men smyger nog.

Loppanalys: Ett kallblodslopp där jag streckar två hästar. 2 Rutbo Roffe har härliga förutsättningar för att nå spets och där är han alltid svårfångad bara han travar. Alla segrar är tagna efter tidig tätkänning och han biter ifrån sig fint och kan kuta snabbt.

Från bakspår startar två hästar som radar segrar. 9 Perflex gör det bra men känns också som bäst med tätkänning. Jag står över honom denna gång som hårt betrodd men streckar 11 Gullkongen som är en riktig krigare. Han tål att göra en hel del själv och visar prima inställning. Svårt att veta hur bra han är men måste kunna duga en bit. Han har nu varit ifrån något men slipats i jobb på bra sätt och jag tror på en ny rejäl insats. Två streck.

Loppanalys GS75-4:

Ranking: A: 4 B: 2-3-10-12-6-9-5-8-1 C: 11-7

Spetsanalys: Vain Summer kan öppna men smyger väl. Choco Garline tog till galoppen av friskhet från start senast men ska normalt sett inte behöva galoppera igen och har bra chans att nå ledningen. Har spetsat från samma spår tidigare. Felicienne kan tänkas utmana.

Loppanalys: Här kommer första spiken i omgången då jag har klart bra känsla för 4 Choco Garline. Denne har haft lite svårt att löpa upp till sitt kunnande men det känns som det lossnat en hel del och de senaste insatserna har varit plusbetonade. Vann näst senast och såg minst lika fin ut senast. Var då lite väl pigg från start och tog till galoppen. Kördes sedan i kön och fick sträcka ut upploppet ner. Det såg då klart bra och formstarkt ut och det var med bra spänst. Nu tror jag hästen hittar till ledningen och jag ser sedan ingen som kan nå honom i detta fält. En vettig spik i ett annars öppet lopp.

2 Bear my Dream gör det hyggligt och har läget och får bli förstareserv.

Loppanalys GS75-5:

Ranking: A: 7 B: 5-4-6-2 C: 9-3-8-10-1

Spetsanalys: Den som öppnar bäst av Queer Fish och Nappa Scar bör komma till spets. Nappa Scar har tidigare tagit sig förbi Queer Fish och jag tror han lyckas igen. Formen på Nappa Scar är riktigt vass och då brukar även startsnabbheten på hästar vara vass.

Loppanalys: Öppningen bli viktig här då den som når spets av 5 Queer Fish och 7 Nappa Scar bör ha toppchans. Jag tror inte Queer Fish orkar/kan hålla emot snabbe Nappa Scar första biten och därmed får Nappa Scar spets. Hästen visar strålande form och från ledningen bör detta bli rätt billigt. Uffe upp igen är inget minus och jag spikar 7 Nappa Scar. Han har varit mycket fin från ledningen vid sina segrar på slutet och trivs där. Spik. Med toppform som nu är startsnabbheten extra vass. Uffe var helnöjd med hästen senast.

4 Tiger Willams i sin nya regi är småintressant och fullt tänkbar vid gardering. Lär dock smyga och vi tar den senare.

Loppanalys GS75-6:

Ranking:A: 12 B: 6-2-10-7-8-5-3-11-1 C: 4-9

Spetsanalys: Falco di Quattro och Journey är nog snabbast iväg men spåren på de båda kunde varit bättre. Fördel Falco di Quattro.

Loppanalys: Tipset till bästa hästen 12 Jamie Oliver som jag har höga tankar om. Kan absolut vinna trots läget då han tål grovjobb och klart plus med Uffe upp. Har dock svårt med aktionen och ute i spåren som det bör bli är det värre. Garderas men visst är det bra chans och på DD blir det spik.

6 Djorkaeff Sisu är kapabel men strular ofta till det för sig. Tål en del och givet bud felfri. Motståndet är lämpligt. Speciellt om tipsettan sviker.

2 Bältra Spider avslutade bra efter en snäll resa senast. Har fint läge och kan ramla in då formen är så pass bra.

10 Lima Mermaid avslutade fint senast och är en bra avslutare. Kan mycket väl duga.

7 Falco di Quattro och  8 Journey är spetsaktuella trots spår långt ut. Spets kan räcka långt här och de streckas också.

Loppanalys GS75-7:

Ranking: A: 2-7 B: 11-6-1-3-10-8-12 C: 4-5-9

Spetsanalys: Sir Francis Bacon gör sina bästa lopp från spets. Har läget och Ohlsson vet vad som gäller. Har bra spetschans. Fiveseventy Boko med matchad utrustning utmanar.

Loppanalys: Ett rätt så öppet lopp avslutar. 2 Sir Francis Bacon har läge för spets och gör därifrån sina klart bästa lopp. Segarna i  programraden är tagna från tät. Från ledningen bör han räcka långt och han får tipset.

7 Kimbee Crown har fint kunnande men har aktionsproblem och kurvorna är inte hans bästa bit av loppen. Håller han sig i trav så bör han segerstrida i denna omgivning.

11 Rally Didrik kan se bedrövlig ut men redan i värmningen senast var det klart bättre. Travar han vettigt på nytt så kan han avsluta fint.

6 Fiveseventy Boko utrustas mest troligt med jänkarvagn och helstängt huvudlag och det är intressant i så fall. Streckas.

1 Bon Ego har smygläget och är i ny regi, vilket är spännande. Är behandlad och fungerar han fullt ut så kan han räcka.

3 Feel the Love och 10 Herseys Kisses streckas också.

Tipsredaktör: Ulf Nilsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Hästgalan: Readly Express tog hem Årets Häst
Nästa nyhet
Hästgalan: Readly Express tog hem Årets Häst

Hästgalan: Readly Express tog hem Årets Häst

Segern i Prix d’Amérique vägde tyngst. För andra året i rad valdes Readly Express till Årets Häst. Hästgalan avhölls i Stockholm på fredagen – här är alla vinnare.

Liksom i fjol var det Readly Express som valdes till Årets Häst när Hästgalan hölls på fredag kväll. Bland annat för sin seger i Prix d’Amérique samlade Timo Nurmos supertravare flest röster av  Svenska Hästsportjournalisters Klubb och det svenska folket. Readly Express fick priset med 46 procent av rösterna.

– Har det varit bättre hästar med någon gång i en sådan här omröstning tidigare? Han ska ju starta på Vincennes på söndag och Timo Nurmos valde att åka ner till Frankrike och köra jobb med honom i dag i stället för att vara här – han kändes kanon, sa ägaren Rolf Andersson som mottog priset.

Readly Express belönades även med priset som Årets Äldre. Kvällens andra dubbelsegrare var Conrads Rödluva som plockade hem både Årets Sto och Årets Treåring. Hästens tränare Daniel Redén tog hem den tunga utmärkelsen Årets Tränare för första gången, medan Björn Goop blev journalisternas val av Årets Kusk, en titel som han fick för sjätte gången. Priset som Årets Komet gick till Emilia Leo.

Här är alla pristagare vid Hästgalan:

Årets Häst: Readly Express
Årets Tränare: Daniel Redén
Årets Kusk: Björn Goop
Årets Komet: Emilia Leo
Årets Äldre: Readly Express
Årets Sto: Conrads Rödluva
Årets Kallblod: Månprinsen A.M.
Årets Fyraåring: Who’s Who
Årets Treåring: Conrads Rödluva
Årets Tvååring: Belker

Helen Anns Pris: Helena Burman
Jim Fricks Pris: Nicklas Westerholm
Årets Montépris: Bergsåker travbana
Stig H:s skötarpris: Isabelle Eriksson och Jenny Engfors
Årets Uppfödarbragd: Thomas Johansson och Gösta Samuelsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Inför V75: Skoglund med smak för championat

Travtips

Tips Axevalla 20 juli: Vi tror på Milligan’s School

Travtips
fredag 15.02, 19 juli
Axevalla kör sin andra dag av tre i helgen och sporten är god. Milligan's School är en av de största fyrbenta profilerna och visst har han bra chans att infria sitt favoritskap. Från spets. Han spelas trots rätt blygsamt odds men det finns även andra och m...
Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
torsdag 15.53, 18 juli

Tips Bergsåker 18 juli: Attraversiamo aftonens attraktion

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
onsdag 13.37, 17 juli

Tips Eskilstuna 17 juli: Fantastisk vinnare från Tietz

Spelredaktör Daniel Olsson
Travtips
tisdag 16.08, 16 juli

Tips Jägersro 16 juli: Världsmästare med dubbelchans

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 15.51, 15 juli

Tips Skellefteå 15 juli: Vi inleder med B.W. Sture

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
fredag 14.27, 12 juli

Tips Årjäng 13 juli: Barfota Lukas Rauen är draget

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
fredag 12:41, 19 juli 2019

Kommer Axevalla upp i 14 000 personer på lördag?

STRÄNGNÄS: Vädret inför Stochampionatshelgen på Axevalla ser på förhand lovande ut. Prognoserna talar möjligtvis enbart om regn på söndag förmiddag. Blir spännande att ta del av publiksiffrorna från Axevalla kommande helg. Vi ser numera i ett svenskt trav ...
Spelredaktör Björn Hammarström
Krönika
Spelkrönika Berglund
onsdag 15:03, 19 juni 2019

Tips Solvalla 19 juni – Så här ska det se ut och tack och hej för mig!

Så här ska det se ut! Åtta lopp av bra klass och Solvalla som kör tävlingarna på egen hand. Jag gillar expresstravet med saxade tävlingar som spelprodukt och framför en dator eller TV passar det utmärkt, men på banan är det ett iskallt koncept. Solvallas t...
Spelredaktör Daniel Berglund
Krönika
fredag 13:01, 10 maj 2019

Spelkrönika Åby 11/5: Jag spelar mot favoriten i Kungapokalen!

Åbytravet bjuder på topptävlingar den här lördagen med pokalloppen för de bästa fyraåringarna som given sportslig höjdpunkt. De två huvudloppen känns ganska så förutsägbara, men loppen runt dessa är betydligt mer öppna och spelvänliga och jag skulle faktis...
Spelredaktör Daniel Berglund

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Spelkrönika Berglund
Daniel Olsson
Ulf Nilsson