Just nu:
14.56 De franska hästarna dominerade fullständigt
13.54 Svenska laget på Vincennes är klart
12.24 Färdigtävlat för Shadow Gar
12.05 Revanschmöte i Prix de France?
11.06 Europeisk databas – snart verklighet
11.05 Lunch-draget Jägersro: Högre odds än förväntat
09.55 Goop på Vincennes – igen
15.41 Färjestad 27 januari: Kalle på Trappa – still going strong
11.01 Lunchdraget Mantorp: Oskar flyger lågt
10.55 Bazire nöjd trots allt

Yoann Lebourgeois satte allt på ett kort i sadeln på Traders – men Bilibili vägrade att ge slaget förlorat. Åttaåringen jobbade in försprånget för att äntligen få triumfera i Prix de Cornulier. Segertiden 1.11,2 är lika med världsrekord.

Bilibili hade varit trea i Prix de Cornulier de två senaste åren, men när årets upplaga av ”VM i monté” avgjordes på Vincennes under söndagen kunde den åttaårige Niky-sonen kröna sin framgångsrika karriär med seger värd 292 500 euro. Segern blev en stor framgång för familjen Abrivard; vinnaren tränas av Laurent-Claude Abrivard och i sadeln satt 25-årige sonen Alexandre Abrivard som här noterades för sin andra triumf i världens mest prestigefyllda montélopp.

Loppets favorit var fjolårsvinnaren Traders. Riden av Yoann Lebourgeois kom också Philippe Allaires snabba travare att sätta ordentlig färg på tillställningen. Traders inledde långt ut i banan och blixtrade till täten direkt. Favoriten lät inte vila på hanen utan satte upp ett mördande tempo per omgående. I en ledning med åtskilliga längder öppnade Traders första 1200 efter strax under 1.11 och nådde 1700 meter på 10,5.

Alexandre Abrivard hade dock inte gett upp på Bilibili. Hästen inledde loppet i tredjespår för att söka sig fram som första häst i andraspår. Medan Traders gjorde sitt yttersta för att skaka av sig motståndet började Bilibili närma sig genom sista sväng och tog upp jakten på den undflyende favoriten. När så bara upploppet återstod började krafterna förklarligt tryta för Traders men Bilibili hade ytterligare en växel att lägga in. Mitt på upploppet var saken avgjord – Bilibili kopplade säkert greppet för att säkra segern med ett par längder.

Segertiden var lysande. Klockorna i mål stannade vid 1.11,2 över 2700 meter. En notering som därmed med en tiondel putsade det löpningsrekord, tillika världsrekord som Traders satte förra året. Därmed har Bilibili vunnit de båda första loppen i ”Triptyque”, monténs motsvarighet till ”triple couronne”. Traders, som fortfarande är aktuell för en start även i Prix d’Amérique om en vecka, var stor i nederlaget och tog med god marginal silverplatsen, två tiondelar efter vinnaren.

Tredjeplatsen tillföll Dexter Fromentro (11,8), riden av Camille Levesque, som avslutade starkt ute i spåren om än på behörigt avstånd från loppets båda huvudrollsinnehavare. Fyra i mål, och bästa sto, slutade Carla du Châtelet (12,1) på linje med Elladora de Forgan som gjorde loppet som andra häst bakom den hårt dragande ledaren, fick en kort galopp in i sista sväng, men återkom starkt för att nå femteplatsen. Den betrodde Briac Dark gjorde loppet långt fram i andraspår i den jagande klungan men föll tillbaka i loppets slutskede. (Foton: Gerard Forní).

Du kan se loppet här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
tisdag 13:54, 28 januari

Svenska laget på Vincennes är klart

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 12:24, 28 januari

Färdigtävlat för Shadow Gar

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 12:05, 28 januari

Revanschmöte i Prix de France?

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 11:06, 28 januari

Europeisk databas – snart verklighet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 09:55, 28 januari

Goop på Vincennes – igen

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
måndag 10:55, 27 januari

Bazire nöjd trots allt

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
måndag 07:19, 27 januari

Ängsborken överlägsen

Spelredaktör Redaktionen Travnet

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Efter mer än tre år – Nimbus C.D. en vinnare igen

Efter mer än tre år – Nimbus C.D. en vinnare igen

Tre år och fyra månader tog det – men nu är Nimbus C.D. en vinnare igen. I andra starten i regi Robert Bergh slog den elegante fuxen in straffsparken på Bergsåker.

Efter en lång skadeperiod och många turer gjorde Nimbus C.D. comeback och samtidigt debut för sin nye tränare Robert Bergh i början av januari. Det slutade med en fin tredjeplats, under söndagen kom också nioåringens första seger sedan september 2015. Med Per Lennartsson i sulkyn startade Nimbus C.D. i ett snabblopp mot blott fem hästar på Bergsåker, en på pappret enkel uppgift som fixades utan en tillstymmelse till problem.

Nimbus C.D. var belagd med tjugo meters tillägg men redan vid passeringen för ett halvvarv hade han hämtat in och övertagit ledningen. Första varvet klockades efter mycket måttliga 19,2, motståndet lade sig på rad bakom och loppet var i praktiken över. Ledaren stack med enkelhet undan för att skriva segermarginalen till två längder över upploppet. Efter en avslutning sista 500 meterna på 10,7 kom Nimbus C.D. i mål på 1.15,6/2160 meter. En seger värd 30 000 kronor.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
STL: Strålande spurt blev seger-melodin för Sorbet
Nästa nyhet
STL: Strålande spurt blev seger-melodin för Sorbet

STL: Strålande spurt blev seger-melodin för Sorbet

Zenit Brick var storfavorit i Gulddivisionen men stod handfallen när Sorbet avlossade kanonen över upploppet. Åttaåringen visade gnistrande vinterform – och avgjorde efter en formidabel spurt.

De flesta spelarna förlitade sig nog på Zenit Brick i Guld-divisionen, Bulwarks lopp, på Solvalla och med Mika Forss i vagnen såg allt länge ut att vara klappat och klart. Zenit Brick vandrade säkert fram mot spets med 1400 meter kvar av loppet och varvade i 14,6-tempo. Men riktigt så säker favoritseger var det ändå inte, skulle det visa sig när krut-röken hade skingrats.

I tredje utvändigt hade Örjan Kihlström bidat sin tid med Sorbet och när fram-förvarande On Track Piraten stötte i tredjespår mitt i sista sväng, då sändes Sorbet direkt på i fjärdespår. Åttaåringen från Daniel Redéns stall skulle resterande 300 meter bjussa på en rykande avslutning i spåren och precis före mållinjen fångades den ledande favoriten in. 1.12,9a/2140 meter stannade segertiden vid och lönen för mödan var 200 000 kronor. Mer kan det kanske bli i Paris nästa helg, Sorbet är anmäld till Prix du Luxembourg.

– Jag såg när Örjan lyfte ut honom, det bara rasslade till i benen ju. Jag tycker han var lite bortglömd i dag, han har ju fått två lopp i kroppen och han är på gång nu. Kanske får han också stå på bussen ner till Frankrike, berättade Daniel Redén i ATG Live.

*****

*Klass 1 avgjordes över udda distansen 3140 meter. Här var det Tony Löfqvists Vikings Preacher som kom till ledningen och för Erik Adielsson kom att hålla den positionen till upploppet. Ledaren såg stark ut fortsatt men från vinnarhålet hittade Jorma Kontio loss med Sebastian Journey. Den fina resan tackade valacken för genom att vara den kvickaste i avslutningen. Vinnaren, tränad av Timo Nurmos, noterades för 1.15,8a över 3140.

*Tuff körning från början i KG Holgerssons Minneslopp för lärlingarna. Anders Eriksson kunde dock hitta ett förträffligt slagläge med Andy Pandy One som landade i andra utvändigt. Mitt på den sista bortre långsidan fick det vara nog, sexåringen svepte fram mot ledningen halvvarvet kvar – och stack bara sedan. Andy Pandy One kunde helt ohotad trava undan mot segern på 1.15,2/2160 meter. Tränar vinnaren gör Eskilstunas Mats L Andersson.

*Eric Martinssons Roly Poly är i ruggig form för dagen, med Carl Johan Jepson bakom sig kom den tredje raka segern i eftermiddagens stolopp. Och det var ingen dålig avslutning som nioåringen bjöd på. Bland de sista i fältet när man vred in genom sista sväng, men via femtespår över upploppet kom Roly Poly med en flygande spurt – lagom för att kort före mål fånga in länge ledande Up North. 1.16,5 över 2640 meter var tiden.

*Conrad Lugauer åkte till Solvalla med en häst i transporten, och det var en riktigt fin variant. Night Brodde kördes fram till ledningen efter ett halvvarv och därmed var loppet över, visade det sig. Fyraåringen ökade farten över sista bortre, gick undan med flera längder och behövde sedan aldrig se sig bakåt igen. 1.13,8a/2140 meter skrevs seger-tiden till för en mycket fin vinnare.

*Rauno Pöllänen fick sträcka spöet i luften i segergest i Silverdivisionen. Hederskillen Västerbo Grosbois noterades för sin andra raka STL-seger. Loppets favorit Erik Sting tog sig hastigt fram utanpå ledande Super Zantos på sista bortre, skaffade sig greppet om ledaren på upploppet men vad hjälpte det när Västerbo Grosbois fick fritt spelrum från vinnarhålet. Valacken avgjorde säkert i slutstriden för att skära mållinjen på 1.14,8/2640.

*Bronsdivisionen till Reijo Liljendahls formstarke Exclamation Mark körd av Ulf Ohlsson. Segern togs från ledningen, även om det från början inte såg ut att bli så. Adiago Trot laddades för fullt och var på väg förbi, men gick oturligt över i galopp vid ingången av första sväng. Efter det låg vägen vidöppen för Exclamation Mark som i mycket trevlig stil lämnade motståndet över upploppet. Segertiden här 1.12,6a över korta häcken. (Foton: ALN).

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
MTU: Belker fortsatt kung i kullen - stark seger
Nästa nyhet
MTU: Belker fortsatt kung i kullen – stark seger

MTU: Belker fortsatt kung i kullen – stark seger

Sten O Jansson har en diamant i Belker. Uppfödnings-vinnaren visade prov på sitt grymma löphuvud när han i Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla noterades för en ny framgång.

Belker delade segern i Svensk Uppfödningslöpning i december och när den av Sten O Jansson tränade Scarlet Knight-sonen vid Solvallas tävlingar på lördagen gjorde första starten som treåring, var han med på noterna igen. Tillsammans med Torbjörn Jansson visade kulltoppen sin stridsmoral när han tog segern i MTU för treåriga hingstar och valacker den tunga vägen.

Belker bytte ut fjärde par utvändigt mot dödens efter ett varv. Ledande Alien Kronos fick ta emot rejäl press över sista bortre långsidan och när man nalkades upploppet såg Belker ut att ha ett klart grepp. Alien Kronos försvarade sig dock starkt och kontrade invändigt tillbaka. Fast Belker vägrade att låta någon komma förbi, sträckte på halsen och återtog kommandot med minsta marginal. På 1.15,7a/2140 meter noterades Belker för segern värd 300  000 kronor, något som innebar att Visby-löftet nu passerade två miljoner kronor totalt i karriären på hittills nio starter.

*Grande Diva Sisu var favoriten i MTU för treåriga ston, kom till spets men föll olyckligt över i galopp i den första svängen. Segern gick nu i stället till Dior Ima, körd av sin tränare Mattias Djuse. Efter en resa i tredje utvändigt blev det attack 600 meter kvar för att säkert koppla greppet in på upploppet. Grande Diva Sisu återkom dock riktigt starkt ute i spåren för att bli fyra, två tiondelar efter vinnaren som klockades till 1.16,8a/2140 meter.

*Rivig upplösning i MTU för de fyraåriga stona. Miss Golden Quick anförde fältet och fick utvändigt om sig snart S.G. Maleficent. Med 700 meter kvar klev Per Lennartsson på med Fantasia Sisu som tog sig fram mot tätparet efter en tung långspurt. Trion stred jäm-sides upploppet ned, men mellan hästar var det ändå S.G. Maleficent och Kenneth Haugstad som starkt höll nosen först. Roger Walmann tränar vinnaren som här på 1.16,6a/2140 tog sin tredje raka seger.

*Undan värre gick det från början i MTU fyraåriga hingstar och valacker. Global Wizard kom till täten men blev stekhet på kuppen och anförde långt före övriga. 600 meter från mål tog soppan slut och då var det Ritchie Ås som tog över, bara för att få Rossi Palema direkt på sig. Bakom tassade förstås Örjan Kihlström med Adrian’s Flight och kunde vänta till upploppet för att styra på. Adrian’s Fight, tränad av Lars S Nielsen i Danmark, avgjorde knappt men säkert på 1.14,2a/2140. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Söndag: Grand Slam 75-tips till Örebro
Nästa nyhet
Söndag: Grand Slam 75-tips till Örebro

Söndag: Grand Slam 75-tips till Örebro

Grand Slam 75, Örebro 20 januari

Omgången: Jackpot på GS75 och spelformen är alltid intressant. Sportsligt finns det ett par fina lopp men även några dåliga. Spelmässigt använder jag mig av en spik, Sato i den sjätte avdelningen, som har en skräddarsydd uppgift på förhand.

Spikarna

6 Sato (GS75-6) är väldigt kapabel och står inför en passande uppgift. Hästen är inte optimalt förberedd, men jag tror att grundkapaciteten räcker och blir över för att vinna det här loppet.

Överspelad

11 Omay Southwind (GS75-2) blir rätt hårt betrodd, men vinner inte på beställning.

1 Vavin Love & 2 B.G.Frida (GS75-3) blir båda lite spelade från fina lägen med bra kuskar. Har dock inte blivit imponerad av någon av dessa och blir förvånad om de vinner.

GS75-systemet:

3,5,12 (6-4)
4,6,8,14 (2-15)
4,7 (9-3)
1,3,5,8,9 (12-11)
1,7,8,10 (6-5)
6 Sato (12-13)
2,5,6,7 (9-1)
3x4x2x5x4x1x4 = 1920 rader/kronor

DD-spelet:

6 – 2,5 x 500 kronor

Totalt 1000 kronor

Loppanalyser

Analys Örebro GS75-1:

Ranking: A: 5. B: 3-12. B/C: 6-4-8-7-2. C: 11-10-9-1.

Spetsanalys: 2 Carmencita Majo är snabb iväg och jag blir inte förvånad om William Eriksson vill testa. Om inte bör det bli 5 Aha till tät.

Loppanalys: Ett sprinterlopp inleder och stor favorit blir 5 Aha. Sjuåringen gav sig sista biten från ledningen senast men gången före vann han enkelt från samma position. Kommer han till tät igen tror jag att han bara vinner, men det kan bli svar invändigt och jag plockar med två till.

3 Icanhearyou är nyttig och får Oskar J tillbaka i vagnen vilket såklart är ett plus. Senast fastnade Scarlet Knight-dottern med lite krafter kvar och löser det sig bättre nu, samtidigt som favoriten får svar, kan hon mycket väl vinna.

Sista strecket till ”bortlottade” 12 On Stage Indika som jag tror är bästa hästen. Givetvis blir det mycket svårt att komma till från spåret, men med klaff och överpace blir femåringen svårstoppad.

Analys Örebro GS75-2:

Ranking: A: 14-4. B: 8-6. B/C: 2-15-9-11-13. C: 12-1-3-7-10.

Spetsanalys: Trots spår längst ut tror jag att 8 Kiara Sånna sitter i tät ur den första kurvan.

Loppanalys: En spårtrappa för ston där 14 Lima Mermaid blir motiverad favorit. Andover Hall-dottern avgjorde i fin stil senast efter att fått en perfekt lucka från rygg på ledaren. Bökigare läge nu, men hon går ner i klass och utan allt för mycket strul är det en bra vinstchans.

Håller upp 4 Honey Bunny i A-gruppen. Jag gillar den här sjuåringen och hon har tre lopp i kroppen efter vila. Jorma passar bra på henne och det blir eventuellt första starten med rycktussar.

Spetsfavoriten 8 Kiara Sånna hade normalt varit ett spikförslag men det är länge sedan hon presterade. Kim upp är ett plus och vid sunda vätskor blir hon väldigt svårslagen, om ekipaget hittar till tät.

Betalar även för 6 Enjoy My Doll som har fart, men som är mycket ojämn. Ohlsson upp för första gången är spännande och får han snurr på märren lär spurten bita bra. Fyra streck totalt.

Analys Örebro GS75-3:

Ranking: A: 4-7. B: 9-3. B/C: 12-1-2-8. C: 5-6-10.

Spetsanalys: 4 Centanary öppnade okej senast och jag tror att Tietz tidigt sitter i tät. Körs säkert där, men blir det släpp, troligtvis till 7 Piece of Cake.

Loppanalys: Ett lågklassigt stolopp som jag tror står mellan de två tyska hästarna. Tipset till 4 Centanary som tränaren verkar hålla väldigt högt. Fyraåringen var sjuk på Solvalla senast, men rapporteras träna bra och normalt är det säkert en jättechans.

Jag vill dock inte spika med tanke på den senaste insatsen och dubblar med 7 Piece of Cake D.E. Hon gick en rejäl slutrunda till knapp seger senast och skulle Spangenberg bli släppt till tät blir ekipaget svårslaget. Kan vinna även från andra positioner och dessa två känns snäppet vassare än konkurrenterna.

Vill man ändå gardera tycker jag främst att jämna 3 Global Temptation och kuskförstärke 9 Camana kommer bakom.

Analys Örebro GS75-4:

Ranking: A: -. B: 8-1-5-3-9. B/C: 12-11-4. C: 2-7-6-10-13.

Spetsanalys: 1 Frank eller 5 Fredric Palema lär sitta i tät. Båda körs av spetsglada kuskar och jag ger knapp fördel Ohlsson bakom 1 Frank.

Loppanalys: Ett uruselt lopp där den ena hästen är sämre än den andre. Först i ranken lägger jag 8 Young Hero som gjort två starter i sin nya regi. Han har inte gått något extra i dessa starter, men har i alla fall visat lite fart hos den tidigare tränaren.

1 Frank var usel senast, men Ohlsson i vagnen från ett perfekt utgångsläge är ändå intressant. Skulle ekipaget hålla upp tät kan det mycket väl räcka hela vägen.

5 Fredric Palema blir klar favorit men har inte visat något extra i sina inledande starter. Han var åtminstone hårt spelad senast och skulle Micke J kunna köra sig till tät är mycket vunnet.

3 Listas Shadow Fax har mest hängt med men från ett fint läge tillsammans med Widell åker han med. Betalar slutligen för 9 G.R.J.’s Wolverine som är mycket knepig men har de gånger han travat slutat i den främre träffen.

Analys Örebro GS75-5:

Ranking: A: 1. B: 7-10-8. B/C: 6-5-11-12. C: 3-4-2-9.

Spesanalys: 1 Hercules Boko har öppnat rappt från spår längre ut. Innerspåret är inte optimalt men jag tror ändå han kan hålla upp. Annars blir det nog 7 Hurricane Boshoeve till tät efter en bit, om inte Benzon hinner ta sig ut framför.

Loppanalys: Här tror jag att betrodde 1 Hercules Boko har en bra chans om ekipaget lyckas försvara tät. Femåringen höll bra från den positionen i Norge näst senast och sist blev det galopp och han fullföljde fullt godkänt efter det. Blir man av med ledningen blir det lurigare men med klaff kan det gå ändå.

7 Hurricane Boshoeve är knapp favorit i skrivande stund och gör debut för Ulf Stenströmer. Tysken har gått godkänt i hemlandet och senast i Danmark utmanade han Bergharns Enjoy Day den sista biten. Kapaciteten lär räcka långt i det här loppet och utan strul slutar ekipaget i striden.

10 Solkattens Chiron var lite sämre senast men samtidigt fick hästen en tung resa. Jepson tillbaka i vagnen är inget minus och tränaren låter uppåt.

Slutligen betalar jag för 8 Head for Home som har gjort några riktigt fina insatser. Utgångsläget är kasst men hittar Brandel ner i ett vettigt slagläge fäller ekipaget många över upploppet. Fyra streck totalt.

Analys Örebro GS75-6:

Ranking: A: 6. B: 12-13-11. B/C: 1-10-14. C: 9-15-5-8-7-3-4.

Spetsanalys: 6 Sato borde sitta i tät. Missar Håkan E från springspåret bör övriga släppa när frågan ställs.

Loppanalys: Här hittar jag omgångens bästa spik i 6 Sato. Den här fyraåringen är ruskigt läcker och även om det har varit lite problem efter den senaste starten tror jag att han bara vinner. Senast galopperade Gift Kronos-sonen med krafter kvar in på upploppet i ett V75 lopp och gången före vann han med dubbla galopper. Utgångsläget känns optimalt och även om kusken inte prickar från start kan jag inte se att någon bråkar om spets i andraskedet. Skulle det mot förmodan bli svar tror jag att han vinner även från dödens och spiken känns given.

För er som ändå vill gardera nämner jag B-hästarna. 12 Viking’s Topline är rejäl och vann från dödens senast. Spår fyra i volten är inte optimalt och det föreligger galopprisk.

Bortglömde 13 Jack Bowler har form och såg klart bra ut som fastlåst senast. 13 Djorkaeff Sisu är en V75-häst i grunden som återkommer efter vila. Lär behöva loppet men kommer min vinnare bort kan det gå ändå.

Analys Örebro GS75-7:

Ranking: A: 5-2-7-6. B: 9-1-8. B/C: 11. C: 12-3-4-10.

Spetsanalys: Flera startsnabba. Låter påställt med 2 Young Farmer och jag tror också att han kan hålla ut värsta hoten (5 och 6).

Loppanalys: Dagens bästa lopp avslutar och jag tycker att fyra hästar höjer sig över resten.

Tipset med viss tvekan till 5 Bålsta Palema som jag gillar men han har inte varit som bäst på slutet. Han verkar träna bra och vill hästen vinna tror jag att han gör det.

Rolig är 2 Young Farmer. Han galopperade bort sig i regidebuten senast men man verkade ändå nöjda. Normalt är hästen rapp iväg och det låter som att man vill köra i spets. Skulle Oskar få dämpa en bit kan det räcka hela vägen till låg procent.

7 Rafiki Fri avslutade som vanligt bra senast men nådde aldrig ikapp ledaren. Sexåringen gör ständigt fina insatser utan att få vinna då han är långsam från start och ofta får traska ute i spåren. Från bricka sju är det risk för liknande igen men skulle det stämma bättre kan segern komma.

Sista strecket till betrodda 6 Dream Lane som testades på Vincennes senast. Då var hon bara dålig trots en fin resa på innerspår. Man skyller den sämre insatsen på resan och innan det var hon stark vid två raka spetssegrar. Kommer Jepson till ledningen igen blir ekipaget svårslaget men det kan gå även med ryggresa.

Tipsredaktör: Mathias Blomquist

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Urlo dei Venti till PdA trots allt: "Känns väldigt bra"

Travtips

Lunch-draget Jägersro: Högre odds än förväntat

Travtips
tisdag 11.05, 28 januari
Tisdag, Jägersro Lopp: 1 Jägersro rattar lunchen och i lopp ett tycker jag att oddset på 2 Run And Repeat blev något högre än förväntat. Hästen gjorde debut i ny regi Lähdekorpi senast och såg klart bra ut i en fin avslutning. Bra läge och lopp i kroppen o...
Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 15.41, 27 januari

Färjestad 27 januari: Kalle på Trappa – still going strong

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.01, 27 januari

Lunchdraget Mantorp: Oskar flyger lågt

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
söndag 13.21, 26 januari

Bollnäs 26 januari: Blått, vitt och rött är färgerna

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Travtips
lördag 19.00, 25 januari

PdA speltips: Davidson hetaste namnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Travtips
fredag 15.45, 24 januari

Örebro 24 januari: Jepson är het – Igen

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
tisdag 14:56, 28 januari 2020

De franska hästarna dominerade fullständigt

STRÄNGNÄS: Regnet strilar ner i här hemma denna tisdag eftermiddag. Fortfarande ingen vinter i Mälardalen. Prix d’Amérique Jisses, vilket lopp det blev i söndags när Face Time Bourbon spurtvann årets upplaga av Frankrikes största lopp. Kort sammanfat...
Spelredaktör Björn Hammarström
Krönika
fredag 13:01, 10 maj 2019

Spelkrönika Åby 11/5: Jag spelar mot favoriten i Kungapokalen!

Åbytravet bjuder på topptävlingar den här lördagen med pokalloppen för de bästa fyraåringarna som given sportslig höjdpunkt. De två huvudloppen känns ganska så förutsägbara, men loppen runt dessa är betydligt mer öppna och spelvänliga och jag skulle faktis...
Spelredaktör Redaktionen Travnet

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson