Travnet
ANNONS
Travtips
(150100) Andersson Jimmy H sulky 1 (2) (1)

Jimmy H Andersson med en spännande häst efter uppehåll. Foto: Hanold, ALN

Östersund 12 februari: Jimmy servar oss bra info - och Sofia ska liras

Skribent

Publicerad kl 17.05, 12 februari 2021

av Ulf Nilsson

4 Östersund - Spelstopp 19.30

Spetsstriden:

Flera som kan öppna snabbt. En felfri och snabb 3 Coucher du Soleil bör tidigt vara placerad i tät


Loppanalys:

3 Coucher du Soleil är det svårt att gå emot i inledningen. Sedan om man ska spela till lågt odds är en annan sak. Hästen borde brakvinna felfri då han  duger i helt andra gäng. Senast blev det galopp och sedan en mycket strong upphämtning och man förstår att Eriksson verkligen hyllar sin häst som en kanon. Det gäller bara att han börjar fokusera på sitt jobb. Hästen tänkte jag mest på. Här tycker man att Peter kan köra på safety och sedan överta spets och vinna lätt men det kanske inte är så lätt. Given favorit på sin kapacitet. Men lågt odds. 1.55 får vara och jag hittade inget annat vettigt heller.

5 Absolut Big Red är inte alls så bra som favven men formen är god och senast gick han gott efter galopp. Galoppen berodde på en trång situation och sviker favven så är det vettig chans.

11 Casino de France var positiv senast och har åter Magnus upp.

12 Cobbys Yourah står halvdant placerad men avslutar fint och bör dyka upp i främre träffen.

Rank: 3-5-11-12


Spelförslag:

Jag står över spel.

5 Östersund - Spelstopp 19.52

Spetsstriden:

1 Gullviva är kvick och även 3 Höstboballerina. Kan nog ändå bli 6 Åsasindy till spets.


Loppanalys:

Fördel ston i detta kallblodslopp och kort distans. Tror ändå att hästarna tjugo meter bakom kan komma in i matchen och går på skräll från den fållan.

11 Karson blir mitt chansspel. Avslutade gott över samma distans som nu näst senast men senast var det något som störde honom. Tränaren har ingen riktigt bra förklaring mer än att det blev strulig och rörig inledning och hästen blev psykad av det och la ner rörelsen. Lite krystat kan det låta men Karson är klart fin i jobben och distansen är bra. Kan vinna och vi jobbar in Sofia Friléns styrning.

10 Napoleon gör det bra nästan jämnt men vinner inte så lättvindigt. Är behandlad efter senast och tränaren är nöjd. Hade hoppats på info på nytt huvudlag men icke.

9 Min LIlla Kompis har ett härligt namn och löper också bra. Fullt tänkbar.

1 Gullviva och 3 Höstboballerina är tidiga på startvolten. Gullviva är mycket gedigen och stabil och Höstboballerina vann i lite skum stil senast.

Rank: 11-10-9-1


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 11 Karson till oddset  14.00 hos Unibet.

6 Östersund - Spelstopp 20.14

Spetsstriden:

3 Xanthis de Roi kördes till spets och seger senast och det borde se liknande ut här. Där kom spets och loppanalysen i ett och samma stycke.


Loppanalys:

3 Xanthis de Roi gjorde debut för Wäjersten senast och Daniel lät ovanligt uppåt. Han hade bland annat känt på hästen i ett banjobb och var mäkta nöjd. Loppet blev rätt odramatiskt med tidig spets och seger. Lär inte vara sämre nu och det bör bli spets. Mycket bra chans till mycket lågt odds och Wäjerstens hästar brukar hålla stilen.

1 Axl Brown gillas och det är en rejäl sak. Har nu pustat och är tränarkörd. Lär inte hålla någon spets och behöver flyt.

7 Dugur grejade segern näst senast och senast blev det lite för tufft emot. Med klaff bör han greja en god placering.

10 Big Cactus Zet hade ett bra fjolår men nu är det årsdebuut från halvsvårt läge.

Rank: 3-1-7-10


Spelförslag:

Jag står över spel.

7 Östersund - Spelstopp 20.36

Spetsstriden:

Lite öppen spetsstrid. 2 Månodin A.M. har spetsat från spår två tidigare och det kan mycket väl bli tät här. 1 Moetiv och 6 Rönningsgutten har bättre spår


Loppanalys:

Persson har favoriten och bästa hästen i 15 Tekno Viking men det är ingen kamrat att lita på och galopprisken finns alltid där. Jag spelar på brasa. Hästen är lite ivrig av sig men också bra för ett lopp som detta. Kan vinna med tredje runt om sista varvet men,,,

Persson kör själv 2 Månodin A.M. och är tidig. Galopperade i rörigt och trångt läge senast och står nu tjugo meter bättre till mot Tekno Viking. Fullt bra tvåa bakom kapabel häst näst senast. Kan tänkas nå tidig tät och bör oavsett få fin resa. Bör duga fint.

8 Troll Prinsen är precis som favoriten kapabel men osäker och galoppen är aldrig långt borta. Farlig felfri.

9 Sundbo Komet vann trots jobbig resa senast och är inte alls borta.

Mitt spel blir skrällen 4 Obelix Gel som galopperade ett och halv varv från mål senast men kom tillbaka i mycket fin stil innan det blev ny galopp. Duktig två näst senast och felfri kan detta vara skrälldraget då hästen står fint till.  Ny kallblodschans för Sofia Frilén men andra ord och småroligt chansspel. Om man tycker att galopplystna hästar är småroliga spel vill säga.

Rank: 15-4-2-8


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 4 Obelix Rex till oddset  23.00 hos Unibet.

8 Östersund - Spelstopp 20.56

Spetsstriden:

1 Jockes Abbot bör spetsa.


Loppanalys:

1 Jockes Abbot kan mycket väl leda detta från start till mål men insatsen senast från spets var inget plusbetonat så det finns frågetecken. Kan vara förbättrad från senast men lite svårbdömd.

11 Donners AM är hårt betrodd och duger gott. Van och duktig i tuffare gäng och kan runda allt här men det pratas om öppet huvudlag och vanlig vagn och inte så påställd i mina öron.

2 Prince S.W. håller mycket fod form och kan överraska. Sparat i mål senast och bör få en fin resa. Inte alls borta och det kan vara ett chansspel.

7 Andre Agassi blir mitt spel. Jimmy H Andersson har gått i den gedigna Båth-skolan och Jimmy är duktig. Nu har an startat upp som proffstränare och vill säkert ha framgångar (kanske alla vill). Agassi är en klart bra häst i grunden men det har varit  en del problem. Jimmy berättar att hästen nu varit skadefri ett bra tag och ser jättefin ut. Tyvärr inget banjobb men hästen känner kanske än mer löpglädje då i kväll och kunnandet räcker långt. Jimmy har nog trimmat på den här fina hästen coh varken han eller jag blir förvånade om det räcker långt direkt även om det viktigaste är att hästen fungerar och kommer igång. Vi provar.

Rank: 7-1-11-2


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 7 Andre Agassi  till oddset  12.75 hos Unibet.

9 Östersund - Spelstopp 21.15

Spetsstriden:

1 Orvar Mollyn har spetsat de två senaste gångerna från spår ett och har god spetschans.


Loppanalys:

1 Orvar Mollyn höll bra från utvändigt ledaren senast och verkar klart på gång i sin nya regi. Kan leda detta från start till mål men dugliga hästar lurar framför allt tjugo bakom.

9 Vestpol Gladiator har tänt till väldeliga i ny regi och är vass med lopp på rulle. Senast blev det lite fel upplägg och hästen är nog lite löpningsberoende. Kan också vara att formen är vikande.

4 G.G. Ojjdo är ofta bra men vinner inte så ofta. Kan vara dags här. 6 Bonaldo är stark och bra. Höll duktigt senast.

Mitt spel är 11 Guli Roy som borde vinna lopp när som helst. Duktig tvåa bakom monstret Tekno Jerven näst senast och galopp i striden senast. Då efter ett rätt så tufft upplägg. Har springspår på tillägg och kan köras offensivt för att få fin position och sedan duga gott. Med säker kusk.

Rank: 11-1-9-4


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 11 Guli Roy  till oddset  4.25 hos Unibet.

 

Spelredaktör Ulf Nilsson [email protected]

Unibet trav fasta odds
ANNONS
Nästa artikel