Just nu:
10.40 Kallblod för hela slanten på Hagmyren
10.06 Trebol – nu uppe i 47 raka segrar
09.02 Gimpanzee lekte hem elfte raka segern
08.27 45 000 kronor i böter för Haapakangas
15.50 Tips Solvalla 25 juni: The Bald Eagle bästa liret
10.47 Semester – sedan Trotting Masters för Looking Superb
10.27 Storpublik lockades till Oviken
09.52 Nurmos och Heiskanen i Suur-Hollola
09.23 Hillary B.R. tog tolfte raka segern – på 1.09,9
08.44 VM-loppet för Aubrion du Gers och Bazire

Nu gör Propulsion comeback – startar i Guldbjörken

På lördag är Propulsion tillbaka. Det blir start i Guldbjörken på Umåker. Världsartisten gör sitt första lopp sedan Prix d’Amérique i vintras.

Tränaren Daniel Redén twittrade i förra veckan att man hade sikte mot Umåker med Propulsion och i den definitiva startlistan till Guldbjörken finns också superhästen med. För Propulsion blir det här den första starten sedan han slutade femma i Prix d’Amérique och en viktig värdemätare inför kommande matchning.

Guldbjörken är den tredje deltävlingen i Olympia-travet, vinnaren erhåller en plats, men Propulsion har sedan tidigare redan en sådan säker i loppet som körs två veckor senare samt i Elitloppet som följer ytterligare en månad framöver. På Umåker den här lördagen står bland andra Muscle Hustle för motståndet; han kommer närmast från ett fjärdepris i Dartster F:s lopp.

Också Berth Johanssons Memorial, med 200 000 kronor till femåringarna, avgörs på Umåker. Här gör Derby-trean Son of God årsdebut och ställs mot hästar som Milliondollar-rhyme, Transcendence och Hard Times.

Här är startlistorna:

Guldbjörken, 2140 auto

1 Elit Håleryd – Sandra Eriksson
2 Muscle Hustle – Robert Bergh
3 Eder Bob – Rikard N Skoglund
4 Special Promise – Magnus A Djuse
5 Propulsion – Örjan Kihlström
6 Kadett C.D. – Erik Adielsson
7 Rocky Winner – Peter Ingves
8 French Laundry – Ulf Ohlsson
9 Digital Ink – Dwight Pieters

Berth Johanssons Memorial, 2140 auto

1 Diamonds Lucky – Ove A Lindqvist
2 Hotshot Luca – Erik Adielsson
3 Transcendence – Robert Bergh
4 Special Major – Magnus A Djuse
5 Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
6 Hard Times – Per Linderoth
7 Weekend Fun – Rikard N Skoglund
8 Hesiod – Ulf Ohlsson
9 Son of God – Örjan Kihlström

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Övriga nyheter

Nyhet
tisdag 09:52, 25 juni

Nurmos och Heiskanen i Suur-Hollola

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 09:23, 25 juni

Hillary B.R. tog tolfte raka segern – på 1.09,9

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 08:44, 25 juni

VM-loppet för Aubrion du Gers och Bazire

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 08:21, 25 juni

Det skrällde i uttagningarna till Stosprintern

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
måndag 15:42, 24 juni

Jarlsberg nästa för Makethemark

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
måndag 15:17, 24 juni

Gocciadoros straff: 10 dagars avstängning

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
måndag 11:22, 24 juni

Nahar får sitt eget lopp på Bergsåker

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Tips Romme: ”Felfri Zätasekinen ger oss cash”

Tips Romme: ”Felfri Zätasekinen ger oss cash”

Romme. Lopp 4 – spelstopp 15.00

Spetsstriden: 2 Smirre Creek är mycket snabb ut men borde släppa här och gör det nog högst sannolikt till 6 Coogan.

Loppanalys: Daniel Redén har en spännande jänkare i 6 Coogan som säkert har en hel del pengar att hämta under säsongen. Hästen hann med ett par starter hos tränaren i höstas och visade direkt att det finns mycket kapacitet; Coogan vann tre av fyra lopp för Redén. Det här är förvisso årsdebut, första starten på drygt fyra månader och hästen är knappast i toppform, å andra sidan känns motståndet ganska billigt. Coogan har visat sig kvick iväg bakom bilen och det troliga scenariot är att han blir släppt till ledningen tidigt och sedan har en enkel match. Känns som straffspark med svajig målvakt.

5 Sir Henry P. Hill är den enda realistiska motståndaren. En för klassen kapabel travare när humöret är med. Han har varit ute i två försök av Bronsdivisionen på sistone; fast med krafter näst senast men orkade inte till slut efter att ha lett anfallet senast. Kan plocka av skorna nu, vilket lär föra honom framåt men det krävs nog en dålig dag för Coogan för att man ska kunna utmana.

Spelförslag: Det ser ut som en toppchans för Coogan men oddsen är små, varför jag avstår spel.

Romme. Lopp 5 – spelstopp 15.22

Spetsstriden: 6 Varg Eld är snabbast och spetsar nog initialt men lär vilja ha rygg och det får han troligen i 4 Orvar Mollyn.

Loppanalys: Kallblodsrace som ser upplagt ut för 4 Orvar Mollyn sedan Rappnor blivit struken. Orvar Mollyn har visat stor kapacitet när det stämt för honom, vilket det gjorde i höstas när han tog ett par överlägsna segrar. Senast gjorde han comeback efter fem månaders uppehåll och såg riktigt fin ut direkt; övertog spets och bara länsade ifrån genom sista sväng. En stark årsdebut, med andra ord. Orvar Mollyn brukar i regel köras offensivt och lär högst troligt kliva till ledningen tidigt här. Då det pappret absolut tuffaste motståndet i form av Rappnor fått lämna återbud, ser Orvar Mollyn ut att bli mycket svårfångad här.

Det känns rätt öppet om platserna bakom. 6 Varg Eld ser ut att kunna få rygg ledaren, men har inte alls visat formen i senaste starterna. Det samma gäller för 10 H.E.C. Balderina som besitter kapacitet när hon är på humör. 8 Rasmus Karma är dock en häst som visat färsk form, han kommer från en rejäl insats senast och hittar man ned i banan och en fin position här, borde det var god chans att bli tvåa, trea.

Spelförslag: Orvar Mollyn blir svårslagen men oddsen är därefter. Jag testar att spela plats på 8 Rasmus Karma till oddset 2.40 hos Unibet.

Romme. Lopp 6 – spelstopp 15.44

Spetsstriden: 2 Shyvana är snabb iväg men vill nog släppa. 5 Ace to Play högst trolig att överta.

Loppanalys: 5 Ace to Play har hittat stilen på riktigt bra sätt och följde upp debutsegern näst senast med en ny viktoria efter det. För två starter sedan vann fyraåringen lätt från spets och såg än bättre ut senast då han säkert jobbade ned ledaren från dödens i jämnt tempo. Hästen verkar fungera bra på barfotabalans och borde ha bra möjligheter att antingen ta spets av egen kraft eller bli släppt dit tidigt nu. Det mesta talar för tredje raka.

8 Västerbo Call You har visat farter som gör honom till en motkandidat här. Tog två raka tidigt på året på rejält sätt, men har efter det visat en del galopper vilket som alltid sätter lite frågetecken. Men om vi utgår från att valacken är vid god vigör igen, kan han utmana, även från dödens.

10 Västerbo Quriosa har två segrar på fyra starter i år och håller hygglig kapacitet för klassen. Har varit struken efter senast, men tongångarna är ändå positiva från stallet. Läget behöver inte vara det sämsta om det blir lite fart på loppet.

2 Shyvana var förvisso ute i ett billigt gäng senast, men såg riktigt pigg ut när hon vann lätt från spets och såg ut att ha en del sparat. Är kvick från start och om jag läser loppet rätt blir det rygg på Ace to Play här. Kan räcka.

Spelförslag: Så som 5 Ace to Play sett ut i de två senaste starterna borde det var mycket bra chans igen. Jag spelar vinnare till oddset 1.85 hos Unibet.

Romme. Lopp 7 – spelstopp 16.06

Spetsstriden: Kan bli så att 1 Amore Mio L.L. håller upp från innern, men jag lutar åt att 5 Zätasekinen eller 6 Conrads Janne tar taktpinnen.

Loppanalys: Svårlöst lopp för låg klass där jag tycker att 5 Zätasekinen är mest intressant. Seger fattas ännu på fyra starter men den borde sitta där när som helst. Efter att ha gjort två stabila insatser som tvåa i årets två första starter stod Zätasekinen för en svettig insats senast på Bergsåker. Valacken lade bort väldigt mycket mark i en tidig galopp men gick riktigt starkt i upphämtningen, slutade fyra och visade 1.14 sista 1200. En insats i paritet med det nu, fast felfri då, borde räcka väldigt långt.

6 Conrads Janne har inte fått det att stämma resultat-mässigt så här långt i karriären, men det är bevisligen en häst med en hel del fart i sig när han behagar gå felfritt. För två starter sedan såg han laddad ut på frammarsch och hade slagits om segern om inte hästen snurrat ihop benen i sista sväng. Senast var han ute mot bra motstånd på Solvalla och höll bra på förhållandevis goda 1.16 full distans. Håller hästen sig i trav, och kanske rentav går mot täten, kan han bli en svår nöt att knäcka.

11 Allez Allez har börjat sin karriär bra i sina två första starter, där han fått trava i dödens mestadels båda gångerna. Gick underkant 1.16 sista varvet från den positionen senast och det bör räcka en bit även här.

Spelförslag: Tycker att 5 Zätasekinen är ett kul bud här och spelar vinnare till oddset 6.50 hos Unibet.

Romme. Lopp 8 – spelstopp 16.28

Spetsstriden: 1 Good Beer lär hålla upp ledningen och köra där om inte favoriten kommer fram direkt.

Loppanalys: Treåringsrace där 6 Dontloosememate känns som ett eller två huvuden högre än sitt motstånd. Jim Oscarsson har en spännande sort i Bold Eagle-sonen som tog två raka segrar från spets i riktigt fin stil som inledning av karriären innan han senast provade mot några av kullens bästa i MTU på Solvalla förra helgen. Hästen gick klart godkänt som femma efter en invändig resa där löftet Fort Knox vann efter 10,5 sista 500. I ett litet fält som detta spelar tillägget nog mindre roll och det här borde han nog vinna.

Spelförslag: Väljer att avstå spel här.

Romme. Lopp 9 – spelstopp 16.48

Spetsstriden: Inga riktiga raketer i loppet varför 4 Queen Adele borde ha bra chans att riva åt sig täten, utmanas kanske främst av 5 Cosy Lazy Louse.

Loppanalys: Sedan den givna förhandsfavoriten Västero Jolene strukits på förmiddagen överlämnas favoritrollen åt 4 Queen Adele. Hon var riktigt läcker vid senaste segern, Mantorp i februari, där hon gick 14,8/800 i spåren och avgjorde helt ohotad. Har inte haft flytet med sig på sistone då hon gått i dödens de båda senaste, men skött sig fullt godkänt. Nu åker skorna av vilket säkert ger hästen en extra kick och hon kan bli tuff att slå, särskilt som det nog kan bli spets här.

8 Ailihphilia var förbättrad senast när hon på Solvalla övertog ledningen, fick lugna ned farten och sedan gick undan till lätt seger. Det såg positivt ut, men läget nu sätter ned chanserna.

6 Hundredprocent Up har ingen jättekul rad och bara en seger på sina tolv starter men det finns mycket fart i Coktail Jet-dottern och det kan vara uppåtform nu. Ulf Ohlsson upp den här gången och hon är loppets luring.

Spelförslag: Det ser ut som en mycket bra uppgift för 4 Queen Adele som borde bli svårfångad från spets. Jag spelar vinnare till oddset 1.80 hos Unibet.

Romme. Lopp 10 – spelstopp 17.08

Spetsstriden: Flera startsnabba här där alla de fem innersta visat att de kan öppna, favorit på spets är ändå 2 Qiao Q.L.

Loppanalys: Mycket lär avgöra i starten här då samtliga de innersta hästarna är riktigt kvicka från början och säkert är intresserad av så bra position som möjligt över kort distans. Jag väljer ändå att gå på 2 Qiao Q.L. som får gälla som spetsfavorit, hon har visat sig mycket effektiv från den positionen. Gjorde bort sig med startgunga senast (i volt) men har sett vass ut vid de två segrarna före det. Vann ett försök i Diamantstoet nästa senast efter att ha travat 12,5 sista varvet i spets och något liknande nu och övriga får det jobbigt. Jag baserar tipset på att Qiao Q.L. i kraft av bästa läget håller upp ledningen, i annat fall är det en mer öppen affär.

6 Fast Moving Cash är högaktuell som främste utmanare. Ett fint sto efter Ready Cash med en hög potential, vilket hon visade när hon avgjorde lätt från kön näst senast. I den senaste starten var hon ute i ett tuffare gäng och orkade inte hela vägen till mål, utan att vara dålig. Haft ett par veckors uppehåll nu, men Redén-hästar brukar gå bra direkt efter vila. Om fallet blir sådant att det blir rejäl körning från början och Qiao Q.L. får öppna för tufft, är Fast Moving Cash först på tur för seger.

9 Bizzi Blizz bör också tas med i beräkningarna. Tog ett par övertygande segrar från spets förra året, kan inte utnyttja sin startsnabbhet den här gången, men har i sina senaste starter visat att hon kan röra på sig snabbt även bakifrån. Kräver förstås tempo igen, men det kan det som sagt bli.

Spelförslag: Om man räknar med att 2 Qiao Q.L. håller ledningen måste hon ha en bra segerchans. Jag spelar vinnare till oddset 4.25 hos Unibet.

Samtliga spelförslag:

Lopp 5: plats 8 Rasmus Karma till 2.40
Lopp 6: vinnare 5 Ace to Play till 1.85
Lopp 7: vinnare 5 Zätasekinen till 6.50
Lopp 9: vinnare 4 Queen Adele till 1.80
Lopp 10: vinnare 2 Qiao Q.L. till 4.25

Oddsen är hämtade från Unibet vid publicering av tipsen och kan komma att ändras.

Spelredaktör: Daniel Olsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Day or Night In tillbaka - klar för Olympiatravet
Nästa nyhet
Day or Night In tillbaka – klar för Olympiatravet

Day or Night In tillbaka – klar för Olympiatravet

För ett år sedan tog sig Day or Night In till Olympiatravet i L.C. Peterson-Broddas Minne, varför inte göra repris? Sjuåringen visade att formen sitter där igen och kunde vinna komfortabelt före sin stallkamrat Cyber Lane på Jägersro.

Cyber Lane var hårt betrodd när han gjorde årsdebut på Jägersro under lördagen – men det var stallkompisen Day or Night In som stal showen och bärgade segern i den andra deltävlingen inför Olympiatravet om tre veckor. Efter en mindre framgångsrik vinter i Frankrike, är sjuåringen nu tillbaka i toppform.

Peter Untersteiner hittade rygg ledande Racing Mange med Day or Night In. Därifrån skulle det lösa sig helt perfekt. Ledaren fick efter 700 meter Rajesh Face utvändigt om sig och såg därifrån till att hålla tempot uppe. Samtidigt som Rajesh Face gick över i galopp i sista sväng passade Racing Mange på att sticka. Därmed öppnade sig sesam för Day or Night In som säkert kopplade greppet. Cyber Lane fanns dock kvar – och avslutade riktigt starkt. Men Day or Night In höll säkert undan i en tät slutkamp för att gå över linjen på 1.11,4a/2140 meter. En seger värd 200 000 kronor.

– Jag har en son som tränar fram så bra hästar, det var en fröjd att få köra hästen. Vi hade tur att det blev ett sådant tempo på mellanvarvet, det blev serverat. Jag visste inte hur mycket Johan hade i Cyber Lane men det kändes bra, sa Peter Untersteiner efter segern.

Mäktig årsdebut av Campo Bahia

Att Conrad Lugauer har ett jätteämne i Campo Bahia råder det inga tvivel om. Fyraåringen gjorde i Derby Trial sin första start sedan silvret i Kriteriet i höstas och hade stor uppvisning – även om det från början såg riktigt mörkt ut.

Campo Bahia hade precis kommit till spets när han plötsligt rullade över i galopp. Storfavoriten miste mycket mark, men Lugauer gav inte slaget förlorat. Med varvet kvar återkom han först i andraspår och satte rejäl press in på sista bortre. 600 kvar hade Campo Bahia tagit över – och slog knock på övriga. Publiken tog upp ovationerna medan kulltoppen länsade undan till överlägsen seger. Efter 1.10 sista varvet kom Campo Bahia i mål på 1.13,5a/2640 meter. Kunga-pokalen är närmaste målet.

– Jag blev lite chockad, men han ställde sig fort och sedan gick det sakta en bit. Jag är väldigt stolt över hur han gick efter galoppen. Hästen är fortfarande inte färdig, lite valpig, men det är en topphäst. Jag hoppas att han håller sig fräsch, sa Conrad Lugauer.

Duktig knall av Dallas

Blixten slog ned i Klass 2 – i form av jätterenset Dallas. Den av Tommy Strandqvist tränade fyraåringen förvånade de flesta spelarna när han bärgade segern, under-stödd av Markus Niklasson. Efter en resa i andra utvändigt kämpade Dallas ned länge ledande tappre It’s Time till seger på målfoto. Klockan visade på fina 1.12,4a/1640 meter. Här försvann favoriten Adde S.H. i en galopp redan i starten.

Procolate visade klassen

Hemmaseger i stoloppet genom Lars I Nilssons Procolate. Christoffer Eriksson satt vid spakarna och körde resolut till tät Prodigious-dottern efter 600 meter. Efter ett ryck in mot den sista kurvan behövde motståndarna inte göra sig besvär i segerdiskussionen. Hästens tredje seger för året kom på 1.14,2 full distans.

Juulemanden i maratonloppet

Klass 1 kördes över maratondistans, något som visade sig vara Victory Islands likör. För sin tränare, danske nestorn Steen Juul, blev det en säker seger. Den italienskfödde valacken klev fram till ledningen efter 800 meter och stannade där till mål. Panamera gick en fin avslutning, men kunde inte hota Victory Island som klockades till 1.14,3a/3140 meter.

Lugauer igen – Harran Boko grym

Conrad Lugauer har hästarna i knallform och dagens andra seger kom i Bronsdivisionen. Harran Boko orsakade en omstart, men kunde ändå gå till ledningen i den giltiga starten. Därifrån hade Maharajah-sonen en ren soloföreställning. Harran Boko stack in i sista sväng och vann överlägset på 1.12,2a/2140.

Där satt den, Baron Gift

Baron Gift fajtas på i Silverdivisionen och nu kom en efterlängtad viktoria. Rickard Svanstedt såg till att nyttja innerspåret bakom bilen på bästa sätt och höll upp ledningen. Ingen skulle komma särskilt nära sexåringen den här dagen – Baron Gift brisade bara undan över upploppet på strålande sätt till segern på 1.12,1a full väg.

(Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Face Time Bourbon hade ny show på Vincennes
Nästa nyhet
Face Time Bourbon hade ny show på Vincennes

Face Time Bourbon hade ny show på Vincennes

Face Time Bourbon ser oslagbar ut inför stundande Critérium des 4 Ans. I lördagens Prix Phaéton på Vincennes mosade fyraåringen motståndet på snygg segertid.

Med elva segrar på tretton starter, före lördagens lopp, är Face Time Bourbon den fyraåriga kullens gigant i Frankrike. I Prix Phaéton kom karriärens tolfte seger när Sébastien Guaratos jätteämne övertygade stort för Eric Raffin, som här ersatte ordinarie körsven Björn Goop.

Face Time Bourbon gick iväg till ledningen direkt kort efter start och gjorde i spets helt sitt eget lopp. Efter att ha avverkat första 675 meterna på 10,6 fortsatte den flyfotade Ready Cash-sonen att hålla farten uppe. Genom sista sväng tackade favoriten för sällskapet och forsade undan med flera längder till godo. Segertiden stannade vid utmärkta 1.11,0 över 2175 meter. Den här segern var värd 45 000 euro.

Hjälteinsats av Coach Franbleu

Norske PdA-tvåan Looking Superb var klar favorit i Prix du Tréport men fick se sig besegrad av Franck Leblanc-tränade Coach Franbleu som stod för en alldeles lysande prestation. Med Yoann Lebourgeois i sulkyn stack Coach Franbleu iväg med ett femtiotal meter och noterade 1700 meter efter 10,8. Krafterna tröt, förklarligt, över upploppet och Looking Superb störtdök invändigt medan Tessy d’Eté anföll utvändigt. Coach Franbleu höll dock undan – på 1.12,2/2700. Första-priset var 33 750 euro.

Clegs des Champs bäst igen

Prix Théophile Lallouet såg några av de bästa under sadel göra upp där montémonstret Arlington Dream såg ut att gå mot segern vid upploppets början då han kopplat ett litet grepp om Boss du Meleuc. Men bakifrån anföll Cleg des Champs, som när det väl kom till kritan, avgjorde väldigt lätt den sista biten. 1.12,2/2700 blev segertiden för den formstarke valacken tränad av Thierry Raffegeau. 45 000 euro tjänade vinnaren.

Här kan du se Face Time Bourbons seger.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Lome Brage glänste vid seger i Jacob Meyers
Nästa nyhet
Lome Brage glänste vid seger i Jacob Meyers

Lome Brage glänste vid seger i Jacob Meyers

Lome Brage var redo direkt. Förra årets vinnare i Elit-kampen visade sig smått överlägsen när han tog hem bucklan i anrika Jacob Meyers Pokallopp på Bjerke.

Lome Brage gjorde första starten sedan november när han under lördagens tävlingar på Bjerke gav sig ut i kallblods-klassikern Jacob Meyers med 200 000 norska kronor till vinnaren. Urustad med Erlend Rennesvik i vagnen, blev det spel mot ett mål för tolvåringen som visade att han slåss i eliten även i år.

Lome Brage blixtrade till ledningen och var sedan aldrig i segerfara. Jan-Olov Persson-tränade Tekno Eld kröp efter en bit ned i ryggen, men förmådde inte haka på när Lome Brage tryckte gasen i botten i sista sväng. Stålstoet Ulsrud Tea gick en bra spurt i spåren, men mot ledaren fanns föga att göra. Lome Brage kom i mål på 1.23,1/2140 meter med flera längder ned till motståndet.

Tangen Trygg i Kongens Pokal

Tangen Trygg slog ett koppel JOP-hästar i Gävle nyligen och i H.M. Kongens Pokal slog fyraåringen till på nytt. För sin tränare Jan Roar Mjölneröd ledde han loppet från start till mål på segertiden 1.24,8a över 2100 meter och tjänade på det 200 000 norska kronor. Favoriten, tvåan i Kriteriet i fjol, Rappstjernen återkom urstarkt efter galopp för att bli tvåa.

Gretzky B.R. övertygade i årsdebuten

Spets och slut i härlig stil blev det också för den norske Derby-vinnaren Gretzky B.R. som med Magnus Teien Gundersen i jollen begick årsdebut i Kai Eriksens Minnes-lopp. Femåringen stack till spets in mot första sväng och var därefter helt ohotad. Vinnaren tjänade 70 000 norska kronor efter att ha passerat mål på 1.13,8a/2100.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Oslo GP men inte Elitloppet för Perfect Spirit

Travtips

Tips Solvalla 25 juni: The Bald Eagle bästa liret

Travtips
tisdag 15.50, 25 juni
Solvalla heter kvällens bana och jag friskar på med ett gäng vinnarspel. The Bald Eagle heter en av hästarna som får min röst och denne kommer från en övertygande seger senast. Alla mina spel har för övrigt visat fin form och det är ofta en värdefull detal...
Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 15.43, 24 juni

Tips Halmstad 24 juni: Zeta Wise As ett kul chansspel

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
lördag 13.11, 22 juni

Tips Kalmar 23 juni: Pastore Bob leder runt om

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
lördag 13.04, 22 juni

Tips Rättvik 22 juni: Läge för Forfantone Am

Spelredaktör Daniel Olsson
Travtips
torsdag 16.02, 20 juni

Tips Dannero 20 juni: Midsommarförfest med Oskar J och Klack Nova

Spelredaktör Ulf Nilsson
Krönika
Spelkrönika Berglund
onsdag 15.03, 19 juni

Tips Solvalla 19 juni – Så här ska det se ut och tack och hej för mig!

Spelredaktör Daniel Berglund

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 14:47, 20 juni 2019

En alldeles fantastisk tävlingskväll

STRÄNGNÄS: Vilken makalös fin tävlingskväll det var på Solvalla i går kväll. Inte ofta jag besöker Solvalla en tävlingsdag numera. Dock blev det ett undantag igår. Det ångrar jag inte. Vilka tävlingsdjur. Främst måste man framhålla hästarna. Vilka djur som...
Spelredaktör Björn Hammarström
Krönika
Spelkrönika Berglund
onsdag 15:03, 19 juni 2019

Tips Solvalla 19 juni – Så här ska det se ut och tack och hej för mig!

Så här ska det se ut! Åtta lopp av bra klass och Solvalla som kör tävlingarna på egen hand. Jag gillar expresstravet med saxade tävlingar som spelprodukt och framför en dator eller TV passar det utmärkt, men på banan är det ett iskallt koncept. Solvallas t...
Spelredaktör Daniel Berglund
Krönika
fredag 13:01, 10 maj 2019

Spelkrönika Åby 11/5: Jag spelar mot favoriten i Kungapokalen!

Åbytravet bjuder på topptävlingar den här lördagen med pokalloppen för de bästa fyraåringarna som given sportslig höjdpunkt. De två huvudloppen känns ganska så förutsägbara, men loppen runt dessa är betydligt mer öppna och spelvänliga och jag skulle faktis...
Spelredaktör Daniel Berglund

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Spelkrönika Berglund
Daniel Olsson
Ulf Nilsson