Travnet
ANNONS
Travtips
(152313) Anders Eriksson tumme (1)

Anders Eriksson inleder på Mantorp. Foto: Martin Langels, ALN

Mantorp 19 april: Anders pärla inleder

Skribent

Publicerad kl 17.06, 19 april 2021

av Ulf Nilsson

4 Mantorp - Spelstopp 19.30

Spetsstriden:

Spetsstriden har vi i alla fall full koll på. 1 Boke Palema trummar på.


Loppanalys:

Anders Eriksson med nio hästar på listan har ett par fina hästar. Här tror jag det kan bli seger då 5 Jewel River visar gott gry för sin låga klass. Senast blev det galopp bakom bilen och nu är det snävt spår i volten. Hon har trampat iväg från spår fem i volten tidigare och bör gå iväg och felfri ska det vara vettig chans här. Hon avslutade fullt bra näst senast och var duktig och rejäl vid segrarna före det.

3 Mas Credit har löpt bra och senast höll han farten positivt efter att ha fått lite mangel på sig i spets. Vann från tidig tät näst senast och är tidig här.

1 Boke Palema är det svårt att veta dagsstatus på och senast stämde det inte så bra med aktionen men det låter vettigt från Linus utan att han lovar något och hästen kan leda detta runt om.

2 Mäster Sauron gick bra för Rikard senast han körde men det är lite tunt med riktiga lopp i kroppen.

Rank: 5-3-1-2


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 5 Jewel River till oddset  2.75 hos Unibet.

5 Mantorp - Spelstopp 19.52

Spetsstriden:

Många snabba med bra startspår och visst kan det bli bra fart första biten. 1 Bradbee öppnar raskt och trivs i tät men det kan bli tufft att hålla spets. 2 Fiona Pavlova kan vara kvickat av alla och sedan får vi se hur upplägget blir. Öppen spetsstrid.


Loppanalys:

1 Bradbee trivs i tät och är given från ledningen men insatsen senast var inte vass och det är dessutom risk att hästen blir av med ledningen bland flera startsnabba utifrån.

4 Lancelot Laday och 6 Teton Game of War skulle också gynnas om de blev spets och chansen finns.

Jag tror på hård körning från början och det gynnar mitt spel 10 S.G. Kingstone som höll tappert efter en tuff resa näst senast. Var fick Örjan de krafterna ifrån? Fullt bra avslutning även senast och hästen blir farlig med rätt ryggresa här.

9 Goodlooking Pepper är anmäld barfota runt om och med  bike och det är spännande. 7 Con Te Partiro fick det inte att stämma senast men kunnandet finns där.

Rank: 10-1-4-5


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 10 S.G. Kingstone  till oddset  4.85 hos Unibet.

6 Mantorp - Spelstopp 20.14

Spetsstriden:

1 Takata brukar kunna spetsa från öppna spår. 3 Flexible Launcher lär laddas för tät.


Loppanalys:

1 Takata och 3 Flexible Launcher står båda fint till och den som spetsar har fördel av dessa två.

Jag tror att det par tilläggshästar kan vara för tuffa och jag går på Berghs 7 Pinto Bob som återkommer efter en Frankriketur. Gjorde något rätt bra lopp där och kunnandet räcker långt i ett lopp som detta. Är rätt rejäl av sig då formen sitter där och jag spelar i lämplig omgivning.

8 Hierro Boko avslutade rappt näst senast och  nu är det barfota runt om som då. Var lite segrare senast men barfota kan hjälpa till och vi har ett givet bud.

Rank: 7-8-3-1


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 7 Pinto Bob till oddset  2.25 hos Unibet.

7 Mantorp - Spelstopp 20.36

Spetsstriden:

Bildebut är det för favoriten 3 Bandit Frontline. 1 Midsomermere kan öppna rätt bra men det kan bli tufft att svara ut 5 Espri Launcher.


Loppanalys:

3 Bandit Frontline är rejäl och har fina förutsättningar här. Senast blev det galopp men upphämtningen var klart strong och den här hästen tuffar på bra hela vägen hem. Höll bra som tränarkörd näst senast och nu med Uffe blir det fart på grejorna. Nytt med bilstart men det bör fungera bra och chansen är god. Till lågt odds och jag står över.

1 Midsomermere är tidig från tät men det kan bli svårt att spetsa. Bör hur som helst få en fin resa. Vann från spets senast.

7 Listas Psycho galopperade under att attack senast. Är lte småsvår av sig men kan duga en bit felfri.

5 Espri Launcher kan vara småspännande från spets men bör nog få bestämma en bit.

Rank: 3-1-7-5


Spelförslag:

Jag står över spel här.

8 Mantorp - Spelstopp 20.56

Spetsstriden:

4 Opalis eller 6 Miss Silver bör tidigt vara i tät. Bike på Miss Silver och hon kan bli rapp och nå tät.


Loppanalys:

8 Love No Pain bör vara bäst och jag tror på seger trots jobbigt läge. Hon är rejäl och spurtar starkt. Spurtade rejält men hann inte fram för tre starter sedan och vann lätt därefter. Galopperade dubbelt senast men första galoppen var i trångt läge och det är möjligt att barfotan gjorde att det blev ny galopp. Nu är det skorna på och det känns bra och jag tror Soronen kan lotsa in henne i god till seger.

6 Miss Silver är anmäld med bike och det är intressant. Lopp i kroppen har hon och hon avslutade fullt bra senast.

4 Opalis är också bra för att lopp som detta och tidig. Kan bli spets men det var ingen toppinsats senast. Nu var hon brunstig den dagen och fick ingen optimal resa så visst kan hon vara bättre ikväll.

10 Asa Ready To Glide avslutade bra senast och kan spurta ner de flesta här. Bör vinna lopp snart,

Rank: 8-6-4-10


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 8 Love No Pain  till oddset 4.00 hos Unibet.

9 Mantorp - Spelstopp 21.15

Spetsstriden:

2 Carotene brukar öppna kvickt och är spetsfavorit och sedan får vi se hur upplägget blir.


Loppanalys:

1 Mandela Zon gillas och detta är en fin sort som även tävlar på bra sätt. Senast togs välförtjänt seger och formen är bra. Duger gott men läget kan ställa till det då det blir tufft att spetsa.

7 Dream Creation är en annan häst med fint kunnande och nu är det lopp i kroppen. Avslutade fullt bra senast och lär vara vassare nu. Givet bud och jag går på denne.

6 Omega Superstar är tidig felfri men det blir ofta galopp och strul. 2 Carotene vann senast och öppnar kvickt. Kan duga om stilen och humöret är med honom.

3 M.T. Magic Dream vann i något billigare lopp senast.

Rank: 7-1-6-2


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 7 Dream Creation till oddset 3.35 hos Unibet.


Spelredaktör Ulf Nilsson [email protected]

Unibet trav fasta oddsMantorp trav tips
ANNONS
Nästa artikel