Travnet
ANNONS
Travtips
(145835) lunchdraget bild_Näckstrand

Foto: Jonathan Näckstrand, Bildbyrån

Lunch-draget Gävle: Skönt odds på en skräll

Skribent

Publicerad kl 12.21, 23 april 2021

av Ulf Nilsson

Fredag Gävle Lopp: 7

"Lopparkivet tog helg i förmiddags och lite svårjobbat blev det men här är vi nu. Intressanta lopp på Gävle och flera tänkbara bud men mitt drag får bli lite av det fränare slaget. Jag gillade verkligen intrycket på Jimmys nyförvärv 8 Eightdaysaweek vid segern senast och inbillar mig att hästen ska duga fint även här med lopp i kroppen. Läget är som det är men vi får också ett trivsamt odds och jag hoppas det löser sig. 14 gånger degen sitter fint som ett chanslir.

Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 8 Eightdaysaweek  till oddset 14.00 hos Unibet.

 

Spelredaktör Ulf Nilsson [email protected]

Unibet trav fasta odds
ANNONS
Nästa artikel