Lunch-draget Eskilstuna: Min dyra flamma Annie

Tisdag Eskilstuna Lopp: 2

Hon är dyr i drift!!  14 Annie Flame i lopp två får en chans till. Jag hade nästa hoppats på ett lägre odds på henne i dag så att jag fick chansen att stå över henne från bricka 14 och i stället chansspela 11 Dexter Brick (mycket bättre än raden visar) i lopp tre men till 6.00 ger jag henne en chans till. Oddset sänktes snabbt till sex gånger och det är väl som Markus Svedberg sa till mig i morse. Ni är rätt många i Annie-klubben nu. Många har fått upp ögonen för henne då hon suttit fast i flertalet starter alternativt har galopperat. Markus är fortsatt nöjd med henne men lovar inget från detta läge. Draghjälp på sista bortre vore önskvärt och nog tusan ska hon duga i det här gänget. Jag kan inte släppa henne nu och provar igen.

Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 14 Annie Flame  till oddset 6.00 hos Unibet.

 


Spelredaktör
Ulf Nilsson
ulf.nilsson@travnet.se

Spel från unibet

Tidigare travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson