Just nu:
10.40 Kallblod för hela slanten på Hagmyren
10.06 Trebol – nu uppe i 47 raka segrar
09.02 Gimpanzee lekte hem elfte raka segern
08.27 45 000 kronor i böter för Haapakangas
15.50 Tips Solvalla 25 juni: The Bald Eagle bästa liret
10.47 Semester – sedan Trotting Masters för Looking Superb
10.27 Storpublik lockades till Oviken
09.52 Nurmos och Heiskanen i Suur-Hollola
09.23 Hillary B.R. tog tolfte raka segern – på 1.09,9
08.44 VM-loppet för Aubrion du Gers och Bazire

När klassiska kuskmatchen Björnkampen körs den 18 juli – gästar Jos Verbeeck. Belgaren kommer till Bodentravet.

Björnkampen är en anrik årlig kuskmatch på Bodentravet. Tävlingsdagen brukar samla några av landets främsta tvåbenta artister. I år avgörs tävlingen den 18 juli.

Jos med Un Mec d'Héripré i Elitloppet. Foto: ALN

Till årets Björnkampen har Boden gjort klart med en riktigt celeber gäst. Det är den belgiska toppdrivern Jos Verbeeck som kommer ända till Norr-botten.

– Det blir ett riktigt dragplåster, Verbeeck är ju en mytomspunnen legend och jag tror många vill se honom live. Det är ofattbart stort att han kommer till Boden, säger David Zimmer, verksamhetsansvarig på Norrtrav, till Norrbottens-Kuriren.

59-årige Jos Verbeeck har bland annat fyra segrar i Prix d’Amérique och två i Elitloppet på sin digra meritlista. I Björnkampen kommer han ställas mot bland andra Erik Adielsson, Jorma Kontio, Ulf Ohlsson och Torbjörn Jansson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Övriga nyheter

Nyhet
tisdag 09:52, 25 juni

Nurmos och Heiskanen i Suur-Hollola

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 09:23, 25 juni

Hillary B.R. tog tolfte raka segern – på 1.09,9

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 08:44, 25 juni

VM-loppet för Aubrion du Gers och Bazire

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
tisdag 08:21, 25 juni

Det skrällde i uttagningarna till Stosprintern

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
måndag 15:42, 24 juni

Jarlsberg nästa för Makethemark

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
måndag 15:17, 24 juni

Gocciadoros straff: 10 dagars avstängning

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
måndag 11:22, 24 juni

Nahar får sitt eget lopp på Bergsåker

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Magic Tonight sjuk: ”Har inga krav på honom”

Magic Tonight sjuk: ”Har inga krav på honom”

Kung i Elitloppet i fjol – men ingen seger sedan dess. Tränaren Roger Walmann berättar att Magic Tonight lider av överträningssymtom.

Förra året vann Magic Tonight försök och final i Elitloppet. Därefter provade man ett antal starter i Nordamerika, men framgångarna uteblev helt.

I centrum efter Elitloppet i fjol. Foto: ALN

I år har sjuåringen gjort fem starter. I onsdags slutade han tvåa från ledningen bakom Västerbo HighFlyer på Fornaboda. Det var hästens bästa insats under året.

Tränaren Roger Walmann berättar nu om orsaken. Magic Tonight lider av så kallat övertränings-symtom, en kronisk sjukdom.

– Jag har inga krav på honom alls. Veterinären säger att han aldrig kommer att bli fri från det här. Det enda jag hoppas på är att han kan repa sig och bli bättre och bättre, vilket jag tycker att han redan har lyckats med sedan USA, säger han till travronden.se och tillägger:

Roger och Magic. Foto: ALN

– Men han kommer aldrig att bli lika bra som när han vann Elitloppet i fjol.

Magic Tonight har vunnit 20 av sina 64 starter och tjänat 9,6 miljoner kronor. Men numera tar man ett lopp i sänder med hästen.

– När hästen har den här sjukdomen så är det ännu viktigare att diskutera varje vecka vad som är bäst och om det är aktuellt med någon start. Sådana svar kan man inte ge direkt efter loppen, säger Walmann till travronden.se.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Arvika
Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Arvika

Fredag: V64-tips till Arvika

Omgången: Trevlig travkväll på den värmländska pärlan Arvikatravet förgyller V64-kvällen. Omgången känns väl lagom svårlöst där jag tycker mig hittat en riktigt fin spik att avrunda med. Kvällens mest streckade blir Evening Prayer (V64-5) men här väljer jag att gardera upp för att lägga grunden till en saftig utdelning. Kvällens klurigaste är ett montélopp för kallblod, men jag hoppas min trio ska vara tillräcklig för att rama in vinnaren.

Spiken:
2 Remee la Marc (V64-6)

Streckvärda under 10 procent:
6 Laraki Brodde (V64-1)
7 Sukpoint C.C. (V64-3)
12 Kodran (V64-4)
3 Enya Boko (V64-5)

V64 – Systemförslag (endast för 6 rätt):

V64-1: 2,6,7,8,10 (5-12)
V64-2: 7,13,14 (4-6)
V64-3: 1,4,5,7,11 (9-10)
V64-4: 1,3,6,8,10,12 (5-2)
V64-5: 3,5,8,10 (1-4)
V64-6: 2 Remee la Marc (3-1)

5x3x5x6x4x1 = 1800 rader = 1800 kr

DD – Spelförslag:

DD-1: 10 Evening Prayer
DD-2: 2 Remee la Marc

1 rad x 400 kr

DD-1: 3,5,8
DD-2: 2 Remee la Marc

3 rader x 200 kr

Totalt: 1000 kr

Spela på trav hos Unibet. Klicka här.

V64-1

Rank: A: 8-10. B: 2-7-6. C: 5-12-11-9-3-4-1.

Spetsanalys: Ängens Kryptonit är snabb från start och försöker ta emot Laraki Brodde från springspår, alternativt få överta.

Loppanalys: Två hästar står ut lite mer än övriga. 8 Star di Poggio tippas. Hon har gått bra i år och matchats i betydligt tuffare sällskap än detta. Senast var hon ute i ett riktigt hårt lopp på Åby där Volstead vann. Förklarligt nog kunde inte hon göra sig helt gällande där utan att på något sätt vara dålig. Med rätt klaff på loppet bör det vara en god chans nu.

10 Global Newsletter gick väldigt starkt i vintras och har kapacitet som räcker mycket längre än så här. Senast var han inte på topp och tröttnade från ledningen. Återkommer här från två månaders uppehåll och det föranleder oss att tro att allt är okej med hästen igen. Såklart ingen lätt uppgift att runda fält i Arvika, men kapaciteten räcker långt vid sunda vätskor.

Jag garderar med de tre b-hästarna också. 2 Ängens Kryptonit är mest intressant. Han gör bra lopp mest hela tiden och trivs fint på 800-metersbanorna. Höll bra i dödens senast. Valacken är kvick ut och kan kanske sno åt sig täten direkt, om inte annat finns säkert intresse att överta. Från ledningen kan han bli svårpasserad.

7 Kickstart My Heart är också väldigt nyttig. Näst senast anförde han ett fält där Alfas da Vinci slog Opitergium. Kickstart My Heart höll bra till tredjepriset och visade prov på sin fina styrka. En likvärdig insats här räcker väldigt långt.

6 Laraki Brodde får sista strecket. Det är en bra sort i grunden som nog har lite bättre form än raden antyder. Är rask ut och är min spetsfavorit initialt. Månne släpper man, men oavsett är han riktigt streckvärd här.

V64-2

Rank: A: 14-7-13. B: 4-6-3-15-11-12. C: 8-9-10-2-1-5.

Spetsanalys: Sot trivs i ledningen och provar där, men lär utmanas av Viking Faks och kanske Grundsvold Loke sänder tidigt.

Loppanalys: Montélopp för kallblod över fyra volter. Jag tar det som en utmaning. Jag tycker att en trio hästar ska vara de som gör upp om segern. 14 Krusen, som vi känner väl från V75 bland annat, bör vara förstastrecket. Han har gått väldigt starkt i år; vann lätt från spets näst senast och gången efter jobbade han i tredjespår hela sista varvet och höll mycket bra i ett V75-lopp. Det är ingen rolig historia att runda hela det här fältet, men Krusen är urstark och vassa Sofia Adolfsson i sadeln är en plusfaktor.

7 Grundsvold Loke är en het kandidat här. Han står betydligt bättre till än sina konkurrenter och det kan bli så att man blåser till direkt och sedan får övriga köra om andrapriset. Hästen är van i monté och gick ett riktigt tungt slutvarv som tvåa i disciplinen på Romme nyligen.

13 S.T.C.C. Faksa får också streck. Hon såg mycket fin ut i ett montélopp på Romme senast då hon närmast lekte med motståndet. Har varit borta några månader sedan dess (är dräktig) och det sätter såklart ett frågetecken. Men med senast prestationen i åtanke är det omöjligt att utelämna här.

Såklart finns det fler intressanta för skrälljägarna. 4 Silver Jo har gjort fina insatser i monté och står bra till. 6 Viking Faks är inte så tokig och lågt streckad. 3 Sot är meriterad i monté. Och ja, de finns fler, men jag väljer gå på min a-trio.

V64-3

Rank: A: 5-4-11-1-7. B: 9-10. C: 3-2-12.

Spetsanalys: Doutje kan öppna kvickt och då förhandsfavoriten strukits är det väl lika bra att köra i spets?

Loppanalys: Första tanken i det här loppet var att spika East Herkules men när den ströks under förmiddagen förändrades loppet helt. Det är betydligt mer svårlöst nu och jag plockar ut fem hästar som, förhoppningsvis, ska täcka vinnaren.

5 Doutje blir min första häst lite på chans. Det mycket på grund av startsnabbheten. När även Italian Job strukits tror jag Doutje spetsar här. Det är en position hon gjort starka lopp i, inte minst på Axevalla i maj då hon spårade i friskt tempo men ändå vann lätt. Ledningen är gyllene på Arvika och samma insats nu och hon blir svårpasserad.

4 Gongfu är i fin författning för dagen. Kommer med två raka i fin stil och avgjorde via fjärdespår i en stark spurt på Färjestad senast. Osäker på hur snabb hästen är från start men fjärdespår borgar för en bra position och avsluta kan han ju bevisligen.

11 Stuck On Joe är i toppform, men har drabbats av ett otrevligt bakspår vilket sinkar chanserna. Annars tror jag det här kanske är bästa hästen i fältet och eftersom man ändå har tre varv på sig att komma in i matchen, kan det räcka för att avgöra.

1 Possibilty gör stabila insatser. Det glänser kanske inte av form, men han gick bra på Åmål näst senast och skötte sig bra i Momarken senast. Läget är tilltalade och det betyder mycket på Arvika.

7 Sukpoint C.C. tycker jag ska räknas allvarligt. Knappt slagen från dödens senast och är med där framme varje gång. Första segern för året kan mycket väl komma här och är förvånansvärt lågt streckad.

V64-4

Rank: A: 6-10-3-1-8-12. B: 5-2. C: 7-11.

Spetsanalys: En felfri Mjölner Fokus ska gå till ledningen här. Annars är nog Kong Henry först på tur från innern.

Loppanalys: Klurigt kallblodslopp där jag använder bläck på halva fältet. 6 Mjölner Fokus tycker jag känns given som första häst, trots att den är långt från favorit. Femåringen är riktigt bra i grunden, men visar det kanske inte alltid. Det blir en hel del galopper och det är såklart en risk även här. Men är det här en dag då Mjölner Fokus vaknat på rätt sida, tror jag det är spets och slut.

10 Bilbo B.S. har ännu ingen seger i år, men har ju gjort väldigt bra lopp. Såg strålande ut i ett V75-lopp på Gävle i slutet av maj, avslutade då 1.21/800 mot bra motstånd. Senast på Åmål höll han fullt godkänt bakom en väldigt bra Steinfaks. Står på tur för seger.

3 Nova Mollyn vann lätt näst senast och ser ut att vara i gott slag. Det här är en bra uppgift och en fin position är väl nästan given. Måste streckas.

1 Kong Henry är en annan som gör det bra nästan varje gång. Imponerade på Gävle näst senast med sista 800 meterna i spåren till seger. Läget är spännande då jag tror det antingen blir spets eller rygg på tipsettan. Vilket som är lockande.

8 Teo är grundkapabel, vann 5 av 9 lopp förra året. Jagar ännu först fullträffen för i år men ser ut att närma sig formen.

12 Kodran ska också med, särskilt som han är streckad långt under 10 procent. Det är en rejäl variant som inte fått till det i Norge senaste starterna. Kan kanske följa Bilbo B.S. i avancemanget här och fälla avgörandet till slut.

V64-5, DD-1

Rank: A: 10. B: 3-8-5. C: 1-4-7-6-9-11.

Spetsanalys: Sedan Illusion strukits gäller Sentry Holmsminde som spetsfavorit. Är man intresserad av att släppa kan Walkyria Race vara först framme.

Loppanalys: 10 Evening Prayer blir överlägset mest streckad i kväll. Och det är inget fel i det. Stoet bör stå i en klass för sig här. Hon har tävlat mot klassigt motstånd hela säsongen och svarade för en väldigt rejäl avslutning sista 900 i ett lopp under Elitlopps-helgen som tvåa. Tröttnade dock från dödens senast. Det troliga är väl att Evening Prayer gasar runt det här fältet, men bakspår på Arvika ska inte underskattas och med tanke på den höga streckprocenten känns det givet att försöka fälla henne på ett större system.

Jag penslar på med tre till. 3 Enya Boko är härligt lågt streckad. Hon gick en speedig avslutning senast, förvisso i ett enklare motstånd, men insatsen skvallrade om fin form. Perfekt läge här.

8 Vikens Primadora spurtade som ett jehu till segern för Karl O Johansson senast och såg läcker ut. För tre starter sedan gick hon i ledningen och höll bra, som slagen endast av, just det, Evening Prayer. Spåret är trist, men hästen är kvick och helt förbluffad blir jag inte om hon sitter i spets ur första sväng.

5 Walkyria Race är en nyttig sort, som dock är segerlös i år på tolv starter. Men hon gör alltid det bra och det här är kanske hästen som ska gå i ledningen (om Sentry Holmsminde släpper). Med risk för att upprepa mig: ledningen på Arvika är mycket betydelsefull.

V64-6, DD-2

Rank: A: 2. B: 3-1-10. C: 4-8-7-5-6-9.

Spetsanalys: Många som är startsnabba här, men kampen om ledningen borde stå mellan Remee la Marc och Pepe di Jesolo. Jag tror att den förstnämnda är mest explosiv och i kraft av spår invändigt håller upp.

Loppanalys: Arvikas Jubileumslopp är kvällens clou och har lockat ett trevligt startfält. Här kommer också min spik för aftonen. Jag tror nämligen att 2 Remee la Marc kommer leda det här från start till mål. Det finns förvisso flera startsnabba hästar i loppet men jag är skeptisk att någon tar en längd på honom här. Näst senast, i Bergen, bombade han rejält i spets och höll undan för en så bra häst som Rafolo. Det kommer bli svårt att passera Remee la Marc från ledningen över kort distans på Arvika.

3 Pepe di Jesolo känns det lite tufft att ta bort. Han gör det grymt bra och har visat styrka som räcker långt. Men jag baserar som sagt tipset på att han inte kommer förbi Remee la Marc från början här och att det avgör.

1 Tiger Woods As är väldigt bra i grunden men har haft lite svårt att visa kapaciteten i Sverige. Tveksam var man hamnar från innerspår. 10 Quantanamera är i formidabel form, men att gå runt alla dessa från bakspår?

Tipsredaktör: Daniel Olsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Sprintermästaren: Uncle Lasse exploderade!
Nästa nyhet
Sprintermästaren: Uncle Lasse exploderade!

Sprintermästaren: Uncle Lasse exploderade!

Publiken i Halmstad fick se en prestation de sent skulle glömma. Uncle Lasse förvandlade Sprintermästaren till en enmansshow – och krossade allt på 1.09,3.

Efter imponerande insatser i uttagningarna från samtliga vinnare, såg det ut att kunna bli en jämn batalj när bilen rullade upp till start inför finalen i Sprintermästaren.         Inför, det vill säga.

Uncle Lasse var favorit i sin uttagning, men kunde där inte ta ned en riktigt fin Breidabliks Nubbe. Men till finalen var Hambo-trean som förbytt. Donato Hanover-sonen stal showen fullständigt – och stod för en insats man ska minnas länge.

Mot segern. Foto: ALN

– Det var en häftig prestation alltså. Stefan och jag visste att vi var tvungna att ändra på något till finalen men att helstängt och barfota skulle få en sådan effekt, det hade jag nog inte förväntat mig, sa en närmast tagen Örjan Kihlström i segerintervjun.

Vem som skulle spetsa i finalen var såklart en angelägen fråga. Efter 50 meter var frågan avgjord. Uncle Lasse formligen exploderade då bilen släppte fältet, drog mot täten och lämnade fältet direkt med flera längder.

– Det var våldsamt vad han drog i väg…, sa Örjan Kihlström efteråt.

Segerpuss. Foto: ALN

Uncle Lasse skulle dock inte direkt sakta ned farten. Första halvvarvet klockades efter 07,9 och ledaren öppnade upp med många längder.

När fältet gick in över bortre långsidan hade Uncle Lasse skaffat sig ett tjugotal meter tillgodo på övriga. Krafterna tröt inte, trots 1.08 blankt på kilometern.

Sprintermästaren var redan avgjort. Det tycktes som om det bara fanns en häst på banan. Publiken kunde ta upp applåderna redan vid upploppets början.

Örjan - i sadeln. Foto: ALN

Uncle Lasse passerade mållinjen på magnifika 1.09,3a över 1609 meter. En tid som inte bara innebar nytt löpnings-rekord (med fyra tiondelar) utan även ett europarekord.

– Det kändes att det gick väldigt fort, men det är en jäkla gång i hästen. Det är inte så ofta man är med om sådana här prestationer, det var en häftig upplevelse, sa Örjan.

Förstapriset var 100 000 euro. För Örjan Kihlström var det här fjärde segern i Sprintermästaren och även för tränaren Stefan Melander var det fjärde triumfen. Den senaste kom ju i fjol med Nuncio.

Snabbast i Europa. Foto: ALN

– Vilket monster! Vi var i chock där på andra sidan. Det gick väl lite i väl snabbaste laget, men han såg grym ut. Han levde upp till förväntningarna kan man säga, sa ”Cattis” Lundström.

Andrapriset gick till Breidabliks Nubbe som, i skymundan av den överlägsna vinnaren, stod för ännu en riktigt bra insats efter att ha löpt först på innerspår bakom Uncle Lasse.

Cruzado dela Noche fick den otacksamma uppgiften att trava först i andraspår, men levererade en bra finish, nästan på linje med Breidabliks Nubbe och slutade trea. Båda noterade 1.09,7.

För Southwind Mozart, som spelades till favorit, stämde det inte i finalen. Han landade som trea i andraspår men föll över i en galopp med 700 meter kvar. Poet Broline (10,8) kom aldrig in riktigt i loppet och slutade oplacerad.

Du kan se loppet här.

Läs även: Uttagningar: Mozart glänste mest

Läs även: Extra v75: Ruggig comeback av Some Summit

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Extra V75: Ruggig comeback av Some Summit
Nästa nyhet
Extra V75: Ruggig comeback av Some Summit

Extra V75: Ruggig comeback av Some Summit

Efter ett uppehåll på nära elva månader var Some Summit tillbaka. Och hon var det på allvar direkt. Veijo Heiskanen hade stor uppvisning med sitt monstersto.

Veijo Heiskanen har tidigare sagt att det är Prix d’Amérique han siktar på med femåriga stoet Some Summit. När fjolårets Stochampionats-vinnare gjorde årsdebut i Halmstad under Sprintermästaren visade hon varför tränaren smider så stora planer.

Some Summit är en undantagshäst, säger Veijo. Foto: ALN

Trots ett uppehåll sedan mitten av augusti, detroniserade Some Summit sitt motstånd i ett lopp för de femåriga stona. Hon landade på 1.12,1a över 2140 meter. Nytt banrekord med gott om kraft kvar.

– Hon hade gått 1.22 som fortast inför det och nu sprang hon tio sekunder fortare, det är verkligen en undantagshäst. Hon har så lätt för sig, det flyter på så bra för henne. Hästen var riktigt imponerande i dag, jag åkte bara med, det var hon själv som ökade sista varvet, sa Veijo Heiskanen i vinnarcirkeln.

Some Summit kunde inte svara ut Evelina Palema som snabbstartade till spets, men Veijo var direkt ute och övertog efter 500 meter efter i underkant 1.10. Här var loppet sedan över.

När Dream Vacation-dottern travade in över sista bortre började en lucka öppnas upp och 400 meter kvar var det tack och adjö. Some Summit vann överlägset. Förstapriset var 125 000 kronor. Stoet tog här sin sjätte raka seger och är fortsatt obesegrad i Heiskanens regi.

Salmela - igen. Foto: ALN

***

*För tredje gången slog Petri Salmela till i populära Upp till Bevis. Utrustad med Ola Samuelsson-tränade Thewayiam Ås svarade han för en snygg kuskinsats.

Tempot hölls högt i täten av Folli och Timo Nurmos. Salmela kunde hitta ut från fjärde invändigt i andraspår 800 kvar och vred på för fullt i fjärde spår 400 kvar. Täthästarna var möra och i stället var det Sylvester America och Jerry Riordan som tog upp jakten.

Riordans travare flög fram sista biten, men mållinjen frälste den undflyende Thewayiam Ås som vann på 1.13,3a över 2140. Förstapriset var 75 000 kronor. Trea blev Reijo Liljendahl med Unique Julia.

– Det är roligt med det här loppet en gång om året, det är nästan så man längtar. Man njuter av varje sekund. Men det är hästen som gör det mesta jobbet och Ola hade fixat en riktigt bra åt mig, sa en glad Petri Salmela.

Rajesh Face - en talang utöver det vanliga. Foto: ALN

*Världsrekord (!) blev det redan i kvällens första race. Lutfi Kolgjini ångade på i täten hela vägen med fina Rajesh Face som höll undan mot Albir och kom i mål på 1.13,2 över 2140 meter. En putsning av voltstart-rekordet med med fyra tiondelar för treåringar.

*Urstark insats i finalen av Summer Meeting när Jairo vann för Örjan Kihlström efter en tung resa. Valacken fick en vid näst sista sväng innan han kom ned i dödens, men lade press på Ultimate Wine. Joakim Lövgren-träningen höll sedan säkert till segern på 1.13,0a över 2140.

Stark Jairo. Foto: ALN

*Summer Meeting Stayer såg en rykande avslutning där Chosen One duellerade mot tungt avslutande Reckless hela upploppet ned, men Johan Untersteiner höll undan med Chosen One på 1,14,4 över 3140.

*Danske Apapmand var ingen bluff. Från tredje utvändigt avgjorde han för Andres F Jensen i en duell mot Sevilla som återkom starkt efter galopp. Vinnaren noterade 1.13,8 full distans.

*Johnny Takter avrundande V75-spelet. Det genom att sätta dit Pioneer Face som anförde loppet från början till slut och vann på 1,13,8a över 2140 i hård duell mot Legoholm Zon.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Sprintermästaren uttagning: Mozart glänste mest

Travtips

Tips Solvalla 25 juni: The Bald Eagle bästa liret

Travtips
tisdag 15.50, 25 juni
Solvalla heter kvällens bana och jag friskar på med ett gäng vinnarspel. The Bald Eagle heter en av hästarna som får min röst och denne kommer från en övertygande seger senast. Alla mina spel har för övrigt visat fin form och det är ofta en värdefull detal...
Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 15.43, 24 juni

Tips Halmstad 24 juni: Zeta Wise As ett kul chansspel

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
lördag 13.11, 22 juni

Tips Kalmar 23 juni: Pastore Bob leder runt om

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
lördag 13.04, 22 juni

Tips Rättvik 22 juni: Läge för Forfantone Am

Spelredaktör Daniel Olsson
Travtips
torsdag 16.02, 20 juni

Tips Dannero 20 juni: Midsommarförfest med Oskar J och Klack Nova

Spelredaktör Ulf Nilsson
Krönika
Spelkrönika Berglund
onsdag 15.03, 19 juni

Tips Solvalla 19 juni – Så här ska det se ut och tack och hej för mig!

Spelredaktör Daniel Berglund

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 14:47, 20 juni 2019

En alldeles fantastisk tävlingskväll

STRÄNGNÄS: Vilken makalös fin tävlingskväll det var på Solvalla i går kväll. Inte ofta jag besöker Solvalla en tävlingsdag numera. Dock blev det ett undantag igår. Det ångrar jag inte. Vilka tävlingsdjur. Främst måste man framhålla hästarna. Vilka djur som...
Spelredaktör Björn Hammarström
Krönika
Spelkrönika Berglund
onsdag 15:03, 19 juni 2019

Tips Solvalla 19 juni – Så här ska det se ut och tack och hej för mig!

Så här ska det se ut! Åtta lopp av bra klass och Solvalla som kör tävlingarna på egen hand. Jag gillar expresstravet med saxade tävlingar som spelprodukt och framför en dator eller TV passar det utmärkt, men på banan är det ett iskallt koncept. Solvallas t...
Spelredaktör Daniel Berglund
Krönika
fredag 13:01, 10 maj 2019

Spelkrönika Åby 11/5: Jag spelar mot favoriten i Kungapokalen!

Åbytravet bjuder på topptävlingar den här lördagen med pokalloppen för de bästa fyraåringarna som given sportslig höjdpunkt. De två huvudloppen känns ganska så förutsägbara, men loppen runt dessa är betydligt mer öppna och spelvänliga och jag skulle faktis...
Spelredaktör Daniel Berglund

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Spelkrönika Berglund
Daniel Olsson
Ulf Nilsson