Halmstad 2 november: Tankarna i dur med Durello

Halmstad är första kvällsbana ut denne första november-vecka och vi ser hur höst höstligt det blir. Sex vinnarlir dammar via av och ett par spetsvinnare räknar vi med. Durello bör få sin seger snart och det är en trolig vinnare i lopp nio och här kan det gå vägen även utan spets.

Klicka på önskat lopp
Välj lopp
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

4 Halmstad – Spelstopp 19.30

Spetsstriden:

Ett par snabba hästar med framspår. 1 Tiny Rocket är rask iväg och kan spetsa om Per vill ta emot. 6 To the Moon Face lär laddas. 2 Mahara Gutha såg rapp ut senast från bakspår.


Loppanalys:

Ett rätt så öppet lopp och många med chans. 2 Mahara Gutha var rapp hela vägen (rask direkt) med bike och barfota runt om senast och avgjorde på bra sätt. Det är åter anmält med bike och barfota och en fin resa bör det bli från spår två. Jag tror mest på denne med tanke på formintrycket senast. Kan också öppna bra. Oddset 2.70 var dock lite väl lågt anser jag.

10 Almond Paste är stark och gynnas om flera av de startsnabba hästar kör länge för position. Kan visa sig bäst här. Hon visade fin form vid seger senast. Jag spelar denne.

6 To The Moon Face kan öppna bra men har varit ifrån. 1 Tiny Rocket öppnar snabbt och har läget. Mötte för tufft senast och kroknade och formen är oviss. Anmäld med skor nu.

8 Power Vacation är ett bud felfri och 4 Gusto avslutade positivt till seger senast.

Rank: 2-10-6-1


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 10 Almond Paste till oddset  5.50 hos Unibet.

5 Halmstad – Spelstopp 19.52

Spetsstriden:

6 Brilliant Smile brukar spetsa från dessa lägen och kan nog kriga åt sig ledningen även här. Finns snabba hästar invändigt dock och det kan kosta. 1 Divane Godiva öppnar bra och 5 Five O Clock öppnade snabbt och vann från spets senast.


Loppanalys:

6 Brilliant Smile brukar spetsa och har en bra uppgift från ledningen i detta lopp. Det kan dock kosta på från start med snabba djur innanför och hästen blev också rejält stum från spets senast. Låt vara bakom bättre hästar än här men jag vill gå emot som hårt betrodd.

Jag provar ett spel på 5 Five O Clock som visade fin form vid seger från spets senast. Det var i enklare gäng men det finns bra fart i stoet och formen är god. Här kan det bli spets eller rygg ledaren och då finns chansen.

9 Cavidendron avslutar bra och formen är god. Kommer från seger. Kan vara lite stressad och inte helt stabil.

1 Divane Godiva har läget men nu är det anmält med skorna på. 2 Chiquitita Diablo är ett bud felfri.

Rank: 6-5-9-1


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 5 Five O Clock till oddset  15.00 hos Unibet.

6 Halmstad – Spelstopp 20.14

Spetsstriden:

3 Il Commendante öppnar snabbt och har bra spetschans. 5 Rhina är kvick. Smyger nog.


Loppanalys:

2 Xet Diablo har haft svårt att fungera men kunnandet duger gott och läget är fint. Nu är Peters häst knäopererad och Peter verkar mycket nöjd med sin häst inför detta. Har vettig chans då loppet ser rätt ihåligt ut men som favorit och odds unde tre gånger vill jag nog se hästen fungera först.

Jag spelar mycket snabbe 11 Playit Flax som är speciell av sig men mycket fartfylld. Drog på i ledningen senast innan det blev galopp på sista bortre långsidan. Kunde ändå komma tillbaka och vinna lätt. Inget höjdarlopp då men ett gott formbesked och det kan räcka bra även här.

3 Il Commendante har inte fått det att fungera och nu lär det bli ändringar. Ser ut som en bra häst och spets kan det bli. Hett bud felfri.

1 Zone Z. vann lätt näst senast och var fullt godkänd senast och läget är gott.

Rank: 2-11-3-1


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 11 Playit Flax till oddset 7.00 hos Unibet.

7 Halmstad – Spelstopp 20.36

Spetsstriden:

1 Global Underwriter står ensam på startvolten och leder ett bra tag. 7 Quantum Roc kan överta spets om Hanna är med på noterna från sitt springspår på tillägg.


Loppanalys:

3 First One In sköt till riktigt bra sista biten och nästa gång var tanken. Är en bra häst med fin avslutning och nästa gång är nu. Har en bra uppgift men jag går ändå emot.

Jag gillar 7 Quantum Roc och senast återkom den efter uppehåll. Hanna berättade då att det var ett snällt upplägg som gällde och hästen gick i mål med sparade krafter, Bör vara klart framsatt med loppet i kroppen och jag hoppas hanna provar offensivt nu. Då kan det bli tidig spets och det vore ren bonus. Kan även vinna även på annat sätt och jag spelar.

1 Global Underwriter avslutade godkänt senast och har lopp i kroppen. Läget går heller inte att klaga alltför mycket på och fin resa blir det.

2 Floydside AM ser ut att kunna en hel del men har svårt att få till det och vinna i allvarets stund.

Rank: 7-3-1-2


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 7 Quantum Roc till oddset 4.00  hos Unibet.

8 Halmstad – Spelstopp 20.56

Spetsstriden:

3 Tony Aftrika lär köras tufft för spets och har bra chans att få den.


Loppanalys:

Här tror jag det är god chans att 3 Tony Afrika leder runt om. Var tidigt i spets näst senast och vann då på bra sätt och avslutade fint i tufft gäng senast. Biter ifrån sig bra från spets och jag tror det håller hela vägen. Har nästan alla segrar från spets.

5 Eldorado B. kommer från seger från spets men nu lär det bli resa i bakifrån och det är inte lika  bra även om det kan gå. Dessutom anmält med skor bak nu. Flertalet segrar är tagna från tät.

8 Spickleback Face duger gott men vi har inget hett och bra formbesked på denne.

10 Vincent As lever på styrkan och räds inte distansen. Är humörbetonad men farlig om han visar sitt rätta jag. 9 Cobby Olifant har svårbedömd form men kan rätt mycket. Visade inget extra alls senast.

Rank: 3-5-6-10


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 3 Tony Afrika till oddset  2.75 hos Unibet.

9 Halmstad – Spelstopp 21.15

Spetsstriden:

4 Vexil Kronos vann från spets näst senast och kan nå spets här. Invändigt försöker 3 I Come In Pece (med helstängt huvudlag) och 1 Backup.


Loppanalys:

5 Durello har löpt bra på slutet och senast höll han farten strongt efter en dryg inledning och hästen gav ett fortsatt  bra formbesked Lövgren har visat upp flera hästar i god form på slutet och jag tror det är dags för Durello-seger nu.

3 I Come In Peace hade sparat i mål näst senast och höll bra från spets senast. Nu åker det helstängda huvudlaget på och laddning för spets. Kan vara dags nu.

1 Backup kan duga fint då det bör serveras en fin resa och 4 Vexil Kronos kan spetsa och vann därifrån näst senast. Ej fritt senast.

Rank: 5-3-1-4


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 5 Durello till oddset  2.85 hos Unibet.

 


Spelredaktör
Ulf Nilsson
ulf.nilsson@travnet.se

Spel från unibet

Tidigare travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson