Solvallas Björn Röcklinger har en härlig talang i treåriga Fly The World. Hon imponerade då hon tog hem Guldstoet på Axevalla från dödens.

Den 42:a upplagan av Guldstoet, för de treåriga stona vilka kvarstår i Stochampionatet, avgjordes på ett regnigt Axevalla under söndagens eftermiddag.

Efter en offensiv styrning fram mot dödens bärgade starka Juliano Star-fuxan Fly The World seger för sin kusk Juha Siirtonen och sin tränare Björn Röcklinger.

– Hon var kanske lite bättre än vi väntat oss i dag; hon har haft lite semester men gjorde det ju bra. Hästen trivs bra i dödens och vill fortfarande hålla sitt eget tempo, sa Siirtonen efter loppet.

Till ledningen gick The Divine Miss F. som öppnade upp med några längder för Johnny Takter. Fly The World som inlett från bakspår fick anfallsorder och landade i dödens då 1200 meter var kvar av loppet.

Ur sista sväng såg ledarinnan ut att rycka undan men Juha Siirtonen såg belåten ut bakom Fly The World som sög sig närmare och också växlade ner The Divine Miss F. mitt på upploppet. Mellan de båda avslutade Mythical Fortune fint för Örjan Kihlström men denna kunde inte utmana Fly The World på allvar.

Röcklinger-stoet vann säkert på 1.16,0a över 2140 meter och med förstapriset 350 000 kronor adderat på bankboken kan Fly The World numera titulera sig miljonär. Stoet har därmed vunnit sju av sin tolv starter.

Silverplatsen alltså till Mythical Fortune medan The Divine Miss F. tog tredjeplatsen.

Favoritspelade Nugget’s Face hamnade som trea på innerspår men galopperade in i sista sväng.

*

Tidigare under dagen på Axevalla kördes också Kronprinsessa Victorias lopp för kvinnliga körsvenner och det slutade med seger för Kajsa Frick och Bo Falsig-tränade Avanti L.M. som spurtade till segern trots galopp i inledningen.

Det efter en stenhård slutstrid mot Bulldozer och Susanne H Osterling och ledande Onice Axe och Sofie Svedin.

Segern som var värd 100 000 kronor togs på 1.15,7a över 2140 meter.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Lottat och klart – så körs Copenhagen Cup

Lottat och klart – så körs Copenhagen Cup

Det är lottat och klart till nästa söndags stora slag i Köpenhamn. Tio hästar ska göra upp om ett förstapris på 750 000 danska kronor i Copenhagen Cup på Lunden.

Under söndagseftermiddagen lottades startfältet till Copenhagen Cup, Danmarks största internationella lopp för året.

Stefan Melanders Oracle fick under lördagen den sista och tionde platsen i loppet och Fabrice Souloy-tränade Quinoa du Gers ersätter tidigare inbjudna Quaker Jet som tvingats lämna återbud.

Hemmahoppet Classic Grand Cru hade mest tur vid spårlottningen och drog perfekta bricka två bakom bilen. Lutfi Kolgjini-tränade Joke Face inleder från innerspår medan Commander Crowe har ett trevligt fjärdespår.

Kuskarna på hästarna spikas definitivt under måndagen men sedan tidigare är det bestämt att Örjan Kihlström styr Commander Crowe medan det blir Jean-Michel Bazire som sköter tömföringen bakom Quinoa du Gers.

Så här lottades storloppet:

2011 auto (häst – tränare)

1 Joke Face – Lutfi Kolgjini
2 Classic Grand Cru – Steen Juul
3 Oracle – Stefan Melander
4 Commander Crowe – Fabrice Souloy
5 Edward Ale – Petri Puro
6 Orsia – Alessandro Gocciadoro
7 Quinoa du Gers – Fabrice Souloy
8 Obi-Wan – Flemming Jensen
9 Mr Picolit – Åke Svanstedt
10 Noras Bean – Ulf Stenströmer

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Söndag: V64-tips till Axevalla
Nästa nyhet
Söndag: V64-tips till Axevalla

Söndag: V64-tips till Axevalla

Omgången:
Rätt bra klass på söndagens tävlingar på Axevalla, med Guldstoet som russinet i kakan. Spelmässigt ser det också kittlande ut, med två starka singelstreck.
Förutsättningarna i Skara är 20 grader varmt, men risk för regn som kan ställa till det med banan. Fördel är att kolla balansinformation innan inlämning.

Bästa spiken:
1 Dont Wear PJS (V64-1)

Kompletterande spiken:
6 Oleander (V64-5)

V64-förslag:
V64-1: 1 Dont Wear PJS (6-8 )
V64-2: 1,2,4,6,8,9 (7-3)
V64-3: 1,2,3,4,5,9,11 (8-10)
V64-4: 1,3,4,6,10 (12-8 )
V64-5: 6 Oleander (4-2)
V64-6: 1,3,4,6,7,9,10 (11-2)
1x6x7x5x1x7 = 1470 kronor.
(Enbart spel för 6 rätt)

Dubbeltipset:

Spelförslag 1:
DD-1: 6 Oleander
DD-2: 1 Nugget´s Face, 7 Mythical Fortune
2 rader x 250 kronor.

Spelförslag 2:
DD-1: 6 Oleander
DD-2: 3,4,6,9,10
5 rader x 100 kronor.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman

V64-1:

RANKING: A: 1 B: 6-8 C: 3-5-2-9

Spetsanalysen:
1 Don’t Wear PJS är startsnabb och konkurrenterna får oerhört svårt att ta en längd på henne.

Loppanalysen:
Jag räknar kallt med att loppet avgörs redan från start, då jag har oerhört svårt att se någon ta en längd på 1 Dont Wear PJS och väl i ledningen mot lämpligt motstånd över kort distans måste det vara bra segerchans. 6 Mermaid Ås avslutade vasst via open stretch senast och 8 Global Kitten klev runt ett billigt gäng i Örebro på bra sett senast, detta är två tuffa motståndare. Från tät har jag dock svårt att se Roger Walmanns sto lägga detta, med tanke på hur hon sätt ut i årets starter. Starkt singelstreck att inleda omgången med.

V64-2:

RANKING: A: 2-1-4 B: 6-9-8-7-3 C: 12-5-10-11

Spetsanalysen:
2 Depardieu, 3 Adamo och 6 Royal Victory Rose om ledningen. Fördel Depardieu på läget.

Loppanalysen:
Efter viss tvekan väljer jag att ge tipset till spetsfavoriten 2 Depardieu, han uppträde knepigt senast på Åby men var helfin vid seger från ledningen gången innan det och löper han som vid spetsseger näst senast leder han länge. 1 Ricardo Mols gör dock intressant debut för Flemming Jensen och honom vill jag varna för, han har glänst i provlopp inför den här starten och man låter väldigt nöjda med honom i stallet för dagen. Blir troligen över från sitt innerspår, men löser det sig någorlunda kan det vara så enkelt att han bara är bäst. 4 Fortune Again får också plats i A-gruppen. Roger Walmanns sto har gjort det bra i årets starter och är under utveckling. I årsdebuten näst senast vann hon lätt från rygg ledaren och lucka runt sista sväng via 14,5 sista 800, senast gick hon i mål med krafter kvar och såg fin ut. Utmanar.

A-gruppen känns stark, men jag väljer att gardera vidare. 6 Royal Victory Rose vann visserligen i billigare gäng senast, men han gjorde det bra rejält vis via tredje par utvändigt och håller fin form. 9 Bar Plombier kommer med fyra raka segrar i ryggen och ska duga gott även här, kan också hamna bra på det direkt då han har rygg på startsnabb konkurrent. 8 Echo´s Girl får sistastrecket i loppet, även om stoet inte visat något direkt form på slutet. Åke Svanstedt upp i jollen den här gången och i grunden är hon inte så tokig.

V64-3:

RANKING: A: 1-5-9 B: 4-2-3-11 C: 8-10-6

Spetsanalysen:
Många om budet, André Eklundh lär göra ett allvarligt försök att försvara innerspåret med favoriten 1 Lucky Sec men jag tror han får svårt att göra det. 2 Return to Sweden, 4 Working on A Dream och 8 Indian Laday kan samtliga öppna snabbt. Jag håller 4 Working on A Dream som knapp spetsfavorit.

Loppanalysen:
Favoriten 1 Lucky Sec är bra för klassen och har sätt fin ut vid segrarna på slutet, löser det sig någorlunda för honom under vägen måste han ses med vettig segerchans även den här gången. Valacken är både stark och snabb och tål de flesta upplägg. Innerspår den här gången kan dock bli en fälla för honom, jag tror inte att han är snabb nog från start för att försvara sitt innerspår och garderingen är därför given.

5 Piano Dilli återkommer efter uppehåll och från stallet meddelar man att det kan behövas lopp i kroppen innan toppformen sitter där, trots det är stoet tidigt. Hon har tidigare tävlat med framgång på svensk mark, har gått bra efter uppehåll tidigare, och är stark och tuff. Tidig är även 9 Canal Skater som är bra i grunden och som blir intressant att se efter långt uppehåll. Givetvis svårbedömd dagsform, men motståndet skrämmer honom inte.

Min spetsfavorit i loppet är 4 Working on A Dream och då stoet visat sig trivas ypperligt i den positionen måste hon givetvis räknas, även om motståndet är tufft och full väg knappast någon fördel. Körsven Fredrik Claesson har dock lyckats väl med henne tidigare och får ekipaget bestämma en bit kan dom rinna undan. 2 Return to Sweden har läget och bör hamna bra på det direkt då han är startsnabb, troligen rygg på ledande Working on A Dream här och med lucka till slut duger han gott.

Jag streckar även 3 Top Model som blir kuskförstärkt den här gången, samt grundkapabla 11 Astoria Amour som duger gott med klaff på bitarna.

V64-4:

RANKING: 3 B: 4-1-6-10 C: 12-8-2-5-7-9-11

Spetsanalysen:
3 Radieux är startsnabb och given spetsfavorit i loppet.

Loppanalysen:
3 Radieux har visat bra kunnande för klassen och blir normalt svårslagen i ett sådant här typ av lopp, som tvååring ifjol visade han att det finns bra fart i honom och det är en häst som stallet håller högt. Senast i comebacken galopperade han runt slutsvängen, men det loppet i kroppen räknar jag med att han gått framåt till detta. Sköter han sig och fungerar leder han loppet från start till mål, men jag tycker han blir lite väl stor favorit och garderingen är därför given. Intrycket på honom i comebacken senast var inte helt hundra, och jag vill se honom fungera fullt ut innan jag vågar lämna honom ensam på lappen. Dessutom ställs han mot äldre konkurrenter denna gång.

4 Birka Star vill jag lyfta ett varningens finger för, det här är ett rätt trevligt sto som det dessutom låter bra på inför den här starten och med formtoppade Kim Eriksson i jollen blir hon intressant att se. Hon har visat rätt hygglig fart såhär långt, och blir det Kims spyderbike den här gången lär det bli åka av. Given.

Jag streckar även 1 Rubin Tröjborg, 6 Meja la Ma och 10 Hybris George. Rubin Tröjborg lär inte kunna försvara sitt innerspår, men kommer med bra form och goda rapporter och får Svanstedt upp i jollen. Meja la Ma har gjort det bra varje gång på slutet och står lite på tur för seger, och Hybris George får Örjan Kihlström upp i jollen den här gången vilket är ett klart kuskplus.

V64-5:

RANKING: A: 6 B: 4-2-3-10-7 C: 11-8-12-9-5-1

Spetsanalysen:
4 Onice Axe kan öppna snabbt från start och är given spetsfavorit i loppet.

Loppanalysen:
6 Oleander är en häst jag alltid haft ett gott öga till och jag tycker det ser mycket passande ut för hans del den här gången, jag är övertygad om att han är bra nog för att vinna det här loppet från utvändigt ledaren. Intrycket på honom vid seger i årsdebuten näst senast gillade jag skarpt, och det ska bli intressant att se honom här. Han fick aldrig chansen på V75 i Örebro senast då han blev generad till galopp kort efter start, men intrycket på honom både i värmningen och i loppet efter galoppen var minst lika bra som gången innan. Jag räknar med full fart i det här loppet då Sofie Svedin bakom 4 Onice Axe lär dra tufft i ledningen, och det bör passa Oleander perfekt.

Oleander är både stark och snabb och kan vinna loppet på många olika vis. Väljer Sandra Svensson att sända fram honom utvändigt ledaren, räknar jag med att han är tuffast. Väljer hon taktiken att hitta position och sedan ta dom till slut, är jag övertygad om att han drar nytta av det troligen tuffa tempot i loppet och då blir han väldigt svår att stå emot till slut. Jag mins ett par avslutningar han svarade för ifjol, som var svettiga värre, i tuffare sällskap än detta.

Värst emot är spetsfavoriten 4 Onice Axe som leder loppet länge, men stoet har lätt att bli lite varm i kläderna och ny kusk på henne tror jag inte är helt enkelt. Hon leder länge, men får svårt att stå emot Oleander oavsett om denne körs offensivt, eller går på speed.

Kort och gott, Oleander bör greja detta, oavsett upplägg från Sandra. Spik.

V64-6:

RANKING: A: 7-1 B: 6-3-4-10-9 C: 11-2-5-12

Spetsanalysen:
1 Nugget´s Face är startsnabb och blir inte lätt att ta en längd på från start, om hon sköter sig. Hon har dock tidigare visat att hon inte är helt enkel och från innerspår och med jänkarvagn, kan hon bli lite väl laddad och slå ihop. Sköter hon sig bör hon vara kvick nog för att försvara innerspåret, men hon lär bli synad och gör hon bort sig in mot första sväng bör 3 Just Fyling By vara den som spetsar, för att sedan släppa till stallkompisen 7 Mythical Fortune som senast visade att denne kan öppna bra.

Loppanalysen:
1 Nugget´s Face är en mycket fin travare som var fin vid seger i comebacken senast och som knappast lär vara sämre med det loppet i kroppen, hon visade redan under fjolåret att hon tillhörde de bättre i kullen och jag gillar henne. Samtidigt som hon visade sig tillhöra den absoluta toppen i kullen, visade hon också gång på gång att hon inte är helt enkel. Från innerspår och med jänkarvagn för första gången, finns risken att det blir lite väl mycket för henne då hon lär bli synad den första biten och som klar favorit vågar jag inte chansa på att hon fungerar. Fungerar hon, är det toppchans på ledningen runt om. Men, det finns motbud och känslan av att hon slår ihop in mot första sväng, är ändå rätt stark.

Jag väljer faktiskt att ge tipset till en annan i loppet, nämligen 7 Mythical Fortune som jag fastnat för rejält. Hon imponerade på mig vid seger senast då hon trots en tuff öppning på loppet, avgjorde mycket enkelt till slut efter perfekt lucka från rygg ledaren runt slutsvängen och det såg ut att finnas gott om krafter kvar. Hon visade senast att hon kan öppna bra från start och jag räknar med att Kihlström testar framåt även denna gång, då han ger upp loppet om han backar härifrån. Gör favoriten bort sig bör vägen mot tidig ledning ligga öppen då 3 Just Flying By lär vara den som tar sig förbi Nugget´s Face, och då förlorar inte Mythical Fortune loppet. Även om favoriten sköter sig och det blir utvändigt ledaren för Kihlström, kan det mycket väl gå vägen då hon är under stadig utveckling och visat mycket bra uppfattning såhär långt.

Nugget´s Face och Mythical Fortune är normalt huvudet högre än sina konkurrenter på det som visat hittills, men det finns ändå intressanta skrällbud i loppet som det smäller högt på och jag väljer att strecka vidare. 10 Fly the World imponerar varje gång och kan för en gång skull slippa göra grovjobbet själv i loppet, blir intressant att se med en smygresa. 3 Just Flying By och 4 Sally Hill är inte alls så tokiga och har visat bra fartresurser, och 6 The Divine Miss F. har glänst i billigare gäng och blir intressant att se i denna konkurrens. 9 Backrire streckas också, stoet höll starkt från ledningen senast mot just favoriten Nugget´s Face och hon kan få ett perfekt smyglopp i rygg på denne den här gången istället.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Melander makalös på Mantorp
Nästa nyhet
V75: Melander makalös på Mantorp

V75: Melander makalös på Mantorp

Det blev en magnifik dag för Stefan Melander och Catarina Lundström vid lördagens V75-tävlingar på Mantorp. Standout lekte hem Ina Scots Ära, Scouby Djob krossade alla i Guld och Digital Darling travade oerhörda 1.10,1.

300 000 kronor var förstapriset i fina Ina Scots Ära som kördes för 21:a gången i ordningen. Loppet utgjorde V75-6 och segern blev enkel för Stefan Melander-tränade Standout som i dag hade Ulf Ohlsson i sulkyn.

Standout spetsade direkt och kunde dämpa farten framme i täten. Stallkamraten Increased Workload kom fram i dödens med varvet kvar men kunde inte rubba Standout. Ej heller Porthos Amok (samma stall) som spurtade strålande över upploppet.

Standout vann mycket enkelt på 1.12,4a över 2140 meter och tog årets första seger i tredje starten.

– Det var en riktigt läcker häst; hon vann med mycket krafter kvar, kommenterade segerkusken Ohlsson.

Årsdebuterande Chelsea Boko galopperade bort sina chanser in i första kurvan.

***

V75-1: Svenskt rekord noterat i Silverdivisionen. Digital Darling stack till ledningen direkt och drog sedan i ett ruskigt tempo med sin tränare Stefan Melander i vagnen.

Det femåriga stoet släppt aldrig någon av konkurrenterna i närheten och stod för en fantastiskt fin prestation efter att ha spårat i sin ensamhet loppet igenom vann hon enkelt före fint avslutande Rocky Winner.

I mål stannade klockorna på 1.10,1a över 1640 meter vilket är den snabbaste tid som ett svenskfött sto någonsin sprungit i Sverige. Italienfödda Lisa America noterade samma tid, 10,1, vid seger i ett av heat i Åby Stora Pris 2010.

– Hon var ruskigt bra i dag. Jag fick hålla i henne rätt rejält och hon hade faktiskt krafter kvar i mål, kommenterade Stefan Melander.

***

V75-2: Inget svenskt rekord men väl ett banrekord var resultatet av V75-2, ett Klass 1-försök. Här var det hemmahästen Estrella Dorada, tränad av Göran B Andersson, som var smäktande fin för Kim Eriksson.

Det sexåriga stoet drog till täten direkt och hade sedan full kontroll; Estrella Dorada stack bara undan till slut och vann mycket enkelt på 1.12,2a över 2140 meter.

***

V75-3: Franskfödde sjuårige valacken Scouby Djob gjorde fjärde start i regi Catarina Lundström och visade oerhörd styrka då han med Jorma Kontio i vagnen tog hem Östgötaloppet (V75-3).

Här var favoriten Up Date Hoss på väg mot täten men rullade över i galopp. Därför kunde Francais du Gull behålla ledningen men det blev ingen direkt angenäm position.

Scouby Djob kom snart fram i dödens och lade massiv press. Första 500 gick på 08,7 och 1000 meter på 10,5. När 2000-meterspasseringen klockades till 11,9 började Francais du Gull ge slaget förlorat och strax före ingången av sista sväng övertog Scouby Djob spets.

Både Deuxieme Picsous och Harry Haythrow levererade rejäla avslutningar i spåren över upploppet med mot urstarke Scouby Djob fanns absolut inget att göra. Seger togs enkelt den tuffa resan till trots på 1.12,1a över 2640 meter. Ett nytt svenskt rekord för utländska hingstar och valacker.

– Han kändes jättefin redan i värmningen och jag gjorde som tränaren sa till mig: jag körde bara framåt. Det blev hård körning hela vägen men hästen kämpade bra; det känns som samma typ av häst som Etain Royal var, sa Jorma i vinnarintervjun.

***

V75-4: Stefan ”Tarzan” Melander har stallet i toppform. I Klass 2 kom en ny seger. Denna gång med det barfotabalanserade fyraåriga stoet Bear With Me som följde med som sista häst i tredjespår när attackerna sattes in, vreds på i fjärdespår ur sista sväng och retfullt enkelt kopplade greppet över upploppet. 1.13,7a över 2140 var segertiden.

***

V75-5: Banrekord igen. I ett fyraåringslopp för ston avslutade favoriten Your Highness starkast via fjärdespår sista halvvarvet. Ledande Flash It Dibalo hade fått hård press av Berlock, kontrat tillbaka men gick över i galopp mitt på upploppet varför segern för Yout Highness blev enkel. Det på fina 1.13,9 över 2160 meter.

***

V75-6: Jorma Kontio tog en seger till, denna gång bakom Timo Nurmos-tränade Abborren som gick fram och övertog spets med två varv kvar av långloppet och sedan hade full koll. Abborren stegade ifrån över upploppet och vann väldigt lätt på 1.13,8 över 2640 meter – och ja: också det var banrekord, för ston över lång distans.

Rätt V75-rad:

4 Digital Darling – Stefan Melander 5,55
3 Estrella Dorada – Kim Eriksson 7,35
5 Scouby Djob – Jorma Kontio 11,08
12 Bear With Me – Stefan Melander 10,44
14 Your Highness – Björn Goop 2,34
6 Abborren – Jorma Kontio 6,49
3 Standout – Ulf Ohlsson 2,60

7 rätt: 676 983 kr (52,8 system)
6 rätt: 5275 kr
5 rätt: 298 kr

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Magnifik insats av Texas Charm
Nästa nyhet
Magnifik insats av Texas Charm

Magnifik insats av Texas Charm

Sexårige Texas Charm stod för en prestation av det svettigare slaget då han på mycket imponerande sätt segrade i klassiga Prix Chambon P. på Vincennes under fredagskvällen.

Efter två raka segrar i halvstora franska lopp var den Philippe Moulin-tränade Texas Charm klar favorit till segern i Prix Chambon P. som kördes på Vincennes under fredagen.

Och den sexårige Cygnus d’Odyssée-hingsten levde upp till favoritförväntningarna med råge. Segern togs efter en närmast omöjlig resa hela vägen i tredjespår.

Som vanligt var det Julien Dubois som skötte tömföringen bakom Texas Charm och tog ekipaget tog det lugnt och inledde avvaktande i tredjespår i kön.

I täten växlade ledaren ett par gånger innan slutligen Quinoa du Gers fick överta. Fram i dödens kom Libeccio Grif och pressade på något. Samtidigt hade Texas Charm tagit sats och landat utvändigt om tätduon – fast i tredjespår.

Den omilda resan verkade emellertid inte bero Texas Charm. In genom sista sväng stod Dubois på gasen, favoriten gick till ledningen – och ifrån. Även om Rêve de Beylev spurtade fint över upploppet var segern aldrig i någon som helst fara för Texas Charm som imponerade storligen på 1.13,2 över 2850 meter.

Segern var värd 54 000 euro och stekhete Texas Charm tog alltså tredje raka segern, efter att tidigare vunnit Criterium de Vitesse de Basse Normandie och Prix des Ducs de Normandie.

Rêve de Beylev således tvåa på 13,3 och tredjeplatsen till Quinoa du Gers som noterade 13,4. Den sistnämnde ersätter också Quaker Jet i Copenhagen Cup nästa söndag. Quaker Jet ströks ur Prix Chambon P. och tvingas även avstå det danska storloppet på grund av en sårskada.

SE LOPPET HÄR!

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
"Ofattbart att Commander Crowe fick starta"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson