Just nu:
14.16 Mantorp 1 juni: Engwerda och Ebbinge med två vettiga chanser
13.58 Vivid Wise återvänder till Italien
11.30 Gimpanzee glänste – travade 1.10 i kvallopp
10.34 Efter triumfen: Propulsion vill fortsätta tävla
10.03 Lunch-draget Visby: Nu tar han revansch
09.33 Campo Bahia i Östersund
21.22 Propulsion – den störste
19.58 Elitlopps-dagen: Flygande avslut av Oblivion
18.20 Toppinsats av Cokstile
17.55 Perfekt för Earl Simon

Tips Gävle 18/5: Spännande spetsstrid avgör gulddivisionen!

Klicka på önskat lopp
Välj lopp
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Med en dryg vecka kvar till Elitloppet och när de givna deltagarna har fått sina rosa biljetter av Solvallas sportchef Anders Malmrot, är det fortfarande ett par platser kvar att fylla. Efter Nadal Brolines magnifika årsdebut på Solvalla i tisdags var han en given häst att bjuda in, men nu lär vi inte få se fjolårets Elitloppstrea på Solvalla nästa helg eftersom hans tränare Björn Goop knappast vill mista sin styrning av årets förhandsfavorit Readly Express.

De ifjol nyinstiftade reglerna om att samma kusk inte får köra en häst i varje Elitloppsförsök biter nu Malmrot och Goop lite grann i rumpan, men Goop hade knappast varit intresserad ändå eftersom han då kanske hade tvingats köra Nadal före Readly i en för båda hästarna trolig final. Det såg faktiskt ganska kul ut när Malmrot i vinnarcirkeln fick gömma den rosa biljetten innanför kavajen för att inte sätta Goop i dilemmat att ha fått en officiell inbjudan som han inte ville ha. Nu är det ju enklare att säga till ägarna att Nadal Broline aldrig blev inbjuden, men det har man ju svårt att tro att de köper. Möjligt att ägarna inte heller är intresserade av Elitloppet, men det är ju också lite svårt att tro när hästen är nio år och knappast får en chans till.

Nu får det i stället bli en ny Elitloppsdeltagare i Gävle denna lördag eftersom vinnaren av gulddivisionen (lopp 10) är garanterad en plats i det stora slaget nästa helg. Återstår att se om vinnaren vill vara med för det låter i alla fall inte som att storfavoriten och fjolårsvinnaren av Elitloppet, Ringostarr Treb, vill vara en av de sexton utvalda på Solvalla.

Det är spelvänliga och roliga lopp på Gävle och det var faktiskt lite småsvårt att sålla bland de tänkbara spelen. Svansföringen på undertecknad är lite högre än vanligt efter sex av sju rättade rekar i onsdags så den här gången testar jag med ett spelförslag i alla sju loppen.

Gävle har ett kort upplopp (178 meter) och är en av landets mest spetsgynnande banor. Läste att hemmatränaren Oskar Kylin Blom inte höll med om det, men då tänker han nog mer på de ofta ganska skiktade vardagsloppen där det säkert är enklare att vinna bakifrån. I jämna och högklassiga V75-lopp är positionerna betydligt mer viktiga och då speciellt i Gävle där en bra häst i ledningen alltid är svårslagen vid fina yttre förutsättningar.

5 Gävle – Spelstopp 16.18

Spetsstriden:

Förmodligen en av årets enklare spetsanalyser eftersom 5 M.T.Insider är med bakom bilen och lär braka till ledningen. Han körs dock inte där över full distans i det här sällskapet och det mest troliga är att 6 Nobel Amok hakar på så gott han kan första biten och sedan får överta. 3 Flash Hammering kanske kan vara före Nobel Amok fram, men risken finns att Alsén inte vill släppa till honom utan inväntar favoritens rygg i stället. Oklart hur snabbt 2 Shocking Superman kan öppna. Kanske kan överraska från start?


Loppanalys:

En silverdivision där det mest troliga löpningsscenariot inte är så svårläst utan det bör bli favoriten 6 Nobel Amok som får överta täten från startraketen M.T.Insider efter en bit. Ifjol var Nobel Amok med i gulddivisionen den här tävlingsdagen och Bergh lät inte helt osugen på en Elitloppsplats, men hästen tappade stilen i ledningen efter en tuff öppning då och fick det inte riktigt att fungera efter det sedan. Efter en vistelse i Frankrike i vinter har sjuåringen gjort två starter i Sverige och vunnit båda från ledningen.

I ledningen är Nobel Amok alltid svårslagen när han fungerar och visst är chansen god att han vinner detta i spets, men han har visat tidigare att han inte riktigt är att lita på och ibland tappar han stilen till slut i loppen. Efter två lopp när det har sett bra ut kan det vara risk för ett bakslag och jag vill inte kliva in på den här favoriten före en bra värmning till låga 2.15.

Det finns ett par spännande motbud och de tre lopp 2 Shocking Superman har gjort i ny regi har varit klart bra. Det här är också en fin häst i grunden som vann det norska Kriteriet och var tvåa i Derbyt i en ganska stark norsk kull (Ferrari B.R. och Looking Superb bland andra).

Från kön har han avslutat starkt i 10-farter sista 7-800 m som tvåa bakom Nobel Amok näst senast och senast Michelangelo Ås och den här gången kommer han nog att sitta bättre till under loppet gång och då har inte favoriten råd med något schabbeltrav sista 50 m om han ska hålla undan. Risken finns dock att det blir dödens för Shocking Superman och då kanske det blir tufft att vinna loppet. Det låter minst sagt bra från tränaren Oscar Berglund, men det brukar det ofta göra utan att det alltid blir leverans.

Körning mellan dessa två skulle vara mycket gynnsamt för 9 Stepping Spaceboy som kan få ett perfekt lopp i draget bakom. Han gick starkt som fyra efter uppehåll i ett stenhårt lopp senast och bör gå framåt med loppet i kroppen. Mycket spännande med sylvasse Jepson i sulkyn den här gången och jag blir förvånad om han inte får fram en ny växel i den här sexåringen som allt som oftast har körts av samma kusk i karriären.

Det finns ett roligt skrällbud till och det är 3 Flash Hammering som nu har två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Senast var Westholm mycket sugen på att vinna för att få poäng till V75,l men ett byte av huvudlag blev för mycket och Flash Hammering galopperade i starten. Upphämtningen såg dock klart formstark ut och från ett bra läge bör han få ett fint lopp. Skulle kunna vara aktuell för ledningen till och med om favoriten strular till det och M.T.Insider släpper.

Femtehästen i loppet är 7 Eder Bob som toppspurtade bakom Nobel Amok senast och visade att formen är helt på topp. Han riskerar dock att hamna lite på vingel från det här läget och det måste nog lösa sig perfekt kort efter start om han ska vinna loppet.


Spelförslaget:

Tycker att vinnaroddset på den mest trolige vinnaren Nobel Amok är lite för lågt ändå när han inte är helt att lita på från gång till gång och jag testar med ett roligt platsspel i stället. 3 Flash Hammering såg formstark ut senast och har tidigare visat att han duger bra i V75. Tror han kan knipa en plats trots att han är ny i klassen och oddset 3.75 lockar.

6 Gävle – Spelstopp 16.40

Spetsstriden:

2 Load Relief är snabb när han sköter sig och i så fall tror jag att han håller ut värsta spetshotet 4 Rocky Tilly som också är snabb bakom bilen.


Loppanalys:

Ett lärlingslopp med spårtrappa och jag tror på revansch för 2 Load Relief som jag rekade spel på trots spår tolv på Solvalla senast. Då fick han tyvärr någon chanslös häst i vägen varvet från mål och Björn Goop chansade invändigt utan att det löste sig runt sista sväng. Han såg väldigt formstark ut annars och hade garanterat blåst till det gänget med bättre klaff på vägen. Nu är det läge för ledningen och mindre strul och kör de inte för tufft mot honom första biten bör det vara riktigt bra segerchans.

Galopperna i starterna innan oroar visserligen lite grann, men jag tror ändå att det var tillfälligheter för det här är ingen häst som har sett särskilt osäker ut tidigare och han skötte sig också perfekt med Kai P Jussila med samma förutsättningar vid spetssegern för fyra starter sedan när han såg väldigt fin ut.

Bra chans för Load Relief alltså, men jag måste även värdera oddset som Unibet erbjuder och då landar jag trots allt i att 3.15 känns några tiondelar för lågt för spel. 3.50 hade jag velat ha för att kliva in.

Loppet är nämligen bra för att vara ett lärlingslopp och det finns flera hästar som visat fin form och hög kapacitet för klassen. Gör Load Relief bort sig borde det bli ledningen för 4 Rocky Tilly i stället och då har nog han ganska bra vinstchans. Han har visserligen lite väl många andrapris i karriären, men vann på rejält sätt i lite enklare sällskap senast och stallet har ju också högform. Kusken känns dock inte jättehet för mig på V75.

En häst som visat fina fartresurser i lite knepig stil på slutet är 9 U.R.Amazing. Han har gjort fem starter i ny regi och satt fast i tufft gäng när han var oplacerad för tre starter sedan. I de två senaste startarna har han avslutat sista 800 m i 8,5-tempo och gått mycket bra till slut. Spår nio är ett bra läge i en spårtrappa och det blir troligen barfota runt om nu och avslutar han här som han gjort på slutet måste han vara långt framme till slut.

5 Sanda Love är en snabb men knepig sort som fungerat bra på slutet, förutom senast när han galopperade bort sig tidigt. Vid segern vann han på bra sätt före Panther Face, men han har gjort sina bästa insatser på Åby och närmare hemmaplan och den långa resan kan nog ställa till det här. Dessutom är det nog en knepig häst att köra för en ny kusk. Känns inte så het för mig.

7 Panther Face håller fin form och har en kusk som känns överkvalificerad för sällskapet, men läget är lurigt och risk att hamna rejält på vingel från start.

8 Zaragoza (bra i skymundan i två starter på svensk mark) och 15 Kövras So Far (van mycket tuffare motstånd) är två hästar som också har mycket svåra utgångslägen, men med kapacitet att vinna om det skulle lösa sig på bra sätt under vägen.


Spelförslaget:

Load Relief är min favorit till segern, men lite för lågt odds på det så jag avstår. Spelar i stället plats på 9 U.R.Amazing som avslutat ruskigt starkt i loppen på slutet och kan få ett passande lopp från det här läget. Oddset är 2.90.

7 Gävle – Spelstopp 17.03

Spetsstriden:

3 Nordby Kuling kan nog vara snabbast första biten, men efter en bit bör han släppa till 5 Rappnor som lär vara offensiv kort efter start. Strular han till det så kan nog 11 Guli Rubin sitta i täten på första långsidan från sitt springspår på tillägg.


Loppanalys:

Kallblodslopp där Unibets klare favorit är 5 Rappnor som står bra inne i loppet. Han tog sina segrar tidigare i år på bra sätt, men var lite sämre som tvåa senast och tydligen inte som bäst för dagen då och även lite sliten efteråt. Det låter bra från stallet nu, men helt säker på formen kan man nog inte vara ändå och han kommer knappast iväg särskilt snabbt från spår fem. Ändå favorit på ledningen i andraskedet, men strular han för mycket från start kan det bli problem att hitta position. Vinstchans, men inte så kul spel till 3.35.

De övriga på startvolten duger knappast, men på mellanvolten finns ett gäng tänkbara segerkandidater. 11 Guli Rubin har två segrar i följd efter tidig ledning och skulle Rappnor strula från spår fem så kan det kanske bli ledning igen för Westholms formstarke sjuåring. Bra chans i så fall, men kan vinna ändå bara han slipper göra jobbet utvändigt ledaren.

13 Backegubben galopperade inte oväntat bort sig från spår fyra senast och han är svår med voltstart. Från det här läget ska han dock sköta sig, men han hamnar å andra sidan långt bak i fältet. Björn Karlsson ska också tynga ner hästen i balansen för att köra felfritt nu och det känns inte heller optimalt när banorna blir snabbare och det krävs snabbare tider för att vinna. Backegubben  är kanonfin, men uppgiften känns lurig ändå.

6 Kringlers Viktor vann på bra sätt i Boden senast och har bytt regi efter det och får Kontio i sulkyn nu. Känns som klara plus och han är nog inte bort även om motståndet är hårdare än vad han vant sig vid i sina 22 segrar på 51 starter.

9 Bossum Faksen avslutade starkt som tvåa senast, har lopp i kroppen nu och får Kihlström i sulkyn. Rätt fin typ det här med hela 50 i segerprocent.

10 Don Viking har härlig styrka och stod för ett grymt starkt slutvarv i spåren senast när han fångade in Joker C.K. i ledningen vilket såg omöjligt ut varvet från mål. Ny balans då och mindre dövad och det bli samma nu. Riskerar en tappstart men kan nog ta många på styrka till slut igen.

Slutligen nämner jag 14 Joker C.K. som nog är fältets snabbaste häst på speed, men han står tufft placerad den här gången med dubbla tillägg. Det kan dock vägas upp av att han är snabb ut och säkert är ikapp flera av de 20 meter framför direkt. Dessutom får han återigen Goop i sulkyn och duon är obesegrade tillsammans efter tre försök. Björn får helt enkelt hästen att ta i bättre än övriga kuskar som det ser ut och får han bara gå med i ryggar så lär han spurta vasst till slut.


Spelförslaget:

Lurigt lopp där jag trots det svåra läget rekommenderar spel på 14 Joker C.K. Han har varit sylvass varje gång Björn Goop har kört honom och det finns ju got tom bra hästar framför nu som ka ge bra draghjälp under slutvarvet. Det kan dock lätt bli för långt fram till någon som rinner undan där framme och därför nöjer jag mig med ett platsspel till 2.80.

8 Gävle – Spelstopp 17.25

Spetsstriden:

1 Running Like Hell öppnar ganska bra och kusken låter småsugen på ledningen, men jag tror att 7 Falcon Am är snabbare och prickar bara Sjöström från springspåret tror jag att han hinner förbi. När saken ställs på sin spets kan det nog även bli så att Lars D Carlson släpper täten om han håller upp den.


Loppanalys:

Lägsta klassen och 2140 meter med voltstart. Tre hästar känns lite bättre än övriga och klart bäst spelvärde finner jag i 7 Falcon Am som jag skrällvarnade för från spår tolv i V75 senast. Då löste det sig dock inte perfekt under vägen och det blev för långt fram till vinnande Sato och de andra täthästarna, men han avslutade i alla fall mycket bra som fyra.

Sina segrar har Falcon Am tagit utvändigt om ledaren och nu är han min spetsfavorit och då måste det också vara bra chans att rinna undan i Gävle när banan dessutom ska bli fin. Det ska bli barfota runt om som senast och Fredrik Linders hästar visar ju fin form för dagen. Det är inte lika vanligt att öppningen blir för tuff när det är voltstart och ska de andra slå honom måste de helt enkelt vara klart bättre. Oddset har droppat några punkter, men 4.00 tycker jag fortfarande står sig bra.

5 Global Winner är kanske just klart bättre, men han har ett annat problem att brottas med först och det är startspåret. Spår fem är inte så lätt för en orutinerad häst som dessutom uppträdde knepigt från innerspår näst senast och galopperade direkt. Annars ser han riktigt maffig och fin ut den här fyraåringen och han var helt överlägsen från ledningen på en vass tid senast. Givet segerbud om han kommer iväg vettigt, men ändå tufft att begära seger utvändigt om Falcon Am för dagen.

10 Hulk Boko har två lätta segrar i ny regi och ser fartfylld ut. Nu kan det dessutom bli barfota runt om och sköter han sig så kan han runda allt. Han har dock sett lite småhetsig ut till och från och läget är lite lurigt om det blir strul framför under vägen. Ändå en av tre givna segerkandidater.

Av de övriga har 8 Moschino Degato gått jämnt och bra på slutet (tvåa bakom Hulk Boko för tre starter sedan) och har ett fint smygläge.

4 Eicas var riktigt bra i dödens näst senast och fick ett omöjligt lopp senast. Kuskbyte nu och inte chanslös om han kliver iväg hyfsat från svåra spår fyra.


Spelförslaget: 7 Falcon Am gick starkt från ett svårt läge senast och står betydligt bättre till nu. Bra spetschans om kusken prickar starten och sedan ska han slås! Vinnarspel till oddset 4.00.

9 Gävle – Spelstopp 17.48

Spetsstriden:

Här är alla med framspår snabba bakom bilen 3 B.B.S Poetry kan nog ta sig förbi de invändiga och även hålla ut de andra. Tränaren låter lite sugen på att köra i ledningen, men ändå svårt att tro att man ska tjura på i spets om 5 Zanzibar Wise As testar rejält. Kan dock bli en tuff öppning för denne.


Loppanalys:

Ett sprinterlopp där Gocciadoro har en storfavorit i 5 Zanzibar Wise As. Det här fyraåriga stoet har visat hög kapacitet och när hon blev diskad på Vincennes under Prix d’Amerique-dagen gick hon en mycket stark upphämtning som femma i mål. Senast på Solvalla öppnade hon tufft och vann ändå, men hade nog fått sträcka på sig om inte hästen i rygg ledaren galopperat när luckan kom. Bör kunna springa riktigt fort i ledningen på Gävles snabba bana, men öppningen kan bli tuff och får hon inte överta bör hon ändå vara sårbar. Bra chans men lågt odds.

Jag är sugen på 9 Rajah Silvio som gjorde årsdebut i ett tufft V75-lopp senast och såg smällfin ut utan att få chansen till slut. Han hittade flera växlar utan skor och med jänkarvagn förra året och från det här läget bör Goop kunna ge honom ett fint rygglopp i hårt tempo. Tufft med bakspår över kort distans i Gävle, men har man Goop på sin sida brukar det underlätta en hel del.

Tror att loppet främst står mellan dessa två, men annars är 4 Wrongdoer aktuell från ett fint läge och formstarka 6 Bizzy Blizz har fart för att vinna om hon inte hamnar för illa till från spår en bit ut på vingen. Hon vinner knappast det här från dödens som hon gjorde senast.


Spelförslaget:

Möjligt att det blir för långt fram till seger för 9 Rajah Silvio om favoriten släpps till ledningen, men övriga bör han kunna slå så finns om han såg ut i årsdebuten senast och 2.50 på plats tycker jag är bra betalt.

10 Gävle – Spelstopp 18.17

Spetsstriden:

Här räknar de flesta med att 2 Ringostarr Treb och 4 Pastore Bob ska göra upp om ledningen, men jag är inte lika säker. 1 Sorbet tror jag nämligen kan öppna klart bättre än vad han har visat och när det är 1609 meter i stället för 1640 meter är det klar fördel innerspåret. När Redén dessutom öppnar för att köra med helstängt huvudlag för första gången och han har Örjan i sulkyn, ja då blir jag inte förvånad om man chockar de flesta och spetsar. Pastore Bob tog en längd på Ringostarr Treb i både försök- och final av Elitloppet förra året, men gick då med blinkers-huvudlag och nu blir det troligen norskt huvudlag vilket försämrar startsnabbheten lite. Tror han får svårt att ta sig förbi då.


Loppanalys:

Gulddivisionen körs över 1609 meter och vinnaren är garanterad en plats i Elitloppet nästa helg. Fjolårets Elitloppsvinnare 2 Ringostarr Treb är storfavorit efter en snygg årsdebut och seger från ledningen senast. Han var sliten efter sin tuffa fjolårssäsong och var tänkt att gå till avel, men hittade stilen i träning igen och är tillbaka på bra sätt. Får han ledningen här är det givetvis bra chans, men det känns inte helt givet ändå och formen är knappast lika toppad som för ett år sedan. Det borde ju inte heller bli någon ”tokkörning” från Paals sida om man inte får ledningen eftersom man verkar vilja vara lite försiktiga med hästen än så länge och inte heller vill vara med i Elitloppet även om det blir seger.

Som jag skrev i spetsanalysen är jag lite inne på att 1 Sorbet kanske kan hålla upp ledningen från det gynnsamma innerspåret. Örjan är ju grym på att få ut nya växlar från start när det behövs och blir det helstängt huvudlag låter det mycket intressant. I spets tror jag inte att någon i det här gänget slår Sorbet och det fina i kråksången är ju att han kan vinna även bakifrån. Han avslutade starkt som fyra från svårt läge i Finland senast där Readly Express vann och formen verkar helt på topp. Han var ju också mycket bra utvändigt ledaren som tvåa bakom Makethemark näst senast.

4 Pastore Bob behöver nog hitta till täten för att vinna detta, men jag tror att det blir tufft att hinna förbi både Sorbet och Ringostarr Treb innan första sväng. Han har gått okej på slutet, men ser ändå inte ut att ha riktigt samma form som den här tiden i fjol.

Svårt att se skräll här även om jag gillar 6 Baron Gift som avslutade vasst bakom Bahia Quesnot förra veckan och gillar täta starter.

9 Trendy O.K. har ett lopp i kroppen och kan betydligt bättre än vad hon visade i Finland senast. Skrällbud om tempot blir alldeles för högt första varvet.


Spelförslaget:

Spelar på att 1 Sorbet kan hålla upp ledningen trots att få tror det är möjligt. Distans, huvudlag och kusk talar dock en del för det scenariot. Kan dock vinna även bakifrån och till 3.35 testar jag en slant på det.

11 Gävle – Spelstopp 18.41

Spetsstriden:

4 Urgent Call är mycket snabb vid laddning och jag tror att han tar en längd på 3 Coogan. Körs nog i spets om inte 7 Vicario kommer tidigt och testar för att överta täten.


Loppanalys:

Ett lopp över lång distans och italienske segermaskinen 7 Vicario är klar favorit. Han har imponerat i Italien, men fungerade inte i debuten på svensk mark senast och galopperade dubbelt. Har vilat efter det och är säkert i bättre ordning nu, men säker på det kan jag inte vara och honom spelar jag inte till lågt odds.

3 Coogan har bra kapacitet och har gjort det bra sedan han kom till Redén. Senast vann han säkert utan att imponera och måste vara i bättre form nu om det ska bli seger. Jag är lite osäker på lång distans för hans del och tror inte på ledningen heller. Vinstchans men inte så het att lira till 3.90.

4 Urgent Call tror jag spetsar och då bör han få gå i ledningen där han trivs eller få ett fint lopp bakom favoriten om Oskar J släpper. Han var vass vid seger från rygg ledaren över lång distans näst senast och slog då kapable Bucks To Burn som gick i spets. Bör segerstrida från både spets och rygg ledaren och ett platsspel på honom känns starkt.

12 Eelis har bra kapacitet, men fick inte travet att flyta i Finland senast även om diskningen för passgång var felaktig. Han är säkert okej när Nurmos väljer att starta igen och med Goop kan han runda de flesta.

Bakom dessa fyra är loppet ganska jämnt, men 2 Donners Am såg riktigt fin ut vid segern senast och är inte chanslös från ett bra läge, även om han brukar ha lite svårt i hårdare sällskap. Distansen ska tala till hans fördel i alla fall.

5 All Star är bra, men tufft att gå rätt ut här efter långt uppehåll och det kan nog behövas ett lopp i kroppen innan han är segeraktuell.

8 Electrical Storm är bra, men har inte startat på en månad och ska gå med bakskor från det här trista läget och risk att han får backa ner i kön och hamnar för illa till sedan.


Spelförslaget:

4 Urgent Call är spetsfavorit och bör få ett fint lopp oavsett om man kör där eller släpper till favoriten. Stabil och säker häst som nästan alltid är med där framme. Platsspel till 2.05.

Spel från unibet

Tidigare travtips

Mantorp 1 juni: Engwerda och Ebbinge med två vettiga chanser

Travtips
måndag 14.16, 01 juni
Steinfaks och Antonio Tabac var två bra träffar i min senaste text och nu försöker vi dra igång juni månad med några vettiga spelförslag. Mantorp heter banan och herrarna Eggwerda/Ebbinge med filial i Sverige heter de tvåbenta nyckelfigurerna. Den duktiga ...
Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 10.03, 1 juni

Lunch-draget Visby: Nu tar han revansch

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
lördag 19.00, 30 maj

Solvalla 31 maj (Elitloppet): Känslan säger Cokstile

Spelredaktör Daniel Olsson
Travtips
fredag 14.16, 29 maj

Solvalla 30 maj: Speldraget fäller jättefavoriten!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
fredag 14.08, 29 maj

Hagmyren 29 maj: Han kan nog vara Stein-klar

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
fredag 10.27, 29 maj

Solvalla 29 maj: Förfest-feeling med Jorma

Spelredaktör Daniel Olsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
onsdag 13:43, 27 maj 2020

Flera Elitloppshästar med dunkel form

STRÄNGNÄS: Härligt med lite sommarvärme. Väderprognosen talar om fint väder över helgen. En smula kluven gällande kommande Elitloppshelg. Att köra utan publik är naturligtvis inte alls roligt. Dock vill jag tro att ändå köra Elitloppet väger över jämfört m...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson