Omgången:
Mycket stora favoriter den här kvällen på Bergsåker, en del av dom motiverade andra inte. Jag försöker fälla ett par av kvällens största favoriter då det finns en del fynd i strecklistan. Bra förutsättningar i Sundsvall med knappt tio grader varmt och sol, vilket ska innebära fin bana med valfri balans.

Bästa spiken:
7 No Time to Cry (V65-3)

Bästa låset:
3 Razzo Rosso Doc (V65-4) & 12 Bubba Sting (V65-4)

Dubbelspiken:
1 Penny Garline (V65-6)

V65-förslag:
V65-1: 1,2,3,4,7 (11-6)
V65-2: 1,3,4,5,6,7,9 (11-10)
V65-3: 7 No Time to Cry (2-12)
V65-4: 3,12 (7-15)
V65-5: 1,3,4,6,7,9,11 (2-5)
V65-6: 1,6,15 (11-10)
5x7x1x2x7x3 = 1470 kronor.

Dubbeltipset:

Spelförslag 1:
DD-1: 7 Oracle Kronos
DD-2: 1 Penny Garline
1 rad x 400 kronor.

Spelförslag 2:
DD-1: 1,3,4,6,9,11
DD-2: 1 Penny Garline
6 rader x 100 kronor.

Tipsredaktör: Christoffer Wickman

V65-1:
Bra värde bakom Bergh.

RANKING: A: 3 B: 1-4-7-2 C: 11-6-8-5-9-12

Spetsanalysen:
1 Zadar och 2 Happy Bruises har lottats till de bästa utgångslägena, och är också dom som kan öppna kvickast. Happy Bruises lär dock inte kunna ta en längd på Zadar som är given spetsfavorit i loppet. Zadar vek dock ned sig i tät senast och löper bäst i rygg, den som är först fram av 3 Thunderbird F.R. och 4 Diamond Heart lär därför få överta ledningen och där är det klar fördel Bergh då Diamond Heart får svårt att ta en längd på Thunderbird F.R. sida vid sida.

Loppanalysen:
Robert Berghs 3 Thunderbird F.R. skaffade sig hårdhet i Frankrike och har två raka segrar sedan han kom tillbaka på svensk mark, segrarna tagna på enkelt vis efter löpningar i rygg ledaren respektive utvändigt ledaren. Thunderbird F.R. är bra för klassen och från fint utgångsläge bakom startbilens vingar är det bra chans att Bergh tidigt placerar honom i ledningen, sedan blir han givetvis svårslagen. Jag tycker dock det är bra värde bakom honom då han blir megafavorit och då jag tycker det finns ett bättre spikförslag i omgången försöker jag ”fälla.”

Jag försöker fälla den jättestora favoriten med bland annat 1 Zadar och 4 Diamond Heart, Zadar vek visserligen ned sig från tät senast men löper betydligt bättre i ryggar och med spets och släpp till favoriten kan han absolut utmana med lucka till slut. Vid seger näst senast avslutade han vasst. Diamond Heart hade känts helintressant om ledningen, men efter loppkoll tror jag att han får svårt att ta en längd på Thunderbird F.R. och därmed blir det tufft att hitta spets. Hästen är annars bra i grunden och betydligt bättre än raden. Duger gott vid minsta klaff.

Skrällstreck också för 2 Happy Bruises som lär få ett fint lopp vid sargen härifrån samt 7 Orlando Gel. Orlando ger årsdebuterar visserligen och har spår lite väl långt ut bakom startbilens vingar för att vara optimalt, Troels Andersens travare är annars van tuffare motstånd än detta och kommer han någorlunda väl förberedd finns potential för att skrälla.

6 Ypsilon Hornline är betrodd med honom raknar jag ned, jag tycker trots seger senast inte att han visat mycket av värde för att duga mot dessa konkurrenter och han riskerar dessutom att hamna på vingel härifrån. Honom jobbar vi bort.

V65-2:
Alldeles för stor favorit.

RANKING: A: 6-7-9 B: 4-1-3-5 C: 11-12-10

Spetsanalysen:
4 Krusse kan öppna snabbt från start och ska ses med goda möjligheter att tidigt hitta ledningen.

Loppanalysen:
Per Nordlund blir jättefavorit tillsammans med 6 Algot Ålj, visst har den sjuåriga valacken gjort det bra med sex raka segrar i regi Nordlund men för mig är det ändå överraskande att han blir megafavorit. Jag tycker det luktar positionen utvändigt ledaren lång väg här och motstånd saknas dessutom inte, given att försöka fälla i mina ögon.

Spetsfavoriten 4 Krusse kan mycket väl rinna undan från ledningen om han får bestämma tempot någorlunda mitt i loppet, men han är lite blöt till slut och har på två försök hittills inte vunnit i tät och känns därför bara som en av flera. Betydligt mer tror jag på Jan-Olov Perssons duo 7 Farmbaron och 9 Ekke Ålj. Farmbaron ska tävla med norskt huvudlag för första gången vilken känns kittlande och Ekke Ålj är inte mycket sämre än sin stallkompis och ska kunna få ett fint smyglopp härifrån då han har rygg på en relativt startsnabb konkurrent.

Min A-grupp i loppet räcker normalt långt, men kallblodslopp är alltid luriga och jag streckar därför dom med chans. 1 Nordvanja, 3 Sol Bellman och 5 Qravatt kan samtliga skrälla med klaff på bitarna.

V65-3:
Imponerade senast.

RANKING: A: 7 B: 2-12-4-10-3 C: 9-11-5-1

Spetsanalysen:
1 Lady Victory, 3 Speedy Goldinia och 5 Yara Hornline om ledningen, men oavsett vem av dom som vinner den ”spetskampen” lär samtliga släppa till favoriten 7 No Time to Cry som lär köras offensivt tämligen omgående då hon är nedstruken ett spår.

Loppanalysen:
Jättefavoriten 7 No Time to Cry är en modell jag gillar och jag tycker det är omgångens bästa singelstreck, när hon nu är nedstruken ett spår bakom startbilens vingar räknar jag kallt med att Bergh är offensiv tämligen omgående från start och vem vill/kan stå emot henne när Bergh ställer frågan? Hon bör tidigt vinkas fram till spets av sina konkurrenter och sedan lägger hon knappast. Hon har gjort allting rätt vid segrarna på slutet och ställs mot lämpligt motstånd den här gången, i stallet håller man hästen högt och siktar på V75 inom en snar framtid för henne. Spel mot ett mål.

För dom som letar motbud och gardering är det främst årsdebuterande 2 Vestal Virgin som det är bra rapporter på inför detta samt 12 Emily Freeman som gör det bra varje gång som är mest aktuella.

V65-4:
Starkt lås.

RANKING: A: 12-3 B: 7-15-10-13-14-4 C: 1-8-9-6-11-5-3

Spetsanalysen:
1 Scorpio Vici är ensam på start.

Loppanalysen:
12 Bubba Sting gör en intressant årsdebut, det här är en häst jag alltid haft ett gott öga till och det ska bli mycket intressant att se hur han tagit vinterträningen. Han svek vid ett par tillfällen ifjol och var alltid lite svår att räkna på då han tävlade ojämnt, enligt stallet har han dock tagit åt sig vinterträningen på helt rätt sett och han känns betydligt bättre nu än tidigare. Med tanke på vad Bubba Sting kan i grunden och efter ett lysande intryck efter 1.19 i banjobb inne på Bergsåker för ett tag sedan har jag svårt att se honom förlora det här loppet. Han är stark och tuff och gynnas därför bara av den aktuella distansen och dessutom vann han årsdebuten ijfol.

Jag var väldigt länge inne på att singelstrecka Bubba Sting då jag som sagt gillar honom skarpt och rapporterna från stallet dessutom går i dur, han svek mig dock många gånger under fjolåret och jag vill därför se att han levererar fullt ut innan jag vågar lämna honom ensam på kupongen. Jag väljer därför att dubbla lappen med 3 Razzo Rosso Doc som är bra i grunden och som spurtade positivt via 12,5 sista 800 senast som fyra. Han står intressant till i det här loppet och tidigt kanske kan köra sig till tät? Isåfall får Bubba Sting vara bra för att lyckas.

V65-5:
Vettig segerchans, men…

RANKING: A: 7 B: 3-6-11-1-4-9 C: 2-5-10-12

Spetsanalysen:
5 Maro Khan kan öppna snabbt och bör spetsa, för att sedan omgående få 7 Oracle Kronos utvändigt om sig och då lär knappast Daniel Wäjersten svara. Oracle Kronos bör tidigt hitta front.

Loppanalysen:
7 Oracle Kronos är en häst som tränare Jan-Olov Persson allt som oftast är optimistisk kring och som han håller högt, då han den här gången återigen ställs mot lämpligt motstånd ska det därför givetvis vara vettig segerchans. Han är startsnabb och bör tidigt hitta ledningen trots spår en bit ut bakom startbilens vingar, är han sedan vid sunda vätskor blir han svår att rubba.

Normalt vettig segerchans för favoriten alltså, men jag har ändå hela tiden varit inne på att gardera honom och det känns fortfarande rätt att göra det. Han hade en hovspricka senast som fyra på Solvalla och såg inte som bäst ut och även om det lär vara bra till kvällens uppgift har jag inte blivit så övertygad av honom som många andra verkar blivit. Det finns trots allt en del motbud som känns prisvärda och vid minsta strul för favoriten är jag helt inne på att han kan lägga.

Jag hoppas på strul för favoriten eller att han har en sämre dag, då är loppet både öppet och lurigt och då lär vi få bra betalt. Robert Berghs 3 B.B.S.Mandarino gör årsdebut men ska från fint utgångsläge trots det räknas tidigt, han lär visserligen tappa lite mark från start då han inte är någon raket den första biten men träningsrapporterna går i dur. 6 Chip Dealer, 11 Northers Spy och 1 Draw the Line ska även den trion streckas tidigt bakom Oracle kronos. Chip Dealer är van betydligt tuffare motstånd än detta och rapporteras träna starkt efter uppehåll, spännande ikväll. Northern Spy och Draw the Line kan bägge flytta på sig till slut och gynnas av Bergsåker långa upplopp, kan absolut skrälla vid klaff.

Jag nöjer mig dock inte där, jag väljer att strecka även 4 Crusinjo trots långt uppehåll då han har gott kunnande i grunden samt 9 Fantastic Ås som jag fortfarande minns avslutningen på vid seger för tre starter sedan. En sådan avslutning duger gott även här.

V65-6:
Fräckt speldrag.

RANKING: A: 1 B: 15-6-11-10-12-3-4-9 C: 8-7-13-2-5-14

Spetsanalysen:
Tipset bygger helt och hållet på att 1 Penny Garline försvarar innerspåret.

Loppanalysen:
Efter en hel del loppkoll och snurrande i arkivet har jag fått bra känsla av att 1 Penny Garline kan försvara sitt innerspår från start och i ledningen tycker jag hon känns mycket intressant, som rejält tappad i strecklistan. Varför? Hon gör visserligen årsdebut och ett litet frågetecken för formen finns, men rapporterna på henne från stallhåll är positiva och i någorlunda vettigt slag är jag övertygad om att hon blir svår att plocka ned från tät. I slutet på fjolåret ställdes hon mot hästar som Fascination och Metior Easy och gjorde det med den äran. Det här stoet är bra i grunden och löjligt felstreckad, i ledningen och i någorlunda vettig form förlorar hon inte detta.

Penny Garline kan dock bli över från start om Henrik Svensson prickar från springspår med 6 Todays Butterfly och det kan dessutom saknas lite i henne till slut över Bergsåker långa upplopp i årsdebuten. Jag väljer därför att strecka just nämnda 6 Todays Butterfly samt 15 Ariel Boko som överygade vid seger i årsdebuten senast och knappast lär vara sämre med det loppet i kroppen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
En häst mindre i Olympiatravet

En häst mindre i Olympiatravet

Lördagens final av Olympiatravet blir olyckligtvis en häst fattigare. Persos Seaman kan inte starta.

Bara nio hästar återstår nu i kamp om 1,5 miljon kronor i förstapris av Olympiatravet. Det sedan Persos Seaman tvingats lämna återbud under fredagen.

Den Kari Lähdekorpi-tränade valacken som var tvåa bakom Sebastian K. i sin uttagning har drabbats av hälta.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V4-tips till Solvalla
Nästa nyhet
Fredag: V4-tips till Solvalla

Fredag: V4-tips till Solvalla

Omgången: Travnets fina tipsform håller i sig och senast ut i raden var Christoffer Wickman som igår var helt rätt ute på hemmaovalen Örebro. Imorgon väntar en hyperintressant Olympiatravslördag på Åby men innan det avhandlar vi en typisk Solvallaomgång där Timo Nurmos hästar dragit till sig en stor del av strecken.

Det finns risk att ”de radar upp sig” på streckspelet men jag tycker att några av favoriterna känns tveksamma. Loppen inom lunchdubbeln ser svårast ut och där skjuter jag från höften med en spelvärd spik i första avdelningen. Annars måste 6 Rebellion ses med toppchans i V4-epilogen med tanke på insatsen senast.

Spiken: 6 Rebellion (V4-4)

Skrällen & LD-draget: 8 Lotus Eld (V4-2, LD-1)

V4-förslaget (x3)
V4-1: 3,5,6,10 (res 4-2)
V4-2: 1,2,3,4,6,7,8,9,11,12 (res 5-10)
V4-3: 1,4,6,11 (res 3-5)
V4-4: 6 Rebellion (res 7-5)

4x10x4x1 = 160 rader

960 kr

Dubbelsystemet
8 – 6,4 x 400

800 kr

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

 

V4-1
Fyra streck räcker i inledningen

A: 6-5 B: 3-10-4-2-12-1-8 C: 7-11

Spetsanalys: Svårbedömt då flertalet på framspår är mer aningen ovana med startbil. Flera av hästarna har bra facit i voltstart däribland 5 Castor Boko.

Loppanalys: Klar favorit är 5 Castor Boko som felade senast i slutsvängen i ett lopp som vanns av Queasy men visade storform vid två raka segrar innan det. Fyraåringen har vettigt läge och kan vara en av dem som dyker upp i segerstriden men som hårdast betrodd i loppet tycker jag att han går att fälla.

Chanstipset till 6 Byebyecya som hade en del oflyt senast och när hästen skar mållinjen fanns det en hel del sparat. I starten innan det var hingsten riktigt nära segern bakom Digital Motion och Ari-Pekka Pakkanens travare står på tur för seger.

3 Corleone Boko har visat fina takter vid karriärens två segrar men däremellan har det blivit galopper. Tränare Susanne Richter brukar ha ordning på grejerna och från ett bra startspår är fyraåringen värd en gardering.

10 Astor Hornline klev på i spåren på sista bortre långsidan senast och fullföljde sedan godkänt hela vägen hem. Valacken har en del kapacitet i grunden och skulle det klaffa är han inte borta.

4 Big Bill Bac vann från ledningen i början av året och var nära att upprepa den bedriften två starter senare. Då blev det galopp 100 kvar med segervittring men sedan dess har Angus Hall-sonen inte startat. Ändå inte helt borta.

2 Escape Maneuver kan vara ett motbud men valacken efter Scarlet Knight är inget att lita på. Dessutom återkommer han efter vila men hästen har fint läge och kan vara värd ett streck.

12 Fabulous Tooma har gjort rejäla insatser nästa varje gång i år på hemmaplan men nu är det Solvallas oval som gäller samtidigt man drog spår tolv. Det krävs såklart maxklaff för att räcka till härifrån men valacken kan vara en jättesusare.

V4-2
Många om budet – strecka på

A: 3-8-1 B: 11-7-6-1-2-4-9-12 C: 5-10

Spetsanalys: 4 Prins Alf är ruskigt snabb ut och trivs bäst i ledningen. Frågan är om han körs där och 3 Handler vill säkert ha ett ord med i diskussionen. Även 1 Anna Sisu lär testas rejält från innerspåret.

Loppanalys: Öppet lopp som håller fin klass men här krävs det ett par streck enligt mig. En Timo Nurmos duo finns högt uppe på strecklistan. 3 Handler hamnade fel på direkt från start senast och sedan var den dagen förstörd för Timo Nurmos-travare. Den gången var det dessutom bricka tolv men nu är det framspår och därmed spetsläge. Skulle Jorma Kontio lyckats lotsa hingsten till fronten är det inte säkert att han kör där stallet förordar rygglopp när det gäller medeldistans.

1 Anna Sisu spurtade bra mot tuffa ston senast har helt rätt utgångsläge för att kunna knipa en framskjuten placering. Hon kan öppna bra och borde kunna ha vettigt slagläge även om jag ser ett loppscenario där hon inte kniper ledningen.

8 Lotus Eld ska inte nonchaleras trots sitt dåliga utgångsläge. Den normalt så säkre travaren har nu felat två gånger på raken men stått för helt okej insatser efter felsteget. Valacken var helt överlägsen vid segern på Solvalla 20/2 och jag är inne på att han kan duga långt igen.

11 Yaw Damper gjorde comeback senast efter paus och avslutade fullt godkänt efter en invändig resa. Stoet kan vara aningen upp och ner i sina prestationer men när hon är bra är hon riktigt vass som vid V75-segern på Åby från utvändigt ledaren.

7 Broadway Starlet stod för sin årsdebut senast och hakade bra som femma i mål bakom ganska tuffa hästar. Stoet borde vara ännu bättre nu med den genomköraren innanför väste och hon ska räknas tidigt.

6 B.W.T.Firefox är utan seger i år men gör sällan ett dåligt lopp. Hon ska köras en hel del på chans då hon behöver draghjälp för att komma till sin rätt men skulle det klaffa flyger hon lågt över upploppet.

2 Lookslike A Face var bra i comebacken och ska tas på allvar den här gången. Utgångsläget är perfekt och Calle Lindbloms travare har kapacitet att blanda sig i segerstriden.

4 Prins Alf har inte startat sedan i slutet av juni förra året men spetsläge och barfotabalans gör honom till en tänkbar fidus.

 

V4-3
Hon har vikit ner sig från täten förr – läge att gardera

A: 6-4 B: 1-11-3-5-7-12-9 C: 2-8-10

Spetsanalys: Både 1 Jullex Electra, 2 Minikat River och 6 Chichina Boko kan öppna vasst. Kanske är den sistnämnda hetast på gröten och mest troligt är att Jorma Kontio dirigerar loppet tidigt.

Loppanalys: Ett lurigt lopp över kort distans med flera segerkandidater där det luktar körning från start vilket kan öppna upp loppet.

6 Chichina Boko vann från ledningen för tre starter sedan men i de två senaste har stoet spetsat igen för ett sedan falla igenom totalt med 200 meter kvar. Nu återkommer hon efter paus och stallet rapporterar allt väl. Normalt sett sitter Jorma Kontio i spets i ett tidigt skede av loppet och sedan är Yankee Glide-dottern hästen att slå. Ändå måste man varna lite för henne uppträdande i slutet av januari och jag garderar.

4 Bear With Me var duktig vid segern. Då övertog han ledningen efter 700 meter och höll undan med knapp marginal. Sist blev det tidig galopp men upphämtning var av bästa märke och från ett fint läge ska stoet räknas.

1 Jullex Electra är kapabel i grunden och är ett måste på lappen. Korean-dotterns starter hittills i år har varit mersmakande och numera återfinns hon i bröderna Larssons regi. Utgångsläget är perfekt då hon kan öppna rappt och kanske är hon den som sitter i rygg på ledaren.

11 Västerbo Reallife avslutar bra varje gång och håller fin form för dagen. Hingsten behöver lite flyt med tanke på utgångsläget men helt ofarlig är han inte.

3 Rose Hill Dream gjorde det bra i spåren senast men är lite upp och ner i prestationerna. Skulle stoet ha en bra dag är hon inte avsågad.

 

V4-4
Grym sist – vinner nu istället!!

A: 6 B: 7-5-3-12-13-4-8-14-11-15 C: 9-2-10

Spetsanalys: Med 1 Mellby Aloe borta ut matchen blev spetsstriden svårlöst. 2 Golden Rauk kan öppna skapligt men körs väl knappast i täten på fastlandet och 3 Harvey Tornado har startat bakom bil två gånger med haft spår nio samt tolv. 4 Mercury Broline och 5 Alfas Dimitri är inga skjutare från start och ett scenario där Örjan glider till täten med 6 Rebellion känns realistiskt.

Loppanalys: Ett småtrevligt spårtrappelopp med en given vinnare för mig trots att det betyder att jag måste rata min evige ”nästagångare” Alfas Dimitri. 6 Rebellion testades barfota runt om för första gången senast och betyget för insatsen var minst sagt högt. Örjan hamnade utvändigt om ledande Drew Brees och sen var det tufft tempo hela vägen. Viking Kronos-sonen kunde aldrig plocka ner ledaren men höll storstilat till andraplatsen på en mycket fin tid över lång distans. Med den insatsen i färskt minne finns det bara en häst på banan i mitt tycke och jag singlar utan tvekan.

7 Peak State Kronos avslutade vasst till seger senast via 14,5/1000 och håller toppform för dagen. Detta var hästens andra start för året och det känns som att han tagit ett steg i rätt riktning jämfört med förra året. Dock tror jag inte att han rår på mitt singelstreck.

5 Alfas Dimitri var trea bakom Drew Brees och Rebellion och gick klart bäst av de övriga från kön. Det här är en slugger som inte alltid håller sig till rätt gångart men det finns kapacitet i Love You-sonen. Medeldistans är kanske ingen fördel jämfört med senast och valacken får ses som en platsaspirant.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Jörgen Westholm x 1000
Nästa nyhet
Jörgen Westholm x 1000

Jörgen Westholm x 1000

Nu har även Jörgen Westholm anslutit till de riktigt stora bland landets travtränare. Under torsdagen kom hans tusende tränarseger.

Tidigare i veckan var det Petri Salmela som noterades för tusen tränarsegrar. Efter torsdagens tävlingar på Örebrotravet hade tränarnas tusenklubb fått ännu en medlem.

Det var dock först i kvällens sista lopp som jubileumsseger blev ett faktum. Jörgen Westholm lotsade själv in skrällen Ukino du Vivier till seger.

Därmed kan den 40-årige Rommetränaren skryta med tusen segrar som tränare. Han inledde som professionell travtränare 1996, nu sjutton år senare passerade han milstolpen. Han är därmed den 28:e av landets i dag aktiva tränare som uppnått tusen segrar.

Jörgen Westholms stall har hittills i år vunnit 28 segrar på 181 starter och travat in precis över två miljoner kronor.

– Utan att förringa kuskarnas insats så anser jag att det är en större prestation att ta sig in i tränarnas Tusenklubb än den som finns för kuskar. Det ligger mycket arbete bakom att utbilda och träna upp en häst till segerform. Det uppmärksammas alldeles för lite, säger han till kanal75 efter jubileet.

GILLA travnet.se på Facebook!

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Treåringarna i fokus på Solvalla
Nästa nyhet
Treåringarna i fokus på Solvalla

Treåringarna i fokus på Solvalla

Ungdomarna står i rampljuset vid nästa onsdags tävlingar på Solvalla. Scarlet Knights Lopp för treåringarna lockar med 200 000 kronor till vinnaren.

Ett vasst race för de tidiga treåringarna blir huvudnumret vid Solvallas tävlingar med V86 på onsdag.

I Scarlet Knights Lopp, Treåringarnas Vårfinal, får vi se bland andra vasse Fly The World som redan i år hunnit med tre segrar, möta bland andra Per Nordströms nya stjärnskott Djali Boko.

Startlistan har tagit sig följande utformning:

2140 auto

1 Fly The World – Juha Siirtonen
2 Jane’s Hugo – Kaj Widell
3 Djali Boko – Per Nordström
4 Muirfield – Tommy Hanné
5 Donna del Sole – Björn Röcklinger
6 Gimeheaven Sisu – Ville Karhulahti
7 Sue Zet – Daniel Redén
8 Ivar Sånna – Jorma Kontio
9 Elvis Duo – Örjan Kihlström

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Torsdag: V65-tips till Örebro

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson