Omgången: Svårt, mycket svårt idag på Boden men med roliga lopp på programmet. Ett kallblodslopp över korta häcken där de bästa måste jag ikapp sina tillägg och streckspelet avslutas sedan med ett långlopp för ston. Omgången kan bjuda på ett par överraskningar och att hitta ett singelstreck att luta sig mot är inte lätt.

Spiken: 5 Max De Luxe (V4-1)

Skrällen: 11 New Varenn (V4-3)

 

V4-förslaget
V4-1: 5 Max De Luxe (res 1-3)
V4-2: 3,4,6,10,13 (res 9-1)
V4-3: 1,3,5,9,10,11 (res 8-7)
V4-4: 1,3,6,7,8,10,12,14,15 (res 4-9)

1x5x6x9 = 270 rader

540 kr

Dubbelsystemet:
4,6,13 – 9 x 300

900 kr

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

 

V4-1
Jag tror på Max!

A: 5 B: 1-3-9-2-11-4-6 C: 8-10

Spetsanalys: 4 Charli Soutwind är min hetaste spetskandidat och jag tror han släpper. Här gäller det att vara först framme. Det kan också bli så att 1 Wired Chip lyckas hålla ut de övriga.

Loppanalys: 5 Max De Luxe kunde inte svara smygkörde Lexington Ås senast men insatsen som tvåa var ändå fullt bra. Hästen fick trava utvändigt om ledaren och med bättre löpningsförlopp denna gång måste han bli farlig. Femåringen har tre segrar i år varav en på V75 och mycket talar för att hingsten får revanschera sig för det snöpliga nederlaget senast. Singlas!

1 Wired Chip felade senast men var duktig vid segern gången innan det efter att lett loppet hela vägen. Från ett perfekt utgångsläge finns chans för en liknande scenario och han får ses som första utmanare trots att han står tufft inne på pengarna.

3 Ultralum kommer från fina insatser men är mer stark än snabb och är nu ute på kortare distans än vad han är van vid. Han räds inte att gå den tunga vägen och han ska streckas tidigt.

9 Alex Marib är inte så tokig de gånger som han håller sig på benen och från ett fint smygläge ska han passas.

 

V4-2
Kallblodsrace!!

 

A: 4-13-6 B: 10-3-9-1-11-12-8 C: 2-7-5

Spetsanalys: Ett par startsnabba på startvolten men fördel 3 Tele Best som jag tror vill dit allra mest.

Loppanalys: Klutigt lopp där de bästa måste springa fort från sina tillägg om de ska hinna fram över den korta distansen.

4 Gräftberra har verkligen hittat toppformen vid två raka segrar och förtjänar tipsettan i ett öppet lopp. Från det här spåret kanske det inte blir någon ledning men han bör hamna vettigt på det och ska tas på fullaste allvar.

13 Farmfurir har en nästan kuslig förmåga att alltid komma med en avgörande fråga över upploppet oavsett upplägg. Nu har han 40 meter att plocka in men på sin hårdhet måste han räknas tidigt trots att det kan bli långt fram.

6 Blijerven skulle gynnas av att få trava i ledningen och skulle scenariot bli så är han ett tidigt bud. Enda frågetecknet är hur det står till med formen efter en månads tävlingsuppehåll men enligt tränaren och kusken Thomas Lundsten ska det inte vara någon fara.

10 Tyri Svarten har inte startat på ett tag men gjorde fina insatser under hösten mot kvalificerat motstånd. Körsvensligaledaren Krister Söderholm upp i sulkyn är ingen nackdel och med minsta klaff på vägen kan elvaåringen var med på fotot.

3 Tele Best kan vara en rysare om han skulle få bestämma i täten.

 

V4-3
Häftig tätstrid kan öppna upp

A: 9-3 B: 1-10-5-11-8-7 C: 4-2-6

 

Spetsanalys: 2 De Leone Ås har inte haft ett så här fint läge på år och dagar och lär laddas. Utifrån kommer främst kvartetten 3 Livi Delicious, 4 Explosive Ås, 5 Blackridge Bella och 7 Art Of Speed. Tror det kommer gå undan rejält första femhundringen.

Loppanalys: Ett småtrevligt lopp med ett par intressanta namn i startlistan. Tror det att bli körning från start vilket gynnar bakspårets 9 Empereur. Coktail Jet-sonen är en klart duglig häst som ska kunna sänka det här gänget om han har en bra dag. Senast gjorde han comeback efter vila och med den genomköraren innanför västen är han i allra högsta grad med i matchen.

3 Livi Delicious kommer med fin form och har nu för första gången begåvats med ett hyggligt utgångsläge. Från bricka tre bakom bilen kan det bli ledningen och därifrån kan han bli svårfångad.

1 Bankers Office har perfekt läge men riskerar kanske att hamna i maskin från sitt innerspår. Formen är god och skulle det stämma på vägen kan fyraåringen spräcka årets segernolla.

10 Piriac fick en nolla i raden senast men gick med broddar senast vilket han inte alls fungerade på. Annars har han visat fina takter den senaste tiden och den finska gästen ska streckas.

5 Blackridge Bella har övertygat vid tidigare Bodenbesök. Två gånger om har stoet lett runt om på Peabtravet men då har det rört som om kort distans.

11 New Varenn kunde blixtra till ibland minns jag från ”Jägersrotiden”. Nu återfinns fuxen i Finland och den här hästen tål en repa i spåren. Pass upp!

 

V4-4
Strecka på

A: 10-12-8 B: 14-3-15-1-6-4-9 C: 13-5-11-2

Spetsanalys: Bara tre på framvolten varav alla tre kan lägga iväg bra från start.1 Mais Pepper kan säkert hålla ut de övriga men ska ha rygglopp enligt tränaren. Först framme från tillägg kan bli farlig, och med risk att få stå med dumstruten i skamvrån, är 10 Zusandy Hornline spetskandidat om Söderholm prickar?

Loppanalys: Äntligen ett långlopp på lunchens streckspel och det här gillar jag. Bara ston gör det hela svårare än vanligt och här krävs det nog ett par streck.

10 Zusandy Hornline har springspår på tillägg men kan vara framme i täten tidigt. Hästen har visat fin form en längre tid och i ett öppet lopp är stoet en rolig tipsetta.

12 Carlos Lady är helt given på lappen. Senast gjorde hon det bra i spåren och kunde avgöra i god tid före mål. Spåret är klurigare denna gång men fyraåringen kan kliva runt alla.

8 Dragons Ride är i fint slag och nu aviserar tränare lättning i balansen som talar till hästens fördel.

14 Västerbo Mission avslutade piggt senast som fyra och kan vara på väg uppåt i form. Från det här läget krävs det mycket tur men hästen har styrka nog att blanda sig i segerstriden.

3 Cordial Court är startsnabb och har gjort fina insatser i täten.

15 Louise Winner har nu fått lopp i kroppen och behöver inte vara avsågad.

1 Mais Pepper kan få loppet kört i halsen från innerspåret.

6 Rally Swing avslutade bra senast och ska inte nonchaleras helt.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
V4 Boden: ”Visst tror jag på chans”

V4 Boden: ”Visst tror jag på chans”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

–  Han har verkligen varit bra på sistone och känns fin i jobben. Två raka segrar har det blivit och det finns inget som indikerar att formen inte skulle sitta där. Spåret är inte optimalt men får en gångs skull får han stå på start och visst tror jag på chans. Skor runt om, säger Tomas Åhman om Gräft Berra i V4-2.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Bodentravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V65 – varje dag!

Lopp 1, V4-1

4 Charli Southwind – Han är inte lika bra längre som han var för ett par år sedan, men jag tycker ändå att hästen gör det han ska i loppen och för det mesta är jag nöjd med honom. Den här gången har vi lottats till vettigt utgångsläge bakom startbilens vingar och vi kan säkert vara trea-fyra, samt med lite klaff en platsrysare. Att han ska slå de bästa i loppet tror jag inte. Inga ändringar, säger Robin Björck.

5 Max de Luxe – Han var bra senast men kunde inte riktigt svara vinnaren. Jag är nöjd med hur hästen känns för dagen och förutsättningarna ser intressanta ut. Han är bäst bakifrån så vi siktar på ett lopp i ryggar och från det här läget borde vi kunna hitta vettigt slagläge. Jag vill gärna köra barfota för det skulle var ett plus, säger Martin Westerlund.

6 Västerbo Carreau – Han har galopperat bort sig i de två senaste starterna som jag har kört honom, näst senast vet jag inte varför han galopperade men senast kändes han betydligt bättre än gången innan men då fanns det en förklaring till galoppen. Det kändes senast att det finns en del fart i honom, däremot vill jag gärna se att han sköter sig och fungerar i ett helt lopp innan jag kan tro på honom, säger John Östman.

8 Amourus – Hon är på väg uppåt i form och jag tycker hon är bättre än vad resultatraden visar, hon har haft en hel del otur i de senaste starterna. Den här gången ställs hon dock mot tufft motstånd samtidigt som hon har lottats till tråkigt utgångsläge så kan vi vara trea-fyra kommer jag vara nöjd med det, men det är en häst som det kan vara värt att passa framöver. Barfota bak och lätta skor fram, säger Jesper R Nilsson.

9 Alex Marib – Det har strulat en del men senast var det förbättring och formen verkar ok. Det bör vara en platskandidat i detta gäng. Vi kör åter med skor runt om, säger Kari Vaaraniemi.

Lopp 2, V4-2

3 Tele Best – Han har gjort det bra i de senaste starterna och han känns också som han ska göra hemma i jobb för dagen, hästen ser ut att må bra för dagen och det är det viktigaste för honom. Jag har givetvis respekt för många av konkurrenterna i det här loppet, jag tycker dock att min häst ska vara en av de som räknas och Gräft Berra har vi bland annat slagit tidigare. Inga ändringar, säger Olle Svensson.

4 Gräft Berra – Han har verkligen varit bra på sistone och känns fin i jobben. Två raka segrar har det blivit och det finns inget som indikerar att formen inte skulle sitta där. Spåret är inte optimalt men får en gångs skull får han stå på start och visst tror jag på chans. Skor runt om, säger Tomas Åhman.

6 Blijerven – Han har pausat ett tag men känns pigg i jobben och jag tror formen ska vara hygglig. Han var inte bra i sitt senaste framträdande men vi har kollat upp honom. Spåret kan både vara bra och dåligt men skulle vi komma iväg ordentligt är han med i matchen. Han trivs bäst när han får vara med där framme och det här är en duglig häst. Skor runt om, säger Thomas Lundsten.

8 Rapp Elden – Han verkar väl vara i skaplig form och har fått fint läge över hans bästa distans. Nu tror jag dock att han får svårt att räcka till ändå så vi smyger med och kör till slut. Skor runt om, säger Leif Eriksson.

9 Sigge P. – Han har gjort det helt okey i de senaste starterna och formen är det inga större fel på, däremot slår han normalt inte de bästa i det här loppet och kan vi greja en hygglig slant får vi vara nöjda med det, säger John Östman.

12 Ulvsås Elvis – Han har inte visat något av värde i de senaste starterna och vi får svårt. Jag kommer att köra snällt och lyckas vi greja en slant kommer jag vara nöjd med det, säger Roger Nilsson.

13 Farmfurir – Han känns som han ska göra inför den här starten och så långt är allting väl med honom, jag är nöjd. Att stå 40 meter tillägg är dock aldrig optimalt och det är många hästar att runda härifrån. Det kan givetvis gå med lite klaff under vägen och vi måste prova då det finns dåligt med lopp åt honom, min känsla säger dock att det blir tufft att nå fram till Gräft Berra och Blijerven. Inga ändringar, säger Per Gustafsson.

Lopp 3, V4-3

3 Livi Delicious – Hon satt halvfast i ganska tufft lopp senast och kändes fin och jag tycker hon visat prov på fin form en längre period. Den här gången har vi lottats till bra utgångsläge och visst ska hon räknas tidigt. Det är min bästa möjlighet på lunchen idag, säger John Östman.

8 Nick America – Han svarade för ett väldigt bra lopp vid seger näst senast, senast var han dock bara dålig och med tanke på den insatsen och i kombination med dåligt utgångsläge den här gången får vi vara nöjda om han kan vara med bland dom tre främsta och slåss. Jag hoppas och tror på en bättre insats idag än senast, det var dock några tuffa konkurrenter emot, säger Krister Söderholm.

9 Empereur – Han startade efter ett uppehåll senast och gjorde det över lång distans och det blev nog lite för mycket. Han känns piggare efter den starten och bör vara uppåt i form. Skor runt om och vi har platschans, säger Kari Vaaraniemi.

Lopp 4, V4-4

3 Cordial Court – Hon svarade för ett väldigt positivt lopp efter startgalopp senast och formen är helt klart på väg uppåt igen, innan senaste starten hade hon haft halsinfektion två starter i rad och de starterna är bara att glömma. Hon känns väldigt fin hemma i jobb inför den här starten och kommer göra ett bra lopp, däremot tycker jag att hästarna på tillägg kom lite billigt på det när det bara blev tre hästar på start och det gör att jag tror vi får svårt att hålla undan för dom. Jag försöker ge min häst en smygresa och då kan vi vara trea-fyra i ett sådant här lopp. Inga ändringar, säger Roger Nilsson.

8 Dragon’s Ride – Hon är mest den typen som bara hänger med i loppen och jag har svårt att se henne vara något för spelarna i det här loppet. Vi smyger med och hoppas i bästa fall på en hygglig slant, säger Per Gustafsson.

10 Zusandy Hornline – Hon känns väldigt fin för dagen och så långt är allting väl med henne, däremot hade jag gärna önskat mig lite mer vinter och varken väder eller banan är speciellt optimalt för henne. Jag hoppas och tror dock trots det på en bra insats och normalt ska hon räknas bland dom tre främsta i ett sådant här lopp. Inga ändringar, säger Krister Söderholm.

12 Carlos Lady – Hon har gjort fina lopp en längre tid och har verkligen formen på topp. Vi står lite vingligt till denna gång men hon är vass om hon får rätt resa. Med lite tur kan det här gå ändå och jag tycker inte att hon är chanslös. Inga ändringar, säger Anna Näslund.

13 Cambria Hanover – Hon springer och spänner sig i starten av loppet och det viktigaste är att hon sköter sig idag, det är det som gäller i första hand. Sköter hon sig tycker jag att hon ska duga bra i det här loppet, hon känns väldigt pigg och fin hemma i jobb för dagen och den aktuella distansen är ett stort plus för henne då hon är stark och rejäl, säger Jenny Engfors.

14 Västerbo Mission – Hon avslutade bra senast på Skellefteå men har varit ifrån lite nu och det kan ha blivit aningen för långt mellan starterna. Hon är vassast bakifrån och vi smyger med in i det längsta. Distansen ser jag som en fördel sett till både läget och hästens egenskaper. Det blir skor runt om och hon kan nog tjäna fina pengar, säger Leif Eriksson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Nordiskt möte på Vincennes
Nästa nyhet
Nordiskt möte på Vincennes

Nordiskt möte på Vincennes

Danske Partout Simoni har trivts ypperligt på Vincennes senaste tiden. På lördag är det dags för start igen – i ett lopp med fler nordiska intressenter.

Det var viss dramatik då Partout Simoni segrade på Parisbanan senast, det i Prix Marcel Laurent med 60 000 euro till vinnaren. Hästen var då trea i mål men då de båda framförvarande diskats tillskrevs den danske travaren segern. Hästen har dessutom ytterligare två segrar i Frankrike tidigare i somras.

På lördag är dagens högst doterade lopp på Vincennes Prix de Chenonceaux som har 47 500 euro i förstapris. Här kommer Partout Simoni ut igen (med Dominik Locqueneux) och stöter återigen på finska She Loves You (Sebastien Ernault) som var först i mål senast men alltså fråntogs segern.

Dessutom hittar vi Lutfi Kolgjinis Kaffir Face som med Pierre Vercruysse i sulkyn provar en ny fransk start. Bland övriga i loppet kan nämnas Amour d’Occagnes, Nalda Nof och Up And Quick. Distansen är 2700 meter med voltstart.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Ingen Svanstedt på Åby
Nästa nyhet
Ingen Svanstedt på Åby

Ingen Svanstedt på Åby

Det blir ingen Åke Svanstedt på Åbytravet i kväll. Flygförseningar är orsaken.

Åke Svanstedt har kuskchampionatet på Åby i ett järngrepp men vid kvällens V65-trav på banan kommer han inte kunna spä på med ytterligare kusksegrar. Svanstedt är nämligen på väg hem från USA och då flygen försenats tvingas han att avstå kvällens uppsittningar.

Körsvensändringar har således skett och så här ser ersättarna ut:

Lopp 1) 8 Safe Coktail – Johnny Takter
Lopp 3, V65-1) 5 Flowstarter G. – Johnny Takter
Lopp 4, V65-2) 11 Enya Håleryd – Peter Ingves
Lopp 6, V65-4) 13 Vanity Dream – Peter Ingves
Lopp 7, V65-5) 8 Gossip’s Winner – Peter Ingves
Lopp 8, V65-6) 13 Beckman – Johnny Takter
Lopp 10) 3 Raven Lavec – Peter Ingves

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Bollnäs
Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Bollnäs

Torsdag: V4-tips till Bollnäs

Lite knepigt hitta någon spik till dagens V4-omgång på Bollnäs. Går dock tunt i V4-inledningen på två hästar, lite på chans, men känns sedan som jag har ganska bra möjlighet hitta övriga på 7 x 7 x 5 streck.

V4-låset:
7 Banker´s Garcon som ska köras offensivt och förhoppningsvis till spets ihop med 1 Mr Wiseman som blir farlig om det löser sig hoppas jag räcker i V4-inledningen.

V4-systemet:
1,7 (res 5-11)
1,4,5,6,7,9,11 (res 14-8)
1,4,5,6,7,8,10 (res 9-3)
3,11,12,13,14 (res 9-4)
490 rader – 980 kronor

Dubbelförslag:
6 – 1,5,6,7,8,10 / 100 kr
7 – 1,5,6,7,8,10 / 50 kr
Totalt 900 kr

Tipsredaktör: Per-Arne Corell

V4-1:
A: 7  B: 1-5-11-10-4-8-3 C: 6-2-12-9

Spetsanalys:
7 Banker´s Garcon är ingen startraket men öppnar ändå ganska bra och Pedersen är inne på ett offensivt upplägg. Kör sig till spets?

Loppanalys:
7 Banker´s Garcon trivdes inte på banan senast enligt tränare Fredrik Pedersen. Annars har hästen en passande uppgift och Pedersen är inne på ett offensivt upplägg. Hittar Pedersen till spets är det en bra vinstchans.
1 Mr Wiseman kan inte hålla upp ledningen men blir farlig om det skulle lösa sig.
5 Matrix Revolution kan en del, har ett hyggligt läge och räknas.
11 Madame Rigby har form men ett byngligt läge och behöver lite flyt för att komma in i matchen på allvar.
10 Dancing Topless tävlade med skor senast inte borta om barfotabalans igen idag.

V4-2
A: –  B: 6-1-7-4-5-11-9-14 C: 8-13-15-10-3-2-12

Spetsanalys:
Någon av duon 4 Amina Hornline , som vunnit två raka spetssegrar, och 5 Wellington Queen är trolig ledarhäst här.

Loppanalys:
6 Lyckans Hansolars kom aldrig riktigt in matchen senast från kön på en svårbemästrad bana. Enklare emot idag och ganska bra insatser innan ger tipsnicken i ett öppet lopp.
1 Utopia Brick är osäker från start men svarade för en finfin upphämtning senast. Klar chans felfri.
7 Dream Or Not återkom efter lite vila senast på Gävle och vann direkt ett billigt lopp. Chans till andra raka.
Chans till tredje raka har 4 Amina Hornline som kommer från två raka spetssegrar.
5 Wellington Queen återkommer efter frånvaro men har visat fart tidigare och kan vinna direkt.
11 Lucky Face har bara vunnit ett lopp så här långt men har farten för vinst med lite klaff.
9 Åke Spirit har fart för seger.
14 Double Kiss har ett lopp i kroppen efter frånvaro och är inte helt borta.


V4-3

A: 6-5-1-8  B: 10-4-7-9 C: 3-2-11-12

Spetsanalys:
3 Freeman öppnar bra men allra snabbast är nog 8 Little Rainbow om Eklöf väljer att ladda från åttondespåret. 6 Zyrano Boko och 7 Tarpoon Bris kan tänkas köra offensivt för att överta taktpinnen.

Loppanalys:
6 Zyrano Boko kommer från två V75-starter och har en perfekt uppgift på papperet. Dock skor idag och tveksam uppladdning gör det hela svårbedömt.
5 Vermo är inte alls så tokig i grunden och ställs mot ett lämpligt motstånd idag. Chans.
1 Kick Party har form men kan inte försvara innerspåret. Chans om det löser sig.
8 Little Rainbow är startsnabb och loppets spetsfavorit, chans trilla undan om han får bestämma.

V4-4:
A: 14-3-13 B: 12-11-9 C: 4-10-6-2-7-5-8-1-15

Spetsanalys:
3 Väskinge Lyset är osäker men åtgärdad och det låter ganska bra på hästen. Om felfri kör sig Ulf Ohlson till spets här.

Loppanalys:
14 Mana Grabben startade i söndags och täta starter är ett ?. Svarade då för en stark upphämtning och hästen har en hygglig chans om han skulle prestera på topp igen. Dock osäker och även lite ojämn.
3 Väskinge Lyset har ett fint läge här för att kunna ta sig till spets och dra undan ostörd. Mycket osäker dock så det kan bli galopp när som helst.
13 Lex Maijon var med i samma lopp som Mana Grabben i söndags men stoppades av en galopp dryga 600 kvar. Inte borta här med klaff.
12 Modd Brun är inte så tokig och skrällduglig.
11 Mäster Metz debuterar i ny regi vilket ger misstankesstreck.
9 Farmbaron har fart men agerat lite moloket till slut de senaste starterna. Denna gång lär Persson troligen smyga så länge det går. Inte helt borta på grundkapacitet men överstreckad.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Bollnäs: "Ska duga bra i ett lunchlopp"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson