Bold Eagle var stor favorit och fick ett fint lopp i ryggar, men var ändå utan chans på segern i Prix de Bretagne. I stället var det Jean-Michel Bazires femårige snackhäst Davidson du Pont som avgjorde på styrka och härmed säkrade en plats i Prix d’Amérique.

Jean-Michel Bazire har en armé av topphästar i stallet, den som det kanske snackats mest om i höst är femårige Davidson du Pont som bland annat vunnit Critérium des 5 Ans. Nu är den högkapable Pacha du Pont-sonen med cirka sex miljoner kronor på segerkontot klar som en av årets stora utropstecken i Prix d’Amérique. Davidson du Pont stärkte sina aktier rejält när han efter en tung avslutning bland andra förvisade Bold Eagle till det slagna fältet i söndagens första B-lopp Prix de Bretagne.

Comebackade Bird Parker fick en tung inledning via tredjespår innan han kunde hitta ned i dödens och strax senare, efter drygt 1200 meter (som gick efter 13,7) också övertog ledningen. Carat Williams var den som kort därefter drog tåget i tredjespår, med Davidson du Pont i släptåg och med i dennes rygg 15 för 10-spelade Bold Eagle. Carat Williams hittade in i uppförsbacken ned i andraspår, vilket lämnade Davidson du Pont först i tredje.

Där skulle Bazire-travaren bli kvar med Bold Eagle tassande i rygg. Ur sista sväng styrde Franck Nivard favoriten till attack via fjärdespår men ganska snart syntes att ”Örnen” ännu inte funnit PdA-formen. I stället kopplade Davidson du Pont starkt greppet om tuffe Bird Parker kort före mål och gick mot en knapp men säker seger. Segertiden stannade vid 1.12,6 över 2700 meter, en tiondel över loppsrekordet.

Davidson du Pont var dock inte den enda femåringen som här kvalade in till sista söndagen i januari. Mellan hästar hittade stoet Délia du Pommereux (12,6) sent loss, sköt till vasst för sin kusk Damien Bonne och tog sig på linjen förbi Bird Parker (12,7) i kampen om andra-priset. Den sistnämnde därmed trea, i en lovande comeback och också med PdA-biljetten säkrad. Bold Eagle fick således nöja sig med fjärdepriset, på samma tid som trean och  Carat Williams som stod för en godkänd insats som femma.

För svenska hoppet Day or Night In uteblev succén. Johan Untersteiner fick en bra start och inledde i rygg ledaren, men hamnade successivt längre och längre bak. Genom sista sväng hittade ekipaget ut i andraspår men fick alla förhopp-ningar grusade när galoppen kom ur svängen. Svenskägde Cash Gamble gick däremot en snygg avslutning i vida spår som sjua. Tidig galopp blev det för Bazires andra häst i loppet, toppstoet Bélina Josselyn. (Foton: ALN).

Du kan se loppet här.

Läs även: Stor Westholm-succé – dubbel på Vincennes

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Söndag: Grand Slam 75-tips till Färjestad

Söndag: Grand Slam 75-tips till Färjestad

GS75 Färjestad 18 november

Omgången: Jag spelar med dubbla favoritspikar då det finns skrällchans i andra lopp, och det är ett svårt spel GS75 så jag krånglade inte till det allt för mycket… Lycka till!

Spiken: 6 Highspirit (GS-5) är en lördagshäst med perfekt uppgift och borde spetsa hem det. 1 Hossiana Boko (GS-7) har det klaffat dåligt för, men nu är uppgiften helt perfekt, spets och slut.

GS75-förslaget är på 2916 kronor.

8-2-5 (7-3)
2-10-4 (11-3)
2-6-9-12-3-1 (11-7)
12-2-7-13-14-1-15-4-3 (5-9)
6 Highspirit (2-7)
4-3-11-10-1-9 (5-6)
1 Hossiana Boko (10-1)

3x3x6x9x1x6x1 = 2916 kr

DD-förslaget på 1000 kronor:
4 – 1 x 1000 kr

GS-1

A: 8-2-5 B: 7-3-12 C: 1-9-4-6-10

Spetsstrid: Flera kan öppna snabbt, Vespertilio Jet gör ett försök att hålla ut dem. Alvena Vagaboy laddas och han är snabb i benen och har offensiv kusk. B.T.’s Viclando utmanar då den är snabb.

Loppanalys: 8 Lightningsky är favorit och i grunden är det en skjutare som var otroligt bra då han vann på V75 i våras, men sedan tappade han allt och var borta fyra månader. Han gick med vanlig vagn i comebacken senast och orkade inte från dödens, det var tufft upplägg efter vila. Nu borde han dels vara bättre, och han ska gå med jänkarvagn samt någon form av stängt huvudlag. Det verkar mer aktuellt nu och han är trolig vinnare.

Jag testar ändå att gardera med en duo, som inte är lika bra med har bättre spår. 2 Vespertilio Jet är lite spännande som lite betrodd. Stefan P Pettersson verkar ha uppåtform på grejerna nu efter tung period, och senast gick han bra i skymundan i samma lopp som favoriten och fick inte riktigt chansen. Skulle han komma till ledningen vore det extra intressant, och chans till det finns med spår 2. Han vann enda gången han fått gå i ledningen.

Jag streckar även 5 B.T.’s Viclando som trivs med Calle Jepson som nu får köra, och formen är bättre än raden. Senast blev galopp i slutkurvan utan att se plågad ut.

GS-2

A: 2-10-4 B: 11-3-5-9 C: 1-6-7-8-12

Spetsstrid: Mira Hörsta låter man klart påställda med och det är ledningen som gäller – dit borde man ta sig efter en bit. Anotherdewey och Gateruds Kashmir kan öppna bra, vill ha rygglopp dock?

Loppanalys: 10 Charlock Wiking är megafavorit, och det finns mycket fart i honom, senast hade han från ledningen lekstuga med en så vettig häst som Sugarcraft och bara studsade undan. Det har blivit seger vid sex av sju felfria lopp, och trots bakspår är det såklart chans att han vinner. Ändå är det just bakspår, och det på 1640 meter och även om Ådefors är rutinerad så är det ändå inte chefen i vagnen den här gången. Som så stor favorit tycker jag att det ska vara framspår och ledningen för att vara motiverat.

2 Livi Money Maker är bra, och det är sjukt att han inte vunnit något lopp. Han var väldigt omogen som treåring, men inte långt efter Cathegorical vid något tillfälle och den är bra. Han är på väg att släppa till bättre, och så dåligt som han öppnade senast ska han inte behöva öppna igen. Hästen var spänd från start då det var gnisslande hjul(!) runt honom menar ”Mogge” och öppnade inget. Distansen gör att han kanske inte hinner med, men loppet är faktiskt dåligt och han duger bra tror jag.  

Draget kan vara 4 Mira Hörsta som det låter mycket bra kring och man vill gasa i ledningen så länge det går. Dit kan man ta sig, och det blir norskt huvudlag för andra gången – det var första senast. Hon var uppanmäld då, men står bättre till nu och kan springa undan från ledningen.

GS-3
A: 2-6-9 B: 12-3-1 C: 11-7-10-4-8

Spetsstrid: Beauty Taste tror jag tar ledningen, med barfota och Peter upp!

Loppanalys: 6 Timotejs Godis är en rätt så fin häst som visade fart i somras då man plockade av alla skorna. Var draghäst någon gång och gick starkt efter galopp. Det har bara varit galopp senaste starterna, tre raka lopp har hon galopperat och man har nu bytt regi. Det är klart att det är spännande med första starten hos Björn Goop, det är lite skillnad men ändå inte lika hett då han inte kör själv. Som favorit finns inte så mycket värde i att chansa på att en galopp-häst ska fungera, och jag garderar även om den ju kan vara ”klar”.

2 Beauty Taste lägger jag först, det låter klart uppåt på den kanten och startsnabb är sexåringen och kan ta sig till ledningen. Det som gör det intressant är dels Peter Untersteiner i vagnen nu vilket brukar vara bra på den här typen, och inte minst på att det ska bli barfota runt om för första gången! Kan det även bli Peters jänkarvagn kanske? Kan spetsa hem det. 

9 Runaway Bride Ås tar jag också med, hon har ändå mött bra hästar och det känns som hon går ner lite i klass. Perfekt läge med rygg på startsnabb häst och hon kan växla alla sista 500. 

GS-4

A: 12-2-7 B: 13-14-1-15-4-3 C: 5-9-10-11-8-6

Spetsstrid: Callmesally och Love No Limit bör göra upp om ledningen, de är båda bra från ledningen och gynnas av den positionen.

Loppanalys: Mycket lurigt stolopp där 2 DancingQueenDiablo är klar favorit, och det kändes märkligt men då det ska bli första barfota är det lite mer begripligt då det varit skor runt om varje start tidigare. Dessutom perfekt spår, och Peter Untersteiners hästar brukar duga bra på dessa banor. Avgjorde enkelt senast via 12 sista 700 metrarna – men ärligt talat så klaffade det väldigt bra och hon kunde springa rakt fram i andraspår.

Det är här skrällen har störst chans att komma, för det skiljer inte så mycket på dem och desto mer skiljer det sig på spelet. Jag chanstippar 12 Chantilly trots spår 12 i spårtrappa. Hon är bra för detta lopp, och jag trodde på henne i V75 senast, men då var hon dålig och har inte startat sedan dess och det var i maj. Det låter bra nu och hon ska träna bra, och skor gör inget negativt då hon varit bättre så. Under 10% är kul.

7 Love No Limit är bra, men knepig. Hon gick bra då Hanna körde bakom bra häst och blir det barfota runt om nu och hon hittar till ledningen – ja då blir hon svårtuggad. Hon var mycket bra vid segern på 12,1 på Solvalla då hon styrdes på tidigt och satt i ledningen redan 800 kvar över 1640 meter. Missar hon ledningen, ja då är det klart mindre chans för hon springer och bryter väldigt i loppen och måste nästan gå på innerspår…

Alla de med sämsta spåren är bra och den som får bästa loppet av dessa kan mycket väl vinna och därmed skrälla. 13 Baja Rosa Akema, trots Ivarsson, känns spännande att ranka upp lite som 2%-are.

Nämner 4 Callmesally som verkar behöva fler lopp efter uppåhållet, men läget är perfekt och snabb ut är hon.

GS-5

A: 6 B: 2-7-8-1-5-9 C: 4-3-10-11

Spetsstrid: Highspirit är solklar spetsfavorit, ingen vill ta emot honom.

Loppanalys: 6 Highspirit tror jag vinner detta. Han var enormt bra då han vann på V75 i Rättvik i somras och från dödens bara var helt överlägsen. Han bollade med Knifetown Winner då och även näst senast, men senast var han inte bra i V75-finalen och man skyller på slem i halsen, och att han inte gillar Solvalla. Han har varit struken inför detta, men det tror jag inte var så allvarligt då det var snöstorm den dagen och man letade nog mer fel. Han har gått 18-jobb inför detta och brukar vara bra direkt efter lite paus. Alla vill ha rygg på favoriten och jag tror det blir billigt från ledningen och spikar favoriten.

2 Red Team Rex är tänkbara motbudet, han var klart positivt senast som tvåa bakom Southwind Feji, men det är inte givet att han ens får ledarryggen här och borde inte våga slå favoriten oavsett.

GS-6:

A: 4-3 B: 11-10-1-9-5-6-8-7 C: 12-2

Spetsstrid: Speedy Tilly och Princess Teemer är båda mycket snabba och öppningen borde bli rejäl. Speedy Tilly håller upp efter strid?

Loppanalys: Bra lopp och Klass 2-försök där 3 Vinci Power är favorit. Han har alltid lovat mycket och borde släppa till snart hos Peter, men han var inte kurrant senast på V75 och det verkar vara lite av strulhäst som är svår att komma rätt på. Han är bra för Klass 2, och har bra segerchans om han tävlar på topp, men motbud saknas inte alls.

4 Je t’Aime Explosiv slår lite ut underläge, men det är riktigt bra kurva på honom för dagen och senast var smått imponerande då han bara mosade dem och vann enkelt. Det är helt annat motstånd här, mycket bättre hästar, men han var också allt för bra för det lopp han vann senast. Känns trots allt spännande med bra spår och jag går på honom på DD.

11 I.T.Inventor var otroligt bra vid segern näst senast då han gick i tredjespår hela loppet, det var galet att han kunde vinna det. En bra häst som galopperade senast, men nu bör det gå bättre.

10 Barney Granit var fin vid segern och vann enkelt. Hoppade bort sig senast med för honom dåligt innerspår, men han kan skrälla här.  

Jag rankar ner 1 Speedy Tilly som var sämre senast, och Mickes hästar brukar inte rada segrar. Det kommer kosta att hålla upp ledningen och han möter bra hästar nu. 

GS-7:

A: 1 B: 9-5-8 C: 7-2-10-3-4-11

Spetsstrid: Hossiana Boko är snabb och brukar ta ledningen, och hon möter ärligt talat inte så mycket av startsnabba hästar. Bra spetschans!

Loppanalys: Jag tror på toppchans för 1 Hossiana Boko som inte fått visa hur bra hon är på sistone, men nu är det väldigt passande uppgift. Näst senast kopplade hon grepp från dödens och höll starkt, och senast fastnade hon med sparade krafter där Logo Light övertygade. Hon öppnar mycket bra bakom bilen och jag tror inte att hon bommar ledningen, och loppet är faktiskt inte speciellt tufft. Det måste vara toppchans att hon rinner undan. Hon har segrat 3/9 spetslopp, men varit tvåa ytterligare fyra av dessa och går bra där.

Främst två hästar med chans bakom, 9 Global Signature som var fin vid spetsvinster senast, men helt annan uppgift här. Han är bra då han känner att han rår på dem, likt senast, men värre nu.

5 Hochthereitis Sox vinner ”aldrig” men det är bra uppgift för honom nu som brukar springa på bra hästar. Med klaff och strul för spiken, då kan det vara dags.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Femstjärnig insats av Global Trustworthy
Nästa nyhet
V75: Femstjärnig insats av Global Trustworthy

V75: Femstjärnig insats av Global Trustworthy

Borta från tävlingsbanan i ett år – nu en Gulddivisions-vinst. Timo Nurmos Global Trustworthy går en mycket intressant framtid till mötes efter att ha visat var skåpet skulle stå på Bjerke.

Trea i Kriteriet och trea i Derbyt. Global Trustworthy har alltid räknats som en av kullens bästa och det gav han onekligen bevis på under lördagen när V75 gjorde en utflykt till norska Bjerke. Trots bara ett lopp i kroppen efter nära ett års frånvaro, tog han i karriärens sjuttonde start första segern i högsta klass-en. Och det gjorde han inte direkt på något blygsamt vis.

– Det är en häst jag gillar jättemycket. Han var bra i dag, vi fick en tung resa och tempot var hårt hela vägen. Allt har fungerat jättebra med hästen en tid och jag tror han kan gå långt framöver, det visade han ju i dag, sa segerkusken Jorma Kontio i ATG Live.

Tempo blev det onekligen på tillställningen. Probo Op och Donatomite duellerade om ledningen, den senare fick överta efter 07,7 först 500 men den förstnämnde tog direkt sats för att överta förnyat. 09,8 klockades varvet efter. Jorma hade kanske hoppats på att få överta själv med Global Trustworthy efter den snabba öppningen, men Wim Paal valde att svara bakom Probo Op. Nåväl, Nurmos-hästen fick helt enkelt göra det från dödens – och det visade sig inte vara några problem.

VM-tvåan Lionel påbörjade sitt avancemang från kön 700 meter kvar och jobbade sig framåt i spåren och kom starkt ute i banan över upploppet. Global Trustwothy hade dock bensin kvar i tanken för att säkert svara den avslutande anstormningen. 1.11,7a/2100 var segertiden, 200 000 norska förstapriset.

*****

Frode Hamre har en mycket lovande variant i Vainqueur R.P., det såg vi inte minst förra helgen då han avslutade blytungt som trea i Breeders Crown-finalen. Infinitif-sonen laddade om snabbt och kunde för Ulf Ohlsson sälla sig till den celebra samlingen av vinnare i anrika Axel Jensens Minnes-lopp. Det blev en enkel seger – Vainqueur R.P. pressade sig till spets ur första svängen och fick dämpa efter 07,8 första 500. Loppet var därmed över, Ohlsson hade full koll och favoriten vann med krafter i behåll på 1.11,8a över engelska milen.

– Han är jättefin. Jag tror han kunde gått riktigt fort i dag om han hade fått löpa ut för fullt, men vi tog upp tempot en bit. Hästen har fortsatt att utvecklas, jag fick knappt stopp på honom efter mål…,sa Ulf Ohlsson.

*Stor favorit i inledande Silverdivisionen var förstås Ferrari B.R. men uppgiften blev för tuff i denna hästens andra start efter uppehåll. Ferrari B.R. blev utsvarad i en 1.08-öppning första 500 av Västerbo Exact och fick sedan vandra i dödens första varvet. ”Ferrarin” provade igen 600 kvar, men var slagen redan i sista sväng. Ledarhästen kämpade dock storstilat och hade greppet fram till sista stegen. Via fjärdespår ur sista kurvan kom The Last Ticket och Dag-Sveinung Dalen farande – och fångade in spets-hästen på ritsen. 1.12,5a på 2100 noterade skrällvinnaren.

*Skrällparaden fortsatte i Klass 2. Peter H Sjöberg kunde ge Usain Cup, tränad av Dick Robertsson, en delikat resa som trea på innerspår. Därifrån skulle det lösa sig perfekt när man kom fram och hittade loss genom sista sväng. I det läget hade Stand by Ken kopplat grepp om ledaren Tokarev, men trots en stark insats kunde man inte svara Usain Cup den sista biten. 1.14,7a/2600 visade klockan.

*Duktig vinnaren i Klass 1 från Frode Hamre-stallet. Tom Erik Solberg tog sig med Goldstile fram till dödens efter 800 meter körda, utvändigt om favoriten Bad Nite Call Saul. Men ledaren hade ingen rolig dag på jobbet och var slagen redan halvvarvet kvar. Goldstile hade dock krut kvar – övertog och gick undan till säker seger. Fin insats på 1.13,3a/2100.

*En dansk-svensk kombo var vinnande i Axel Jensens för ston. Thomas Uhrberg skötte kuskuppdraget bakom Steen Juul-tränade Carna Sensei. Efter ha lurpassat i fjärde utvändigt blev det attack direkt in på sista bortre med full fart ur sista sväng. Danskan kunde säkert fånga in ledande Normandie Royal och höll undan för avslutande Tropicana Ås. 1.13,3a/2100 var vinnartiden.

*Bronsdivisionen rundade av och med en stenhård upplösning där ett gäng hästar möttes över mål. När fotot dock kom under lupp, stod det klart att Tom Erik Solberg fixat dagens andra V75-seger. Det som kusk bakom 15-taggaren Always on Time som anförde loppet från start till mål. Peter Untersteiner och Masterglide kom med en snabb avslutning, men någon tiondel för sent. Always on Time, tränas av Kjetil Helgestad. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Ingen dispens för identifierat spel på travbanorna
Nästa nyhet
Ingen dispens för identifierat spel på travbanorna

Ingen dispens för identifierat spel på travbanorna

Från årsskiftet ska allt spel på hästar vara registrerat. Även på landets travbanor. Lotteriinspektionen tilldelar ingen dispens.

Med den nya reglerade spelmarknaden som träder i kraft från och med 2019 kommer allt spel på hästar att vara registrerat. Något som ATG vad det gäller spel hos ombud redan föregått genom att införa identifierat spel sedan 1 november. Däremot står det nu klart att man inte ges någon dispens för spel på någon av landets trav- eller galoppbanor. Lotteriinspektionen meddelar att det inte kommer att ges någon sådan dispens, skriver Svensk Travsport i ett pressmeddelande.

– Det låg i farans riktning att det inte skulle utfärdas någon dispens för identifierat spel på de äldre banterminalerna. Det är beklagligt på många sätt, men nu är det som det är. Vi vet att ATG har förberett sig på ett eventuellt negativt besked under hösten med flera parallella spår för att lösa den situation som nu kommer, säger Ulf Hörberg, tillförordnad vd på Svensk Travsport.

Allt spel på travbanorna kommer efter årsskiftet att behöva registreras. Något som därmed kommer att orsaka ett extra problem för utländska besökare, särskilt vid några av våra största event, såsom Elitloppet.

– Lotteriinspektionens beslut var oerhört olyckligt, men vi kommer göra allt vi kan för att tillsammans med ATG skapa en så smidig och bra lösning för våra internationella gäster som möjligt, säger Jörgen Forsberg, vd på Solvalla i pressmeddelandet.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Svanstedt och Six Pack ohotade i Matron Stakes
Nästa nyhet
Svanstedt och Six Pack ohotade i Matron Stakes

Svanstedt och Six Pack ohotade i Matron Stakes

Trots miss i Hambletonian har det ändå varit en mäktig säsong för Six Pack. På torsdagen tog Åke Svanstedts läckre treåring en ny stor seger när han defilerade hem Matron Stakes.

I Hambletonian blev det helt fel och inför finalen i Breeders Crown fick Six Pack strykas. Det till trots framstår ändå Åke Svanstedt kanon som den treåriga kullens klarast lysande stjärna i USA. Muscle Mass-sonen noterades för sin sjätte raka seger och passerade en miljon dollar intravat i år då han under torsdagskvällen även lade Matron Stakes på Dover Downs till handlingarna.

Segern i Matron Stakes (210 150$) kunde heller knappast ha tagits på ett enklare sätt. Six Pack, spelad till stor favorit, gled till ledningen i första kurvan och var därefter ohotad. Hambo-tvåan Met’s Hall testade att utmana utvändigt men började tappa travet samtidigt som Svanstedt ryckte mitt i sista sväng. Six Pack lämnade fältet med flera längder för att vinna på 1.11,0a/1609 över tusenmetersbanan.

Du kan se loppet här.

Åke Svanstedt hade även favoriten i Matron Stakes för treåriga ston (183 900$) i form av Plunge Blue Chip men här fick man nöja sig med ett tredjepris. Segern gick i stället till Custom Cantab (e. Mr Cantab) som för David Miller från spets höll undan för Supergirl Riley. 1.10,4/1609 var tiden för vinnaren som tränas av Christopher Beaver.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Inför V75: Lionel laddas mot nya franska äventyr

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson