I förra veckan säkrade Ulf Ohlsson kuskchampionatet på Hagmyren – hans 98:e totalt i karriären. På tisdagen ordnade Jorma Kontio sitt andra för året som den som vann mest i Rättvik.

Killen med flest championtitlar i landet är förstås Ulf Ohlsson och lär med all sannolikhet under året nå upp till mastiga 100 championat i karriären. För närvarande har han två i år. Sedan tidigare har den idoga kusken vunnit på Dannero och i förra veckan säkrades titeln på Hagmyren, hans 98:e championat totalt och hans 15:e på den aktuella banan. På Hagmyren var det för övrigt det 13:e raka och just 13 segrar räckte för att ta titeln.

Ulf Ohlsson blev på Hagmyren ”mästare i kavaj” och det blev även Jorma Kontio i Rättvik när banan avslutade årets säsong under tisdagen med en lunchtravdag. 12 fullträffar räckte på dalabanan. Det här var Kontios andra championat i år (tidigare Lindesberg) men faktiskt det första någonsin i just Rättvik. (Foton: ALN).

Alla banchampions i Sverige 2018:

Arvika: Niclas Benzon
Dannero: Ulf Ohlsson
Hagmyren: Ulf Ohlsson
Hoting: Ove A Lindqvist
Karlshamn: Fredrik Persson
Lindesberg: Jorma Kontio
Lycksele: John Östman
Oviken: Rikard N Skoglund
Rättvik: Jorma Kontio
Solänget: Rikard N Skoglund
Tingsryd: Kevin Oscarsson
Vaggeryd: Carl Johan Jepson
Visby: Claes Sjöström
Åmål: Carl Johan Jepson
Årjäng: Carl Johan Jepson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Fjärde raka för Allaires tvååringslöfte Girls Talk

Fjärde raka för Allaires tvååringslöfte Girls Talk

Philippe Allaire dominerar i franska tvååringscirkusen. Talangen Girls Talk är alltjämt obesegrad i fyra starter efter att säkert vunnit prövningen Prix Marcel Dejean för Eric Raffin.

Med 36 000 euro till ettan var Prix Marcel Dejan för tvååriga ston tisdagens topp på Vincennes. Philippe Allaire kom att sätta sin prägel på loppet. Den av honom tränade Girls Talk ledde loppet i stort sett från start till mål, under-stödd av Eric Raffin. Stoet efter Brillantissime är därmed efter fyra starter fortfarande obsegrad.

Girls Talk kördes med andra ord till täten per omgående. Fram i dödens kom Sébastien Guarato med Green Grass som gjorts till favorit i loppet, men då denna gav slaget förlorat in över upploppet kom Grain de Crack loss från vinnarhålet för att se till att stall Allaire tog en dubbel i loppet. Girls Talk gick över mål på 1.15,9/2200 meter över Vincennes lilla bana. (Foto: ALN).

Du kan se loppet här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Stark insats av Båth-talangen Alien Kronos
Nästa nyhet
Stark insats av Båth-talangen Alien Kronos

Stark insats av Båth-talangen Alien Kronos

Svante Båth-tränade Alien Kronos kan nog vara en sort för de största loppen i kullen. Segern i Solvalla Hästäg-arförenings tvååringslopp togs på imponerande sätt.

Svante Båth har mängder av högkvalitativa unghästar i det välfyllda stallet, en av dem är Alien Kronos. Infinitif-sonen visade sitt redan breda register när han under tisdagskvällen hemförde 100 000 kronor i Solvalla Hästägarförenings tvååringslopp.

Klar favorit i loppet var Galinna Am som tidigt kom till ledningen och därmed satt på leken. Fast Ulf Ohlsson bakom Alien Kronos hade inte gett slaget förlorat, utan bytte bekväma andra utvändigt mot dödens med varvet kvar. Därifrån var Båth-talangen den starkaste. Tätparet lämnade resten med ett par längder i sista sväng, men redan vid ingången av upploppet var segergreppet kopplat. Alien Kronos gick ifrån till mycket enkel seger på fina 1.15,3a full distans 2140 meter, blott en tiondel från det svenska rekordet.

– Det var en väldigt fin häst, han kändes fantastiskt stark och man kände sig trygg. Han kommer nog att springa in mycket pengar, det tror jag, sa kusken Ulf Ohlsson i Vinnare V64. (Foto: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Onsdag: V86-tips till Solvalla/Jägersro
Nästa nyhet
Onsdag: V86-tips till Solvalla/Jägersro

Onsdag: V86-tips till Solvalla/Jägersro

V86 Solvalla/Jägersro, 31 oktober

Omgången: Solvalla och Jägersro delar på kvällens omgång och som vanligt gällande V86 ser det klurigt ut, och det finns nog goda möjligheter till hög utdelning igen. Jag använder mig av en favoritspik som jag tror leder runt om och har sedan krav på att minst en av tre roliga utgångshästar måste vinna. Samtliga utgångshästar känns väl bortglömda och har bättre chans än spelprocenten antyder.

Singelstrecket

2 Wrongdoer (V86-6) galopperade in i första sväng senast men har varit riktigt fin vid segrarna före. Tar normalt hand om tät och väl där bör det vara en toppchans.

Utgångshästarna

6 Give Me Ten (V86-2) är en riktig frontrunner som får Björn Goop upp i vagnen. Kommer hästen till sin favoritposition måste konkurrenterna vara bra för att plocka ner ekipaget.

10 Falcon Am (V86-4) var Linder väldigt uppåt på inför senast och hästen spurtade vasst efter en snäll resa. Löser det sig bättre den här gången blir jag inte ett dugg förvånad om det räcker hela vägen fram till seger.

13 Dealwithakiss (V86-8) är kanonbra i ljusa stunder. Senast såg femåringen bländande ut vid enkel spetsseger och med en liknande prestation tror jag att hon lägger motståndarna på rygg under slutrundan.

Låset

1 Capture & 10 Beautiful Kiss (V86-5) Beautiful Kiss är en läcker danska som har bra chans om det klaffar från bakspåret. Det kan dock bli långt fram till Capture om denne håller tät. Den sistnämnde ska troligtvis tävla med jänkarvagn vilket såklart är spännande.

Överspelade

11 Lexington Hall (V86-2) ramlade undan från tät i ett V75-lopp på Örebro senast och jag tycker inte det sa särskilt mycket. Tycker dessutom att han har lite svårt att sätta nosen först (trots två raka segrar) och som favorit känns han inte rolig.

9 Volt di Ruggero (V86-5) är en fin häst i grunden men han såg riktigt tråkig ut till slut i sin comeback senast. Är säkert bättre med loppet i kroppen, vilken han måste vara för att duga, men han känns ändå ointressant till nuvarande spelprocent.

V86-SYSTEMET (Skrivs på tre kuponger, minst en A-häst måste vinna för chans till åtta rätt.)

2,3,4,6,7 (5-12)
A: 6. B: 1,7,8,11 (5-10)
2,5,7,9 (12-15)
A: 10. B: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,12 (10-8)
1,10 (7-3)
2 Wrongdoer (11-12)
3,4,7 (5-12)
A: 13. B: 5,10,11,12,14 (6-9)

5x1x4x12x2x1x3x6 = 8640 rader
5x4x4x1x2x1x3x5 = 2400 rader
5x4x4x12x2x1x3x1 = 5760 rader

Totalt 16 800 rader = 4200 kronor

DD-spelet

3,4,7 – 13 x 200 kronor

3,4,7 – 10 x 100 kronor

Totalt 900 kr.

Analys V86-1:

Ranking: A: -. B: 3-7-2-4-6. B/C: 5-12-1-10 C. 8-11-9.

Spetsanalysen: 3 Com Milton är riktigt rapp den första biten och över korta häcken lär Untersteiner köra där.

Loppanalysen: Ett sprinterlopp inleder och tipset med viss tvekan till 3 Com Milton som normalt står inför en lämplig uppgift. Fyraåringen har gått förbättrat hos Johan men senast var han tveksam då han gav sig lättvindigt över upploppet. Raja Mirchi-sonen är riktigt startsnabb och med hjälp av Jägersros ”nedförsbacke” är det nog bra chans/risk att ekipaget trillar undan från ledningen.

Jag litar dock inte på min tipsetta och garderar med de övriga fyra B-hästarna.

7 Dornoch Am var riktigt bra senast då han höll farten starkt som tvåa efter en tuff resa. Utgångsläget är sådär men hästen kan öppna bra och borde kunna hitta en fin position. Första starten med norskt huvudlag och ett tidigt bud.

2 Al’s Esppresious känns lite spännande då han får Carl Johan Jepson upp i jollen. Hästen var Kriteriefinalist ifjol och har nu gjort två starter efter uppehåll. Utgångsläget är bra och löper valacken upp till sitt kunnande kan skrällen absolut vara ett faktum.

4 Kees Bokma är en segervan holländare som jag dock inte blivit helt såld på i de lopp jag lyckats sett. Det är ändå mycket möjligt att det rör sig som bästa hästen och ett givet garderingsstreck.

Sista strecket till en annan holländare, 6 Galvani Boko, men han har i alla fall startat några gånger på svensk mark. Insatserna har varit rejäla och nu blir det jänkarvagn, men det är risk att det kommer att strula från bricka sex. Löser det sig slutar Peter Untersteiners springare i striden och dessa fem känns snäppet bättre än övriga.

Analys V86-2:

Ranking: A: 6. B: 7-8-1-11. B/C: 5-10-3. C: 9-12-4-2.

Spetsanalysen: 1 Gear Extension samt 5 Mellby Fantom kan öppna men jag tror inte att de lyckas hålla ut 6 Give Me Ten som är min klara spetsfavorit.

Loppanalysen: Här blir färske V75-vinnaren 11 Lexington Hall klar favorit men det köper jag inte riktigt. Visst, han gjorde det bra vid segern senast då han höll undan säkert från tät, och gången före spurtade han vasst till knapp seger. Jag tycker, trots segrarna på slutet, att hästen inte kämpar som en tiger till slut och från bakspår känns han inte särskilt het som favorit. Nurmos-hästen åker ändå med på gaddlapparna bakom min spetsidé.

Förstastrecket är 6 Give Me Ten som förstärks rejält i biken. Björn Goop upp istället för Friman och Kern som kört på slutet är självklart ett jätteplus och Björn har faktiskt tagit två spetssegrar med hästen tidigare. Niky-sonen är snabb ut och jag tror att han hittar till tät. I den positionen kämpar femåringen som bäst och motståndarna måste vara riktigt bra för att plocka ner ekipaget. Given utgångshäst och spik på en kupong.

Bakom åker B-hästarna med på lapparna och jag håller upp 7 Hosianna Boko. Det är alltid tufft för stona att möta hingstarna men märren är riktigt rejäl och blir inledningen inte allt tuff kan Westholm absolut sätta dit henne.

8 Rigel Face är en kanon i grunden som gjort två starter som valack. Han har sett fin ut men inte riktigt räckt till efter passiva resor. Rikard N Skoglund upp känns intressant och med klaff fäller ekipaget många över upploppet.

Sista garderingsstrecket till 1 Gear Extension som lär få en fin resa på innerspår och med lucka till slut är vinstchansen vettig.

Analys V86-3:

Ranking: A: 5. B: 7-2-9-12-15-14. B/C: 8-4-3-13-6-1. C: 10-11.

Spetsanalysen: 8 Sincerly Face är snabbast men har sämsta läget. 4 Global Up’n Away är hygglig ut och kanske kan sno åt sig tät. Känslan är att 2 Rafale d’Inverne och 7 Queen of Sand också kommer att kunna öppna. Mycket svårbedömt helt enkelt!

Loppanalysen: Diamantsto-försök och betrodd blir 5 Casual Rain som också är min givna tipsetta. Muscle Hill-dottern har gjort två rejäla insatser efter ett kortare uppehåll och senast vann hon åkandes trots dödens i högt tempo. Fyraåringen är inte så kvick den första biten och det är vingelrisk men utan alltför mycket strul tror jag att hon är tuffast till slut. Det blir även rycktussar och ett tänkbart spikförslag men jag plockar med tre hästar till på systemet.

7 Queen of Sand svarade för en mersmakande comeback senast då hon, efter en fin löpning, avgjorde på ett bra sätt via 09 sista 800. Borde inte vara sämre med loppet i kroppen och ett tidigt bud.

2 Rafale d’Inverne är mycket spelad men hon gjorde bort sig med galopp senast. Före det har hon sett bra ut vid två raka segrar och tillsammans med Jepson från ett perfekt utgångsläge ska ekipaget räknas tidigt.

Sista strecket till 9 Olga Utca som jag är rätt övertygad om är bästa hästen i fältet. Senast var fyraåringen ute i ett Breeders Crown lopp och svarade för en bra insats trots att hon blev oplacerad. Tränarkörd igen, men utgångsläget är bästa tänkbara och skulle det lösa sig slutar ekipaget garanterat i striden.

Analys V86-4:

Ranking: A: 10. B: 8-1-11-12-5-9. B/C: 2-3-6-4-7. C: -.

Spetsanalysen: Orutinerade treåringar och även här mycket svårbedömt vem som tar hand om täten. Ohlsson lär vara angelägen bakom 5 Mister Selfie och kanske kör sig till spets efter en bit?

Loppanalysen: Ett öppet treåringslopp där obesegrade 8 Firecracker blir klar favorit. Lennartssons valack har gett ett klart bra intryck vid sina två spetssegrar. Tveksamt om han kommer dit nu men som det har sett ut kan han nog vinna oavsett position. Jag har dock ett roligare bud i loppet och favoriten åker bara med på garderingslapparna.

10 Falcon Am var Linder riktigt uppåt på inför senast men kördes trots det passivt. Spurten var dock av bästa märke även om det endast räckte till ett andrapris bakom Redéns Moses. Det är risk att det blir för långt fram igen men till 5-% i skrivande stund känns det givet att använda ekipaget som en rolig utgångshäst och spik på en av tre kupongen.

Bakom streckar jag samtliga och vill nämna Westholms 1 Ninepoints Lover som ser ut som en riktig häst. Från sitt innerspår bör han få en fin resa och ett tidigt bud till låg spelprocent.

11 Åsens Boogie gjorde ett strongt lopp i dödens senast, samma lopp som min tipsetta startade i. Då var det dock barfota runt om men det låter som att det kan bli skor på den här gången och då är han inte lika intressant.

Vill varna för ospelade 12 Ediego som avgjorde på bra sätt näst senast och som sist fastnade med gott om krafter kvar. Rickard N Skoglund upp är ett plus och med lite tur kan dunderskrällen vara ett faktum.

Skulle Ohlsson hitta till tät med 5 Mister Selfie kan det räcka långt. Från andra positioner blir det betydligt svårare. 9 Enge Barack platsar också i B-gruppen trots att han var usel senast. Han ska vara bättre nu enligt Djuse som även kommer utrusta hästen med ett par rycktussar. Jag streckar som sagt även resten bakom min idé.

Analys V86-5:

Ranking: A: 10-1. B: 7-3-11-9. B/C: 8-4-6-12-5. C: -.

Spetsanalysen: 1 Capture har öppnat bra tidigare och med jänkarvagn borde han i alla fall inte öppna sämre. Bra chans att hålla ut övriga och då lär man köra i tät.

Loppanalysen: Ett sprinterlopp där danskan 10 Beautiful Kiss blir favorit tillsammans med Ken Ecce. Hon såg riktigt bra ut vid segern för tre starter sedan och var gången före ute mot tuffa hästar (Zidane Grif vann) och gjorde det fullt godkänt på en fin tid. Senast avgjorde femåringen säkert efter en snäll resa och skulle det klaffa från bakspåret tror jag att hon bara är bäst och vinner.

Det kan dock bli långt fram till 1 Capture som jag väljer att dubbla med. Christoffer Erikssons pålle har gått positivt på slutet och är snabb bakom bilen. Det blir även jänkarvagn på och från tät är han ett givet motbud till favoriten och jag streckar som sagt bägge.

Bakom är det öppet men jag vill nämna att ”glänsaren” 7 Kaiser Håleryd ska utrustas med ett helstängt huvudlag och skulle han börja ta i är han i grunden inte sämre än mina streck.

Både 3 Vischio Bianco och 9 Volt di Ruggero är hårt betrodda men jag tycker inte att de har imponerat och är för mycket spelade.

Analys V86-6:

Ranking: A: 2. B: 11-12-5-6-10-7. B/C: 9-4-1. C: 8-3.

Spetsanalysen: 2 Wrongdoer har öppnat bra och från ett perfekt andraspår måste spetschansen vara mycket god.

Loppanalysen: Här kommer min bästa, och enda, spik i omgången då jag tror att 2 Wrongdoer har en jättechans att spåra hela vägen. Jaded-sonen galopperade efter 200 meter senast då han inte kom om den invändiga konkurrenten i startrusningen. Innan det har han hästen svarat för fina insatser och det fanns en hel del krafter kvar vid Solvalla-segern som togs från tät. De värsta konkurrenterna startar från bakspår och jag tvekar inte när jag spikar.

Värst emot tror jag 11 Grand Illusion är. Femåringen gjorde debut för Björn Goop senast och svarade för en rejäl insats vid enkel seger. Det blir jänkarvagn på men Björn låter inte supernöjd med de senaste jobben. Även 12 Uret är tidig bakom min spik och Menhammar-hästen gjorde en bra comeback senast efter ett jättelångt uppehåll men båda dessa handikappas rejält av sina utgångslägen.

Analys V86-7:

Ranking: A: 3-4-7. B: 5-12-2. B/C: 9-10. C: 6-1.

Spetsanalysen: 5 Zorn Brick är snabb ut och min knappa spetsfavorit.

Loppanalysen: Ett rätt fint lopp inleder DD-spelet och jag stänger på de tre betrodda hästarna.

Tipset till 3 Ucello Jet som får Peter Ingves upp för första gången. Femåringen gjorde comeback senast och svarade för en stark avslutning och segern blev lätt då enda hotet galopperade. Naglo-sonen är inte att lita på men utgångsläget är vettigt och trots att han står halvdåligt inne i loppet tror jag att ekipaget har en bra vinstchans felfri.

4 Nonstop Cheri var inte som bäst för dagen senast men kunde ändå vinna, väl understödd av då körande Kim Eriksson. Tränare Eriksson skyller på banan och meddelar att hästen känns fin i jobben efter. Utgångsläget är bra och ekipaget är ett givet streck.

Det är även rejäla märren 7 Stonewashd Diamant som avgjorde snyggt från dödens senast. Även gången före avgjorde femåringen på bra vis och skulle ekipaget trilla ner i en vettig position slutar man i striden.

Övriga känns sämre även om 5 Zorn Brick säkert kan leda länge om han får bestämma en bit. Känns dock aningen sprinterbetonad och får tufft att stå emot alla i min trio.

Analys V86-8:

Ranking: A: 13. B: 5-10-14-12-11. B/C: 6-9-4-15-3-7-8. C. 1-2.

Spetsanalysen 5 Mellby Fashion är kvick och det skulle förvåna om Westholm inte sitter i tät ur den första kurvan.

Loppanalysen: Ett fint och öppet Diamantsto-försök avslutar och favorit blir 14 Amalia Cash som svarade för en ruggig slutrunda senast och kunde vinna enkelt trots bra motstånd. Utgångsläget är kallt och det låter inte som att Oskar J vill ge hästen ett lika tufft lopp igen och då kan det bli svårt att vinna. Dock ett givet garderingsstreck bakom min vinnare.

Som är 13 Dealwithakiss. Orlando Vici-dottern såg riktigt fin ut senast då hon vann överlägset efter att tidigt fått överta täten. Femåringen är något ojämn men löper hon ut som senast ska vinstchansen vara bra. Spår 13 är inte alls så tokigt och hästen trivs med Sjöström i biken. Jag tycker att ekipaget är för lite spelat och använder det som utgång och spik på en lapp.

Bakom åker B-hästarna med. 5 Mellby Fashion är betydligt bättre än raden och från spets håller det länge. 10 Carisma Sisu har knallform och serverar Ohlsson henne en fin smygresa fäller ekipaget många över upploppet.

Garderingsstreck även på rejäla 12 Il Saint Louise och gedigna 11 Absolut Gehör som kommer att köras av Kaj Widell för första gången.

Tipsredaktör: Mathias Blomquist.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Deimos Racing svenskt hopp i Nationernas Pris
Nästa nyhet
Deimos Racing svenskt hopp i Nationernas Pris

Deimos Racing svenskt hopp i Nationernas Pris

Svenske Deimos Racing är en av hästarna när italienska klassikern Gran Premio delle Nazione körs på torsdag. Under samma tävlingsdag drabbar treåringarna samman i Orsi Mangelli.

En stark tävlingsdag avverkas på hippodromen Vinovo i Turin den här torsdagen. Huvudnumret är det för treåringarna stora loppet Orsi Mangelli med 396 000 euro i samlad prissumma. Svenska inslag fattas i loppet i år, men däremot finländske Kriterie-vinnaren Lewis Ale och Tuomas Korvenoja som ska bjuda italienarna strid där Alessandro Gocciadoro såklart har ett starkt lag med bland andra Zidane Grif och Derby-vinnaren Zlatan. Loppet avgörs genom två försök och en final.

Svenskt finns det dock i Gran Premio delle Nazione, eller Nationernas Pris, med 154 000 euro i total pott, som körs för den äldre eliten. Erik Bondo-tränade Deimos Racing lottades till innerspåret och ska möta tuffingar som franske Dijon och hemmahoppen Timone Ek, Peace of Mind och Trendy Ok. (Foto ALN).

Här är startlistorna:

Gran Premio delle Nazione, 2100 auto

1 Deimos Racing – Roberto Andreghetti
2 Tamure Roc – Filippo Rocca
3 Timone Ek – Marcello Vecchione
4 Peace of Mind – Federico Esposito
5 Uragano Trebi’ – Roberto Vecchione
6 Super Star Reaf – Davide di Nardo
7 Dijon – Romain Derieux
8 Trendy Ok – Alessandro Gocciadoro
9 Sonia – René Legati
10 Umberto Axe – Romolo Ossani
11 Unno del Duomo – Andrea Farolfi
12 Sugar Rey – Santo Mollo

Orsi Mangelli, försök 1, 1600 auto

1 Zippy Freedom Lf – Ferdinando Minopoli
2 Zabul Fi – Andrea Farolfi
3 Zen Bi – Alessandro Gocciadoro
4 Zelig Jet – Pietro Gubellini
5 Zlatan – Giampaolo Minuncci
6 Zarenne Fas – Antonino di Nardo
7 Zilath – Andrea Guzzianti
8 Zaccaria Bar – Roberto Andreghetti
9 Zefir Gar – Mario Minopoli J:r
10 Zenio – Federico Esposito

Orsi Mangelli, försök 2, 1600 auto

1 Zefiro Bell – Antonino di Nardo
2 Zidane Grif – Alessandro Gocciadoro
3 Mister F Daag – Robin Bakker
4 Zeus Bi – Santo Mollo
5 Zigolo de Buty – Vincenzo P Dell’Annunziata
6 Zelig Kronos – Pietro Gubellini
7 Zap di Girifalco – Roberto Vecchione
8 Ze’Maria – René Legati
9 Zucchero Roc – Filippo Rocca
10 Lewis Ale – Tuomas Korvenoja

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Vann Derbystoet - nu slutar Run Chica Run

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson