Travnet
ANNONS
Travtips
(152358) Markus B SvedbergML

Bra chanser för Markus B Svedberg i kväll. Foto: Martin Langels, ALN

Axevalla 20 april: So Superb inledning och Svedberg vill också vara med

Skribent

Publicerad kl 17.08, 20 april 2021

av Ulf Nilsson

4 Axevalla - Spelstopp 19.30

Spetsstriden:

1 Callum med raske Micke har läget för spets. 6 Trollhunter kan vara kvick men även osäker första biten.


Loppanalys:

Östre brukar ha höga toppar på sina (även som lånekusk) och här har han en spännande styrning i 3 So Superb. En segervan häst (tio segrar) nu med lopp i kroppen och intrycket senast var gott. Hon fick då en snäll resa och sköt till mycket bra sista biten och såg bra ut. Lär vara klart framsatt nu med lopp i sig efter långt uppehåll och hon är stark. Intressant bud här. Hennes senaste seger togs från spets på fint sätt men hon fungerar bra även med annan resa.

2 Anxious to Matters vore ett givet bud om jag vore mer säker på formen. Har visat fint kunnande mot bra hästar men återkommer nu efter skada och Maria ligger lite lågt. Kan vinna ändå men,,

11 Stepping Moneyboy är hårt betrodd efter två segrar. Dessa är från spets och även om hästen fungerar bra med ryggresa så är uppgiften annorlunda nu och inget jag vill gå på.

6 Trollhunter kan felfri nå spets och därmed vara ett segerbud. Är inte helt att lita på men kan öppna kvickt felfri.

Rank: 3-2-11-6


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på  6 So Superb till oddset  5.25 hos Unibet.

5 Axevalla - Spelstopp 19.52

Spetsstriden:

1 Teton Britannica har gynnsamt Axevalla-läge. 5 Kings League kan röra på sig bra. Westergård kan vara offensiv och nå spets med 7 First In Line E.P.


Loppanalys:

9 Prosperous S. gjorde Goop-debut senast och blev hårt betrodd. En fin häst fick vi se men något ringrostig även om insatsen var fullt godkänd. Nu lär hästen vara vassare och han tränar fint och jag tror den här hästen kan en hel del. Har löpt bra tidigare och är en fin modell. Jag spelar.

Westergård är farlig vid sina turer hit och han 7 First In Line E.P. är rejäl sista biten och det finns chans på tidig spets.

13 Howdy Quick var läcker vid spetssegern senast som tog helt ohotat. Jobbigt läge med många i vägen men det kan gå då hästen verkar bra.

6 Nikita Vrijthout är kuskförstärkt och ser ut att ha fin fart i kroppen. Ett bud med lopp i kroppen i ny regi. 1 Teton Britannica har läget och Svedberg har ett par chanser i kväll. Även här.

Rank: 9-7-13-6


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 9 Prosperous S.  till oddset  3.00 hos Unibet.

6 Axevalla - Spelstopp 20.14

Spetsstriden:

2 Fritjof är riktigt snabb iväg felfri (kan galoppera) och då är det utmärkt chans på spets. Kan sedan bli släpp till någon vettig ex, 7 Ibelieveinamerica eller 8 Eldorado Mearas.


Loppanalys:

Här går jag på 2 Fritjof som felfri bör få spets eller rygg ledaren för att sedan bli farlig. Fick rygg ledaren för tre starter sedan och var då klart positiv men sedan har det blivit galopp. Jag tror det kan bli spets här utan att hästen provoceras för fullt och sedan kan Eklundh välja taktik. Rygg ledaren med lucka vore fint.

Ingen helt stabil vinnare som ni förstår och det finns flera motbud. 9 Milord trivs med Calle och kämpar på bra. Kan plocka ner allt och alla.

8 Eldorado Mearas är tillfixad och fin i jobben och ett bud även från detta läge. 7 Ibelieveinamerica kan avsluta bra och det gav segern i monté senast.

1 Mikkel H.R. är svårbedömd efter uppehåll men läget är fint och kusken tycker jag är helt ok.

Rank: 2-9-8-7


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 2 Fritjof till oddset  7.75 hos Unibet.

7 Axevalla - Spelstopp 20.36

Spetsstriden:

5 Endwithastar öppnar klart snabbt och över kort distans är det väl läge att prova. Annars 7 Global Black Money till tät. 2 Yankee Doodle med offensiv kusk är också snabb.


Loppanalys:

7 Global Black Money avslutade fint efter snäll resa senast och har nu lopp i kroppen. Kan nå spets men det är inte säkert och det kan också bli en halvdryg resa och då är det hårt betrodde hästen sårbar.

Jag spelar 10 Holdfast AM som har visat kunnande som duger bra och det är anmält barfota runt om. Det är nu efter uppehåll och från bakspår men hästen gillas och Svedberg har visat fin form på många hästar. Kan absolut fälla allt.

1 Up New Moon avslutade fullt godkänt senast och får en fin resa här med Calle. Bör få i alla fall.

5 Endwithastar kan vara draget från spets då denne gillar distansen och öppnar raskt.

Rank: 10-7-1-5


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 10 Holdfast AM  till oddset 4.15 hos Unibet.

8 Axevalla - Spelstopp 20.56

Spetsstriden:

4 Ragazzo da Sopra laddas nog för tät och jag tror det lyckas.


Loppanalys:

4 Ragazzo da Sopra är fin i jobben och från spets tror jag det ska kunna räcka långt. Riktigt långt till och med och jag spelar på spets och slut.

8 Benjamin Evo gör comeback och det låter bra från Veijo. Läget är pyrt och det borde behövas lopp men osvuret är bäst då hästen är så pass kapabel.

10 Shocking Superman gjorde Bergh-debut senast och var sådär. Får nu starta på tätt och vi får se hur han fungerar nu. Barfota runt om är det anmält och kunnandet är mycket högt.

6 Lucifer Lane är också en häst som tjusat oss och i ljusa stunder går ingen säker för honom här. Årsdebut nu och något svårbedömt. Agerade lite ojämnt i fjol.

Rank: 4-8-10-6


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 4 Ragazzo da Sopra  till oddset 2.75 hos Unibet.

9 Axevalla - Spelstopp 21.15

Spetsstriden:

5 Pastorns Lady är mycket kvick från start.


Loppanalys:

Ny Svedberg-chans men det gäller att det lösetr sig för hans 1 Hindenburg AM som knappast spetsar. Duktig vid segern näst senast och rejäl avslutning senast och den här är bra. Jag tror fältet ska spricka upp i en snabb öppning och Svedberg hittar ut för att sedan ha bra chans.

8 Laleh Pellini är bra då hon fungerar och det är anmält med bike. Jobbigt läge men hon tål en del.

3 Broad Vision är en Westergård-häst som löper bra men det är lite halvtunt med segrar.

5 Pastorns Lady spetsar nog men kan få svårt sista biten mot tuffa hästar. 11 Raja Ravina är bra men missgynnas av läget.

Rank: 1-8-3-5


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 1 Hindenburg AM  till oddset  3.60 hos Unibet.


Spelredaktör787 Ulf Nilsson1171 [email protected]

Unibet trav fasta oddsAxevalla tips
ANNONS
Nästa artikel