Åby 11 februari: Lubrano - mannen bakom två av dragen

Lunchdraget satt perfekt i dag igen och här bjöds vi på godis i oddsväg. Fem gånger fläsket sänktes snabbt och det hann jag inte vara med på men fyra gånger insatsen var också fullt bra på atgs 2.46-oddsare. Det är inte helt fel alla gånger att kolla travnet/unibets odds och spel. Nu väntar Åby och nya speldrag. Jag går bland annat på Giuseppe Lubrano i två lopp. Lita på att det är vältränat där.

Klicka på önskat lopp
Välj lopp
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

4 Åby – Spelstopp 19.30

Spetsstriden:

1 Ikaro di Quattro lär streta på ett tag i spets.


Loppanalys:

Ett lopp med ett par fina och kapabla hästar och favorit är 6 Ivory di Quattro som vann lätt senast och gav ett gott intryck. Spår fyra har han galopperat från tidigare men han borde sköta sig och ha god chans men det finns ett par skarpa motbud.

5 Vischio Holz galopperade senast men såg sedan fin ututan att plågas  i samma som lopp Ivory di Quattro var med. Gav ett fint intryck och feflri tror jag inte han behöver vara sämre än favoriten och jag spelar. Nu med lopp i kroppen och klart stigande form.

4 Fabio de Pervenche gav ett gott besked vid segern senast och är också fullt tänkbar.

3 Infinitus kan också avsluta fint med rätt resa och rankas därefter.

Rank: 5-6-4-3


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 5 Vischio Holz till oddset 8.50 hos Unibet.

5 Åby – Spelstopp 19.52

Spetsstriden:

2 Mango Tango har bra chans att nå tät.


Loppanalys:

Ett rätt så ihåligt lopp där 6 Barbaro As är hårt betrodd. Kan mycket väl lösa den uppgiften men är ändå lite väl hårt betrodd och jag går gärna emot. Vann från spets näst senast och hängde med godkänt i snabb avslutning efter fin resa senast. Känns lite sårbar och jag går emot.

5 Ego Sisu vann lätt efter tidig spets senast och jag spelar. Är väl ingen av mina favorithästar men det såg bra ut senast och det här kan han lösa. Bör kunna sitta fint till per omgående.

2 Mango Tango var fullt godkönd bakom en för bra häst senast och bör kunna spetsa här.

1 Xanthis Florence behöver inte vara avsågad från sitt fina läge.

Rank: 5-6-2-1


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 5 Ego Sisu till oddset  3.50 hos Unibet.

6 Åby – Spelstopp 20.14

Spetsstriden:

1 Kocsis Boko med Stefan från innern har utmärkt chans på spets.


Loppanalys:

8 Vision Face var rejäl vid seger från utvändigt ledaren senast och kan myclet väl vara tuffast även här. Åter med Calle och detta blir mitt spel. Lubrano låter nöjd och att banan blir finare ikväll är någt som ska passa hans häst fint.

4 Pre Calculated höll farten strongt senast och bör vinna lopp snart. Som för tre starter sedan och då blev det lätt. Tål en del grovjobb och formen är god.

1 Kocsis Boko är rätt  bra men lite svår. Galopperade bort en tätplats senast. Här ser det ut som spets och sedan kan hästen leda länge.

5 Namaste är ny hos Lövgren. Säkert inte lätt att förbättra hästar från Sören Norberg men Namaste är kapabel och ny miljö är alltid intressant.

9 Son Hugo Pellini räknas med lopp i kroppen.

Rank: 8-4-1-5


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 8 Vision Face till oddset  9.50 hos Unibet.

7 Åby – Spelstopp 20.36

Spetsstriden:

Peter lär ladda med 4 Happy Celebration men jag tror på 3 Bearicecream till spets. 1 Claire di Quattro kan också öppna bra.


Loppanalys:

3 Bearicecream höll farten strongt efter tung resa näst senast och följde upp med en vattentät seger från ledningen senast. Formen har varit mycket god och då jag räknar med spets på nytt så känns detta som en bra favorit. Nu berättar Mimmi för mig att hästen stod med feber förra torsdagen och fick stå över jobb. Känns nu pigg och fin igen och Mimmi tycker uppgiften ser lämplig ut men det gnager lite med feberslängen. Som favorit försöker jag fälla.

Peter lär utmana med 4 Happy Celebration från början och skulle denne spets så kan det räcka långt. Jag är dock inte helt säker på formen där.

1 Claire di Quattro har avslutat rätt bra i de senaste starterna och bör få en fin resa från sitt spår ett. Kan också öppna raskt.

5 Veritas Grif är tänkbar  som mindre spelad med Uhrberg upp. Överlägsen i monté senast oc därmed borde formen sittar där och då kan även prestationen i trav ikväll bli vass. Kunnandet finns där och jag chansspelar.

Rank: 3-5-4-1


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 5 Veritas Grif  till oddset  8.50 hos Unibet.

8 Åby – Spelstopp 20.56

Spetsstriden:

1 Quite Special är snabb iväg men Hanna ligger lite lågt och det blir nog 3 Zlatan Knick till tät. Denne är också mycket snabb.


Loppanalys:

1 Quite Special har jag haft ett gott öga till sedan tidigare och jag tyckte det var helspännande här då jag såg att hästen skulle debutera i fösta starten Hanna. Från perfekt läge. Nu är det tyvärr låga rapporter då hästen haft problem och enbart fått ett banjobb och Hanna låter långt ifrån uppåt. Svårt spela den med den infon.

3 Zlatan Knick är ingen av mina favoriter men här kan det blir spets runt om. Har nog ingen toppform ändå och jag letar vidare då hästen kan ha lite tufft sista biten.

6 Symphonic Lincoln har löpt bra och klaffar det men positionerna så kan de bli ny seger. 10 Veravia As avslutade bra senast och kan duga.

9 Arno Dell´Est är inte så hårt betrodd och intressant så jag spelar. Avslutade klart bra efter fin resa näst senast men fick göra lite för mycket grovjobb senast. Lubrano är nöjd och ikväll blir det norskt huvudlag för första gången och det har fungerat fint i jobb. Med rätt resa här så kan det gå och läget behöver inte vara fel.

Rank: 3-1-9-6


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 9 Arno Dell´Est till oddset 15.00 hos Unibet.

9 Åby – Spelstopp 21.15

Spetsstriden:

4 Atlas Font har trivts fint i ledningen i tidigare regi och kan spetsa från detta läge.


Loppanalys:

8 Ericano hade jag bra koll på inför senast då han löpt så bra och jag lirade. Det visade sig helt rätt då hästen såg läcker ut och vann mycket lätt. Nu är läget som det är men utan massa strul så bör den spurtstarke dansken ha god chans på nytt.

7 Gravity Pace är ett kapabelt motbud med inte så mycket bättre läge. Vann i säker stil näst senast och avslutade bra senast.

4 Atlas Font kan betydligt bättre än visat på slutet och trivs i tät. Ett bud om formen sitter där men det är svårbedömt.

6 Fromheaven Idzarda har visat fin form och har Sjunne upp. 1 Fiery Heart har läget och Calle.

Rank: 8-7-4-6


Spelförslag:

Jag spelar vinnare på 8 Ericano till oddset  4.25 hos Unibet.

 


Spelredaktör
Ulf Nilsson
ulf.nilsson@travnet.se

Spel från unibet

Tidigare travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson