Just nu:
07.40 Gimpanzee förlängde segerraden
15.52 Kusk skadad efter olycka på Bollnästravet
15.02 Tips Axevalla 20 juli: Vi tror på Milligan’s School
12.41 Kommer Axevalla upp i 14 000 personer på lördag?
09.57 Årets fyra första champions klara
09.13 Svenskt Kallblodsderby – Så här körs finalerna
08.15 Lugnt i ledningen för Attraversiamo
15.53 Tips Bergsåker 18 juli: Attraversiamo aftonens attraktion
14.33 Dreammoko ny hos Björn Goop
14.23 Mellby Free får lämna återbud

Stefan Hultman i sulkyn – ska köra i ”Upp till bevis”

Stefan Hultman är tillbaka i sulkyn. I populära ”Upp till bevis” som körs vid Sprintermästaren i Halmstad gör tränarlegendaren ett gästspel i jollen.

Den tidigare topptränaren och numera ATG Live-experten Stefan Hultman är klar för att köra i kuskmatchen ”Upp till bevis”, loppet som körs för kuskarna som vanligtvis inte ses så ofta i just sulkyn.

I loppet, som sedan 2004 avgjorts på Halmstadstravet under kvällen för Sprintermästaren, i år den 5 juli, får han dessutom sällskap av kollegan Lennart Forsgren.

– Jag och Lennart Forsgren ska ut och möta varandra i det här loppet och det ska bli riktigt, riktigt roligt. Plus att Johan Untersteiner är bussig och lånar ut en bra häst till mig, säger Stefan Hultman till Kanal 75 och åsyftar Can Lane som blir hans styrning i loppet. (Foto: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Övriga nyheter

Nyhet
torsdag 14:23, 18 juli

Mellby Free får lämna återbud

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 08:48, 18 juli

Ringostarr Treb och Lionel till Hugo Åbergs

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 08:14, 18 juli

Magiskt, Who’s Who

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 13:29, 17 juli

Nadal Broline och Uza Josselyn till Åbergs

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 10:13, 17 juli

Familjen Eggen avvecklar stallet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 09:04, 17 juli

Bazire om Aubrion du Gers: ”En enastående champion”

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
onsdag 08:08, 17 juli

Montdore tog ned Spartan Kronos från dödens

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Nyheten vid Jubileumspokalen – ett lopp för fuxar

Nyheten vid Jubileumspokalen – ett lopp för fuxar

Jubileumspokalskvällen på Solvalla blir som alltid en veritabel höjdare. Till i år adderas också en något udda proposition – ett lopp enbart för fuxar.

Jubileumspokalen avgörs på Solvalla den 14 augusti och förutom själva huvudloppet för de främsta femåriga travarna, innehåller kvällen förstås en hel del andra guldkorn.

Till i år kommer Solvalla dessutom förgylla kvällen med ett alldeles speciellt race. Med titeln ”Kvällens sista dans – Foxtrot” har man skapat ett lopp som enbart är öppet för fuxar. 40 000 kronor går till vinnaren i det här inbjudningsloppet som ska avsluta tävlingarna.

– När Jubileumspokalen har varit och solen lyser röd över sista kurvan kommer femton fuxar komma defilerande, ledda av vår kära fux här på travskolan, berättar sportchefen Anders Malmrot för sulkysport.se.

Vinnaren av Jubileumspokalen erhåller en miljon kronor, liksom tidigare, men i några av de andra loppen har förstaprisen höjts. Dit räknas bland annat Sto-EM som i år betalar 900 000 kronor till vinnaren och Big Noon-Pokalen som ökar på till 300 000 kronor. (Foto: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Stor segerglädje på Dannero för Kylin-Blom
Nästa nyhet
Stor segerglädje på Dannero för Kylin-Blom

Stor segerglädje på Dannero för Kylin-Blom

Oskar Kylin-Blom ordnade en riktig helkväll på Dannero. Efter att först ha rensat rejält med Hulte Magnus – blev det också finalseger i aftonens clou med Antonio Tabac.

Lovande Gävletränaren Oskar Kylin-Blom fick in en fullträff när midsommaren travades in på Dannero under torsdagen. Kvällens höjdpunkt High Coast Midnight Race hade 200 000 kronor till vinnaren i finalen – slantar som Oskar ordnade tillsammans med vasse Antonio Tabac.

Sexåringen, som är ny i tränarens regi, var tvåa i försöket men senare i finalen slog skimmeln till. M.T. Insider anförde fältet, Mellby Drake tryckte på i dödens, medan Antonio Tabac avvaktade som tredje i andraspår. Ur sista sväng blev det full attack.

Antonio Tabac forsade fram via fjärdespår och kunde avgöra i god tid före mål till viktoria på snabba 1.10,2a över 2100 meter.

– Det är det största loppet jag har vunnit. Jag fick chansen att leasa hästen av ägarna och då hade jag ett mål, och det var att åka hit, sa tränaren efter segern enligt Kanal 75.

Glädjen var stor för Kylin-Blom och det var inte att undra på. Några lopp tidigare hade han också satt dit Leif Jonsson-tränade Hulte Magnus som skräll i Midnattspokalen för kallbloden.

Spelad till 33 gånger insatsen tog elvaåringen första årssegern efter att med knappt ett och ett halvt varv kvar hamnat i dödens. Men Hulte Magnus hade ändå modet att stånka ned ledande favoriten Pydin och hålla undan i spurten för jättestänkaren Adrigo och Titan Tabac som oturligt föll över i galopp kort före målskjutsen. 1.24,4 på 2660 meter noterade vinnaren.

*I övrigt kan från Dannero-kvällen noteras att Robert Bergh tog hem Midnattspokalen med den stora favoriten Coktail Fortuna, fjärde raka segern var det fråga om här. Femte raka tog Oscar Berglunds Couborg Hanover som lotsades till vinst i Klass 1-försöket av Ulf Ohlsson, och Mofaksan levererade en skräll i Dubbelcupens försök för sin tränare Mikael Olsson. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Inför V75: Stepping Spaceboy bäst i Admirs trio
Nästa nyhet
Inför V75: Stepping Spaceboy bäst i Admirs trio

Inför V75: Stepping Spaceboy bäst i Admirs trio

Stepping Spaceboy var och nafsade bakom den bästa i kullen som fyraåring i fjol och efter två starter i år är han nu redo för travets elitserie. Han är en ur en intressant trio som Åbytränaren Admir Zukanovic kommer med till Kalmar i helgen.

Dream Vacation-sonen Stepping Spaceboy visade sina kvaliteter redan förra året och matchades stundtals mot de bästa i kullen. Till exempel var han fyra i det Derby-kval som Cyber Lane vann och året avslutades med final i Breeders Crown, som för övrigt såg samma häst som vinnare.

Efter ett uppehåll på ett halvår var så Stepping Spaceboy redo för årsdebut i slutet av maj. Då gick han starkt efter galopp till tredje-priset, senast på Jägersro övertygade han med enkel seger. Nu gäller V75, debut i Silverdivisionen (V75-1) dessutom.

– Han gick riktigt bra efter galoppen och var även väldigt fin senast. Hästen fick förvisso ett snällt lopp till en början men fick ändå gå i dödens över sista bortre långsidan och avgjorde väldigt lätt, säger tränaren Admir Zukanovic till travnet.se.

Har hästen utvecklats ytterligare under vintern?

– Han gjorde en operation i framknäna i december och efter det har han kunnat tränas på hela tiden. Det känns som att han klivit fram mer till i år; jag var först lite tveksam till att gå ut på V75, för han är uppe i Silverdivisionen nu, men efter loppet senast fanns det inga tvivel tyckte Stefan (Söderkvist).

Det ska vara en bra vinstchans alltså?

– Ja, det tycker jag, trots att det är debut i Silver. Vi kommer nog ladda här, när jag först såg startlistan tänkte jag att han borde nog kunna bli släppt till ledningen, det är känslan i alla fall. Vi kommer tävla med barfota fram som senast.

I Klass 2 (V75-2) tar man ut trevliga femårsstoet Joie Au Coeur H.C. som norpade åt sig tre raka segrar innan det senast blev en plump i protokollet uppe i Östersund. Tränaren menar dock att hästen ska vara lika bra nu som vid vinsterna.

– Hon tränar på riktigt bra, senast blev det lite fel för henne, med positionerna och tempoväxling, jag tycker hon känns lika bra nu som tidigare och nu ser det betydligt mer intressant ut med springspår, säger Admir som fortsätter:

– Hon kan öppna bra och det känns som det är ett spetsläge här. Streckar man på med ett par fem hästar i loppet, så ska hon nog vara med. Hon gick med helstängt senast och Stefan tyckte att det skulle passa även nu, men eftersom det är voltstart ändrar vi tillbaka till vanlig vagn.

Sexårige valacken Trovatore hade varit borta en längre tid innan han begick årsdebut i Färjestad senast. Det handlar om en stark och rejäl travare, frågan är om han kan blanda sig i striden redan, hästen startar i Bronsdivisionen (V75-7).

– Jag tycker han gick bra på Färjestad, hästen avslutade fint sista 700-800 meterna, men det gick ju inte att göra något åt de där framme som gick i 1.10-tempo. Trovatore ska gå barfota fram nu, men han är inte i toppform ännu och får fortsätta matchas lite försiktigt och jaga bra pengar här. Sedan kanske det är lite minus med distansen, han är bäst när det är lite längre, men blir det lite tempo kan han nog komma in i det till slut.

Men den bästa chansen är ändå…?

– Det är Stepping Spaceboy, avslutar Admir Zukanovic.     (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Lördag: Grand Slam 75-tips till Rättvik
Nästa nyhet
Lördag: Grand Slam 75-tips till Rättvik

Lördag: Grand Slam 75-tips till Rättvik

Omgången: Det är en underbar anrättning som Rättvik kan duka upp den här midsommardagen. Midsommarloppet ser världshästen Lionel i startlistan och dessutom ska Breeders Crown-försök med flera lovande talanger avverkas. Dagens guldkorn är matchen mellan de båda fyraåriga giganterna Villiam, som gör årsdebut, och Hambo-kungen Perfect Spirit. En, i alla fall förväntad, duell att se fram emot. Spiken hittar vi dock i ett annat BC-lopp; Dibaba är för bra, trots spår tolv.

Spiken:
Dibaba (GS75-1)

Låset:
Villiam – Perfect Spirit (GS75-2)

Luringen:
Copimade (GS75-4)

Grand Slam 75, systemförslag:

GS75-1: 12 Dibaba (10-7)
GS75-2: 2,3,4,5,6 (8-7)
GS75-3: 2,3,4,5,6,8 (11-7)
GS75-4: 1,4,6,7,9,12 (3-10)
GS75-5: 3,6,7 (10-4)
GS75-6: 9,11 (1-6)
GS75-7: 2,4 (8-6)

1x5x6x6x3x2x2 = 2160 rader, 2160 kronor

Dagens Dubbel, spelförslag:

DD-1: 11 Villiam
DD-2: 2,4

2 rader x 500 kr = 1000 kr

GS75-1:

Rank: A: 12. B: 10-7-4-8-3-6. C: 1-5-2-9-11.

Spetsanalys: Equine Am är hygglig ut och Baronesse Ima kan lägga iväg om hon laddas, men Electrical har visat grym startsnabbhet och gäller som trolig ledarinna trots läget.

Loppanalys: Epitetet kulldrottning kan med rätta appliceras på 12 Dibaba. Årets tre starter har hon skött fläckfritt och segern i Drotting Silvias Pokal senast togs på ett klassigt vis. Nästa stora uppgift för det elegant Ready Cash-stoet är Stochampionatet och det här loppet ligger perfekt som i ett led för den framtida matchningen.

Bricka tolv bakom bilen är givetvis ingen angenäm uppgift och, det ska sägas, dagens motstånd är inte på något sätt dåligt. Samtidigt är Dibaba så pass stark i den här klassen att det är rimligt att tro att hon ändå ska reda ut det. Det aviseras att hon ska få en rejäl genomkörare här inför stundade lopp och Örjan lär inte sitta kvar i kön särskilt länge. Dibaba är bra nog att greja det här från dödens om det är vad som krävs och jag väljer till slut att lämna henne ogarderad, läget till trots.

GS75-2:

Rank: A: 5-4-3-6-2. B: 8-7-9-10-1.

Spetsanalys: Fortune Mearas är inte oäven från start och har ett bra läge men borde inte kunna hålla ut Jaguar Dream som ”brukar” göra loppen i ledningen. Frågan är hur snabbt Thought Hanover kan öppna?

Loppanalys: Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker och fältet innehåller en hel del talanger. Jag streckar halva fältet som jag tycker sticker ut lite mer än övriga. Första strecket går till 5 Thought Hanover som verkar vara en riktig flygmaskin i vardande hos Jim Oscarsson. Näst senast gick han bra i skymundan av den överlägsen Zidane Grif och senast visade han väldigt fina takter då han avgjorde efter 12 sista 800. Hästen är dessutom relativt kvick ut och jag ser det inte som omöjligt att man kan nå ledningen.

4 Versailles är en spännande jänkare hos Reijo Liljendahl. Hästen har vunnit sina båda lopp och var övertygande senast då han avgjorde säkert från dödens efter att dessutom haft en kort inledande galopp. Varit borta närmare två månader inför detta, men känns som så bra att han ändå är en tidig segerkandidat här.

3 Jaguar Dream har sett vass ut vid sina segrar, men fick ge sig från spets för just Versailles när de möttes senast. Det rör sig om en bra Love You-son som tycks trivas i ledningen. Är favorit att nå dit.

6 Maze Runner tillhörde de bästa i fjol som tvååring och har fått några lopp i kroppen i år och borde vara nära toppformen. Sköt till helt okej till slut mot tufft motstånd i Treåringseliten senast.

2 Fortune Mearas var fyra i Uppfödningslöpning i höstas och tillhör kullens bättre. Galopperade i ett läge där han var långt ifrån slagen näst senast och höll godkänt i en snabb avslutning därefter. Har ett prima läge och måste streckas.

GS75-3:

Rank: A: 3-8. B: 5-6-4-2. C: 11-7-12-1-9-10.

Spetsanalys: Xanthis Business är kvick ut och kommer nog laddas mot täten, men Ferry Boko vill nog ha ett finger med i spelet också. Jämn spetskamp.

Loppanalys: Det var ett tag sedan som 3 Ferry Boko fick njuta segerns sötma men här uppstår ett bra läge för att återvända till vinnarcirkeln. Björn Goop-träningen har sett riktigt fin ut på sistone; gick väldigt bra efter galopp för två starter sedan och gick en häftig långrepa i underkant 1.10/800 senast som knappt slagen. Ferry Boko har ett fint läge här och jag tror det kan bli spets. Inte lätt att slå då.

8 Valour Kronos är kanske fältets bästa häst. Har varit ute i V75-race på sistone och hade krafter kvar i Umeå för att senast kliva över i en oturlig galopp en bit in i sista sväng i ett läge där det såg ut som om hästen hade en hel del krafter obrukade. Spåret är inte kul, men på kapacitet är han förste utmanare.

Möjligen kan det lilla systemet låsa med de här två hästarna, men det större gör rätt i att strecka på ytterligare. 5 Castanya Am gjorde årsdebut i ny regi senast och såg verkligen fin ut. Hästen svepte fram via spåren, övertog och höll säkert undan. Det är tuffare motstånd nu, men samtidigt kan man dra en slutsats att det senaste loppet fört honom framåt än mer.

6 Magnolia Boy är en trevlig sort som vunnit hälften av sina sex starter i år och var kanonfin då han trots tredjespår sista varvet näst senast ändå kunde avgöra. En sådan insats räcker långt även i dag.

4 Xhanthis Business är ofta med där framme och gillar ledningen, dit han har en bra chans att nå nu. Varit borta ett par veckor dock och lite svårbedömd. Streck också på 2 Radgast som kan rensa en del; gick klart bra i spurten i skymundan i Östersund senast och har lottats till ett perfekt läge.

GS75-4:

Rank: A: 7-12-4-9-1-6. B: 3-10. C: 13-11-8-2-5.

Spetsanalys: Son of God står ensam på startvolten och spetsar förstås initialt, men sedan är frågan om man vill anföra hela vägen över tre varv. Någon på andra volten kan komma fram direkt, möjligen Sete?

Loppanalys: Ett stayerlopp utspritt över flera volter som jag finner svårlöst, varför jag penslar på med en sextett som jag hoppas ska vara tillräcklig. 7 Volocity de Vie känns som det naturliga förstavalet. En stark och rejäl sort från Nurmos stall som förvisso fick se sig besegrad senast, men höll på bra sätt i dödens mot bra motstånd.

12 Bottnas Commandeur var senast tillbaka i Sverige efter en sejour i Frankrike och såg då på Boden trevlig ut då han avslutade fullt godkänt till femtepriset. Det loppet ska normalt ha fört honom framåt och även om det är många hästar att passera, är det här ingen dum uppgift för den starka killen.

4 Höwings Vipower är värd att ta på fullaste allvar. Vinst på aktuell distans näst senast och i sin senaste start var han otroligt bra då han spurtade sylvasst till avgörande trots att hästen lagt bort många meter på galopp. Det är förvisso tuffare emot nu, men insatsen senast, ja den var riktigt fin.

9 It’s Showtime Zaz är också en rejäl travare som gillar att avgöra den tuffa vägen. Har fått stå över lite efter den senaste starten, men under normala omständigheter är det en segerkandidat i detta gäng.

1 Son of God är intressant här som ensam på startvolten. Frågan är hur Örjan vill göra, köra i tät eller släppa? Oavsett vilket, är läget lukrativt och på kapacitet borde han ha en hel del att säga till om här.

6 Copimade ska inte glömmas bort, inte särskilt högt streckad men i klart bättre form än vad raden ger sken av. Satt fast näst senast och högg i galopp 400 kvar då han var på väg framåt senast. Har haft succé över distansen tidigare och jag vill varna.

GS75-5:

Rank: A: 6-7-3. B: 10-4-5-1-2. C: 9-12-8-11.

Spetsanalys: Up to Me är nog den snabbaste från start men lär tas emot av Frequency Am i första hand.

Loppanalys: Breeders för de treåriga tjejerna och jag väljer att strecka en trio. 6 La Camilla Pellini är självklart förstaval för min del. Här har Reijo en riktigt lovande sort, vilket hon verkligen visade vid segern på Solvalla senast. Hon avslutade i 1.11-tempo de sista 600 i spåren och såg inte direkt ut att ha gått i botten över mål. Ska ha bra chanser här.

7 Up to Me fick jobba i dödens i ett lopp under Elitlopps-helgen senast och höll väldigt bra som tvåa i ett lopp som avslutades i rask fart. Stoet brukar annars göra loppen i ledningen, hon är kvick från start och ska ha en bra chans att nå dit även om det är ett spår väl långt ut bakom vingen. Bra chans då.

3 Frequency Am är en fint stammad treåring som med tre starter innanför västen nu ser ut att nå formen på allvar och första segern kan mycket väl komma här. Gick i spets och höll helt okej även om hon inte kunde stå emot sista biten senast. Ska ha gått framåt med det loppet och från ett bra läge och med ”BG” vid ratten nu kan det bli ledningen hela vägen.

GS75-6, DD-1:

Rank: A: 11-9. B: 1-6. C: 8-5-7-4-3-2-10.

Spetsanalys: Hazard Boko har ett perfekt läge och är mycket kvick ut. Bör hålla upp spets i kamp mot Lucifer Lane.

Loppanalys: Ett riktigt drömlopp väntar i det här Breeders Crown-försöket där förra årets Kriterie-etta Villiam ska göra årsdebut – och direkt får stöta ihop med Perfect Spirit, fjolårets Hambo-vinnare. Vem vinner av de båda, är frågan.

11 Villiam var ruggigt fin i fjol, i synnerhet då det gällde som mest i Kriteriet då Jorma Kontio inte sparade på krutet utan lät Muscle Hill-fantomen trava på i hög fart hela vägen i ledningen. Resultatet blev ohotad seger på världsrekord. Det var verkligen en enorm insats och det är givetvis intressant att få se honom tillbaka nu. Den starten var också den senaste, nio månader har förflutit sedan dess och det är självklart en faktor som sällan är tilltalande. Rapporterna är goda och Timo Nurmos hästar är som bekant oftast mycket väl förberedda, minns Readly Express senast som exempel. Jag tror att Villiam kommer att leverera en toppinsats direkt och blir mitt val.

Med det sagt är det stört omöjligt att utelämna 9 Perfect Spirit som i regi Daniel Redén varit fläckfri i sina tre starter i år. Senast blev det seger på en låg 1.11-tid i Kungapokalen och den insatsen var riktigt fin. Målet för Perfect Spirit är emellertid Sprintermästaren om ett par veckor och det här loppet är nog inte det viktigaste i år. Det är realistiskt att tro att det blir ett lite snällare upplägg den här gången, men en häst av den här klassen hålls förstås alltid med segerchans.

Jag väljer att strecka de båda och nöjer mig så. Jag var länge inne på att försöka få med två streck till; för det föreligger ju ändå frågetecken krig de båda stjärnorna som definitivt har viktigare uppgifter framför sig och som dessutom knappast har formen på topp. Både 1 Hazard Boko, som väl kommer att göra det här loppet i spets, och 6 Lucifer Lane, är hästar som håller väldigt långt i klassen, men jag väljer till slut att ändå gå på feelingen att Villiam kommer att vara riktigt i ordning direkt och att han, eller Perfect Spirit då, ändå reder ut den här uppgiften trots bakspåren.

GS75-7, DD-2:

Rank: A: 2-4. B: 8-6. C: 3-5-7-9-1.

Spetsanalys: Härlige Francais du Gull är blixtrande snabb ut men vill nog lämna över och gör det nog till Charrua Forlan som hemskt gärna vill till spets.

Loppanalys: Midsommarloppet avslutar och det är en väldigt fin upplaga man fått ihop. Given favorit borde 2 Lionel vara. Den norske elittravaren visade sin klass återigen senast då han trots dödens tog hem segern i Elitloppets försök för att sedan i finalen leverera en ny riktigt bra insats. I dag är förstås motståndet enklare för en häst som är van att möta de bästa i världen och spår två är helt perfekt. Jag gissar att Kihlström i jollen kommer att avancera fram Lionel i dödens då det bedarrat och att fuxen från det läget är bra nog att avgöra det här till segern.

Spik på Lionel var länge min tanke, men jag ändrade mig i sista stund för att dubbla systemet med 4 Charrua Forlan. Hans-Owe Sundbergs valack är ofta lite underskattad men har i år sett bättre ut än någon gång tidigare. Han höll starkt i Sweden Cup och hade inte turen med sig i Östersund senast. Charrua Forlan är fasligt kvick ut och även om han kanske inte kommer förbi Francais du Gull i starten, känns det som om ledningen ändå är vigd åt honom här efter en bit. I den positionen växer hästen ännu en klass och vi minns att han bjudit just Lionel en rejäl duell tidigare i år. Jag tror att Charrua Forlan kan hålla hela vägen, Lionel utvändigt till trots.

Jag nöjer mig så även om det förstås känns lite moloket att utelämna 8 On Track Piraten som ju dessutom vunnit just det här loppet tre år i följd. ”Piraten” kämpar alltid helhjärtat och han gick bra senast från ett omöjligt läge. Spåret nu är dock klart sämre än för de två tidigare nämnda och det borde till en hel del klaff, eller en fantominsats, för att han ska plocka ned dem. Osvuret kanske förvisso är bäst.

Tipsredaktör: Daniel Olsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tuff uppgift för Bold Eagle i Prix René Ballière

Travtips

Tips Axevalla 20 juli: Vi tror på Milligan’s School

Travtips
fredag 15.02, 19 juli
Axevalla kör sin andra dag av tre i helgen och sporten är god. Milligan's School är en av de största fyrbenta profilerna och visst har han bra chans att infria sitt favoritskap. Från spets. Han spelas trots rätt blygsamt odds men det finns även andra och m...
Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
torsdag 15.53, 18 juli

Tips Bergsåker 18 juli: Attraversiamo aftonens attraktion

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
onsdag 13.37, 17 juli

Tips Eskilstuna 17 juli: Fantastisk vinnare från Tietz

Spelredaktör Daniel Olsson
Travtips
tisdag 16.08, 16 juli

Tips Jägersro 16 juli: Världsmästare med dubbelchans

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 15.51, 15 juli

Tips Skellefteå 15 juli: Vi inleder med B.W. Sture

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
fredag 14.27, 12 juli

Tips Årjäng 13 juli: Barfota Lukas Rauen är draget

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
fredag 12:41, 19 juli 2019

Kommer Axevalla upp i 14 000 personer på lördag?

STRÄNGNÄS: Vädret inför Stochampionatshelgen på Axevalla ser på förhand lovande ut. Prognoserna talar möjligtvis enbart om regn på söndag förmiddag. Blir spännande att ta del av publiksiffrorna från Axevalla kommande helg. Vi ser numera i ett svenskt trav ...
Spelredaktör Björn Hammarström
Krönika
Spelkrönika Berglund
onsdag 15:03, 19 juni 2019

Tips Solvalla 19 juni – Så här ska det se ut och tack och hej för mig!

Så här ska det se ut! Åtta lopp av bra klass och Solvalla som kör tävlingarna på egen hand. Jag gillar expresstravet med saxade tävlingar som spelprodukt och framför en dator eller TV passar det utmärkt, men på banan är det ett iskallt koncept. Solvallas t...
Spelredaktör Daniel Berglund
Krönika
fredag 13:01, 10 maj 2019

Spelkrönika Åby 11/5: Jag spelar mot favoriten i Kungapokalen!

Åbytravet bjuder på topptävlingar den här lördagen med pokalloppen för de bästa fyraåringarna som given sportslig höjdpunkt. De två huvudloppen känns ganska så förutsägbara, men loppen runt dessa är betydligt mer öppna och spelvänliga och jag skulle faktis...
Spelredaktör Daniel Berglund

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Spelkrönika Berglund
Daniel Olsson
Ulf Nilsson