Flera sportsliga godbitar vankas när Solvalla kör V75-finaler på lördag. Bland annat jagar svenske mästaren On Track Piraten sin femte raka seger.

Dags för V75-finaler på Solvalla på lördag och startfälten fylls givetvis med riktigt fina hästar. Gulddivisionens final är tillika Silverhästen och här får publiken återse den dubble SM-vinnaren On Track Piraten som stormat fram i höst och radat segrarna på varandra. Återigen har Dalastjärnan fått ett tufft utgångsläge med åttondespår bakom bilen. Bland motståndet finner vi Nahar, Digital Ink, Sanity och Going For Gold Zaz som ju vann Guld direkt i årsdebuten senast.

Medan förstapriset är en kvarts miljon i Silverhästen blir omgångens högst doterade lopp Solvalla Grand Prix för fyraåringarna. Vinnaren lämnar Solvalla med 400 000 kronor mer. Här kan vi se fram mot en ny duell mellan D’One och Riff Kronos som båda finns med i loppet men stjärnor som Charrua Forlan, Västerbo Loveboat och Call Me Keeper lär nog också vilja ha ett eller fler finger med i spelet.

Här är startlistorna:

Silverhästen, 2140 auto

1 O’grady – Flemming Jensen
2 Sanity – Per Lennartsson
3 Standout – Torbjörn Jansson
4 Claes Boko – Erik Adielsson
5 El Sueco – Kenneth Haugstad
6 Chelsea Boko – Jorma Kontio
7 Bon Frecia – Ulf Ohlsson
8 On Track Piraten – Johnny Takter
9 Digital Ink – Örjan Kihlström
10 Nahar – Robert Bergh
11 Tidied Accelerator – Stefan Melander
12 Going For Gold Zaz – Thomas Uhrberg

Solvalla Grand Prix, 2140 auto

1 Aperfectyankee – Jim Oscarsson
2 Conquestador B.R. – Johnny Takter
3 Screen Height – Torbjörn Jansson
4 Air Frame – Per Lennartsson
5 Charrua Forlan – Hans-Owe Sundberg
6 Radieux – Adrian Kolgjini
7 Rokkakudo – Ulf Ohlsson
8 Riff Kronos – Veijo Heiskanen
9 Västerbo Loveboat – Erik Adielsson
10 Rugiada dei Rex – Kenneth Haugstad
11 D’One – Örjan Kihlström
12 Call Me Keeper – Daniel Redén

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Robert Bergh till 3000 segrar

Robert Bergh till 3000 segrar

Robert Bergh går mot ett mycket framgångsrikt år. På söndagen kunde han dessutom jubilera och ta sig in i den exklusiva klubben av travkuskar vilka vunnit 3000 lopp.

Robert Bergh driver landets för dagen vinstrikaste träningsstall och som kusk tillhör han numera den skara om totalt sjutton kuskar som vunnit 3000 lopp eller fler. Jubileumssegern kom hemma på Bergsåkers under söndagens tävlingar.

Direkt i det inledande loppet slog den 46-årige kusken till. Med egentränade storfavoriten Putte Topline tog Bergh sin 3000:e seger i kuskkarriären.

– Jag har haft otroligt många roliga djur att jobba med under hela karriären. Det var kul att ta den här segern med Putte Topline, sa han efter segern enligt Kanal 75.

I januari 1987 tog Robert Bergh sin första seger. Inträdet i tusenklubben skedde i augusti 2000. Bland alla de stora segrar som bärgats väger triumfen i Elitloppet med Nahar 2013 kanske allra tyngst. Men nämnas bör givetvis också tre segrar i Derbyt: Remington Crown 1997, Hilda Zonett 2001 ochTsar d’Inverne 2003, samt lika många i Kriteriet, Remington Crown 1996, Simb Zipper 1999 och Hilda Zonett 2000.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Rättvik
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Rättvik

Måndag: V4-tips till Rättvik

Omgången
Ny vecka, nya tag och Rättvik bjuder upp till Daladans denna måndag. Omgången ser väl i mångt och mycket normal ut men med ett par hästar som höjer sig över mängden i varje avdelning och jag tror inte att utdelningen kommer bli särskilt hög. Därför lirar jag två olika flerkuponger där Troels Andersen får agera huvudperson.

Spiken
10 Chip Dealer (V4-3) – toppform, spurtstark och kan få loppet kört i halsen.

Draget
1 Victor På Knecken (V4-2) – Kan han hålla upp ledningen blir han klart intressant.

V4-förslaget A  (x5)
V4-1: 2,3,9 (res 11-6)
V4-2: 1,3,5,8,9 (res 6-10)
V4-3: 10 Chip Dealer (res 3-7 )
V4-4: 2,4,5,7 (res 6-12)

3x5x1x4 = 60 rader

600 kronor

V4-förslag B (x20)
V4-1: 2,3,9 (res 11-6)
V4-2: 1,5,8 (res 3-9)
V4-3: 10 Chip Dealer (res 3-7 )
V4-4: 7 Journey (res 4-2)

3x3x1x1 = 9 rader

360 kronor

Dubbelförslaget
1,5,8 – 10 x 300

900 kronor

 

V4-1

RANKING A: 2-3-9. B: 11-6-1-5. C: 7-12-10-8

Spetsanalys:
Med Suleman Bakhet struken känns Mjölner Birken relativt ohotad. Ulf Ohlsson till spets!

Loppanalys:
Kallblodslopp med en trio höjer sig lite extra.2 Mjölner Birken kom med fint facit till Bollnäs där det tyvärr blev galopp två gånger om. Fin form, vettigt startspår och spetsläge gör valacken till ett tidigt segerbud och inte blir det sämre av att han får Ulf Ohlsson i sulkyn. Spetsar troligen och leder sedan loppet länge.

3 Järvsö Moa var minst sagt urtapper i nederlaget senast och silverpengen var nog värd att vara av en ädlare valör. Från sista position avancerade Åsa Holmberg med varvet kvar och ekipaget landade i dödens halvvarvet kvar. Greppet kopplades in på upploppet men stoet fick se en smygkörd Linda Kavat speeda ner henne sista biten. Snart värd en fullträff och den kan komma nu.

9 Lily Viking fick inte en helt lätt löpning senast men kom ändå i mål som fyra mot tuffa hästar och dessutom med en rekordsänkning i bakfickan. Farliga att nonchalera den här gången och smygläget är intressant.

V4-2

RANKING A: 5-8-1. B: 3-9-1-6-10-4. C: 2-7.

Spetsanalys:
Många hästar som kan öppna bra och Viktor På Knecken är en av dem. Utmanas främst av Casanova Boko men svarar Jorma upp ledningen är det nog inte omöjligt att han väljer att köra där med tanke på distansen.

Loppanalys:
Sprinterlopp som verkligen kan betecknas som ett riktigt getingbo men det strykningarna gjort det lite klarare. Egentligen känns väl bara ett fåtal chanslösa och här finns ett par roliga drag.

5 Monas Ragazza hade jag som drag senast på Romme men stoet hamnade långt bak och hann sedan inte fram till mer än bronspengen. Klockan visade 10/400 i spåren och sexåringen har formen intakt. Bättre läge nu och får förtroendet igen.

8 Kiss Pride var den som fick se sig slagen av Sid The Kid senast och även han får ett plus i kanten för sin insats. Fyraåringen mådde nog bra av ett snällare lopp på Bollnäs och han är redo att utmana om han nu inte hamnar allt för snett på det från bricka åtta.

Varning också för både 1 Viktor på Knecken som har läget och oavsett om Jorma kommer till ledningen eller inte bör hästen få en fördelaktig löpning. Trivs med förutsättningarna och höjs upp till A-gruppen.

3 Chapeau Bas kan snart se tillbaka på en fin säsong med fem segrar på kontot hittills. Formen kan vara aningen diffus efter att ha varit struken för feber men bra kusk och fint utgångsläge gör ändå åttaåringen till en segerkandidat.

9 Sid The Kid kom som ett slagskott ute i banan senast och kunde koppla segergreppet kort före mål i ett överpacat lopp. Krävs maxklaff igen för att sjuåringen ska duga men helt omöjligt känns det inte.

6 Casanova Boko brukar växa om han får gå i ledningen men jag har lite feeling att han kanske för jobba för att komma dit eller helt enkelt får svar.

V4-3

RANKING A: 10. B: 7-3-9-12-6-1. C: 2-4-11-5.

Spetsanalys:
Atomic Rapida och Peaberry gör upp om detta när bilen släpper fältet och jag tror Jennifer Tillman köra allra resolutast.

Loppanalys:
Medeldistanslopp med hygglig klass och det första jag tänkte när jag såg startlistan i torsdags var, 10 Chip Dealer. Efter att ha pluggat på loppet rejält var nog den instinkten inte fel och jag väljer att singelstrecka Troels Andersens travare på samtliga spelformer. Sexåringen spurtade riktigt bra på Eskilstuna senast och har gjort fina insatser på V75 en längre tid. Enda egentliga plumpen kom på Örebro näst men då mötte han väldigt bra motstånd i fartfylld tillställning. Det här är en spurtstark herre med formen på topp och jag tycker han känns som ett mer spelvärt alternativ än favoriten 7 Acriter som dragit dåligt utgångsläge. Acriter kommer förvisso mer och mer i sin nygamla regi men kan tvingas göra grovjobbet själv utvändigt om trolige ledaren Peaberry. Peter Eriksson kanske plockar ned denna men med minsta klaff för Chip Dealer tror jag den bli för svår att stå emot den här gången.

V4-4

RANKING A: 7. B: 4-2-5-6-12-13-11-3-9-15. C: 8-1-14-10.

Spetsanalys:
Allra tre som är hårt betrodda på strecken, Stig One, Neo Neon samt Still Going Strong, är också ganska hyggliga ur startblocken men den sistnämnda har bra plats där ute och får tipset.

Loppanalys:
Lägre klass på detta medeldistanslopp med voltstart men med en klart intressant häst som återkommer efter lång frånvaro. 7 Journey är en klart duglig häst som bland annats stångats mot Riff Kronos och Västerbo Fanast. Troels Andersens adept fick sedan en skada men återkommer nu efter snart ett års bortavaro från tävlingsbanan. Tränaren låter nöjd med hästen men formen kanske inte är på topp. Bästa hästen men räcker dagsformen till för att kliva runt dem från tillägg? Resten av hästarna på 20 känns ganska ljumna och istället hittar vi utmanarna på start.

4 Neo Neon spetsade senast och varvade på 1.14 vilket satt i benen till slut. Gobernador-avkomman trivs i ledningen och kommer Ante Lisell dit nu och får dämpa kan det hålla en bit.

2 Stig One kom snett på det senast från dåligt läge på V75 och den starten är det bara att glömma. Segern i starten innan det togs på ett rejält sätt och fyraåringen är en utmanare.

5 Still Going Strong kommer med två fina insatser i bagaget och Jorma Kontio i jollen för första gången. Utmanar om ledningen och ekipaget känns intressant.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Rättvik: "Motståndet inte så himla blodigt"
Nästa nyhet
V4 Rättvik: ”Motståndet inte så himla blodigt”

V4 Rättvik: ”Motståndet inte så himla blodigt”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Hon gick jättebra igen senast och har hållit fin form en längre tid nu. Förutsättningarna ser klart intressanta ut och utan att underskatta motståndet tycker jag väl inte att det såg så himla blodigt ut. Det krävs lite klaff med henne som alltid men viss chans ska hon ha. Inga ändringar, säger kusken Ove Berglin om Monas Ragazza (v4-2).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Rättvik. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

2 Mjölner Birken – Kusken var för svag senast men nu har vi bästa kusken i fältet. Övernattningen har gått utan problem som vanligt och läget är bra. Vi fortsätter med skor runt om och jag kan int emotståndet så bra, säger Finn Holmen.

3 Järvsö Moa – Hon var jätteduktig senast och det var synd att hon inte fick vinna. Den här gången var hon faktiskt bättre med på det från början och vi slapp jaga ikapp fältet som vi brukar. Under normala omständigheter är såklart spår tre bakom bilen bra men hon blir så himla nervös med hästar runt ikring sig och kommer med största sannolikhet att hamna sist som vanligt. Formen är på topp, och hon är stark den här, men vi möter ett par motståndare som är bra också. Inga ändringar, säger Åsa Holmberg.

9 Lily Viking – Hon gjorde ett jättebra lopp senast och sänkte sitt rekord med hela två sekunder. Jag trodde kanske inte att hon skulle kunna springa en 26-tid redan nu men hon utvecklas allt eftersom och är i bra slag för dagen. Sist fick hon dessutom en tung resa men nu ser det väl ut som om vi ska kunna få ett bättre lopp sett till spåret. Jag tycker inte att hon är helt borta. Inga ändringar, säger Peter Grundmann.

11 Todd Tabac – Han tränar riktigt hyggligt men det blir lätt och ofta en galopp i loppen. Vi kör honom med skor runt om. Han får visa lite bättre och stabilare takter, säger Leif Witasp.

Lopp 2, V4-2

2 Yngve Rivner – Han gjorde comeback senast och var väl okej trots galoppen. Han gör oftast så gott han kan och spåret är perfekt eftersom han är en riktigt slowstarter. Han kan nog fortfarande springa en 14-tid på distansen och om han är väl en få hästar i fältet som skulle vara gynnad om banan blir tung. Barfota fram, säger Olle Alsén.

5 Monas Ragazza – Hon gick jättebra igen senast och har hållit fin form en längre tid nu. Förutsättningarna ser klart intressanta ut och utan att underskatta motståndet tycker jag väl inte att det såg så himla blodigt ut. Det krävs lite klaff med henne som alltid men viss chans ska hon ha. Inga ändringar, säger kusken Ove Berglin.

6 Casanova Boko – Han behöver mer lopp i kroppen innan vi kan tro på något och vi får sikta in oss på en hygglig slant med honom här. Vi kör honom med skor runt om, säger Leif Witasp.

8 Kiss Pride – Han var jättebra igen senast och nu efter att par snällare lopp känns han riktigt på gång igen. Nu fick vi ett skrynkligt utgångsläge men har vi bara tur med löpningen kan han säkert dyka upp i striden. Han fungerade med skor senast och vi kommer köra med samma balans igen, säger kusken Åke Sundberg.

10 L.K. – Han håller bra form för dagen och jobbar klart förbättrat. Vi behöver ändå en hel del tur från det här utgångsläget. Vi kör honom barfota fram, säger Leif Witasp.

Lopp 3, V4-3

1 Atomic Rapida – Han har ett kanonläge och med rätt resa så kan han vara med i striden här. Jag vill varna för honom idag. Vi kör honom med skor runt om och då blir han lite startsnabbare, säger Leif Witasp.

3 Peaberry – Han håller bra form och programraden är klart missvisande. Det har strulat en hel del. Nu hoppas vi på spets och då blir det intressant. Han tävlar barfota fram och det är optimalt, säger Henrik Larsson.

7 Acriter – Han gick bra senast igen och jag är fullt nöjd med hans insatser. Jag har kört ganska snällt medvetet eftersom han kan bli uppstressad men nu är det kanske dags för ett offensivare upplägg. Han är rejäl och tål dödens och dessutom möter enklare konkurrenter än vanligt. Det blir barfota runt om, säger Peter Eriksson.

10 Chip Dealer – Vi har en bra rygg i starten och hästen känns fin. Han har bäst chans av mina två V4-hästar idag då formen verkar bra. Inga ändringar är planerade, säger Troels Andersen.

12 My Ovi – Han får ofta dåliga utgångslägen och det blev ingen bättring denna gång. Han var rätt bra i skymundan senast och han behöver inte vara borta från att segerstrida men han måste ha lite flyt så klart. Barfota fram, säger Leif Witasp

Lopp 4, V4-4

4 Neo Neon – Han gjorde det fullt godkänt från ledningen senast men det gick nog lite för fort på varvet för att han skulle kunna hålla undan. Jag tycker att han tagit det loppet på ett bra sätt och nu kommer vi ändra ett par saker i utrustningen för att få honom ännu bättre. Vi kör med öppet huvudlag istället för stängt och sen kommer vi eventuellt att testa utan käk. Trampar han sedan bara iväg från fjärdespåret tror jag att han är med där framme. Skor runt om som vanligt, säger Tina Lisell.

6 Fall Star Tooma – Han har varit ifrån och jag tror inte han är mogen för några stordåd nu. Vi kör lite snällt med honom och tar vad vi kan få. Det blir barfota runt om, säger Henrik Larsson.

7 Journey – Han har varit ifrån och vi ger honom ett snällt upplägg denna gång så han fåt ett nödvändigt lopp i kroppen. Vi kör honom med skor runt om, säger Troels Andersen.

14 Trevino Volo – Han anmälde jag mest för att Järvsö Moa skulle starta och i hans fall får vi smyga med. Han visar väl inget extra nu för tiden och jag hoppas mest på pengar. Inga ändringar, säger Åsa Holmberg.

15 Leif Light – Han får det kämpigt och vi får hoppas på en mindre slant med honom härifrån. Vi ligger lågt. Barfota runt om, säger Leif Witasp.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Uppvisning, utklassning, Untersteiner!
Nästa nyhet
V75: Uppvisning, utklassning, Untersteiner!

V75: Uppvisning, utklassning, Untersteiner!

När V75 kom till Halmstad blev det stor show av familjen Untersteiner. Tillsammans vann far och son de fem första V75-avdelningarna. Peter tog dagens högst doterade lopp: Nothing But Class var i en klass för sig i Gulddivisionen.

Så här gick det i V75-loppen:

Untersteiners regerar i Halmstad. Foto: Martin Langels, ALN

V75-1: Untersteiner-seger i Silverdivisionen. Dock kanske inte av den mest väntade – Johan Untersteiner satte dit Overtaker By Sib som nu visade sig från sin bästa sida. Pappa Peter gick i täten med favoriten Eketorpets Tess men denne gav slaget förlorat in på upploppet. Dödenstravande Royal Fighter tog över, men kunde inte värja sig mot Overtaker By Sib som avslutade sylvasst via fjärdespår sista 300. Segertiden stannade vid 1.12,4a över 2140.

V75-2: ..och det bara fortsatte av bara farten för Johan Untersteiner. Med 250 meter kvar låg han sist med Dixie Exclusive men det skulle utveckla sig perfekt över upploppet. Ledande favoriten Roto stannade och i stället fick skrällen Elegance Brodde greppet i tredjespår. Men bakom denne kom Dixie Exclusive fram och fick fritt med 100 meter kvar. Avslutningen var visslande och seger blev knapp men säker. Vinnartiden skrevs till 1.14,1a över 2140.

V75-3: I Gulddivisionen var det Peter Untersteiner som klev fram. Det hela blev väldigt enkelt: Nothing But Class blixtrade till ledningen och stannade där sedan hela vägen. Efter 11,5 första 500 och moderata 13,9 på varvet kunde ingen av köhästarna hota. Nothing But Class gick retfullt enkelt sista biten före vinnarhålets Bon Frecia som aldrig fick fritt i tid. Segertiden här: 1.12,6a över 1640.

– Jag tror aldrig jag kört en häst som är så snabb de första 50 meterna och där avgjorde sju loppet. Det blev väldigt enkelt i dag och jag tror han blir en etablerad guldhäst framöver, sa Peter i vinnarcirkeln.

V75-4: Även Klass 2 till Peter Untersteiner, men denna gång var det Peter Ingves som fick äran som segerkusk. Bakom Gantab Håleryd stack han till ledningen direkt och höll sedan ett friskt tempo:09,0 första 500 och 1.13 på varvet. Men det bekymrade inte Cantab Hall-fyraåringen; Gantab Håleryd sprintade bara undan över upploppet och tog påpassligt första årssegern. Det på 1.13,7a över 2140.

V75-5: Untersteiner-dominansen fortsatte. Johan hoppade bort sig kort efter start med favoriten Orangina Face – då klev pappa Peter fram i stället. Med Corinne af Solnäs bar det av till tät från springspår och efter att ha fått dämpa farten rejäl mitt i loppet gick den treåriga Like A Prayer-dottern inte att passera. Anna Greta avslutade piggt men Corinne af Solnäs höll undan säkert på 1.16,0 över 2140.

V75-6: Riktigt imponerande vinnare i Brons genom omgångens största favorit Frozen. Den Peter Jensen-tränade valacken höll enkelt upp ledningen för Jeppe Juel och spelade därefter i en annan division än motståndet. In över sista bortre långsidan började Frozen dra sönder fältet, skaffade sig några längder och hästen var sedan aldrig hotad. Den fine vinnaren klockades till 1.13,3a över 2640.

V75-7: Björn Goop avslutade i Stoeliten. Segervapnet: Ulf Stenströmers Your Highness. Det var dessutom en riktigt stark prestation av det femåriga stoet. I ledningen gick Radysin America men Your Highness kom tidigt fram i dödens och in på upploppet hade hon knäckt ledarinnan. I tredjespår ansattes hon sista biten rejält av Jumble Ås, men höll ändå undan säkert i fin stil på 1.13,8a över 2640, ett nytt banrekord för äldre ston.

Rätt V75-rad:

2 Overtaker By Sib – Johan Untersteiner 8,18
7 Dixie Exclusive – Johan Untersteiner 26,81
6 Nothing But Class – Peter Untersteiner 3,23
6 Gantab Håleryd – Peter Ingves 8,96
7 Corrine af Solnäs – Peter Untersteiner 4,55
1 Frozen – Jeppe Juel 1,67
9 Your Highness – Björn Goop  3,68

7 rätt: 155 283 kr (135,4 system)
6 rätt: 1278 kr
5 rätt: 109 kr

Omsättning: 79 861 179 kr

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Succé för Noras Bean - vann Prijs der Giganten

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson